Hva er Coinvest Token (COIN)?

Coinvest er en amerikansk oppstart som utvikler en serie med produkter og verktøy for kryptoinvestorer og handelsmenn. Målet deres er å automatisere og forenkle investerings- og handelsopplevelsen for brukere på alle nivåer.

I denne guiden vil vi dekke følgende:

Hvordan fungerer Coinvest?

Det er for tiden syv forskjellige produkter, enten offentlig tilgjengelige eller under utvikling. Vi tar en kort titt på hver enkelt.

CoinDNA

Dette er et grensesnitt som presenterer nyheter, prisdata og analyse for brukerne. Akkurat nå er det gratis å bruke og er tilgjengelig for mobil. Hovedformålet bak tjenesten er å utdanne brukere til å gjøre mer informerte investeringer og handler. Coinvest ser tydeligvis dette som et nyttig supplement til sine handels- og investeringsprodukter.

Coinvest

Dette er Coinvests signaturprodukt, en lommebok med et innebygd handelsmarked. Lommeboken i seg selv er nyttig fordi den betyr at brukere kan lagre sine forskjellige krypto eiendeler på ett sted. Imidlertid er det det innebygde markedet som gir den virkelige verdien. Plattformen tillater brukere å investere i flere kryptovalutaer på ett sted. Mer imponerende er det faktum at brukere kan opprette sine egne personlige indeksfond mens de bare holder COIN-token. Det er begrenset informasjon akkurat nå om den nøyaktige mekanikken til dette.

Coinvest Plus

Coinvest Plus er en oppgradert versjon av Coinvest-handelsmarkedet. Det tilbyr en avansert handelsplattform for mer sofistikerte handelsmenn og investorer. For tiden tilbyr børsen 14 forskjellige handelspar og muligheten til å sette begrensninger og markedsordrer. I stedet for prosentbaserte avgifter som de fleste andre børser bruker Coinvest Plus et fast $ 4,99 gebyr per handel. Mens denne funksjonaliteten for tiden tilbyr lite mer enn andre børser, er det planer om flere tilleggstjenester, nemlig kortsalg, marginhandel, futureskontrakter og opsjoner. Det er fortsatt veldig få børser som tilbyr det nivået av funksjonalitet i kryptoindustrien, så dette skiller absolutt Coinvest Plus fra hverandre.

coinvest pluss

Coinvest Plus brukergrensesnitt

Både Coinvest og Coinvest Plus bruker et desentralisert oppsett. I stedet for at selskapet har tilgang til midler og lagrer dem på et sentralisert sted, gjøres hele tjenesten via smarte kontrakter, og midler lagres i sperret. For eksempel, når du lukker en investering eller en handelsposisjon, blir den smarte kontrakten distribuert og tildeler alle passende midler til lommeboken din. Dette betyr at pengene dine i teorien skal være tryggere mot hackere, og at kostnadene skal falle ettersom det ikke krever menneskelig tilsyn.

Coinvest Safe

Dette er en forenklet, barnevennlig programvare lommebok. Dessverre er den ikke tilgjengelig for øyeblikket. Gitt det ofte komplekse brukergrensesnittet til mange lommebøker, bør familier sette pris på en barnevennlig tjeneste da de ser ut til å oppmuntre kryptovaluta-sparing med barna sine..

Coinvest Vault

Coinvest Vault er en enkel hardware-lommebok for brukere som ønsker sterkere sikkerhet for deres kryptoaktiva. Forhåndsbestillinger er nå tilgjengelig. Det er veldig lite, det samme som et standard kredittkort, og viktigere er det fullt integrert med alle de andre Coinvest-produktene og -tjenestene. Dette betyr at brukere kan nyte sikkerhet på toppnivå mens de utnytter funksjonaliteten til produkter som Coinvest Plus. Vi er ikke sikre på dette stadiet hvordan det vil sammenligne i sikkerhet med andre hardware lommebøker.

myntvest

Startskjerm på Coinvest maskinvarebok

Coinvest Debet

Selv om det ikke er tilgjengelig for øyeblikket, er dette et debetkort som lar deg bruke mynten din og andre kryptovalutaer i enhver støttende butikk. Håpet med Coinvest Debit er å legge til ekstra funksjonalitet i COIN-tokenet som betalingsmiddel.

Coinvest Commerce

Dette er et enkelt API som hjelper selgere med å akseptere COIN som betaling for varer og tjenester. Igjen, dette er heller ikke tilgjengelig ennå, men akkurat som Coinvest Debit bør det øke verdien og bruken av COIN-token.

Formålet med Coinvest-token

COIN-token er i hovedsak et verktøy-token som brukere kan få tilgang til Coinvest-tjenestene og bruke som betaling via sine selgere tjenester. Videre, fordi du kan bruke den til å få tilgang til en rekke kryptoaktiva via indeksfond, hjelper COIN Coinvests mål om forenkling.

Av en total forsyning på 107.142.857 poletter er bare 11.900.835 i øyeblikket i omløp, noe som med 11,1 prosent er en veldig liten mengde sammenlignet med de fleste andre verktøytegn på markedet..

Coinvest Team og veikart

Coinvests team er relativt lite, og består for tiden av bare fire medlemmer. Imidlertid har de to rådgivere samt åtte partnere, inkludert Quantstamp og Gemini.

I 2019 satser teamet på å skaffe seg en banklisens og en megler- / forhandlerlisens, samt gå live med alle de syv produktene og legge til ekstra funksjonalitet, spesielt for Coinvest og Coinvest Plus.

Coinvest Token Trading History

COIN har bare handlet på offentlige markeder siden 31. juli 2018. Det nådde sin heltidshøyde på $ 0,6381 9. november 2018 og handler i dag på $ 0,1470.

Bortsett fra sin heltidshøyde som den raskt ble trukket tilbake fra, har COIN generelt vært rekkevidde bundet siden det ble handlet offentlig og overraskende nok ikke vist en sterk trendkorrelasjon med resten av kryptovalutamarkedet. Dette kan være et resultat av det svært lave volumet og ekstremt begrenset utvekslingsstøtte.

Investorer kan godt bli oppmuntret av den relative prismodstanden som COIN har vist i år.

Hvor kan jeg kjøpe COIN

Dessverre er COIN et ganske vanskelig token å anskaffe. Den handler for øyeblikket bare på IDEX med et rimelig volum. Selv da, ifølge data fra CoinMarketCap, varierer det døgnåpne handelsvolumet mellom bare $ 150 til $ 250.

Investorer bør være klar over at du ikke vil kunne kjøpe store mengder COIN uten å flytte markedsprisen. Det vil være lurt å dele opp bestillingen din i mindre ordrer over en periode, slik at du ikke betaler mer enn du trenger.

Hvordan du oppbevarer COIN

COIN er et ERC20-token og kan derfor lagres på en hvilken som helst lommebok som støtter denne Ethereum-standarden. Selvfølgelig kan du bare lagre den på en av Coinvests egne lommebøker, enten det er maskinvaren eller programvarealternativene deres.

Hvis du ønsket å ta vare på noen av Coinvests lommebøker, vil vi anbefale å bruke MyEtherWallet, som kan brukes i forbindelse med en sikker maskinvareplommebok som en Trezor eller Ledger. Denne kombinasjonen gir deg førsteklasses sikkerhet og et brukervennlig grensesnitt.

Konklusjon

Coinvest prøver å posisjonere seg for å kunne tilby utdannings- og forskningsverktøy, investeringsadministrasjon, aktivelagring og handelsutførelse under ett tak.

Om de kan tilby produkter som kan tilfredsstille hele spekteret av disse ambisjonene, er ennå ikke å se. Imidlertid har de klart med et veldig lite team å allerede gi ut første versjoner av sine mest innovative produkter og har en spennende veikart for 2019.

COIN-token i seg selv er et standard verktøy-token og gir mening for nettverkstilgang. Denne funksjonaliteten er lett å se fungerer. Imidlertid er det mindre sikkert om det også kan brukes som et betalingstoken slik Coinvest har til hensikt.

Ytterligere Coinvest Token Resources

Heldigvis har Coinvest mange kanaler der du kan holde deg oppdatert med deres siste utvikling:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map