Hva er TRON (TRX) Cryptocurrency? | En guide til det desentraliserte nettet

Hva er TRON?

TRON er et blockchain-basert operativsystem og en desentralisert applikasjons (dapp) plattform. Stiftet av en ideell Singapore-basert stiftelse, Tron Foundation, prøvde prosjektgruppen opprinnelig å takle den globale underholdningsindustrien – for tiden verdsatt til 1 billion dollar. Imidlertid har de utvidet visjonen deres sterkt og taklet hele dapps-markedet.

I henhold til sin første whitepaper, “TRONs teammedlemmer er tilhengere av Sir Tim Berners-Lee, som er overbevist om at protokollen fra øyeblikket av oppfinnelsen er en ressurs for mennesker, snarere enn et fortjenesteverktøy for små grupper.” Tim Berners-Lee er grunnleggeren av World Wide Web.

TRONs åpne, desentraliserte plattform og distribuert lagringsteknologi gjør det mulig for skapere av digitalt innhold å kutte ut mellommenn som Apple Store og Google Play Store. Innholdsprodusenter er dermed i stand til å skaffe midler direkte fra forbrukerne.

For tiden styres mye brukerdata og trafikk av noen få selskaper som Google, Facebook og Amazon. TRON prøver å redusere denne kontrollen ved å plassere eierskapet til dataene tilbake til skaperen.

I denne TRON-guiden vil vi dekke:

Hvordan fungerer TRON?

Nøkkelfunksjoner i TRON

TRON ønsker å “helbrede Internett” gjennom følgende funksjoner:

 1. Datafrigjøring: gratis og ukontrollerte data
 2. Aktivering av innholdsøkosystem der brukere kan få digitale eiendeler fra innholdsspredning
 3. Personlig ICO med muligheten til å distribuere digitale eiendeler
 4. Infrastruktur for å tillate utveksling av distribuerte digitale eiendeler (for eksempel spill) og markedsvarsling.

Dette er et langsiktig prosjekt med et sett av faser som begynte med Utvandring i 2017 og til slutt vil føre til Evigheten i 2023. Nedenfor er hovedtrekkene i hvert trinn.

 1. Exodus: Den gratis plattformen for peer to peer-distribusjon, lagring og innhold.
 2. Odyssey: Økonomiske insentiver på plass for å oppmuntre til innholdsskaping og empowerment
 3. Stor reise: Individuelle ICO-muligheter
 4. Apollo: Evne for innholdsprodusenter til å utstede personlige tokens (TRON 20 Token)

Trinn 5 og 6 ser begge ut til å fremme muligheten for å desentralisere spillindustrien. De lar utviklere bygge spillplattformer fritt og deretter oppnå økonomiske insentiver ved etablering av nevnte spill.

TRX Coin tidslinje

En mer grundig gjennomgang av scenen

TRON er spesielt ambisiøs. Dens omfang inkluderer implementering av mange blockchain-teknologier som fremdeles er teknisk eksperimentelle i dag, inkludert noe som ligner på hele Ethereum-plattformen. Teamet prøver å oppnå dette i løpet av de neste 8-10 årene.

Mosebok

For tiden okkuperer vi den første fasen Mosebok. Exodus har som mål å gi enkel distribuert fildeling bygget på toppen av noe som ligner på IPFS. Derfor benytter TRON seg ikke teknisk av noen blockchain-teknologi i sin nåværende plattform. Dette er imidlertid satt til å endre seg med ankomsten av 2. fase.

Odyssey

Odyssey, neste trinn, forsøker å stimulere til tidlig adopsjon og opprettelse av et eget fellesskap av innholdsskapere og forbrukere med noe som ligner på en bevis på innsatsmodell.

Omfanget av refusjon for opprettelse er knyttet til en beregning med et tilhørende vippesystem i motsetning til enkle visninger eller klikk. Visninger og klikk er ikke ideelle, da de kan reproduseres i massevis av klikkfarm eller bots.

Brukere vil til slutt gjøre transaksjoner (potensielt gjennom ensrettet betalingskanaler som µRaiden) i TRX. Dette letter utveksling av verdi for tjenester raskere, men vil kreve noen form for inn- og utbetaling av en TRX-konto hvis brukerne ikke i utgangspunktet har TRX.

Stor reise & Apollo

Den tredje fasen (Great Voyage) og den fjerde fasen (Apollo) ser ut til å gjøre det mulig for innholdsskapere å tilby en andel i et potensielt personlig merkevare gjennom “individuelle ICO’er” eller merkevaremerker.

For dette må TRON utvikle sin egen applikasjonsplattform for blockchain som ligner på Ethereum, med et komplett Turing-språk for smarte kontrakter. TRON innrømmer imidlertid at det kan møte noen av de samme problemene Ethereum, som for eksempel nettverksbelastning som et resultat av ICO-lanseringer.

En bivirkning kan være at nettverket ikke vil være i stand til å veterinær / validere påliteligheten til hvert av de mange unike tokens. I tillegg gir ikke Trons whitepaper detaljer om hvordan Sybil-angrep eller utveksling av kontohacks kan forhindres i nettverket. Den nevner bare kort behovet for og planlagt implementering av en desentralisert utveksling for disse tokens som et forsøk på å redusere noen av disse potensielle truslene..

Star Trek

Star Trek er den femte fasen av TRON og søker å etterligne noe som ligner Augur med en desentralisert prognose- og spillplattform..

Evighet

Evigheten, den siste fasen, ser for seg muligheten til å skaffe penger og tjene penger basert på vekst i samfunnet. Til slutt vil TRONs kjerneteknologi i stor grad være basert på tilpasning av IPFS og Ethereum-plattformen. Mye av det TRON prøver å konsolidere gjøres av forskjellige prosjekter og gjensidig eksklusive enheter.

Økonomisk gevinst: TRON 20 Token og TRON Power (TP)

Tron 20 Token vil ha verdi og tillate individuelle innholdseiere å lage tilpassede tokens på plattformen, i likhet med kryptovalutaen Bølger. Det skal bemerkes at TRON 20-token ikke er det samme som Tronix, som er utvekslingsmediet på plattformen.

Med selskapet som søker langsiktige investeringer og skyver bort de investorene som ønsker å tjene raskt, vil TRX-token selv kunne bli sperret for å få TP. Dette vil gi brukerne mobilitet oppover i økosystemet med kraftbevegelser som stemmerett og høyere status. Jo lenger dine tokens er låst, jo mer vil TP TRON belønne deg.

TRON Team & Framgang

Datoen for ICO for TRX var mellom 3. august 2017 og 24. august 2017.

Konsernsjef og grunnlegger av TRON, Justin Sun, sies ofte å være “den neste Jack Ma”, grunnleggeren av Alibaba. Sun har et ekstremt imponerende CV på bare 27:

 • Utdannet ved University of Pennsylvania
 • 2015 Forbes China 30 under 30
 • 2017 Forbes Asia 30 under 30
 • grunnlegger av Peiwo APP (Kinas Snapchat)
 • deltaker ved Hupan University grunnlagt av Jack Ma
 • tidligere hovedrepresentant for Ripple China.

Bortsett fra Sun inkluderer teamet andre nøkkelspillere. CTO Lucien Chen er tidligere ansatt i Alibaba med omfattende erfaring med å jobbe med førsteklasses internettbedrifter som Netease, Qihoo 360 og Tencent.

TRON er allerede godt støttet av topp kinesiske utviklere i teamet, men utvider kontinuerlig medarbeiderbasen med medlemmer med veteran teknisk ekspertise som Maorong Lin og Xiadong Xie. Sammen gir de to ansatte mange års erfaring med teknisk utvikling innen underholdningsindustrien og internetthandel.

TRON støttes av bemerkelsesverdige medlemmer av det kinesiske næringslivet som Hitters Xu (grunnlegger av Nebulas), Tang Binsen (grunnlegger av mobilspill Clash of Kings), Xue Manzi (berømt kinesisk engelinvestor), Chaoyong Wang (grunnlegger av China Equity Group med 2 milliarder dollar markedsverdi), Dai Wei (administrerende direktør for OFO-sykkel), Huobi.com og mange flere.

Videre er TRON i ferd med å overføre TRX til Peiwo APP. Dette vil gi sine 10 millioner brukere muligheten til å bytte token frem og tilbake.

Mens TRON vil støtte alle slags virtuelle valutaer, vil TRX være den offisielle. Med dette må alle andre valutaer konverteres gjennom TRX.

TRX forsyning

Du kan ikke gruve TRX. I skrivende stund var den sirkulerende forsyningen 65.748.192.475 TRX med en total forsyning på 100.000.000.000 TRX.

18. desember 2017 kunngjorde Sun at TRON Foundation har låst $ 34,2 milliarder tokens frem til januar 2020. Spekulanter tror ofte at låsing av tokens vil øke verdien av tokens.

Handelshistorie

Siden den relativt nye utgivelsen i slutten av september 2017, har TRX opplevd kraftige prisøkninger. Starter for 3 måneder siden på rundt. 002 cent, for øyeblikket er det omtrent 0,045 den 19. desember 2017, en økning på 22,5 ganger eller ca. 2150%. Altcoins trekker for tiden oppmerksomhet fra investorer som ønsker å få tilgang til rimeligere valutaer, noe som kan forklare den plutselige prisøkningen.

Hvor kan jeg kjøpe TRX

Du har muligheten til å handle TRX på utvekslingssteder som Liqui & Binance for enten ETH eller BTC. Nye brukere kan kjøpe BTC- eller ETH-mynter på Bitstamp eller Coinbase og sette dem inn på sine respektive lommebøker på Binance. Binance blir ofte sett på som et topp handelsvalg for sine lave handelsavgifter.

Hvor skal TRX oppbevares?

TRX er et ERC-20-token, slik at du kan lagre det på hardware-lommebøker som støtter Ethereum blockchain som Ledger Nano S og Trezor. Du kan også lagre den på MyEtherWallet (MEW). For å sjekke ut flere lommebøker, se vår guide De beste Ethereum lommebøkene.

Konklusjon

Det vil være interessant å se hvordan dette prosjektet utvikler seg, og potensielt gi et mer fokusert bruksområde innen underholdningsindustrien. Det er et stort antall innflytelsesrike medlemmer i det kinesiske næringslivet som støtter TRON-teamet. TRON har også et sterkt utviklingsteam for å støtte disse arbeidet.

Med en klar, langsiktig visjon for TRX og TRON-plattformen, og med det som virker som ubegrenset finansiering fra investorer, er det ikke urimelig at noen er optimistiske om dette prosjektet. Dette er imidlertid på ingen måte økonomisk rådgivning.

Vær forsiktig når du vurderer å investere og undersøk grundig. For å få en grundigere gjennomgang, følg denne lenken til TRON hvite papirer. For kontinuerlige oppdateringer fra administrerende direktør Justin Sun, følg ham videre Twitter.

Ytterligere TRON-ressurser

Nettsted

Github

Twitter

Reddit

Medium

Telegram (engelsk)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map