Hva er Power Ledger (POWR)? | Den komplette guiden

Hva er kraftbok?

Power Ledger, en blockchainbasert plattform, planlegger å revolusjonere den verdensomspennende energibransjen ved å gjøre det mulig for lokale områder å selge og distribuere solenergi til naboene uten behov for en mellommann. Tenk deg en verden uten å stole på store forsyningsselskaper eller utenlandske ressurser for all energien du trenger for å styre livet ditt. Den verdenen kan bli en realitet i nær fremtid takket være Power Ledgers desentraliserte applikasjoner.

I en 2015-rapport, Deutsche Bank uttalte at minst tretti land over hele verden allerede har nådd nettparitet, staten der prisen på solgenerert elektrisitet var lik eller mindre enn kostnaden for lokal detaljhandelstrøm. Kombinerer innovasjoner innen både solenergi og blockchain-utvikling, tilbyr Power Ledger en uovertruffen energiløsning som er renere, billigere og mer bærekraftig enn tradisjonelle energialternativer. I denne artikkelen vil vi undersøke hvordan Power Ledger planlegger å nå disse målene og mer, inkludert:

Oversikt over hovedbok

Power Ledger Platform danner peer-to-peer energitransaksjoner ved å registrere både generering og forbruk av alle plattformdeltakere i sanntid. Energiproduksjon og -bruk behandles med forutbestemte hastigheter.

Hvordan fungerer Økosystemet?

Power Ledger-plattformen opererer på to blockchain-lag og bruker to mynter: Power Ledger Token (POWR) og Sparkz. POWR og Sparkz brukes begge sammen med systemet og har forskjellige funksjoner på begge blokkjedene. Plattformen bruker den offentlige Ethereum blockchain samt en privat konsortium blockchain, Ecochain.

Power Ledger Token (POWR)

Power Ledger Tokens gir applikasjonsverter og deltakere tilgang til å bruke plattformen. Hvis en programvert ikke har tilstrekkelig antall POWR, vil den ikke kunne få tilgang til plattformen. I systemet handles POWR og settes i sperring via en Ethereum Smart Bond-børs for Sparkz.

Når en applikasjonsvert har sluppet nok av sine Power Ledger-tokens, kan den ikke lenger handle på plattformen før den får et tilstrekkelig antall POWR for å gi tilgang. Etter at en applikasjonsvert returnerer Sparkz til plattformen, blir Ethereum Smart Bond låst opp. Deretter returneres tidligere sperret POWR til programverten.

Den totale mengden POWR tilsvarer 1.000.000.000. Og den tilgjengelige forsyningen er i underkant av 400 000.

Sparkz

Du kjøper og løser inn Sparkz ved hjelp av fiat-valutaer innen individuelle handelsplattformer som har lukkede børser for energi og Sparkz. Programverten bruker Sparkz-tokens for å ombord sine kunder. I hovedsak betaler kundene penger for Sparkz, som de deretter handler for strøm.


Den totale mengden Sparkz er ubundet. Sparkz genereres etter behov, blir brukt og deretter ødelagt når den blir innløst. Prisen på Sparkz er bundet til en lokal myndighets fiatvaluta og strømkostnader. For eksempel i Australia ville en Sparkz være lik en australsk dollar (AUD).

Prisen på Sparkz skal forbli ganske stabil ettersom den er knyttet til en offentlig utstedt valuta. Det er forskjellige blokkjeder for hver forskjellige lokale valuta for å tillate flere fiat-valutaer over hele verden å delta i Power Ledger-økosystemet til forskjellige priser.

Plattformprodukter

Power Ledger kan skilte med fem produkter: xGrid, uGrid, Power Port, C6 og C6 + og Asset Germination, med en fremdeles under utvikling, VPP2.0, en utvidelse av virtuelle kraftverk. Disse produktene gir forskjellige energiløsninger, alt på blockchain. Med xGrid, brukere kan kjøpe og selge energi på det eksisterende elektriske nettet gjennom peer-to-peer-transaksjoner. uGrid lar brukerne igjen kjøpe og selge energi gjennom peer-to-peer-transaksjoner, men denne gangen på et eksisterende mikronettverk eller innebygd nettverk, for eksempel i en bygård.

Strømport gir gjennomsiktighet i lading av elektriske kjøretøy, slik at brukerne kan velge kilden for strømmen som lader bilen. C6 og C6+ bruk blockchain-teknologi for å spore og validere karbonkreditter. I tillegg letter smarte kontrakter handel med karbonkreditter. Endelig, Spiring av aktiva gir en plattform for inntektsgenerering av samfunnets overflødige fornybare energi.

Power Ledger-teamet

Power Ledgers team har enorm ekspertise i både blockchain- og elektrisitetsmarkeder. Bemerkelsesverdige teammedlemmer inkluderer Dr. Bill Tai og medstifter og leder, Dr. Jemma Green. Mottatt sin MBA fra Harvard, er Tai en verdenskjent risikokapitalist. Tai’s erfaring er ganske omfattende. Han er for tiden styreleder i Treasure Data, samt styremedlem i Bitfury og Voxer.

Tai har gått av som styreleder for syv børsnoterte selskaper som har vokst fra startups som han finansierte. Han er også en del av World Economic Forums teknologipionerutvalg og er adjungert professor ved Curtin University.

Green tilbyr strategiske eksterne relasjoner, risikostyring og lederutvikling for Power Ledger. Hun har en finanskarriere som strekker seg over femten år fremhevet med elleve års erfaring med investeringsbank. Hun har også sin doktorgrad. i Disruptive Innovation.

I tillegg til roller i Power Ledger, er Green også stipendiat ved Curtin University Sustainability Policy Institute. Greens doktorgradsforskning knytter seg tett til Power Ledgers mål om å øke deltakelse i utviklingen av flere enheter i fornybar energiøkonomi.

Bedriftshistorie og prestasjoner

Power Ledger ble opprettet for å løse tre store utfordringer som står overfor det globale energisystemet:

  1. Inkluder enkeltpersoner som bor i boliger med høy tetthet i den distribuerte energiøkonomien.
  2. Endre strømnett for å gi et insentiv for tilkobling av desentraliserte energiressurser (DER).
  3. Reduser risikoen for å koble milliarder dollar i nettverksmidler.

Oppnå tidslinje

Power Ledger ble grunnlagt i mai 2016 og har oppnådd noen viktige milepæler på kort tid. I august 2016 utviklet og testet Power Ledger Australias første blockchain-nettverk for energihandel. Kort tid etter gjorde Power Ledger sin første internasjonale distribusjon ved å aktivere sin peer-to-peer blockchain-baserte energihandelsplattform over et distribusjonsnettverk i New Zealand.

I 2. kvartal 2017 utviklet og distribuerte Power Ledger et kommersielt energiledelsessystem som tillot gjennomsiktig distribusjon av lokalt generert fornybar energi til leietakere i avdelinger med flere enheter. Power Ledger har vellykket innlemmet betaling for bruk soldrevne ladeapparater for elektriske kjøretøyer i forskjellige australske utviklinger. Senest har Power Ledger opprettet den første peer-to-peer-energihandelforsøket i Bangkok, Thailand med energiutvikler BCPG.

Fremtidige prosjekter og veikart

Power Ledger har gitt en detaljert liste over mål for de neste to årene. De har allerede signert en avtale om å bringe teknologien til Europa i 2019; Liechtenstein Institute for Strategic Development blir den første europeiske applikasjonsverten som bruker Power Ledger sin peer-to-peer energi handelsplattform i Europa.

I tillegg fullførte Power Ledger flere avtaler som også vil bringe plattformen til Asia det neste året. Indisk-baserte Mahindra har også stengt en avtale med Power Ledger for å avvikle mikrogrid-transaksjoner.

Innsamling og handel

Power Ledger’s POWR Presale solgte seg ut på bare tre dager og samlet inn over tretten millioner dollar (AUD) i bytte mot 190.000.000 poletter. Etter forhåndssalget holdt Power Ledger en ICO for å selge de resterende 160.000.000 POWR-tokens tildelt til Token Generation Event. Etter begge runder var det samlet inn trettifire millioner dollar (AUD).

Den australske regjeringen tildelte også Power Ledger et tilskudd på 8 millioner dollar (AUD) for å utvikle sin teknologi og konsept videre. Australia har en av de høyeste kostnadene for strøm i verden, og har dermed en stor andel i selskapets samlede suksess.

Etter Token Generation Event begynte POWR å handle på børser 1. november 2017 for 10 omtrent øre. Siden POWR traff børser hadde en imponerende kortsiktig oksekjøring som nådde en heltidshøyde på $ 2,01 den første uken i januar.

Siden den nådde sin heltidshøyde, svingte prisen på POWR gjennom resten av begynnelsen av 2018, og traff et par topper til, $ 1,09 og $ 0,80, og noen nedturer. Nylig har POWR sittet rundt $ 0,15, en betydelig nedgang fra januar-høyden. POWRs negative prisbevegelse i 2018 har vært sterkt korrelert med Bitcoins enorme nedgang siden nyttår. Hvis lanseringen av VPP2.0 er vellykket, er det mulig at vi kan se et oppsving i verdien av POWR.

Hvor kan jeg kjøpe POWR-poletter

POWR er for tiden tilgjengelig på blant andre Upbit, Huobi, Binance, Digifinex.

Hvor du skal oppbevare POWR-tokens

Som et ERC20-token må du lagre POWR-tokens i en lommebok med ERC20-støtte. En av de mest populære lommebøkene fra Ethereum er MyEtherWallet.

Maskinvare lommebøker gir bedre sikkerhet enn programvare lommebøker, og gir den sikreste metoden for forsiktige investorer å lagre eid kryptovaluta. De to mest populære maskinvarelommebøkene er Ledger Nano S og Trezor. Designet med ERC20-støtte, kan både Ledger Nano S og Trezor lagre POWR-tokens.

Konkurranse

Denne organisasjonen er neppe den eneste blockchain-plattformen som takler verdens energispørsmål. Fra solenergi til blockchain-energinettverk lager mange selskaper peer-to-peer-energisystemer. Ett eksempel, Elektron, er et blockchain-selskap basert i Storbritannia som har som mål å hjelpe overgangen energiindustrien til et smart grid system og “[bruke] desentralisert teknologi for å fremme den delte infrastrukturen i energimarkedene.”

Konklusjon

Power Ledger gir en blockchain-basert markedsplass som virkelig kan forandre verden. Power Ledger tar strøm fra store energiselskaper og gir lokalsamfunn muligheten til å selge overflødig solenergi til naboer. Power Ledger har skapt en energidistribusjons- og sporingsplattform som gjør det mulig for forbrukere å kjøpe karbonfri, bærekraftig energi til lavere priser enn det som tilbys av tradisjonelle elselskaper.

Power Ledger har planer om å utvide virksomheten til tre verdensdeler og har samlet en hær med kraftige strategiske partnere for å nå sine mål. Med den planlagte utgivelsen av flere applikasjoner for sin plattform i umiddelbar fremtid, har prosjektet posisjonert seg for å forstyrre flere energimarkeder over hele verden og skape en lys fremtid for alle deltakere som er involvert i denne grønne revolusjonen..

Editor’s Note: Denne artikkelen ble oppdatert av Rachel Lantz 11. november 2018 for å gjenspeile de nylige endringene i prosjektet.

Tilleggsressurser

Twitter

Binance

Reddit

Blogg

>

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map