Binance Flytt inn i USAs marked kan utvide dominansen

Konkurransen innen kryptokursutvekslingssektoren blir varmere etter begynnelsen av bullish markedsforhold. Akkurat nå er den blockchain-sentriske industrien full av nyheter om nye territoriale bygninger.

Bitcoin, den viktigste digitale valutaen, har sett verdien øke med over 50 prosent de siste tre månedene, og markedsanalytikere forutser nå et utbrudd over $ 10 000 de neste ukene. Facebooks Libra-mynt er også kunngjort, og nyheten har revitalisert bransjen. Denne hendelsen tvinger krypto-utvekslinger for å styrke deres tilstedeværelse i fremvoksende markeder.

Beste ta jeg har sett. pic.twitter.com/G3Vpdc6ggY

– Wei (@weizhouBinance) 20. juni 2019

Crypto-plattformer opplever en bølge i trafikken

I følge Simiarweb-statistikk har kryptovalutahandelsplattformer opplevd en økning i brukertrafikken de siste månedene på grunn av økningen i kryptoprisene. Det antas at potensialet for vekst har utløst selskapets nåværende ekspansjonsmanøvrer.

Binance så besøkende øke fra 27,2 millioner i februar til 42,45 millioner i mai. Dens erkeriv, Coinbase, så også trafikken sveve. Antall besøkende på plattformen økte fra omtrent 20 millioner til 35,49 millioner i samme periode.

Crypto Exchange-selskaper flytter inn på nye markeder

Store kryptoplattformer som Binance og Coinbase utvider seg allerede til nye territorier i beredskap for en opptrapping av markedet.

Det maltabaserte kryptohandelselskapet har nettopp kunngjort lanseringen av sitt amerikanske regulerte datterselskap som vil imøtekomme det amerikanske klientellet om noen få måneder, mens Coinbase har utvidet sitt Visa-debetkorttilbud til å dekke seks europeiske land. De inkluderer Tyskland, Spania, Italia, Frankrike, Irland og Nederland

Med fokus på det amerikanske markedet har Coinbase i lang tid nå vært bransjeleder i regionen, og det siste trekket fra Binance vil stille to av de største kryptobørser i verden mot hverandre..

Snakker med CCN for noen dager siden ugyldiggjorde Binance-sjef Changpeng Zhao denne tankegangen og ga uttrykk for at det amerikanske markedet er stort nok for begge selskapene. Han sa at samarbeid ville være mer fordelaktig for alle i motsetning til å vokse på bekostning av hverandre.

Binance U.S.-partnerskap


Binances inntreden i det amerikanske markedet er mulig gjennom en allianse med BAM Trading Services. Selskapet vil være ansvarlig for driften av plattformen, men vil bruke børsens lommebøker, teknologier og systemer.

Like før Binance US ble kunngjort, oppdaterte byrået sine vilkår og betingelser som eksplisitt understreket at det bevarer retten til å nekte levering av tjenester til brukere i visse jurisdiksjoner og hadde sluttet å betjene amerikanske borgere på sin viktigste plattform.

Det er lite kjent om BAM ettersom selskapet ikke har en historie innen handel, men det har blitt registrert som en virksomhet som er i samsvar med U.S. Treasury’s Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN). Det nye byrået ser ut til å være basert i San Francisco California.

Binance-sjef Changpeng Zhao har offentlig antydet at han ikke vil spille noen rolle i den amerikanske plattformens virksomhet ordtak, ”Jeg har ingen juridiske titler der inne. Jeg har ikke en operativ rolle der inne. Jeg har viss innflytelse, bare av mine meninger, men jeg kjører det ikke hver dag. “

Eksekutøren har også uttalt at Binance-mynten (BNB) kan være utilgjengelig på den nye børsen på grunn av det komplekse regulatoriske landskapet.

USA er et stort kryptomarked som kan utvide binansedominans

USA er et ledende kryptohandelsmarked. Dette er ifølge data samlet av Data Light. Rapporten avslører at amerikanske handelsmenn som de mest produktive i sektoren. Amerikanske baserte kryptobrukere driver tilsynelatende de fleste handler på mange større børser, inkludert Coinbase, Binance og Bittrex.

Dette gjør USA til et viktig marked for byråer som ønsker å dra nytte av dagens og fremtidige bransjestigninger. Coinbase er den mest populære børsen i USA. Omtrent 60 prosent av brukerne er basert i landet. På den annen side utføres litt over 20 prosent av alle handler som skjer på Binance av amerikanske brukere.

Amerikanske baserte børser som Kraken, Coinbase og Gemini har vært i stand til å gjøre forretninger på territoriet ved å omfatte en compliance-first-tilnærming, noe mange plattformer som ønsker å operere i regionen ikke har klart å oppnå.

Binance, som ble grunnlagt i 2017, har unngått det amerikanske markedet spesielt på grunn av myndighetsbyrå. Blant de skisserte kravene som selskaper som ønsker å operere i USA må oppfylle, er å slutte å tilby finansielle tjenester til nasjoner og enheter som er myndighetsforbud fra regjeringen.

Binance oppdaterte nylig sin Vilkår og betingelser for å overholde denne policyen og blokkerte brukere i land som Zimbabwe, Iran og Hviterussland fra å få tilgang til plattformene. Den spesielle klausulen som gjenspeiler denne utviklingen, lyder som følger.

“Ved å få tilgang til og bruke tjenestene, erklærer og garanterer du at du ikke er på noen handels- eller økonomiske sanksjonslister, for eksempel FNs sikkerhetsråds sanksjonsliste, utpekt som en“ Spesielt utpekt nasjonal ”av OFAC (Office of Foreign Assets Control of US Treasury Department) eller plassert på US Commerce Department’s “Denied Persons List.”

Tilgang til finansiering fra amerikanske venturekapitalfirmaer

Selvfølgelig betalte tidlig overholdelse seg for Coinbase som har tjent det amerikanske markedet siden 2012. Å overholde statlige vedtekter har gjort det mulig for selskapet å skaffe finansiering fra amerikanske risikokapitalselskaper og individuelle investorer..

Coinbase har tidligere mottatt finansiering fra venturekapitalfirmaer, Draper Fisher Jurvetson, USAA og New York Stock Exchange. Dette har gjort det mulig for selskapet å flytte inn i nye markeder og utvide tilbudet.

Store Silicon Valley-foretak unngår generelt å investere i utenlandske selskaper på grunn av forskjellige regulatoriske krav. Det er også vanskelig å overvåke forretningsytelsen fra utlandet.

Mange risikovillige kapitalfirmaer som tilbyr tidlig investering foretrekker vanligvis å være aktive partnere. Dette lar dem ikke bare være involvert i beslutningsprosessene, men gjør dem i stand til å koble nye bedrifter til sine allerede etablerte forretningsnettverk for å øke både rekkevidde og markedsdominans..

Som sådan er det sannsynlig at Binances angrep på det amerikanske markedet vil føre til større tilgang til institusjonell finansiering og øke utvidelsesmulighetene.

I følge en fersk rapport fra Reuters, kryptovaluta- og blockchainområdet opplever en økning i institusjonell finansiering fra store bedriftsinstitusjoner. Mange av verdipapirforetakene velger å investere i startups og andre store byråer i motsetning til direkte investeringer i krypto.

Denne strategien er tilsynelatende tryggere med tanke på den strenge amerikanske regelverket og sikkerhetsspørsmålene som fortsetter å plage sektoren. I 2018 investerte en gruppe blue-chip selskaper, inkludert Microsoft Corp, tilsynelatende rundt 2,4 milliarder dollar i krypto- og blockchain-satsinger. Omtrent 850 millioner dollar i finansiering har allerede blitt injisert i relaterte prosjekter hittil i år.

Andre krypto-utvekslinger flytter til nye markeder

Kraken utvider seg til EU.

Kraken har dratt enormt godt av overholdelse av regelverk i USA er Kraken. Tidligere i år, annonserte selskapet at det hadde mottatt cirka 100 millioner dollar i finansiering fra oppfinnere.

Den nye kapitalinjeksjonen tillot det å kjøpe Crypto Facilities, et britiskbasert derivathandelsfirma. Oppkjøpet antas å ha vært verdt minst 100 millioner dollar og gjort det mulig for Kraken å tilby både futures og spot trading.

Crypto Facilities er fullt regulert av UK Financial Conduct Authority. Denne akkrediteringen gjør det mulig for Kraken å tilby sine tjenester til brukere i både Europa og USA og samtidig omgå det risikable lappeteppet i SEC og Federal. I likhet med Binance har Kraken adskilt sine amerikanske brukere til sin viktigste plattform.

Bittrex har utvidet sine tjenester til Europa, vil tilby euro handelspar

I oktober i fjor kunngjorde kryptohandelsplattformen Bittrex at den ville åpne en Malta-basert børs for sine europabaserte brukere kalt Bittrex International. Plattformen som nå hovedsakelig henvender seg til sitt ikke-amerikanske klientell var skreddersydd for å overholde E.U. og maltesiske myndighetsbestemmelser.

I følge et nytt blogginnlegg av selskapet subsidierer det for øyeblikket krypto-USD-tilbud og senker avgiftene ned til null. Kampanjetilbudet ble erklært kort tid etter kunngjøringen om “Euro Markets Coming This Summer”. Bare kontoer som har minst $ 30 000 i kumulert handelsvolum, kvalifiserer for dette tilbudet. Dette er på tvers av alle markeder som inkluderer USDT, ETH, BTC og USD.

Selskapet avslørte også at det vil begynne å utstede Euro-handelspar.

(Fremhevet bildekreditt: Pixabay)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map