Bitcoin-prisforutsigelser, avdekking av de virkelige kryptomarkedsdriverne

Redaktørens kommentar: Bitcoins pris har siden brutt en ny heltidshøyde på $ 22,3 000. Denne artikkelen er fremdeles et middel til å forstå bitcoin-prispsykologi, spesielt i bjørnemarkedsstrakten i 2019 da den opprinnelig ble publisert.

Bitcoin har ikke klart å bryte ut i $ 10.000-territoriet for den andre uken siden de slo $ 8.000-verdier.

Et kollektiv av kryptomarkedsanalytikere tror sterkt på at et rally forbi $ 10.000-marken vil utløse betydelig FOMO og føre hovedmynten til nye høyder.

ThinkMarkets kryptomarkedsanalytiker, Naeem Aslam, er blant de viktigste fortalerne for denne teorien. Gjennom et nyhetsbrev som ble sendt til abonnentene i forrige uke, spår han at ekte FOMO vil begynne etter at bitcoins verdi treffer det viktige prispunktet. Ifølge konsernsjefen, “Bitcoin-prisen er i ferd med å sprenge seg forbi nivået på $ 10.000, og gjenvinner halvparten av tapene fra sin heltidshøyde.”

Han spådde at milepælen mest sannsynlig ville bli nådd om en uke eller to.

Fundstrat Global Advisors medstifter, Thomas Lee, støtter også FOMO-argumentet på $ 10.000. I følge hans forklaring har den sentrale markedsprisen bare blitt opprettholdt i totalt 3 prosent av alle dager, noe som betyr at det er et overgangspunkt til en stor markedsendring, i dette tilfellet en sannsynlig FOMO-utløser.

Egentlig poenget med diagrammet er å si at “ekte FOMO” sannsynligvis starter når #bitcoin overstiger $ 10.000 da det er et prisnivå bare sett 3% av alle dager …

… matematisk tilsvarer å overskride $ BTC $ 4500 i 2017

Når jeg ser tilbake, var den prisen et nivå som faktisk utløste FOMO

– Thomas Lee (@fundstrat) 29. mai 2019

Han utdyper at verdien på $ 10.000 er sammenlignbar med BTCs $ 4500-pris i 2017 som utløste en vedvarende oppadgående bane. Drivkraften drev bitcoin til sin heltid $ 19.500 topp.

Bitcoins verdi ligger på $ 8,499 ved pressetid. Dette er et tap på omtrent 5 prosent fra den 12 måneders toppen som ble oppnådd 30. mai. Til tross for det korte stupet er pro-bitcoin korsfarere fortsatt faste om at en pris på 10 000 dollar er nær.

Selvfølgelig er det en sannsynlighet for at bitcoin vil handle mellom $ 7000 og $ 9000 en stund, og det kan ta en hvit svanehendelse å flytte BTC forbi $ 10 000 i løpet av de neste ukene.


Bitcoin skal forbli innenfor pristerskelen på $ 7.000 og $ 10.000

Milliardær Mike Novogratz spår at BTC vil forbli innenfor terskelen $ 7.000 og $ 10.000 i noen tid, men ren spenning rundt den siste oppadgående trenden kan presse prisene høyere.

Snakker til Bloomberg, han understreket at de viktigste katalysatorene bak den nåværende positive markedstrenden inkluderer bred aksept av den nye aktivaklassen fra store Wall Street-selskaper, samt en økning i blockchain-brukstilfeller.

Milliardær Mike Novogratz spår at BTC vil forbli innenfor terskelen $ 7.000 og $ 10.000 i noen tid. (Image Credit: Bloomberg)

Han siterte Facebooks ryktede kryptoprosjekt og Microsofts blockchain-drevne brukeridentitetsprogram som bemerkelsesverdige programmer som gir stor troverdighet til bransjen.

Krefter som direkte bestemmer prisene

Hvaler bestemmer kortsiktige prisposisjoner

Det begynnende bitcoin-markedet er fortsatt svært volatilt og utsatt for prisbevegelser forårsaket av hvaler og institusjonaliserte aktører som er i stand til å tjene titalls millioner dollar i kjøps- og salgsordrer.

Den siste prisstigningen som skjedde 2. april førte til en endring fra omtrent 4100 dollar til 5 078,52 dollar innen 48 timer. Det antas å ha stammet fra en enkelt $ 100 millioner kjøpsordre sendt over flere større børser, og deretter presset prisene opp.

Som forklart av forsker i kryptoindustrien Willy Woo, ble den siste prisoppgangen til $ 8000 i stor grad orkestrert av profesjonelle markedshandlere. Dette var via en tweet som indikerer følgende.

“Denne siste eksponensielle økningen & krasj var IKKE organisk. Vi har en blockchain for å vise kapitalbevegelser. Det var ikke noen. Det var en orkestrert kort press for å fortelle melk. Det krever enorm kapital til kjøp bitcoin opp alle shortsene. Det gjøres av proffer. “

Denne siste eksponensielle økningen & krasj var IKKE organisk. Vi har en blockchain for å vise kapitalbevegelser. Det var ikke noen. Det var en orkestrert kort press for å fortelle melk. Det krever enorm kapital for å kjøpe opp alle shortsene. Det gjøres av proffer. https://t.co/58cpr00Iyh

– Willy Woo (@woonomic) 17. mai 2019

Manipulative strategier som brukes til å skifte marked på kort sikt

Det er frykt for at algoritmiske handelsverktøy skal brukes til å misbruke smutthull i markedet. Dette er fordi de har kapasitet til å utføre falske kjøpsordrer i stor skala. Teknikken, kjent som flash trading, er ulovlig i regulerte markeder fordi den gir en falsk forestilling om verdien av en underliggende eiendel.

Hovedproblemet sektoren står overfor akkurat nå, er at det er få kontroller og slike ordninger vil fortsette uforminsket.

Pumpe- og dumpestrategier er også voldsomme. De er designet for å villede investorer til å kjøpe bestemte eiendeler med det foreslåtte utsiktene til en enorm prisøkning.

Langsiktige prisdrivere

Halveringsepisoden

Bransjeeksperter peker på halveringsepisoden som en avgjørende hendelse som kan presse bitcoinprisen forbi $ 20.000. Fenomenet begrenser tilbudet av bitcoins i markedet ved dobbelt å øke de matematiske kompleksitetene som er involvert i behandlingen av BTC. Dette fører til at etterspørselen etter de gjenværende myntene i omløp øker og deretter øker prisene.

Den neste halveringshendelsen er planlagt å skje i mai 2020 og vil føre til at belønningene reduseres fra 12,5 mynter per blokk til 6,25. Episoden oppstår automatisk etter hver 210.000 utvannede blokker, og akkurat nå er det rundt 51,300 igjen.

BTC-nettverksprotokollen ble programmert til å starte med en hastighet på 50 bitcoins belønning per blokk. Dette var hastigheten da nettverket ble opprettet tilbake i 2009. Halvingen skjer etter angitt antall behandlede blokker. I dag er omtrent 17733,563 mynter blitt utvunnet.

Gruvedrift stopper på 21 millioner i henhold til hardkodede nettverksparametere. Prisen på bitcoin forventes å øke jevnt etter dette på grunn av begrenset tilbud.

Bare om lag 3 millioner bitcoins gjenstår, og det er ikke noe å vite hva BTC-kursen vil være, spesielt om noen få år når knapphet øker vesentlig, og driver både etterspørsel og priser..

(Fremhevet bildekreditt: Pixabay)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map