Hvordan tjene passiv inntekt med kryptovalutaer

Tro det eller ei, en gang tok investorer avgjørelser forbi falske papirer og moon / lambo memes.

Jeg er en stor forkjemper for å vedta kryptovaluta- og blockchain-prosjekter for deres faktiske bruk – sjelden for spekulasjoner eller hodling. Generelt drukner voldsomme spekulasjoner meningsfull utdannelse. Imidlertid, med den mangfoldige mengden utgivne prosjekter, var det bare et spørsmål om tid før det dukket opp prosjekter som nådde tilbake til “fin” -delen av deres fintech-røtter..

Alle tre hovedtyper av kryptovalutaer – transaksjons, plattform og verktøy – ser en rekke prosjekter som er ment spesielt for å holde som en form for passive og investeringsinntekter.

Siden det allerede finnes en mengde innhold rundt gruvedrift, og siden det krever en høy adgangsbarriere i forhold til tradisjonelle inntekter / passive investeringer, la oss fokusere på noen mer oppnåelige alternativer.

Tradisjonelle investeringer (og våre venner ved IRS) skiller mellom kapitalinvesteringer og passive investeringer basert på hvor investoren får sin bokstavelige avkastning. En avkastning realisert på salg av et investeringsmiddel (for eksempel salg av et ICO-token etter at det økte i verdi), regnes som et kapitalinvestering. En avkastning, eller inntekt, realisert uavhengig av en eiendel kjøpt eller solgt regnes som en inntekt eller passiv investering. Det klareste kutteeksemplet her fra tradisjonell økonomi er utbytte fra beholdninger.

Passiv inntekt er den mest etterspurte investeringsformen siden det er bokstavelig realisering av “pengene dine jobber for deg.” Likevel er passiv inntekt notorisk vanskelig å oppnå. Fra Airbnb, blogging med tilknyttede lenker, innsamling av aksjeutbytte, franchising, leasing av eiendom, passiv inntekt er egentlig vanskelig å kapitalisere på og blir ofte mindre passiv enn beregnet. I tillegg krever passiv inntekt ofte stor kapital på forhånd, og enda viktigere, tid, men gir ofte mindre enn ideelle belønninger.

Heldigvis snur noen få pionerer fra kryptoverden tidevannet ved å tilby noen forskjellige metoder som ligner på inntekt og passive investeringer..

* Redaktørens merknad: Du vet allerede hva dette kommer til å si. I det andre du så “redaksjonens notat”, ble du klar for uttalelsen “dette er ikke investeringsråd”. Vi kan ikke understreke det nok at dette ikke er investeringsråd, og er rent informativt. Kryptovaluta er veldig ustabil – få / tape penger på egen forskning og råd fra lisensierte og erfarne profesjonelle leverandører.

Ulike måter å tjene utbytte på Crypto

Det er ingen nøyaktig sammenligning for utbytte innen kryptoverden, er det imidlertid flere forskjellige andre måter å holde kryptovalutaer for en passiv avkastning. Det er heller ikke to prosjekter som er helt like i prosessen, så vær forsiktig med at det kreves ytterligere forskning for hvilken som helst metode som er foreslått nedenfor.

Følgende er en liste over generelle måter en kryptovaluta kan tilby passiv inntekt:

  • Staking – holder en bevismynt i en spesiell lommebok
  • Master Node – å kontrollere en Masternode
  • Utility Tokens – holde tokens designet for periodisk inntekt

Staking

Blokkjeder og kryptokurver bruker spesielle algoritmer, kjent som konsensusalgoritmer, som matematisk bestemmer hvilken neste blokk som er den “rette”. Bitcoin introduserte den mest populære typen konsensusalgoritme kjent som Proof-of-Work. Langt og stort PoW er den mest populære formen for konsensus i kryptoverdenen.

Imidlertid begynner en stadig mer populær andre form for konsensus, Proof-of-Stake, sakte men sikkert å ta av. Noe som fører oss til dør nummer én for å skape passive kryptoinntekter: staking.


I Proof-of-Stake, i stedet for gruvedrift for kryptovaluta gjennom maskinvare, nye blokker blir opprettet ved å holde kryptovalutaer i en staking lommebok. En staker setter en innsats (mynter), eller låser opp et antall av myntene sine, for å verifisere en blokk med transaksjoner. Ideelt sett er det jo flere mynter man satser, jo større er sjansen for at man blir tildelt en blokkbelønning.

Noen mynter krever 24/7 forbindelse og strømkilde, mens andre bokstavelig talt bare holder mynter i en spesiell lommebok. Fra min undersøkelse tar NEO kaken når det gjelder den laveste hindringen for inngang både skattemessig og datamaskinkompetent. Alt som trengs var å laste ned den offisielle City-of-Zion NEON lommebok og overføring av kjøpt NEO fra en sentral til lommeboken.

Det er det! Så lenge jeg beholder min NEO i den offisielle lommeboken, er den allerede satt – ingen ytterligere trinn er nødvendige, og jeg kan kreve mine innsatte belønninger (i GAS) opp til hvert 5. minutt. Så langt som den “passive” delen av passiv investering går, passer PoS absolutt til regningene.

Blant andre kryptovalutaer som nå tilbyr belønning gjennom PoS-staking, er NEO / GAS, Lisk, Stratis og ARK.

Masternode

Metode nummer to for å utnytte en inntektsstrøm fra kryptobeholdninger ligner mer tradisjonell passiv inntekt, da den vanligvis krever en betydelig mengde oppstartskapital. Et økende antall kryptoprosjekter har to eller flere styringslag – med det øvre, høyere kraftlaget eller noden, ofte referert til som masternode.

Disse masternodene gir vanligvis noen ytterligere styrende innsats for det underliggende kryptosamfunnet. Noen eksempler er aktivt / passivt å stemme på programvareoppdateringer, verifisere private / øyeblikkelige transaksjoner og delta i fellesskapsarrangementer.

Innehavere av hovednoder blir vanligvis belønnet pent. For eksempel i Dash får masternoder en hel del 45% av blokkbelønningen på hver eneste nye blokk. De offisielle Dash-nettsted hevder at “vanligvis betales rundt 2 Dash (~ $ 325) til hver masternode hver 7. dag.”

Hva koster det å eie en masternode, sier du? Vel, det kommer an på hvilken mynt vi diskuterer – for å fortsette med Dash, en masternode kostnader 1000 dash låst i en bestemt periode. Dessverre er det ikke mange krypto-entusiaster som har ~ $ 325 000 væske liggende som de er villige til å binde til en enkelt mynt.

Utility Tokens

Denne siste kategorien representerer det bredeste spekteret av prosjekter ettersom hver passiv inntekt får verdien fra suksessen (eller fiaskoen) til et tokens hovedverktøy; kjerneforskjellen mellom PoS-modellen som tidligere er definert og denne verktøy-token-modellen stammer fra nøyaktig hvilken del av kryptokurrencyprosjektet som korrelerer med reduksjon eller økning i utbyttet.

PoS-belønninger kommer fra en kryptovaluta protokoll på en nesten standard måte, mens belønninger for verktøy tokens kommer fra kryptovalutaer transaksjonsformål.

Et eksempel er den desentraliserte blockchain aktivautvekslingen CryptoBridge DEX. DEX er en børs, noe som betyr at for å lykkes som et prosjekt, søker DEX langsiktig vekst når det gjelder byttevolum: jo mer handelsmenn og kapital som bruker DEX, jo flere transaksjonsgebyrer vil bli samlet inn. I tillegg distribuerte teamet et tilhørende token kalt BridgeCoin (BCO) på Bitshare blockchain. gjennom en offentlig gruve i løpet av seks måneder,

Ved å kjøpe og sette BCO på DEX-børsen, blir eierne belønnet med hele 50% av transaksjonsgebyrene (etter overskudd *). Enda mer interessant er belønningen du mottok fra BridgeCoin ikke utbetalt i BridgeCoin, men i transaksjonsparet som resulterte i transaksjonsgebyret. Hvis det kun handles strengt Bitcoin, Litecoin, Monero og Ethereum på DEX, vil belønningen hver uke være stiv i Bitcoin, Litecoin, Monero og Ethereum, ikke i BridgeCoin – en ganske fin måte å passivt vokse en mangfoldig portefølje på.

Dex / BCO er bare ett av mange verktøytegn som COSS, Kucoin, hvis viktigste forretningsfunksjon korrelerer med en økning / reduksjon i utbytte. Ettersom flere blockchain-team skynder seg å forstyrre arkaiske forretningsmodeller, er det sannsynlig at et økende beløp vil gi utbyttelignende økonomiske belønninger knyttet til forretningsmodellen.

Sammendrag

Til syvende og sist ligner kryptovalutaområdet fortsatt det ville vesten – volatilitet og clickbait-overskrifter vil fortsette å dominere scenen i overskuelig fremtid. Imidlertid, sakte men sikkert, vil stabilitet gi en vei for passive inntektsbiler med vekstpotensial i motsetning til den forrige epoken med standardutbytte. For nå viser Proof-of-Stake, Masternodes og et økende antall verktøy tokens veien for den første generasjonen av passive inntekter kryptovalutaer. Utvilsomt vil noen få av disse prosjektene mislykkes, men de som ikke sikkert vil betale ut en myk inntektsstrøm i løpet av de neste tiårene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map