Hva er Enjin Coin (ENJ)? | En komplett guide til spillkrypto

Hva er Enjin Coin?

Enjin Coin er en kryptovaluta for virtuelle varer skapt av Enjin. Enjin er den “største spillfellesskapsplattformen på nettet” med over 250 000 spillfellesskap og 18,7 millioner registrerte spillere.

Enjin-teamet designer mynten helt rundt spill med målet om at den skal være den mest brukbare kryptovalutaen for bransjen. Prosjektet inkluderer Enjin Coin, samt en serie med programvareutviklingssett (SDK) som utviklere kan integrere i spill og lokalsamfunn. Å bringe blockchain til spill hjelper til med å redusere de høye avgiftene og svindelen som er vanlig i overføring av virtuelle varer.

I denne Enjin Coin-guiden skal vi dekke:

Hvordan fungerer Enjin Coin?

Enjin Coin er et ERC20-token bygget på Ethereum-nettverket. Med det fungerer prosjektet ikke bare som en kryptovaluta, men har også smarte kontraktmuligheter. Det er også et av de første prosjektene som tester Raiden Network, Ethereums versjon av Lightning Network.

Enjin Coin-plattformen gir en vaskeri liste over funksjoner gjennom det offentlige API-et og SDK-ene. For å holde ting kort, skjønt, vil vi bare diskutere noen få av de viktigste i denne artikkelen.

Virtuelle varer

Den største verdien Enjin Coin gir spillmiljøet, er å opprette og administrere virtuelle varer. Utviklere på hver plattform kan enkelt lage en valuta unik for samfunnet sitt som støttes av Enjin Coin som overordnet valuta. Dette gir myntene alle fordelene med blockchain (hastighet, kostnad, sikkerhet osv.), Mens de fremdeles er tilpasset deres respektive plattformer..

Fordi hver eiendel er registrert på en enkelt Register smart kontrakt, alt Enjin Smarte lommebøker gjenkjenne dem. Og du kan når som helst bytte virtuelle varer for Enjin Coins. Dette skaper et sammenkoblet økosystem av spill og lokalsamfunn der du til og med kan overføre eiendeler på tvers av plattformer (mer om dette nedenfor).

Utover valutaer gjelder denne funksjonaliteten også privilegietokener samt unike spillelementer som sverd eller angrepsattributter.

Enjin Coin økosystem

Enjin Coin økosystem

Payment Gateway

I tillegg inkluderer Enjin Coin SDK en desentralisert betalingsportal. Gatewayen er robust, slik at du kan lage tilpassede vogner, fakturaer, refusjoner osv. På toppen av den. Det gir også en widget for å godta Enjin Coin og / eller tilpassede myntbetalinger på nettstedet ditt.

Betalingsportalen krever bare en liten avgift i Ethereum for hver transaksjon – ingenting ekstra.

Ved å utnytte funksjonaliteten fra Smart Wallet kan du som bruker sette opp automatiske betalinger til spill og nettsteder som du viser som Pålitelig plattform. Dette gir raskere og mer pålitelige betalinger til normale abonnementstjenester.

Enjin Crypto lommebok

Enjin Crypto lommebok

Smart lommebok

Enjin Smart Wallet er komponenten som kobler alt sammen. Lommeboken støtter virtuelle varer fra hver av dine Trusted Platforms og synkroniseres med Ethereum-adressen din.

Du kan bytte mynter og gjenstander utenfor spillmiljøet til alle andre brukere med en Smart Wallet. Gjennom lommeboken sender du transaksjoner via en Transaksjonsforespørsel at den andre parten enten kan godkjenne eller nekte. På toppen av det kan du også angi regler og terskler for automatisk å forhindre uønskede transaksjoner.

Efinity

I begynnelsen av 2018, Enjin Coin-teamet kunngjørte planer for Efinity, en kanalnettverksløsning som hjelper Enjin å skalere mer effektivt. Efinity, som Bitcoins Lightning Network, består av mange spillkanaler der et spill kan utføre en nesten uendelig mengde transaksjoner raskt og med nesten null kostnad.

Andre funksjoner

Utover disse tre funksjonene inkluderer Enjin Coin også virtuelle varebutikker, abonnementstjenester, trading escrows og “topplister” for varer, servere, team og / eller spill.

Enjin Coin (ENJ) forsyning

Det er en total forsyning på 1 milliard Enjin-mynter (ENJ) med litt over 760 millioner i omløp. Teamet distribuerte 80 prosent av ENJ til deltakerne i publikum og delte de resterende tokens mellom seg, rådgivere og insentivprogrammer.

Når brukere oppretter egendefinerte eiendeler, blir den tilsvarende verdien i ENJ fjernet fra økosystemet og reduserer sirkulasjonsforsyningen. Dette skal igjen øke verdien av individuelle ENJ-tokens.

Enjin Coin Team & Framgang

Enjin, selskapet bak Enjin Coin, er den største skapelsesplattformen for online spillfellesskap. Startet i 2009, mottar selskapet 60 millioner visninger per måned og overfører millioner av amerikanske dollar hver måned i sine fellesskapsbutikker. Teamet distribuerer Enjin Coin over hele Enjin CMS-plattformen – over 250 000 spillnettsteder.

Rådgivere for prosjektet består av Anthony Diiorio (Ethereum medstifter) og Pat LaBine (tidligere produsent og teknisk direktør i Bioware). Enjin har også dannet partnerskap med Unity, PC Gamer og NRG eSports.

Teamet holdt en vellykket ICO i slutten av 2017 der de reiste ~ $ 35 millioner mellom den private og offentlige runden. Selv om det fremdeles er et relativt ungt prosjekt, tilbrakte teamet det siste kvartalet 2017 med å bygge Platform API, Mobile Smart Wallet og en Java SDK sammen med å lage et Minecraft-plugin. De var opptatt også i 2018 med å lage forskjellige plattformtillegg, Efinitiy, mange andre SDKer og EnjinX blockchain explorer.

Ingen prosjekter har dominert dette markedet ennå. Enjin Coin’s største konkurrenter er GameCredits og WAX, men det er betydelige forskjeller mellom dem. I følge Enjin CMO Elija Rolovic er Enjin Coin den “Ethereum of Gaming” mens konkurrentene bare “tokeniserer sine sentraliserte spill / markedsplasser.”

Enjin-teamet har ikke publisert en veikart for 2019 ennå.

Handel

Enjin Coin har hatt en ganske forutsigbar handel siden lanseringen i november 2017. Den fulgte markedet med en enorm oppkjøring i desember og begynnelsen av januar 2018 før den falt gjennom hele 2018 til den nåværende prisen på ca ~ $ 0,038 (~ 0,0000096 BTC). ENJ-prisen så noen få sammenfallende toppene i midten til slutten av januar så vel som februar og april, men disse ser ikke ut til å være relatert til noen nyheter spesielt. Vi kan sannsynligvis kritisere disse bevegelsene til generelle markedstrender.

I et mer bullish marked kan flere kunngjøringer om partnerskap og produktutgivelser føre til en økning i prisen. Og selvfølgelig bør flere som bruker Enjin Coin i online spill også påvirke prisen positivt.

Hvor kan jeg kjøpe ENJ

Du kan kjøpe ENJ med BTC og ETH på Binance. Det handles også på Liqui og Kucoin, men med mye mindre volum.

Hvis du ikke eier noen Bitcoin eller Ethereum, bør du først kjøpe noen med amerikanske dollar på en plattform som GDAX (nå Coinbase Pro).

Hvor å oppbevare ENJ

Fordi det er et ERC20-token, har du mange alternativer for hvor du kan lagre ENJ. Et populært online alternativ er MyEtherWallet, mens Ledger Nano S er et solid valg for en maskinvarebok.

Ideelt sett bør du bruke offisielle Enjin Wallet. Den er tilgjengelig for Android- og iOS-mobilenheter. Annet enn ENJ, kan du også lagre BTC, ETH, LTC, samt alle ERC20, ERC721 og ERC1155 tokens i lommeboken. Teamet vil fortsette å legge til støtte for andre altcoins også.

Konklusjon

Enjin Coin legger fordelene med blockchain til det virtuelle varemarkedet på over 17 milliarder dollar. Teamet jobber for å forhindre svindel i spillindustrien og gi ekte eierskap til innehavere av virtuelle varer. Opprettet og støttet av spillgiganten Enjin, har prosjektet et solid grunnlag for støtte.

Imidlertid har Enjin fortsatt mye å bevise. Det er umulig å forutsi hvor vellykket det vil være, men hvis det er nåværende prestasjoner og teamet er noen indikator, kan Enjin Coin ha en lys fremtid framover.

Redaktørens merknad: Denne artikkelen ble oppdatert av Steven Buchko 1.7.2019 for å gjenspeile de nylige endringene i prosjektet. Denne artikkelen ble oppdatert av Alex Moskov 5.5.2020 for å oppdatere lenker.

Ytterligere Enjin Coin Resources

Nettsted

Telegram

Reddit

Twitter

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map