Hva er Siglo? | En Blockchain-protokoll for å utveksle dataene dine mot mobil tilkobling

Siglo er en blockchain-protokoll der du utveksler personlig informasjon og din oppmerksomhet mot mobil internettilgang. Teamet bak det er rettet mot utviklingsmarkeder der smarttelefonadopsjon snøballer. Smarttelefoner gir innbyggere i disse nasjonene tilgang til tjenester, som bank, som tidligere ikke var tilgjengelige. Men de står fortsatt overfor en veisperring.

Tilkoblingsdata er dyre og begrensede, og tvinger folk i disse landene til å bruke forhåndsbetalte telefoner og kjøpe kortvarige sendetid. Så selv om telefoner er lett tilgjengelige, er varen som gjør dem verdifulle, Internett, fortsatt begrenset.

ICO viktige detaljer

Ticker: SGL

Token Type: ERC20

ICO Token-pris: 1 SGL = 0,009 USD

Fundraising Goal: $ 8M USD (soft cap), $ 25M USD (hard cap)

Totalt antall poletter: 8.000.000.000

Tilgjengelig for tokensalg: 2,880,000,000 (36,0%)

Kjenn din kunde (KYC): Ja

Godtar: ETH

Hvordan virker det?

Siglo bruker Ethereum smarte kontrakter til legge til rette for utveksling av data for tilkobling mellom brukere, Internett-leverandører, merkevarer og desentraliserte applikasjoner (DApps). La oss skissere disse enhetene videre.


Brukere er sluttkunden i nettverket. De mottar Siglo-tokens (SGL) i bytte for å dele sine anonymiserte data og demografisk informasjon. De kan bruke disse tokens på produkter, bytte dem, eller viktigst, bytte dem mot data-topp-offs.

Leverandører holder seg ganske mye til navnet deres. De tilrettelegger toppetid for airtime for Siglo-apper og brukere. Farrow er den første leverandøren på nettverket.

Merker kjøpe dataene som brukerne genererer, slik at de kan lage bedre reklame- og markedsføringskampanjer. Siglo gir dem en mulighet til å målrette og spore en tidligere underrepresentert kundebase.

DApps integrere Siglo-protokollen for å gjøre det mulig for brukerne å tjene penger på dataene sine. De kan enten bruke SGL eller lage sitt eget token i appen.

Det er minimale gebyrer på alle protokolltransaksjoner.

Siglo økosystem

Siglo økosystem

DApp mynter

Selv om Siglo-protokollen fungerer ved hjelp av SGL, kan DApps på infrastrukturen implementere sitt eget token. Å skille tokenøkonomien mellom de to typene gir DApps muligheten til å skape mer stabilitet i sitt eget økosystem.

Denne separasjonen er også fordelaktig for applikasjoner som allerede har sin egen valuta. Når de har en spesifikk DApp-mynt, unngår de å måtte bytte til noe nytt som kan forvirre deres eksisterende kundebase.

For å forklare nærmere, la oss undersøke Siglos første DApp, Pig.gi.

På Pig.gi-appen tjener du Pig.gi-mynter for å samhandle med merker. Du kan da løse inn disse myntene for mobil airtime eller filmbilletter. Smarte kontrakter og sperretjenester kobler Pig.gi-mynter til Siglo blockchain. Og de støttes av de underliggende eiendelene (dvs. airtime topp-offs) i protokollen. Derfor vil det alltid være like mye eller mindre Pig.gi-mynter enn de tilknyttede toppoffene for å sikre solvens.

Siglo Token (SGL) & Salgsdetaljer

SGL er et ERC20-token med en total forsyning på åtte milliarder. Du kan løse inn disse tokens for bestemte produkter på nettverket, spesielt airtime top-offs.

Teamet genererer 36 prosent av tokens under Token Generation Event (TGE) for rundt $ 0,0009 per SGL. De distribuerer resten av SGL som følger:

  • 30% – Fremtidig utgivelse der de slipper 1 token for hver bruker når nettverket når 10 millioner brukere
  • 19% – Reserve
  • 15% – Team og rådgivere

Siglo vil bruke midlene de samler inn under TGE til produktutvikling (45%), operasjonelle overhead (30%) og markedsføring (25%).

Teamet har ennå ikke satt en dato for token-salget.

Siglo Token Salgsdetaljer

Siglo Token Salgsdetaljer

Konkurranse

Siglo er relativt unik i blockchain-rommet. Så langt som handelsaktivitetsdata for mobil tilkobling, ser prosjektet ut til å stå alene. Imidlertid er det noen få andre blockchain-lag som fokuserer på å gi deg økonomisk kontroll over dataene dine.

Prosjekter som Basic Attention Token (BAT) og AdEx tar sikte på å gi brukerne muligheten til å tjene penger på deres nettvaner. De mangler imidlertid mobil- / app-fokuspunktet som Siglo har.

Siglo Team

Brødrene Joel og Isaac Phillips grunnla Siglo i oktober 2017. Tidligere opprettet brødrene Phillips Pig.gi, den første appen som integrerte Siglo-protokollen. Teamet har nå vokst til over ti heltidsmedlemmer spredt over hele verden.

Teamet har en håndfull rådgivere, hvorav de mest bemerkelsesverdige er Anish Mohammed (Ripple-rådgiver, Exosphe. Er dekan for Blockchain) og Jeffrey GuyBone (Coinbase engelinvestor).

Fordelene

  • Unikt produkt. Siglo har ikke mye konkurranse om hva de gjør. På lanseringen vil de allerede ha en en million sterke brukerbase fra deres første DApp, Pig.gi
  • Underbetjent marked. Teamet retter seg først mot det latinamerikanske markedet, en som ofte blir ignorert av blockchain-prosjekter.
  • Datanettverk opplevelse. Gjennom Farrow Ventures Inc. og Pig.gi har Phillips-brødrene de rette forbindelsene og erfaringene med å håndtere nettverksleverandører for å sikre stabile relasjoner for nettverket.

Ulempene

  • Mangel på blockchain-opplevelse. De tekniske medlemmene av teamet har god erfaring med å bygge mobilapper, men mangler blockchain-komponenten.
  • Bare en DApp. Akkurat nå er Pig.gi, Siglo-grunnleggernes eget selskap, den eneste DApp som er forpliktet til protokollen.
  • Ikke noe produkt. Teamet er fremdeles i ferd med å bygge ut protokollen. Som med enhver investering, løper et prosjekt som er pre-produkt alltid en risiko.

Siste tanker

Siglo stiller opp for å være en potensielt lukrativ investeringsmulighet. Teamet går inn i et underbetjent marked med et kommende produkt som har liten konkurranse (sammenlignet med andre blockchain-områder).

Selv om de ikke har mye blockchain-erfaring, har Siglo-grunnleggerne et vell av kunnskap om mobiltilkobling og data. Å bringe Pig.gis over en million brukere til nettverket kan gi prosjektet et raskt løft over konkurrentene.

Til slutt kommer Siglos suksess ned på hvor godt de kan utføre å bygge ut en brukervennlig protokoll, og hvor raskt de kan få flere DApps ved å bruke det de har bygget.

Tilleggsressurser

Twitter

Telegram

Medium

GitHub

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map