Hva er Veritaseum (VERI)? En nybegynnerguide

Hva er Veritaseum?

“Når det er enklest, er Veritaseum porten til peer-to-peer kapitalmarkeder,” er prosjektets nettsted proklamerer. Plattformen åpner investortilgang til smarte kontrakter og finansielle maskiner som lar dem administrere sine investeringer og overføre verdier til andre Veritaseum-brukere.

Plattformens mål er å eliminere meglere, finansielle rådgivere, banker og andre mellommenn fra kapitalmarkedets økosystem, og teamet deres vil aktivt avvise etiketter som beskylder Veritaseum for å fungere som disse rollene i stedet for dem. Snarere mener de at Veritaseum bare er en leverandør av tjenester, en “distribuert, serverløs programvare” som lar brukerne oppføre seg både som forbruker og mellommenn programvaren erstatter.

Veritaseum

Hvordan fungerer Veritaseum

På et grunnleggende nivå tilbyr Veritaseum brukerne verktøy og programvare for å delta i et peer-to-peer-kapitalmarked. Ved hjelp av VERI, plattformens verktøy-token, kan brukere kjøpe tilgangsrettigheter til smarte kontrakter som administrerer plattformens tjenester.

Disse produktene spenner fra deponeringstjenester for egen forvaring til finansiell analyse / forskningsdata og til og med aktiveringstokenisering. Alle disse tjenestene utgjør den kollektive Veritaseum-plattformen, og hver kan nås uavhengig av hverandre.

I skrivende stund har bare ett produkt, VeADIR, en aktiv beta.

VeADIR

Forkortelse for Veritaseum Autonomous Distributed Interactive Research, VeADIR er plattformens forskningsmuskulatur. VeADIR henter data fra Veritaserum i bytte for VERI, og interesserte kan i sin tur betale for disse forskningsresultatene. Alle funnene er presentert i maskinspråksalgoritmer, så brukerne må bruke en smart kontrakt for å oversette dem til et vanlig folkemunne..

I tillegg kan brukere be om data ved å stille VeADIR-spørsmål på en betal-per-spørringsbasis, og dette mater forskningsmodellene. Hvis brukere ber om forskning på en bestemt organisasjon, betaler VeADIR denne organisasjonen VERI for denne informasjonen. På baksiden kan en enhet begjære VeADIR for å bli analysert og kompensert også i VERI.

VeADIR foretar også kjøp basert på denne undersøkelsen, for eksempel å investere i en plattformtoken eller nødkreditt. Deretter konstruerer den en “modellportefølje” diktert av funnene, og plattformbrukere kan også kjøpe disse porteføljene med jevne mellomrom.

VeADIR

For å gi deg en oversikt over hvordan dette vil fungere, her er et raskt eksempel:


Jim Bob Cooters Bourbon Street Investment Group ønsker å sette penger i en ICO, men de vil ha omfattende data om denne ICO, bransjen de prøver å forstyrre, og annen relevant investorinformasjon.

Jim Bob et al. Sender deretter inn en forespørsel til VeADIR og fyller ut et spørreskjema med dataene de ønsker å motta. VeADIR samler denne informasjonen fra ICO og sender den til Veritaseum for behandling.

Etter at Veritaseum har knust dataene, henter VeADIR den fullførte undersøkelsen, og Jim Bob Cooters Bourbon Street Investment Group betaler deretter for informasjonen og konverterer den fra maskinspråk til engelsk (eller fransk hvis de er slike Cajuns).

VeRent

VeRent er plattformens økonomiske leiefasilitet. Konseptet her er enkelt: det er verktøyet som brukere kan delta i peer-to-peer token-transaksjoner.

I utgangspunktet gir du et tilbud på plattformen, og angir hvor mye av en mynt / token du noterer, prisen du vil bytte for den og varigheten av tilbudet. Det er uklart utvalg av tilbud som VeRent vil imøtekomme, men per nå ser det ut til at VERI, ETH og en håndfull ERC20-tokens er tilgjengelige på tjenesten.

Teamet benekter at VeRent fungerer som en børs, men for å være stum, letter det valutahandel mellom brukere, så det er uklart (for denne forfatteren i det minste) hvordan dette avviker fra annen utvekslingsplattform.

VeResearch

Den menneskelige motstykket til VeADIR, VeResearch er plattformens forskningsbil drevet av menneskeskapte moduler.

Med VeResearch konstruerer Veritaseum analytics team investeringsmodeller for alle kryptoaktiva plattformen analyserer. Disse modellene er ment å fungere sammen med de som er bygd av VeADIR, selv om investorer sannsynligvis vil kunne kjøpe dem separat (nettstedet er ikke klart om hvordan brukere kan komme til å få tilgang til disse modellene, skjønt).

VeExposure

VeExposure er erkjennelsen av mennesket (VeResearch) og maskinen (VeADIR) som arbeider sammen for å redusere utgiftene og øke ytelsen, samtidig som brukerne kan opprettholde varetekt, eierskap og kontroll over eiendelene (private nøkler), “ifølge Veritaseums nettsted.

Alt dette for å si at VeExposure egentlig fungerer som appen som gir brukerne tilgang til “eksponeringer” (dvs. data) som VeADIR tilbyr. Ved hjelp av appen kan brukere sende VERI til can eksponering for all forskning som tilbys på plattformen.

VeExposure

VeManagement

VeManagement er Veritaseums porteføljestyringskomponent. Appen gir brukerne en sjanse til å se modellporteføljene produsert av VeResearch, slik at de kan gjøre justeringer eller godta en portefølje ved å logge av med private nøkler..

VeTokenization

Kanskje en av Veritaseums mer bemerkelsesverdige tjenester, VeTokenization tillater hvem som helst å sende inn en ny tokenisert eiendel til plattformen ved å opprette en ny kontraktsadresse på Ethereum blockchain. Brukere kan deretter se og administrere tokeniserte eiendeler ved hjelp av produktets admin-app.

Med denne funksjonen kan du teoretisk produsere en tokenisert eiendel for hva som helst (eiendom, en statsutstedt obligasjon, dyrebare medaljer, til og med en annen kryptovaluta). Så lenge Veritaseum godkjenner eiendelen, kan den tokeniseres og handles på plattformen.

Veritaseum Team og veikart

Prosjektstifter Reggie Middleton er en gründerinvestor som har erfaring med å gi råd om eller forvalte hedgefond, handelsmenn, investorer og globale banker. Han er også en selvutnevnt grop av “Fallet til Bear Stearns, Lehman Brothers, GGP (2. største amerikanske detaljhandel REIT) og den europeiske statsgjeldskrisen midt i nesten 100 vellykkede makro- og investeringsanrop.”

Patryk Dworznik, prosjektets full stack-utvikler, har 15 års erfaring med programvareteknikk og er ansvarlig for å opprette Veritaseum java-klient. Manish Kapoor, Reggies høyre hånd, har ledererfaring i selskaper som Deloitte og S&P India.

I skrivende stund har Veritaseum ingen synlig veikart på nettet, men du kan følge med på prosjektutviklingen på prosjektets blogg.

Veritaseum handelshistorie

For øyeblikket er VERI rangert som nummer 57 CoinMarketCap, det er vanligvis rangerende innen 50-60-området.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“script”);

var embedder = scripts [scripts.length – 1];

(funksjon () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

hvis (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement (“skript”);

s.type = “text / javascript”;

s.async = sant;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = VERI&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ’;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appnavn;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

Hvor kan jeg kjøpe Veritaseum

Imponerende nok er VERIs mest aktive marked ForkDelta (tidligere EtherDelta) med over 50% av myntens 24 / timers volum i ETH / VERI handelspar. Du kan også finne den for BTC og ETH på Mercatox og HitBTC.

Hvor skal du oppbevare Veritaseum

Som et ERC20-token kan VERI lagres i en hvilken som helst Ethereum-kompatibel lommebok (se den vanlige listen: MyEtherWallet, Ledger Nano S, Trezor, Parity, MetaMask, etc.).

Konklusjon (og svindelanklager)

Før vi avslutter denne artikkelen, må jeg ta tak i elefanten i rommet: Veritaseums vaskliste over svindelanklager.

Bare gå videre og google “Veritaseum-svindel”, så ser du hva jeg snakker om. Krypto-entusiaster har beskyldt Veritaseum for å plagiere økonomiske rapporter og Reggie Middleton for å ha overspilt sin ekspertise, og mest all kritikk innebærer å angripe det offisielle nettstedet for å være uprofesjonelt og mangler viktig informasjon for å forstå hvordan plattformen er sammensatt..

Mens du skrev denne artikkelen, var nettstedet frustrerende med å hente informasjon fra. Det er ikke noe papir, ingen veikart, og plattformens operative forklaringer er til tider stumpe og uklare. Nå kan det være overblåst å kalle et prosjekt for svindel, da det kan være det enkle produktet av utugelighet eller overdreven hyping av et produkt. Når det er sagt, er overdreven hyping kanskje ikke en synd, men det setter spørsmålstegn ved teamets intensjoner i henhold til kvaliteten på produktet: prøver de å melke penger fra uviktige investorer som leter etter investeringsråd av høy kvalitet bare for å motta et stoff- mindre rapport fra ukvalifiserte analytikere? Kan være. Men hei, vi har ikke kjøpt noen av disse tjenestene, så vi vet ikke helt sikkert.

En siste ting. VERI har en sirkulerende forsyning på ~ 2.000.000, men den totale forsyningen er 100.000.000. Jævla rett det er en enorm avvik – en forskjell på 98%. Dette bidrar til at VERI har et av de laveste handelsvolumene 24 timer i løpet av en topp 100-mynt. Vel, det og dets største marked som kommer fra ForkDelta, men disse to går hånd i hånd ettersom større sentraliserte børser ikke har notert valutaen (kanskje for de samme betenkeligheter som Veritaseum-kritikere har hevet).

Kall det FUD, kall det ubegrunnet, det er opp til den enkelte å avgjøre om disse påstandene er foul eller rettferdig. Våre råd? Gjør din egen grundige undersøkelse før du bestemmer deg for om Veritaseum er riktig for deg, da det er nok tvil her for å heve sunn sunn skepsis.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map