Hva er Dropil Coin (DROP)? | Automatiseringsverktøy for Crypto

Dropil er en oppstart som gir verktøy for å automatisere investering, handel, analyse og lagring av kryptovaluta. Dens maksimale er å automatisere verden av kryptovaluta.

I denne guiden vil vi dekke følgende:

Hvordan fungerer Dropil?

Dropil leverer for tiden tre primære tjenester: et automatisert handelssystem kalt Dex, en analyse og signaler bot kalt Arthur, og en lommebok kalt Maks.

Dex

Designet for å fjerne menneskelige følelser fra handel, Dex administrerer og handler brukerkontoer i henhold til deres risikovilje. Handelen skjer alt ved hjelp av algoritmer. Imidlertid er strategiene de bruker designet av Dropil-ansatte. I teorien bør systemet maksimere profitt mens det reduseres mot store tap.

Denne typen tjenester kan gi mye mening for noen handelsmenn, gitt volatiliteten i kryptovalutamarkedet. Mange nybegynnerhandlere vil gjerne utnytte denne volatiliteten, men kan ofte oppleve at deres følelser blir bedre av dem og igjen skader lønnsomheten..

Dex

Brukere kan velge mellom tre risikokategorier: trygt, moderat eller aggressivt. Dette er faktisk bassenger som består av flere logiske servere. Dette betyr at alle brukere i bassenget faktisk deler på fortjenesten til bassenget.

Kontrollen byttes mellom serverne som svar på endringer i markedet. Dette muliggjør dynamisk handel, uten menneskelige følelser.

Deretter er det flere trading bot-systemer innenfor hver logikkserver. Hvert system er begrenset til ett handelspar og en børs. Denne tilnærmingen kan være gunstig for å redusere kompleksiteten og gjøre det lettere å ha effektivt tilsyn.

For å redusere store tap bruker systemet sikkerhetsnett som går ut av posisjoner når tap bryter en angitt terskel. Uavhengig av programmerte forsvarsmekanismer, er det til slutt menneskelig tilsyn via Dropil kontrollsenter.

Dropil legger vekt på gjennomsiktighet og gjør all handelsanalyse lett tilgjengelig for brukere. Dette kan være nyttig ikke bare for brukere å kunne holde rede på handelseffektiviteten, men også å lære av. For nybegynnere kan de dra nytte av systemets lønnsomhet og sikkerhet, samtidig som de kan lære av innsikten og analysene..

Arthur

Dette er en bot som kontinuerlig kartlegger markedet for gode investeringsinngangspunkter. Mer enn dette er det imidlertid i stand til raskt å oppdage arbitrage-muligheter på tvers av børser. En arbitrasjemulighet eksisterer der det er en prisforskjell på en eiendel mellom forskjellige børser du kan kapitalisere på. Arthur lar brukerne tjene før slike prisgap lukkes. Denne arbitrage-skanneren tar hensyn til gebyrer, noe som sparer tid og krefter. Arthur sporer for tiden 16 børser og jobber med å integrere flere.

Arthur

Utover dette gir den signaler på enhver støttet mynt eller token og en tjeneste for å optimalisere ruter inn og ut av mynter. Når du kjøper og selger mindre markedsverdi-mynter og tokens, må brukerne vanligvis handle på mer enn ett par for å gå til og fra fiat-valuta. Dette resulterer i ekstra avgifter og spredning. Ved å ha et system for å identifisere den mest effektive ruten inn og ut, kan teorien i teorien spare betydelige mengder kapital over tid.

Maks

Denne smarte lommeboken kan av noen brukere betraktes som den minst innovative av Dropils tjenester. Akkurat nå er det uten tvil litt forskjellig fra andre lommebøker som er tilgjengelige for øyeblikket.

Brukere kan enten lagre sine digitale eiendeler i Max eller lagre andre steder og bruke Max bare for sporing. Fra et sikkerhetsperspektiv tillater det brukere å håndtere sine egne private nøkler i tillegg til å støtte lagring av maskinvarepung. Maskinvarelommebøker er en av de sikreste lagringsmetodene og bør brukes der det er mulig.

Det mest innovative aspektet ved Max er muligheten til å sette opp gjentatte betalinger, akkurat som du ville gjort med direkte belastning fra en vanlig bankkonto. Denne typen tjenester er absolutt attraktive, da den kombinerer fordelene med moderne bank med autonomien til å være din egen bank.

Formålet med Dropil Token

Dropil token (DROP) er et ERC20-verktøy som brukes til å betale for Dropils verktøy og tjenester.

Tilførselen er begrenset til 30.000.000.000, med en nåværende sirkulerende forsyning på 22.044.040.144, tilsvarende omtrent 73 prosent.

Alle tokens ble opprettet 10. januar 2018. Seksti prosent av disse gikk til de som deltok i ICO. Resten ble delt mellom grunnleggerne, ansatte og et Dropil-hvelv.

Dropil Team og veikart

Dropil har et lite team på åtte, med to ekstra rådgivere. Akkurat nå har de ingen partnerskap eller eksterne investeringer. Selskapet sier at de er stolte av dette ettersom de føler at det gir dem større frihet til å forfølge sin visjon om Dropil.

Gitt at selskapet fremdeles er under ett år, er antallet og funksjonaliteten til tjenestene deres som allerede er imponerende.

Deres nåværende veikart strekker seg ut til 3. kvartal i 2019 og inkluderer planer for en oppgradert lommebok, mobilapplikasjoner og en rådgivningstjeneste på markedet.

Foreløpig er vi ikke klar over et prosjekt som tilbyr dette sortimentet eller kombinasjonen av tjenester. Handelsroboter er imidlertid ikke noe nytt. 3Commas og Haasbot er to slike prosjekter. De har begge eksistert siden 2014, og mens produktene deres i det minste har like stor glede av Dropil’s Dex, er det der funksjonaliteten deres slutter. I tillegg har de ingen egne symboler for betaling, de aksepterer heller fiat-valutaer og velger kryptovalutaer.

Handelshistorikk for Dropil Token

Etter å ha fullført ICO tidligere i år nådde DROP en heltidshøyde på $ 0,008845 den 23. mars. Siden har den fulgt resten av markedet i sin nedadgående trend. Den handles til $ 0,000559 i dag, noe som representerer en nedgang på 93,7 prosent i USD-verdien. Dette står i kontrast til a 69 prosent nedgang i hele markedet i denne perioden og 75 prosent i altcoin-markedet.

Etter å ha handlet bare i et bjørnemarked som har sett ekstremt få altcoins opprettholde sin verdi, er DROPs handelshistorie diskutabelt bare av begrenset betydning til den er i stand til å handle under gunstigere generelle forhold.

Hvor kan jeg kjøpe DROP

Handelsvolumene er fortsatt svært tynne for DROP. Tidex, IDAX og BitMart har det store flertallet av volumet, alt handles mot BTC. Det er noen ETH-par. Med mindre bestillingen din er veldig liten, er det imidlertid verdt å unngå, da du sannsynligvis vil flytte markedet og ikke bli fylt til ønsket pris.

Hvordan du oppbevarer DROP

Siden DROP er et ERC20-token, kan enhver ERC20-støtte lommebok lagre den. Kjølelagringsløsninger er alltid de sikreste. For dette formål anbefaler vi at du lagrer den på en Ledger- eller Trezor-maskinvarebok. For bruk med en av disse, må du bruke MyEtherWallet for å se og samhandle med tokens.

Konklusjon

Dropil er absolutt et spennende selskap. Det har vært i stand til å bringe flere innovative tjenester på markedet med et lite team på veldig kort tid. DROP-token er et typisk verktøy-token og vil sette pris på i verdi når DROP ombord flere brukere og bygger ut sin tjenestepakke..

Ytterligere Dropil Token-ressurser

Det er flere måter å holde seg oppdatert på Dropils siste utvikling:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map