Kik’s Kin Coin: Rethinking the Attention Economy

Ce este KIN Coin?

Compania canadiană de socializare, Kik, a făcut furori anul trecut, când au anunțat că nu vor mai urmări o altă rundă de capital de risc. În schimb, au executat un ICO care a strâns 98 de milioane de dolari și l-au pus pe Kik pe hartă ca o voce de lider în rețelele sociale anonime și descentralizate. Rezultatul ICO-ului, Kin Coin, a înregistrat o creștere masivă a interesului în ianuarie, când piețele zburau în sus. De atunci, valoarea sa a scăzut, dar la un nivel mai înalt decât cel anterior.

Ideea din spatele KIN este de a permite creatorilor de conținut și consumatorilor să tranzacționeze direct în loc să se bazeze pe veniturile din publicitate pentru a monetiza crearea de conținut. KIN a fost în dezvoltare de la ICO de succes. În prezent este un jeton ERC-20, dar intenționează să integreze jetonul în aplicația Kik mai târziu în acest an va implica swapuri atomice cu un jeton stelar analog pentru scalabilitate.

Acest articol conține tot ce trebuie să știți despre Kin Coin. Vom acoperi fundalul, inclusiv mai multe informații despre Kik pentru cei necunoscuți. De asemenea, vom analiza foaia de parcurs și istoricul tranzacționării pentru jeton. Hai să săpăm.

Cum funcționează Kik

Pentru a înțelege contextul lansării Kin Coin, este util să vă uitați la Kik, compania de socializare care lansează Kin Coin. Motivațiile lui Kik pentru lansarea monedei sunt parțial filozofice, parțial financiare și probabil parțiale artificii de marketing.

Kik este o platformă de aplicații și social media care are peste 15 milioane de utilizatori lunari. Utilizatorii săi demografici se înclină mai tânăr. Majoritatea utilizatorilor au vârste cuprinse între 13 și 24 de ani. Potrivit cercetărilor din 2017 realizate de Kik, 33% dintre adolescenții americani folosesc Kik Messenger.

ecran kik

Când utilizați Kik, puteți trimite mesaje prietenilor dvs. Cu toate acestea, puteți partaja și videoclipuri, schițe, pagini web, fișiere audio și alte materiale media. Marile mari au, de asemenea, profiluri Kik cu care poți interacționa și există peste 20.000 de chatbots care pot face glume, comanda pizza sau pot împărtăși cele mai recente știri despre celebrități..

Cel mai mare punct de vânzare pentru Kik este anonimatul. Nu trebuie să vă verificați identitatea sau numărul de telefon pentru a utiliza serviciul. Trebuie doar să furnizați o adresă de e-mail și un nume pentru a vă înscrie. Avocații confidențialității au lăudat această alegere ca o decizie împotriva generării de bani a datelor utilizatorilor. Se știe că giganții din rețelele sociale acumulează informații despre utilizatori, iar Kik sfidează în mare măsură această tendință. Kik nu păstrează informații despre cont și mesaje / conținut media între utilizatorii Kik sunt șterse de pe serverele companiei după ce sunt trimise.

Cu toate acestea, Kik a fost, de asemenea, supus focului pentru verificarea identității și securitate. Din moment ce Kik se adresează adolescenților, criticii își fac griji cu privire la protecțiile existente pentru a proteja minorii împotriva conținutului nedorit sau a fraudei / abuzurilor. Kik consideră că utilizatorii săi sunt suficient de inteligenți pentru a ști ce să facă pe platformă și refuză în mare parte să sacrifice anonimatul și confidențialitatea din motive de securitate.

Recompensați direct creatorii

Ultimul efort al lui Kik a permis utilizatorilor să recompenseze direct creatorii. Companiile de conținut digital și rețele sociale de astăzi își generează bani pe site-urile lor publicitare. Acest model necesită ca aceste companii să urmeze economiile de scară, adăugând noi utilizatori rapid. De asemenea, vor ca utilizatorii noi să petreacă cât mai mult timp pe platforma lor, astfel încât să poată maximiza vizualizările anunțurilor și, prin urmare, veniturile.

utilizatorii kik

Conducerea de la Kik consideră că această tendință către economia atenției este o greșeală. Argumentul lor filozofic pentru crearea unei criptomonede este acela că publicitatea și căutarea atenției reduc economia de conținut și relațiile noastre. Folosind Kin Coin, ei speră să le permită consumatorilor să plătească direct creatorii și dezvoltatorii. Acest patronaj colectiv este o tendință importantă în social media. Vedem proiecte similare care au câștigat tracțiune precum Kickstarter sau Patreon. Aceste servicii permit oamenilor să plătească direct creatorii, fără a fi nevoie de agenți de publicitate.

Kin Coin face un pas mai departe prin integrarea plății direct în platformă. Veți putea cumpăra sau sprijini creatorii de conținut scris, artă, videoclipuri, jocuri, chatbots și colecții digitale, toate în cadrul aplicației. În acest fel, Kin Coin îl face pe Kik similar cu Steem. Diferența este că Kik are un public existent și găzduiește tot felul de conținut multimedia.

Înainte de a lansa Kin Coin, Kik a testat dacă utilizatorii ar tranzacționa efectiv în jetoane. Din 2014 până în 2016, au efectuat un test cu puncte Kik. Acestea erau jetoane interne, care nu erau susținute de un blockchain și care nu erau tranzacționabile în afara aplicației. Totuși, la începutul experimentului, au avut loc peste 300.000 de tranzacții cu puncte Kik pe zi. La sfârșitul experimentului, acest număr a urcat la 2 milioane. Există în mod clar o piață pentru tokenizare și recompensarea directă a creatorilor.

ICO

Kik avea nevoie de finanțare suplimentară în 2017. În loc să strângă bani de la capitaliștii de risc, au decis să lanseze un ICO pentru a crea simbolul din spatele noului lor sistem de puncte de recompense..

Vânzarea simbolică pentru Kin Coin a fost un succes, strângând 98 de milioane de dolari în septembrie 2017. Vânzarea a inclus peste 10.000 de persoane din 117 țări. Din păcate, cetățenii canadieni nu au avut voie să participe, iar Kik este o companie canadiană. Unii susțin că această cerere a diminuat și a contribuit la faptul că ICO nu a atins limita sa maximă de 110 milioane de dolari.

În total vor exista 10 trilioane de KIN, din care 750 de miliarde sunt în circulație în prezent. Jetonul a fost lansat pe Ethereum.

Lansați pe Kik

Kin Coin va fi lansat pe Kik mai târziu în acest an. Ideea este ca generarea de bani să se integreze perfect în aplicație. Utilizatorii ar trebui să poată recompensa creatorii pur și simplu din portofelele lor cu câteva atingeri. Kin Coin este conceput pentru a fi primul mobil, iar o aplicație de portofel va sosi și în următoarele luni.

Câțiva utilizatori de test pot folosi Kin Coin chiar acum pe Kik. Singurul lucru pe care îl puteți face până acum este să cumpărați niște abțibilduri digitale personalizate pentru a fi utilizate în chaturi. Așteptați-vă la mai multe funcții la lansare la finalul acestui an.

foaia de parcurs kin

În timp, ideea este de a permite altor servicii digitale și aplicații media să integreze și KIN. Nu va fi exclusiv pentru Kik. Cu toate acestea, Kik va fi prima companie care va lansa integrarea Kin Coin.

Mutare la Stellar & Compatibilitate cu lanț dublu

Dezvoltatorii Kin și-au exprimat îndoielile cu privire la scalabilitatea Ethereum pentru numărul de tranzacții pe care le anticipează pe Kin. Kin ar avea nevoie de mult peste limita de 10 k tranzacții / zi pe care Ethereum a impus-o pentru a evita încetinirea rețelei. Ca răspuns la limita de tranzacții, dezvoltatorii au avut inițial în vedere mutarea întregului proiect la Stellar. Cu toate acestea, lichiditatea jetoanelor ERC-20 este greu de găsit în altă parte.

Rezultatul este un sistem hibrid în care Ethereum oferă lichiditate în timp ce Stellar gestionează tranzacțiile. Când cumpărați KIN, veți achiziționa un simbol ERC-20. Totuși, acest simbol va fi legat și de un simbol Stelar. Când doriți să efectuați tranzacții utilizând simbolul Stellar, swap-urile atomice vor bloca simbolul Ethereum, astfel încât să nu poată fi utilizat. În același mod, atunci când vindeți jetonul Ethereum, swap-urile atomice vor bloca jetonul stelar pentru noul său proprietar.

Fundația Kin

Fundația Kin există independent de Kik. Acesta își propune să fie brațul non-profit de promovare a instrumentelor deschise pentru comunicarea digitală. În cele din urmă, scopul este ca Kin să servească drept monedă pentru un întreg ecosistem de instrumente de comunicare, nu doar pentru Kik.

Pe site-ul Fundației nu există prea multe informații despre cine îl gestionează sau despre modul în care funcționează guvernanța. În timp, vom vedea dacă Fundația Kin se diferențiază de Kik sau servește doar ca o marionetă pentru obiectivele mai largi ale lui Kik.

Istoricul tranzacționării KIN

Valoarea KIN a scăzut în urma ICO, pe măsură ce hype a dispărut. În ianuarie, KIN a condus valul împreună cu o mare parte din piața criptomonedelor la un nivel istoric. Din ianuarie, prețul a scăzut, dar niciodată până la nivelurile anterioare lunii ianuarie.

De unde să cumpărați KIN

Puteți câștiga KIN pentru efectuarea de sarcini pe Kik sau crearea de conținut odată ce integrarea este activă mai târziu în acest an.

Pentru a-l cumpăra acum, va trebui să vizitați un schimb. Bancor, EtherDelta, Mercatox, HitBTC și IDEX sunt opțiunile dvs. de top.

Cum se stochează KIN

KIN este un simbol ERC-20, deci îl puteți stoca oriunde acceptă Ethereum. MyEtherWallet este o opțiune bună pentru stocarea hârtiei. Desigur, un portofel hardware Ledger Nano S este standardul de aur pentru securitate.

Concluzie

Kin are suportul unui startup major cu o bază activă mare de utilizatori. Aceasta este o oportunitate interesantă de a vedea cât de bine se integrează cripto-ul cu o comunitate existentă, în special o comunitate mai tânără căreia s-ar putea să nu îi pese de cripto. Vor doar ca lucrurile să funcționeze bine. Rezolvarea problemei de a oferi crypto o experiență excelentă pentru utilizator este un pas important pentru a face crypto utilă. Dacă Kik poate da seama de asta cu Kin Coin, atunci acesta va fi un proiect interesant de urmat.

Resurse aditionale

Site oficial

Site-ul Fundației

Hartie alba

Subreddit

Stare de nervozitate

Github

Block Explorer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map