Hva er FOLM Coin (FLM)?

Hva er FOLM Coin?

FOLM-mynt (FLM) hevder å ha identifisert svakheter i Bitcoin-nettverket, og den foreslår kryptovalutaen sin som en løsning på de opplevde problemene, og prosjektet startet i oktober 2017. Ifølge FOLM myntutvikler Gorkem D., noen av Bitcoins mangler inkluderer “langsomme blokkeringstider, utilstrekkelig blokkstørrelse, blockchain-synkroniserte noder og trusselen om ASIC-gruvedrift.”

For å oppsummere dette, anser FOLM-mynt Bitcoin for å være for treg og også utsatt for sentralisering gjennom 51% -angrepet. I dette angrepet kontrollerer en gruvearbeider eller en klike av gruvearbeidere nettverket gjennom sin overlegne maskinvare.

FOLM-mynt anser også Bitcoins nodestruktur for å være et problem. FOLM adresserer dette gjennom et masternodesystem. I et hovednodesystem utøver hovednoder større privilegier over nettverket gjennom stemmerett. Og i noen tilfeller fremskynder hovednodene nettverket.

Som med Litecoin og Bitcoin Cash, gir FOLM-mynt en større blokkstørrelse enn Bitcoin for å øke hastigheten på transaksjonen. Bitcoin-blokker inneholder en megabyte data. FOLM inneholder fire megabyte data.

Med disse funksjonene på plass, fastslår FOLM i sin hvitt papir at det håper å bli et betalingssystem, og det håper å gi en infrastruktur for å bygge applikasjoner og tjenester på toppen av, for eksempel en banksøknad.

FOLM myntbilde

To nettsteder

Prosjektet har to separate nettsteder. De FOLM Universes nettsted (også kalt FOLM.io) fungerer først og fremst et markedsførings- og reklameside som publiserer FOLMServices, FOLMBank, FOLMApps. De FOLM Myntside gir mer teknisk informasjon, og den inkluderer whitepaper og ressurser som en blokkutforsker.

Hvordan fungerer FOLM Coin?

PHI1612 algoritme

FOLM-myntprosjektet er stolt av bruken av PHI1612-algoritmen.

Introdusert av Luxcore-prosjektet for LuxCoin, gir PHI1612-algoritmen en hybrid konsensustilnærming som kombinerer Proof of Work (PoW) og Proof of Stake (PoS). PHI1612 prøver å være både ASIC-resistente og NiceHash-resistente. Dette betyr at gruvearbeidere konkurrerende produserer blokker mot andre gruvearbeidere med dyrere og spesialisert maskinvare uten ulempe.

ASIC står for Application Specific Integrated Circuit. ASIC-er gir kraftige beregningsevner som er nyttige for å vinne det kryptografiske puslespillet som kreves av Bitcoin for å skape neste blokk i kjeden. Som en slovensk organisasjon tilbyr NiceHash en cryptocurrency mining-tjeneste der gruvearbeidere kjøper hashkraft.


FOLM myntbilde

Algoritmer som PHI1612 søker å jevne spillereglene for gruvearbeidere. Følgelig forblir nettverket desentralisert og motstandsdyktig mot 51% -angrepet der en gruvearbeider eller en klike av gruvearbeidere styrer nettverket i kraft av å ha den kraftigste maskinvaren.

For å forbedre sikkerheten bruker PHI1612 flere hashingalgoritmer, inkludert Skein, JH, Cubehash, Fungue, Gost og Echo. Tenk på dette som å beskytte nettverket ved å låse en boks inne i en boks inne i en annen boks. Så for å hacke systemet, må du bryte det ene etter det andre etter det andre.

Denne algoritmen hevder også å forbruke mindre energi enn tradisjonelle PoW-algoritmer.

Programvarekildekode

For å lage FOLM-myntprosjektet klonet FOLMs utviklere Bitcoin-prosjektet, og deretter kopierte de koden fra noen av de andre kryptokurrencyprosjektene som Bulwark.

GitHub er vert for FOLM-kodebasen som et åpen kildekodeprosjekt, og koden er programmert på C ++ språk. En programmerer jobber med prosjektet.

I tillegg til hovedprosjektdatabasen er GitHub også vert et sekundært FOLM-prosjekt for å bygge en papirlommebok. Kodet i Javascript klonet FOLM-teamet koden for denne lommeboken fra Electron lommebok-prosjektet.

FOLM Team og White Paper

Hele teamet for FOLM er bosatt i Istanbul, Tyrkia, og bare ett individ på laget viser FOLM som sitt arbeidssted. På LinkedIn, Gorken D. lister opp sin stilling på FOLM.io som medstifter / programvare- og forretningsutviklingsdirektør. Hans jobbhistorikk inkluderer en rekke stillinger innen programvareutvikling siden 2008. På den annen side, Volkan Inanc oppgir seg selv som administrerende direktør på selskapets nettside, men på LinkedIn viser Veron Bilisim A.S. som hans daglige jobb.

FOLM myntbilde

Den primære funksjonen til FOLM-prosjektet er å legge til rette for betalinger, og FOLM myntbok gir ytterligere detaljer om prosjektets mål og teknologi.

Myntforsyning og bærekraft

FOLM tar perspektivet om at suksessen til nettverket avhenger av gruvearbeidere. Derfor har de til hensikt å opprettholde lønnsomheten ved gruvedrift på lang sikt. Og for å stimulere gruvearbeidere til å forbli på systemet over tid, belønner FOLM gruvearbeidere mer i sitt andre år på nettverket enn på det første.

Og fordelene med ASIC-motstand og NiceHash-motstand bidrar til denne belønningsfilosofien. Med PHI1612-algoritmen som gir like vilkår, gir systemet alle gruvearbeidere muligheten til å tjene belønninger.

Selskapet premined 5% av myntene for å finansiere prosjektet. Det første året forventer å se at 7 884 000 FLM blir utvunnet, og det andre året skal gruve 5 256 000 FLM. 23 001.916 FLM dekker den totale mynttilførselen, og gruvedriften forventer å ta slutt om 32 år.

FOLM myntbilde

Handelshistorie

Så langt fortsetter FOLM-myntens tilstedeværelse på handelsmarkedet å fly under radaren. CoinMarketCap klarer ikke å liste mynten i det hele tatt.

Hvor kan du kjøpe FOLM Coin?

Oppgi noen sentraler, lenke internt til noen av våre guider. Hvis vi ikke har muligheten i guidene våre, så gi oss beskjed, så legger vi det til (bonuspoeng og $ hvis du skriver det slik at vi kan lime det inn der!)

Flere mindre børser viser for tiden FLM, hovedsakelig som et par for handel med Bitcoin. Disse inkluderer CoinExchange.io, de CryptoBridge desentralisert utveksling, og BitexLive.

Hvor kan du lagre FOLM Coin?

I tillegg til GitHub-arkivet som er nevnt tidligere for en papirlommebok skrevet i Javascript og klonet fra Electron lommebok-prosjektet, inkluderer hovedprosjektregisteret kildekode for en lommebok i C++, klonet fra det opprinnelige Bitcoin-prosjektet, så vel som andre kryptoprosjekter.

Og FOLM Universe tilbyr en rekke valgmuligheter for nedlasting av lommebøker for skrivebord, web og mobil. Disse kjører på Mac, Windows, Linux, iOS og Android.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map