Hva er Cobinhood Coin (COB)? En nybegynnerguide

Cobinhood – En null trading avgift Cryptocurrency Exchange

Si hei til Cobinhood, en kryptokursutveksling som krever null avgifter for handel. Ja, du hørte det riktig, null! Med et frekt inntrykk av Robinhood-temaet, har Cobinhood besluttet å flytte inn på null-gebyret kryptobytte spill.

Selvfølgelig er ingen gebyrhandel en spesielt ny innovasjon. Den USA-baserte nullgebyrsbørsen Robinhood handler bare i tradisjonelle markeder og bare for amerikanske investorer. Cobinhood har hoppet på denne begrensningen og bygger en forretningsmodell med håp om å nå handelsmenn og investorer, ikke bare fra USA, men over hele verden.

Cobinhood lanserte sin egen mynt, COB, gjennom en ICO i september / oktober 2017. Til tross for intensjoner om å tilby fiat-til-krypto-utveksling, tilbyr de bare krypto-til-krypto-utveksling på plattformen sin på dette tidspunktet. Dette kan endres i fremtiden, avhengig av myndighetsregulering for fiat-til-krypto-utveksling som for øyeblikket påvirker mange børser rundt om i verden..

Det er vanskelig å estimere hvor vellykkede de har vært siden lanseringen, men Cobinhood PR-teamet har rapportert en registrering av 13 000+ kontoer på den første operasjonsdagen med flere brukere som hopper om bord på plattformen de neste dagene.

Cobinhood Twitter-feed

Cobinhood Registrer deg for første dag

Hvordan virker det?

COB er et ERC20-token basert på Ethereum-standarden. Du kan lagre COB-en din som et token i en Ethereum-lommebok eller på selve Cobinhood-sentralen.

Nøkkelegenskaper

Fordelene ved å ha COB-tokens inkluderer følgende:


 • Tokens som Cobinhood tegner vil være billigere for COB-innehavere
 • 50% avkastning på renter på handelslån
 • 50% avslag på uttaksgebyrer når de betales i COB
 • COB-poletter hentet fra uttaksgebyr vil bli brent kvartalsvis
 • Påkrevd for å delta i handelskonkurranser
 • Påkrevd for å motta luftdråper

Fordeler med å handle på Cobinhood-børsen:

 • Null handelsavgift
 • Utvalg av handelspar: BTC, ETH, EOS, USDT, COB, BCH
 • 24/7 kundeservice
 • Desentralisert utveksling i utvikling
 • Høy ytelse ordre matching motor
 • Åpenhet med online og offline lommebøker for offentlige revisjoner
 • Sikre online transaksjoner med 2-faktor autentisering og e-postbekreftelser
 • Sikre offline transaksjoner med en multisignatur lommebok og sikkerhetsmoduler for maskinvare i forskjellige land
 • Alle krypto eiendeler støttet av forsikring

Cobinhood sammenlignet med andre byttetegn

COB-token virker som den trekker på lignende fordeler som andre populære byttetokener som Binance Coin (BNB) og Kucoin Shares (KCS). Tanken bak dette er å øke etterspørselen etter token på lang sikt og til fordel for andre kryptovalutaer ved å gi noen veldig attraktive fordeler, som listet ovenfor. Denne strategien har hittil fungert bra for Binance ettersom etterspørselen etter BNB-token har økt. Det gjenstår å se om dette også vil være en positiv utvikling for Cobinhood.

Grenser for tilbaketrekning av cobinhood

Cobinhood har satt følgende uttaksgrenser for å beskytte brukerens midler. Du bør huske på dette hvis du planlegger å ha en stor mengde COB på børsen:

Grenser for Cobinhood Fund

Grenser for Cobinhood Fund

Hvis du vil oppgradere disse grensene, må du sørge for ytterligere bekreftelse i tråd med at kunden din (KYC) og praksis mot hvitvasking av penger (AML) blir introdusert i bytteindustrien generelt.

Brukererfaring & Grensesnitt

Handelsgrensesnittet er ganske glatt og intuitivt og bruker de vanlige verktøyene som trengs for å handle din valgte kryptovaluta. Derfor er en kartpakke med ordrebok, et bestillingsskjema, handelshistorikk og myntbalanse standard i denne versjonen av grensesnittet..

Børsen er allerede vert for et bredt utvalg av kryptovalutaer, inkludert store caps og et antall mindre poletter som kan handles mot Bitcoin, Ethereum, Tether og selvfølgelig det opprinnelige COB-tokenet..

Cobinhood-grensesnitt

Cobinhood-grensesnitt

Kryptovaluta er et globalt fenomen og Cobinhood forstår dette ved å gi støtte til 13 forskjellige språk. Engelsk, tysk, spansk, fransk, italiensk, koreansk, nederlandsk, portugisisk, russisk, tyrkisk, vietnamesisk, tradisjonell & Forenklet kinesisk støttes alle. Handel på Cobinhood er tilgjengelig via deres webgrensesnitt og også via mobil for iOS og Android.

Omfattende dokumentasjon om en rekke emner (alt fra handel til kontosikkerhet og så videre) er også tilgjengelig hvis du trenger detaljerte opplæringsprogrammer. Videre har Cobinhood som mål å tilby 24/7 online kundeservice og et kundesuksessteam som vil svare på spørsmål innen en dag.

Cobinhood Team

Grunnlegger Popo Chen og medstifter Wei-Ning Huang etablerte selskapet i 2017 med hovedkontor i Taipei, Taiwan. Tony Scott, tidligere U.S. Federal Chief Officer, er den primære rådgiveren for prosjektet.

Cobinhoods hovedvisjon er en null-avgiftsplattform som maksimerer fortjenesten for handelsmenn både i spot- og marginhandelsmarkedet.

Cobinhood Press

Foto med tillatelse fra Cobinhood

Popo Chen, grunnlegger

Chen Tai Yuan refererer til seg selv som en serieentreprenør. Etter å ha fullført en grad i elektroteknikk fortsatte han med å grunnlegge en populær live streamingtjeneste for det asiatiske markedet. 17 Live Streaming ligner på Periscope med mer enn 5 millioner aktive brukere hver dag.

Wei-Ning Huang, medstifter

Wei-Ning jobbet i open source-området i flere år og bidro aktivt til open source-prosjekter. Han fant seg deretter en rolle som programvareingeniør for Google mellom 2014 og 2017. Han spesialiserer seg i store webapplikasjoner som krever høy gjennomstrømning. Med 5 års erfaring med blockchain har han en utmerket forståelse av teknologien.

Cobinhood Advisor

Tony Scott, rådgiver

Tony fungerte som tredje amerikanske føderale Chief Information Officer fra 2015-2017. I løpet av denne perioden var han involvert i en rekke prosjekter med blockchain-tema, samt forbedret cybersikkerheten til myndighetene. For tiden driver han Tony Scott-konsernet som tilbyr IT-konsulenttjenester og rådgivningstjenester til offentlig og privat sektor.

Myntforsyning, tildeling av fond & Bærekraft

Så vidt vi kan fortelle har teamet hentet papirboken (som beskriver prosjektets tokenøkonomi) fra nettstedet. I en Reddit innlegg, en Cobinhood-representant fortsatte med å forklare at ICO-papiret ikke lenger var aktuelt og at en oppdatert versjon ble utarbeidet.

Investorer bidro med 13 millioner dollar til ICO. Disse deltakerne mottok 50% i tokens mens 40% gikk til laget. De resterende 10% gikk til en rettet emisjon.

Cobinhood Coin Supply

ICO Token Allocation

Alle midler som samles inn til Cobinhood-teamet vil bli viet til følgende kanaler:

 • 40% – Produktutvikling
 • 20% – Drift
 • 20% – Markedsføring
 • 10% – Revisjon & Sikkerhetsoverensstemmelse
 • 10% – Juridiske forhold

CoinMarketCap viser en samlet forsyning på 1 milliard COB (1 000 000 000). Den sirkulerende forsyningen (på tidspunktet for utgivelsen) ligger på rundt 362 millioner eller 36% av alle mynter.

Handelshistorie

Utviklingsteamet lanserte Cobinhood-utvekslingen 18. desember 2018 sammen med muligheten til å handle COB for første gang online. COB lanserte rundt $ 0,33-nivået før det nådde en heltidshøyde på $ 1,50 på høyden av den spekulative boblen i fjor (2017). Markedet for kryptokurrency fortsetter generelt å selge siden det nådde heltidene i desember. På tidspunktet for publiseringen handlet COB rundt 0,04 dollar.

Det er en rekke faktorer som påvirker markedet akkurat nå. COB er ikke like godt etablert som de asiatiske konkurrentene. Men hvis og når neste kryptokurrency-oksekjøring skjer, kan det veldig godt være at en helt ny gruppe handelsmenn strømmer til Cobinhood for å dra nytte av disse nullgebyrene.

Cobinhood-diagram

Diagram med tillatelse til CoinMarketCap

Hvor kan du kjøpe Cobinhood Coin?

Du kan kjøpe Cobinhood primært på deres offisiell utveksling. Det er imidlertid noen alternativer. CoinMarketCap viser Mercatox og den desentraliserte børsen EtherDelta som alternative børser. Volumet er ganske lavt på disse børsene, og i tillegg anser mange handelsmenn EtherDelta som en plattform for avanserte brukere. Hvis du ikke har begynt å handle, er Cobinhoods offisielle børs sannsynligvis det beste alternativet.

Hvor kan du lagre det?

Som tidligere nevnt er COB et ERC20-token. Ved å bygge på Ethereum blockchain Cobinhood sørget for at deres token ble godt støttet. Du har en rekke alternativer når du lagrer COB. Sjekk ut vår Ethereum lommebokguide for noen alternativer. Ledger Nano S og Trezor er populære løsninger på maskinvarefronten mens Exodus og Jaxx er noen lommebøker du velger på programvaresiden.

Selvfølgelig, hvis du foretrekker bekvemmelighet, kan du legge igjen myntene dine på børsen og spare overføringsgebyrer til og fra en ekstern lommebok. Husk at eksterne cryptocurrency-lommebøker, spesielt hardware, er det sikrere alternativet hvis Cobinhood skulle komme i noen form for forvaringsproblemer. Avhengig av hvor ofte du handler, vil du avgjøre behovet for sikkerhet overfor bekvemmelighet.

Videreutvikling

Cobinhood grunnleggerlaget nylig (mai 2018) kunngjorde lanseringen av en desentralisert plattform kalt DEXON på Blockshow Europe 2018 i Berlin.

“DEXON er en blokkgitterplattform bygget på DEXON-konsensusalgoritmen som oppnår uendelig skalerbar, tillatelsesfri distribuert hovedboksteknologi.”

IDG Capital, et investeringsselskap som spesialiserer seg på risikovillig kapital, vil investere i DEXON-lanseringen. Denne nye utviklingen vil påvirke den opprinnelige tidslinjen som Cobinhood har foreslått siden ICO:

Cobinhood Roadmap

Cobinhood-veikart med tillatelse fra KimJhonUn

Som et resultat av kunngjøringen reiste Cobinhood-samfunnet flere spørsmål om forholdet mellom COB og den utviklede DEXON-plattformen. Teamet presiserte at Cobinhood vil bli den eksklusive ICO-partneren for DEXON, som tilbyr handel & ICO-garantitjenester for DEXON. Som et resultat vil COB-innehavere motta følgende to fordeler:

 • ICO-er lansert på toppen av DEXON vil være billigere for COB-innehavere
 • COB-innehavere vil motta DEXON-mynten via airdrop på en fremtidig dato. Detaljer som følger nærmere hovednettverkslanseringen.

Den desentraliserte utvekslingen av Cobinhood er fortsatt under utvikling, men det er nå uklart når dette skal fullføres og integreres i DEXON.

Brukere bør også være oppmerksomme på at når DEXON går live, vil COB sannsynligvis ikke lenger støttes som et Ethereum ERC20-token og i stedet bli validert på DEXON-blockchain. Vi vil oppdatere lagrings- og implementeringsdetaljer i dette innlegget så snart vi mottar dem.

Konklusjon

Utvekslingsområdet for kryptovaluta varmer opp, og en rekke spillere krypterer for å få en bit av kaken i dette veldig lukrative markedet. Spesielt Binance-sjef Changpeng Zhao tidligere i år avslørte fortjeneste på 200 millioner dollar for 2. kvartal 2018. Dette tallet er enormt med tanke på at Binance først ble etablert i juli 2017.

Det er ikke rart at mange nye aktører kommer inn i denne bransjen. Det ser ut til å fortsatt være mange muligheter for nye børser ettersom etterspørselen etter kryptokurver vokser. Cobinhood prøver å fylle et nisjemarked ved å tilby en nullavgiftsinsentivstruktur. Handlere elsker null-avgifter, men er null-avgifter nok til å holde kundene i et så konkurransedyktig rom? En god kryptokursutveksling er bygget med mange faktorer i tankene.

Cobinhood planlegger å kompensere for de tapte avgiftene ved å tiltrekke seg en stor kundebase og belaste avgifter for premium-tjenester som ICO-lister og visse avanserte handelsfunksjoner. Bare tiden vil vise om denne tilnærmingen vil vise seg å være lønnsom.

For mer informasjon og oppdateringer om Cobinhood, kan du følge dem på følgende kanaler:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map