Hva er Burstcoin (BURST)? | En komplett guide

Hva er Burstcoin?

Burstcoin er den eneste mynten som bruker den tomme plassen på harddisken din til gruvedrift. Gruvedrift av de fleste mynter krever spesialiserte, dyre, energiintensive maskiner for å delta i bevis på arbeid. Burstcoin bruker imidlertid en unik prosess kjent som bevis på kapasitet, med en vanlig harddisk, for å utføre energieffektiv gruvedrift. Gruvedriften er så effektiv at du kan utvinne fra en Android-telefon eller en Raspberry Pi.

Møt Burstcoin

Burstcoin bruker bevis på kapasitet for energieffektiv gruvedrift.

I denne guiden forklarer vi alt om Burstcoin, inkludert:

Hvordan fungerer Burstcoin?

Den spesielle metoden for bevis på kapasitet betyr at du bare må koble til stasjonen, plotte den og la datamaskinen bryte og tjene mynter med jevne mellomrom. Jo mer plass du tildeler gruvedrift, jo høyere belønning. ”

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Artikkelen vår her utforsker bevis på kapasitetsutvinning i større dybde.

Gruvedriften vil ikke skade harddisken din eller føre til en merkbar endring i strømregningen. Hvis du noen gang bestemmer deg for å stoppe gruvedrift, kan du slette informasjonen som Burstcoin plotter på harddisken og bruke plassen til det opprinnelige tiltenkte formålet..

Energibruk

Sammenligning av gruvedriftens energibruk mellom Bitcoin og Burst

Siden Burstcoin muliggjør en slik enkel inngang i gruvedrift, det er naturlig nok mer desentralisert. Det krever en enorm økonomisk forpliktelse å starte gruvedrift av Bitcoin effektivt, men med Burstcoin kan du til og med begynne å gruve på en Android-telefon.


Når du ser utover beviset på kapasitetsutvinning, vil Burst føle seg ganske kjent. Det tilbyr en desentralisert blockchain for å holde oversikt over en offentlig reskontro. Det tilbyr også flere andre desentraliserte funksjoner som aktivhandel og crowdfunding. Du kan selge digitale varer på en peer-to-peer-markedsplass eller til og med auksjonere bort varene dine. Med alle transaksjonene du driver med i Burst-nettverket, er det også muligheten til å legge ved meldinger.

Historie

En anonym bruker introduserte Burstcoin på bitcointalk.org i 2014. Mynten ble utviklet utenfor Nxt-plattformen og tilbyr dermed mange av de samme funksjonene..

Etter Satoshi Nakamotos fotspor avslørte Burstcoin-skaperen aldri sin identitet. Etter at skaperen forsvant, organiserte kryptokurssamfunnet å fortsette å utvikle mynten. Et team kalt Proof of Capacity Consortium (PoC Consortium) utvikler for tiden prosjektet.

Burstcoin er ikke bare kjent for sitt bevis på kapasitetsutvinning. Det var den første blockchain som ble implementert Turing fullført smarte kontrakter. Den mest kjente anvendelsen av smarte kontrakter var en helt desentralisert lotteri.

Team Progress

I 2015 var teamet i stand til å oppnå atombytter, muligheten til å handle Burstcoins og Qora uten bruk av en tredjeparts utveksling.

PoC Consortium ga ut “The Burst Dymaxion” -meldingen 27. desember 2017. Utviklerne håper å skape et lynnettverk for Burst, det de omtaler som “Tangle”. Dette nettverket vil legge til nye lag i Burst, noe som forbedrer skalerbarheten i transaksjoner. Teamet håper at med The Dymaxion fullt implementert, “er hver ny bruker som gjør transaksjoner øke den totale transaksjonskapasiteten av nettverket. ”

Utviklerne ser også på dynamiske avgifter, og fjerner nåværende minimumsavgift på 1 Burst. Hvis de senker avgiftene nå, kan det være et spamangrep på nettverket. Med dynamiske avgifter håper de å kunne endre avgiftene avhengig av trafikknivået.

Burst Roadmap

Burst Development Team planlegger for 2018

I juni 2018 implementerte Burst en hard gaffel som skapte både dynamiske blokkstørrelser og dynamiske transaksjonsgebyrer. Burst kan nå justere avgifter og blokkstørrelser for å speile trafikknivåer.

Selv om Dymaxion utgivelse var planlagt til Q2-3 2018, har teamet ennå ikke fullført det. Deres Github forblir aktiv, skjønt, så vi bør forvente utgivelsen en gang snart.

Gruvedrift med harddisker

Anslag mot slutten av 2017 beregnet for hver terabyte harddiskplass du forplikter deg til nettverket, ville du gjennomsnittlig 21 Burstcoins per uke. På den tiden var det over 150 000 terabyte lagring viet til nettverket. I dag har tallet økt til over 270 000 terabyte.

Den elektroniske Burstcoin lommebok vil også lede deg gjennom hvordan du begynner å plotte harddisken din slik at du kan begynne å gruve med en gang. Burst er designet for å være en gruvevennlig mynt for å sikre desentralisering av blockchain.

Myntforsyning og bærekraft

Burst-utviklerne forhåndsutviklet null mynter, og fortsatte med temaet desentralisering. Blokkbelønningen startet med 10 000 per blokk, men reduseres med fem prosent hver måned til alle 2.158.812.800 Burstcoins frigjøres. Burstcoin justerer dynamisk vanskeligheter for gruvedrift for å ha en gjennomsnittlig blokkeringstid på fire minutter.

Handelshistorie

Burstcoyns pris holdt seg konstant for det meste av historien, til John McAfee fremhevet fordelene med Burstcoin for et bredere publikum, og forårsaket en kraftig prisøkning.

Dagens mynt: BURST – Først virkelig grønn mynt og mest oversett mynt. Bruker 400 ganger mindre strøm enn Bitcoin. Super sikker og privat. Inkluderer smarte kontrakter, kryptert meldingstjenester, desentralisert lommebok, libertine blockchain. Mest undervurderte mynt. https://t.co/vOJOtNYLXp

– John McAfee (@officialmcafee) 22. desember 2017

https://platform.twitter.com/widgets.js

Med utgivelsen av The Dymaxion whitepaper og vekt på å skalere Burst-nettverket økte Burstcoin i pris fra tidspunktet for McAfees tweet, til kryptomarkedene begynte å falle om våren. For tiden sitter prisen knapt høyere enn før denne kraftige økningen. Kanskje utgivelsen av Dymaxion, planlagt til senere i år, vil gi en prisøkning.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“script”);

var embedder = scripts [scripts.length – 1];

(funksjon () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

hvis (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement (“skript”);

s.type = “text / javascript”;

s.async = sant;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = BURST&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ’;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appnavn;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

Hvor kan du kjøpe Burstcoin?

Du kan ganske enkelt gruve Burstcoin med harddisken din. Du kan imidlertid også kjøpe den på flere populære børser som Upbit, Bittrex eller Poloniex.

Hvor kan du lagre Burstcoin?

Du kan laste ned en online lommebok her, hvor du også kan få tilgang til mange av de desentraliserte funksjonene som er lånt fra Nxt.

Burstcoin lommebok

Burst Wallet-grensesnitt

Burstcoin-lommeboken er for øyeblikket bare tilgjengelig for Android og kan lastes ned her.

Sammendrag

Med Bitcoin mottatt kritikk bortkastet energi, Burst tilbyr en mer miljøvennlig måte å gruve og kjøre en desentralisert blockchain på. Hvis du ønsker å bryte kryptovaluta, men ble skremt av de høye og dyre maskinene, vil du kanskje sjekke ut bevis på kapasitet og vurdere å bryte Burstcoin. Eller hvis du bare vil ha en ganske distribuert desentralisert kryptovaluta med et aktivt utviklingsteam, så hold øye med denne mynten.

Editor’s Note: Denne artikkelen ble oppdatert av Rachel Lantz 29. oktober 2018 for å gjenspeile de nylige endringene i prosjektet.

Tilleggsressurser

Twitter

Reddit

Github

Telegram

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map