Hvordan kjøpe Cryptocurrency med PayPal: En trinnvis guide

Et av de vanligste spørsmålene nye kryptoinvestorer stiller er: Kan jeg kjøpe kryptovaluta med PayPal? Nesten alle har en PayPal-konto, og det å gjøre det enklere for de som kommer inn i kryptosfæren, å kunne bruke den kontoen til å kjøpe krypto. Imidlertid støtter PayPal ikke kryptovaluta ennå. Selskapet lister til og med å selge Bitcoins i motsetning til selskapets policy.

Den grunnleggende administrerende direktøren i selskapet har kalt Bitcoin en svindel offentlig, så de er ikke akkurat pro crypto. En nærmere titt avslører at beslutningen om ikke å håndtere krypto direkte er mer basert på valutaens mekanikk, snarere enn full hat for Bitcoin.

Ikke-reversible betalinger: PayPal-kryptovaluta

Kryptovaluta, som Bitcoin, er ikke reversibel. Imidlertid fungerer PayPal på en måte som ligner på kredittkort. Brukere får visse tilbakebetalingsfunksjoner avhengig av omstendighetene i transaksjonen med PayPal. I Bitcoin er det ikke noe sentralt kontor, kundeservice eller til og med kjent skaper å sende klager til. Når du sender Bitcoin, er det permanent. Dette gjør det uforenlig med PayPal-nettverket.

Lær hvordan du kjøper kryptovaluta med PayPal

Selv om du ikke kan selge Bitcoins via PayPal, kan du fortsatt kjøpe kryptovaluta ved hjelp av plattformen deres. Du trenger bare å bruke en tredjepart som spesialiserer seg på denne typen transaksjoner hvis du ikke har lyst til å håndtere en frossen konto. PayPal er beryktet for å fryse kontoer. Kontopolitikken deres tillater dem å fryse kontoen din i 180 dager hvis de mener at du har brutt vilkårene deres.

En rask advarsel: Svindlere

Både PayPal og kryptomarkedet har en god andel svindlere. Når du kombinerer de to, og en ny investor, kan du havne i noen farlige farvann. En av de mest populære kryptovaluta-svindlene du kan unngå, er PayPal tilbakekjøpssvindel. Det er også en av hovedårsakene til at Bitcoin er utestengt på PayPal.

I denne svindelen kjøper noen Bitcoin fra deg via PayPal. Når Bitcoin er på kontoen, sender de en tilbakebetaling med PayPal og hevder at de aldri mottok kryptoen. PayPal reverserer betalingen, og svindleren går ut med pengene sine og kryptoen din. For å unngå disse scenariene, hold deg til bare anerkjente tjenester, for eksempel de som er oppført nedenfor.

VirWox

VirWox kom inn i markedet i 2007 som en virtuell børs for digitale valutaer som brukes i videospill. Plattformen lar deg kjøpe Linden Dollars med PayPal eller et kredittkort. Linden Dollars er den digitale valutaen som brukes i videospillet Second Life. Bitcoin, sammen med noen andre spillvalutaer, ble lagt til plattformen i 2011.

Du kjøper Linden Dollars via PayPal og overfører pengene direkte til Bitcoin. Siden plattformen teknisk sett bare selger Linden Dollars, unngår den PayPal-problemer med kryptovaluta.

Registreringsprosess


Påmeldingsprosessen for VirWox ber deg om å koble til spillavataren din. Dette trinnet er nødvendig for å overføre virtuelle midler fra VirWox-kontoen din. I utgangspunktet fyller du ut kontoopplysningsinformasjonen din, som inkluderer navn, e-post og nevnte avatarinfo. Du kan ikke sette noen avatar hvis du ikke har en.

VirWox via hjemmesiden

VirWox via hjemmesiden

Bekreftelse

Deretter vil du motta en bekreftelses-e-post som inkluderer et midlertidig passord. Du må følge lenken som er oppgitt og skrive inn brukernavnet og det midlertidige passordet ditt for å få tilgang til plattformen. Ved innreise kan du endre passordet ditt.

Innskuddsmidler

Når du er på kontoen din, går du til innskuddsknappen i høyre hjørne av siden direkte under Min konto-delen. Denne knappen fører deg til oversikten over betalingsseksjonen. Her ser du kjøpsalternativene dine og hvor lang tid det tar å fullføre. PayPal er oppført som en umiddelbar transaksjon i diagrammet.

Rull nedover på siden til du kommer til PayPal Express-kassen. Du finner en lenke som tar deg til dine PayPal-kjøpsalternativer. Klikk på PayPal-lenken, og last inn kontoen din med hvor mye penger du har tenkt å bruke på kryptovaluta. Selv om dette er en rask transaksjon, må du godkjenne transaksjonen på PayPal-siden, ellers vil den aldri fullføres.

PayPal-instruksjoner via VireWox

PayPal-instruksjoner via VirWox

Bytt mot Bitcoin

Når kontoen din er opprettet, kan du bytte Linden Dollars (SLL) du kjøpte for noen søte Satoshier. Neste trinn er å klikke på utvekslingsfanen som viser BTC / SLL. Denne kategorien ligger på venstre side av nettstedet under seksjonen Min konto. Denne knappen fører deg til en side som vil varsle deg om hvor mye SLL du har tilgjengelig på kontoen din.

Deretter legger du en ordre for å bytte SLL mot BTC til ønsket pris på siden. Om få minutter vil du få Bitcoin levert til adressen du skrev inn under byttetransaksjonen. Ikke så enkelt som Coinbase, men det lar deg bruke den PayPal-kontoen for å få tak i litt Bitcoin.

LocalBitcoins

Hvis den forrige prosessen er for mye for deg, er det alltid den opprinnelige metoden for å bruke PayPal til å kjøpe kryptovaluta: LocalBitcoins. Denne plattformen utveksler faktisk ikke kryptovaluta. I stedet kobler brukerne seg via det virtuelle kortet og møtes deretter personlig for å håndtere Bitcoin-transaksjonene. Selv om dette krever noen ekstra reiseutgifter og tid, gir det deg en anonym måte å kjøpe kryptovaluta via PayPal.

LocalBitcoin via hjemmesiden

LocalBitcoin via hjemmesiden

Ikke bli overrasket om personen som selger sin dyrebare Bitcoin ber deg om å bekrefte transaksjonen mens du er der med dem. Dette gjøres for å unngå den tidligere omtalte PayPal-refusjonssvindelen. Som med alle transaksjoner med en fremmed, bør du alltid være forsiktig, for eksempel å møte på et offentlig sted. Hvis du trenger anonymitet, er dette ruten du skal følge.

Kjøpe kryptovaluta med PayPal: ikke umulig

Nå som du vet nøyaktig hvordan du skal kjøpe Bitcoin med PayPal, er du klar til å starte din krypto investeringsstrategi. Sørg for å gjøre undersøkelser, og følg disse tipsene for å øke kryptoporteføljen din som en proff.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map