Hva er BitTube?

BitTube, som en rekke blockchain-prosjekter, ønsker å bli “Bitcoin YouTube”, eller det du kan kalle det desentraliserte, kryptovaluta-drevne YouTube-alternativet. VideoCoin-prosjektet ble grunnlagt av Halsey Minor og kjemper for et sted på spillefeltet. Og andre som Livepeer og YouNow gir lignende YouTube-alternativer.

Men nå håper BitTube å tjene sin plass som Bitcoin YouTube.

BitTube-bilde

BitTube tilbyr et system som gjør det mulig for produsenter av videoinnhold å publisere verk uten sensur. Plattformen eliminerer også behovet for sentraliserte lagringsselskaper. Og i vesentlig grad eliminerer systemet avhengigheten av å selge reklame for å tjene penger. Innholdseiere mottar betaling fra seere, og disse transaksjonene skjer ved hjelp av systemets kryptokurrency, kjent som BitTube Coin (TUBE)..

Hvordan fungerer BitTube?

Selskapets hvitt papir dokumenterer teknologi og mål.

Desentralisert plattform

Og blant disse målene gir desentralisering den primære fordelen for å skille BitTube som Bitcoin YouTube. En viktig komponent i dette er at all online lagring skjer på Interplanetary File System (IPFS). IPFS søker å desentralisere nettet gjennom en peer-to-peer hypermedia-protokoll som erstatter HTML. Dette tar kontroll over brukerdata fra hendene til sentraliserte lagringsselskaper, og den returnerer kontrollen til brukerne.

Følgelig ligger data ikke på en fysisk fast adresse, men overføres til et globalt servernettverk. Og hashing (unike matematiske identifikatorer) ivaretar dataintegriteten. Da forbedrer algoritmen effektiviteten ved å unngå dupliserte data som skal administreres og redusere dataoverføring. Og nettverket søker alltid etter den nærmeste og raskeste datakilden.

Et skjermbilde som viser Bittubes utvalg av videoer.

Et skjermbilde av Bittubes videoer

Nettleserprogram

Og som et YouTube-alternativ lever BitTube helt i nettleseren. Så brukere som bare vil se videoer, trenger ikke å installere spesiell programvare for å se BitTube-innhold. Og utover data som er lastet opp gjennom BitTube, kan også enhver video i nettverket som er riktig identifisert av en hash, også vises.

Brukere som ønsker å kringkaste live video, må installere BitTube Sender-programvaren. Denne programvaren gjør det mulig for brukere å dele skjermen. Programvaren laster opp data til BitTube-nettverket og leverer en kringkasting direkte gjennom peer-to-peer (P2P) nettverket uten et sentralisert datasenter.


Innholdsvisere får også betalt

Den økonomiske modellen fungerer ved at brukerne mine TUBE mens de ser på videoer. Deretter blir de genererte myntene delt mellom innholdsleverandøren, BitTube og brukeren.

Innholdseieren tjener inntekter fra den aller første seeren, og BitTube krever ikke et stort antall følgere for å tjene belønninger. Når seerne bryter TUBE mens de ser på videoer, får seerne også betaling. Brukere fra lavinntektsområder utgjør dermed en måldemografi for seerne fordi det bare å se på innhold gir potensiell inntekt for dem.

Ifølge stortingsmeldingen mottar BitTube selv om lag 10% av alle medieinntektene som inntekt.

Blockchain Explorer og anonymitet

BitTube tilbyr en blockchain-utforsker som viser alle transaksjoner, og det gir dermed åpenhet. Utforskeren rapporterer fordelingen av alle tildelte belønninger, og den viser hvilket innhold og seere som ga hvor mye inntekt.

Som forventet med desentralisert blockchain-teknologi, samler ikke og lagrer BitTube ikke personlig identifiserende informasjon, men bruker kryptografisk informasjon, og beskytter dermed brukeranonymitet.

Mer om BitTube

Et skjermbilde av LinkedIn-profilen til administrerende direktør i BitTube, Saber Maram.

LinkedIn-side av BitTube-grunnlegger, Saber Maram

Saber Maram grunnla BitTube i desember 2017 og fungerer som administrerende direktør. BitTube har hovedkontor i Santa Cruz De Tenerife-området i Spania. Etter fire år med å være IT-veileder hos OBI Group Holding for europeisk DIY-detaljhandel, ble Saber Maram gründer. Og etter 15 år med å lede og stifte flere selskaper, begynte han BitTube.

Når det gjelder størrelsen på teamet, hevder 22 personer tilknytning til selskapet på LinkedIn, noen som konsulenter og rådgivere, og noen som kontorstøtte, samt teknisk personale. Selskapet har 84 følgere på LinkedIn. Kai-Uwe Schnier har fungert som finansdirektør siden selskapets oppstart.

På sosiale medier viser BitTube 2 657 medlemmer på Discord og 7 103 medlemmer på Telegram. Bittubes Twitter-konto viser 7090 følgere.

RØR Forsyning og bærekraft

Når det gjelder teknologien, programmerte ingeniører BitTube kildekode i programmeringsspråket C ++, og Monero-kodebasen fungerte som utgangspunkt for dette prosjektet. Monero bruker CryptoNight bevis for arbeidskonsensusalgoritme, og dette kommer igjen fra CryptoNote protokoll.

Et skjermbilde av Bittubes Github-side.

BitTube på GitHub

Personvern hersker fremtredende i denne tilnærmingen. Og i en masseovervåkingsverden strever CryptoNote for å sikre ekte personvern gjennom kryptografi og egalitarisme. Også som en implementering av CryptoNote, målretter CryptoNight designet om å være egnet for vanlige PC-prosessorer. Og ingen spesielle formål har maskinvareenheter for å forbedre gruvedriftens effektivitet, så gruvearbeidere kan ikke urettferdig fordel av seg selv ved å kjøpe ekstra maskinvare.

Alt dette gjør TUBE-algoritmen motstandsdyktig mot ASIC og Nicehash, og CPU-gruvedrift gir et naturlig habitat for BitTube-økosystemet.

Ingen ICO ble lansert for å generere inntekt for selskapet, og det skjedde ingen forhåndsdrift av mynter. BitTube dekker det maksimale antallet TUBE som kan utvinnes til 1 milliard mynter. Og brukerne mine mynter ganske enkelt ved å se på videoer.

Som en “Bitcoin YouTube” og ikke en sentralisert online tjeneste, har BitTube til hensikt å etablere et passende stemmesystem innen plattformen for å muliggjøre fellesskapsdeltakelse. Og Baseline Improvement Proposals (BIPs) vil bli brukt til å bestemme mulige gaffelbaner for mynten, samt avgjørelser angående myntreserven.

TUBE Handelshistorie

BitCoin Coin (TUBE) har for tiden en markedsverdi på $ 5,567,584, og i skrivende stund selger mynten til litt under $ 0,08. Og TUBE begynte ved den første utgivelsen til en verdi av $ .10 per mynt, så verdien har falt noe. Men selskapet startet først i desember 2017, så dette representerer bare et halvt års drift.

BitTube-bilde

Wallet Investor anser mynten for å være en dårlig langsiktig investering, og sier: “I følge vårt prognosesystem er TUBE en dårlig langsiktig (1-årig) investering … Det er viktig å merke seg at på grunn av den lave markedsverdien, er TUBE-prisen kan lett manipuleres. ”

For å være rettferdig representerer TUBE et verktøy-token, og ikke en sikkerhet som selskapets aksjer. Så TUBE gir en måte for brukere å betale for å se på innhold, og kompensasjon for innholdsleverandører, og for selskapet å generere inntekter. Men TUBE later ikke til å representere eierskap i selskapet og gir formue til investorer på den måten.

Hvor kan du kjøpe RØR?

Flere børser handler i TUBE. Og som en “Bitcoin YouTube” handler du Bitcoin for TUBE.

Livecoin og TradeOgre lar deg kjøpe TUBE. Livecoin la til TUBE fra 21. februar 2018.

TUBE handler videre Upbit, og Upbit består av en koreansk kryptovaluta-til-kryptovaluta-utveksling (C2C). Upbit ble lansert fra den største meldingsapputvikleren i Korea, Kakao, som igjen gikk sammen med Bittrex. Så for å handle på Upbit, må du registrere en konto på Kakao.

Hvor kan du oppbevare RØR?

Som et Bitcoin YouTube-alternativ, tilbyr BitTube sin egen fullverdig lommebok, som gir en sømløs brukeropplevelse. Derfor administrerer utgivere av innhold lommebokadressene og overføring av eiendeler. Lommeboken opprettholder en tilknytning mellom lommeboken og innholdet. Og lommeboken fungerer også som en frittstående gruvearbeider for BitTube-bassenget.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map