Hva er Pepe Cash? A Beginner’s Guide to Memes on the Blockchain

Hva er Pepe Cash?

Har du noen gang tenkt for deg selv: “Damn, jeg skulle ønske jeg kunne eie min helt sjeldne Pepe.”

Vel, det har du sannsynligvis ikke gjort, men noen andre har gjort det. Og at noen bestemte seg for å bruke blockchain for å gjøre Pepe til en vare.

Ingen vits, det er et helt økosystem av Pepe-kunstverk som sirkulerer på Bitcoins blockchain, og hvis prisen er riktig, er folk villige til å betale pent for noen av disse delene. Kall det dumt, kaller det bortkastet, men hvis CryptoKitties har lært oss noe, er det at verdien virkelig er i øynene på betrakteren. For Pepe betyr dette at en manns meme er en annen manns mesterverk.

sjeldne pepes

Hvordan fungerer Pepe Trading?

Pepe the Frog stammer først fra 2005 som medlem av Boy’s Club, en online tegneserie av Matt Furie. Siden fødselen hans har Pepe blitt valgt av nettsamfunn som 4chan som har utvidet Pepe-metaen så å si, og forestiller karakteren med utallige avspenninger og rekreasjoner. I løpet av tiåret og noen endringer som han har eksistert, har Pepe blitt en av de mest gjenkjennelige memene på internett. Å, og Hillary Clintons kampanje stemplet ham som et symbol på hvit overlegenhet under valget i 2016, mye til Matt Furies forferdelse.

Alt dette for å si at Pepe ikke har hatt noe sjenert av en interessant (og omstridt) fremvekst, så det er lett å se hvorfor han har en fanklubb som er villig til å slippe litt penger på sertifiserte biter av meme-inspirert kunstverk.

Og det er kunst. I det minste er det hva medlemmer av den selvutnevnte Pepesphere vil fortelle deg. Pepesphere handler om hva du kan forestille deg: det abstrakte online riket der de tokeniserte Pepes handles. Innenfor dette riket – nærmere bestemt, rarepepewallet.com–Brukere kan kjøpe og selge sine sjeldne Pepes for Pepe Cash, Pepe-økonomiens opprinnelige valuta.

Hver Pepe er lagret på Bitcoin blockchain i form av transaksjoner. Disse kunstverkene er bygget på motpart, så hvert kunstverk blir registrert på Bitcoins hovedbok som sitt eget unike aktivum. Videre kommer hvert kunstverk med et begrenset antall utgaver, ettersom kunstnere kan velge å lage 1, 100 eller til og med 99.999 eksemplarer av sine kreasjoner, avhengig av deres intensjon. Hvert stykke er inkludert i en serie, og hver serie er kulminasjonen av nye innleveringer til Sjelden Pepe-katalog. I skrivende stund er det 36 serier, og teamet jobber med å kurere den 37.

Siden blockchain lagrer en referanse til hvert stykke, fungerer transaksjonen hashes som ekthetssertifikater for hvert kunstverk. Når du kjøper en Pepe fra en annen bruker eller katalogen, mottar du et token for denne Pepe i din sjeldne pepe-lommebok for å bekrefte at du eier den. Visst, du kan rett og slett gå til Rare Pepe Directory og kopiere kunstverket for deg selv uten å betale, men omtrent som å laste ned en jpeg av Van Goghs Starry Night, det er bare ikke det samme som rent, bonafide eierskap.

I følge prosjektets nettsted blir halvparten av kataloginntektene hver uke brent, og jeg siterer, “til Kek for lykke til. (Dette gjør PepeCash deflatorisk). ”


Sende Pepe-kunstverk til den sjeldne Pepe-katalogen

Kanskje du heller vil bidra enn å konsumere. Hvis det er tilfelle, trenger Pepesphere kunstverk for å holde meme-økonomien flytende, og Rare Pepe Directory har til og med en formell innleveringsprosess.

Innleveringer har en åpen-lukket basis, så hvis teamet ikke godtar nye innleveringer når du vil slippe noen nye OC, ikke bekymre deg – bare vær tålmodig. Hvis de er åpne, trenger du imidlertid 200 PEPECASH og en original opprettelse, og du må følge disse retningslinjene i henhold til Rare Pepe Directory nettsted:

Regler:

1) Pepe’s må være 400 x 560. De kan se ut som handelskort, men det er ikke nødvendig.

2) Kort kan være animerte gif-er, men hold dem til 1. 5 MB eller mindre i størrelse. Bruk komprimering.

2) Utstedelse må være LÅST slik at Pepe ikke kan blåses opp.

3) Pepe må ikke være delelig. <- forsikre!!

4) Sørg for at kunstverket ditt i det minste har noe å gjøre med Pepe.

5) Ikke NSFW-innhold, takk. Prøver å holde det lys for nå. (Pepe har mye dårlig presse). Hvis du er i tvil, meld @ nola1978 på telegram før du oppretter eiendelen din.

6) Når du lager tokenet ditt, må det ha minst 100 andeler og maksimalt 100 000 aksjer.

7) Ingen nettsteder .. QR-koder.

8) Bare 1 innsending per dag per artist. Ønsker å ha variasjon.

9) La det gå 24 til 48 timer før du plager ekspertene våre om innsendingen din.

Team

Vær ærlig med deg selv, forventet du virkelig at dette prosjektet skulle ha et gjennomsiktig team? Vel, det gjør det definitivt ikke, men de anonyme medlemmene holder aktivt Telegram.

Hvor kan jeg kjøpe Pepe Cash

Ikke overraskende handler Pepe Cash ikke på noen større børser. Det mest aktive markedet er den japanske børsen Zaif, hvor du kan kjøpe den for JPY eller BTC. Alternativt kan du også kjøpe Pepe Cash fra Tux Exchange for BTC eller gjennom motpartens DEX for XCP.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“script”);

var embedder = scripts [scripts.length – 1];

(funksjon () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

hvis (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement (“skript”);

s.type = “text / javascript”;

s.async = sant;

var theUrl = baseUrl + ’server / v3 / mynt / diagram? fsym = PEPECASH&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP, BTC ’;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appnavn;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

Når du har brukt Pepe Cash, kan du bruke den til å begynne å handle for sjeldne Pepes rarepepewallet.com eller rarepepedirectory.com.

Hvor du skal oppbevare Pepe Cash og dine sjeldne Pepes

Den sjeldne Pepe-lommeboken (samme URL som ovenfor) dekker alle lagringsbehovene dine, både for Pepe Cash og Pepe-kunstverk. Orbs bok har også en mobilapp som lagringsalternativ.

Siste tanker

Ikke helt en konkurrent, men tjener et lignende formål, fortsetter Pepe Cash Dogecoins oppdrag å bringe meme-tier eiendeler til kryptovalutaområdet. Hva mer, Pepe Cash viser oss hvor lang tid folk vil gå for å kurere og tjene penger på nisjekulturer ved hjelp av blockchain-teknologi.

Det viser også at folk er villige til å bruke denne teknologien til å autentisere og kjøpe / selge digitale kunstbiter. Ja, sjeldne Pepe er kanskje ikke på samme kunstneriske kaliber som en original Monet eller – Miro, men med noen 1500+ sjeldne Pepes registrert i Rare Pepe Directory, er det nok å si, det er en aktiv subkultur som ser mer enn nok verdi til å skape , kuratere og sirkulere disse gjenstandene fra kulturell ikonografi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map