Hva er anstendig (DCT)? | Nybegynnerguide

Hva er anstendig?

ANSENT er en desentralisert applikasjon (DApp) økosystem består av DCore blockchain og DCT altcoin. Økosystemet inkluderer API-er, SDK-er og andre kjernefunksjoner som hjelper bedrifter med å bygge blockchain-løsninger.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

For tiden er DCore-produktet spesialisert på digitale medier og underholdning, men du kan bruke produktet slik du vil. Denne spesialiseringen er et skritt mer fokusert enn andre Blockchain-as-a-Service (BaaS) -prosjekter som annonserer seg selv som et universalmiddel for verdens problemer.

I denne ANTENNE nybegynnerveiledningen dekker vi:

Hvordan fungerer anstendig?

DCore er kjernen (Få den? Få den ?!) av ANSENT. Den tilbyr flere underholdnings- og mediefokuserte komponenter som du kan bygge videre for å lage DApps. Her er noen få:

  • Egendefinerte tokens. I likhet med Ethereum og Waves, kan du opprette egendefinerte tokens for din individuelle brukstilfelle. Hvis du for eksempel er konsertarrangør, gir tilpassede tokens gode digitale konsertbilletter som hjelper til med å eliminere forfalskninger.
  • Inntektsdeling. Et typisk innhold kan ha flere individer som bidrar til det. Bidraget kan variere fra å faktisk lage innholdet til markedsføring til å utføre opphavsrettssjekker. DECENT lar deg øyeblikkelig (i <5 sekunder) del inntektene du tjener på innholdet ditt med de aktuelle partiene.
  • Store filtransaksjoner. For å forbedre innholdsdistribusjonen ytterligere implementerer DECENT IPFS – en desentralisert og effektiv måte å lagre og distribuere innhold på.

Noen DCore brukstilfeller

Noen DCore brukstilfeller

Komponenter kan også kombineres. For å forklare videre, la oss kombinere den tilpassede token-komponenten med inntektsdeling for å lage en blockchain crowdfunding-kampanje. La oss anta at vi samler inn penger for å bygge et produkt som vi ønsker å selge – en crowdfunding-situasjon som ligner på Kickstarter.

For å skaffe penger selger vi tilpassede tokens til våre støttespillere. Å ha disse tokens er et bevis på at en supporter bidro til kampanjen. Tokene er omsettelige, og innehavere kan selge dem når de vil.

Deretter bringer vi inntektsdeling inn i blandingen. Når vi selger produktet vårt, tjener vi selvfølgelig inntekter. Gjennom DECENT er vi i stand til å etablere en splittelse og distribuere inntektene til våre crowdfunding-bidragsytere. Et system som dette gir ekstra insentiver til å støtte kampanjen.

DCT


DCT er anstendig kryptovaluta og er grunnleggende for noen få forskjellige plattformaktiviteter. Som Ether for Ethereum, må du bruke DCT for å utføre operasjoner på blockchain. Du må også holde DCT for å stemme på gruvearbeidere, men vi kommer nærmere inn på det senere.

Det er et totalt tilbud på litt over 73 millioner DCT med over 50 millioner i omløp i skrivende stund. Ytterligere tokens kommer inn i økosystemet gjennom et gruvesystem der tokenholdere stemmer på gruvearbeiderne.

Delegert bevis på innsats

I likhet med Ark, Lisk og EOS implementerer DECENT en delegert Proof-of-Stake-konsensusmekanisme. Hvis du er en DCT-tokenholder, har du stemmerett for hvem du vil ha som nettverksgraver, så vel som hvor mange nettverksgruvearbeidere det er. Selv om antallet gruvearbeidere er fleksibelt, må det være minst 11 for at nettverket skal fungere.

I motsetning til et tradisjonelt Proof-of-Stake-nettverk (PoS), mottar du ikke belønninger for innsats og stemmegivning.

DECENTs DPoS-stemmesystem

DECENTs DPoS-stemmesystem

Såmaskiner

Såmaskiner tjener en lignende rolle som ANSVARLIGE gruvearbeidere i å vedlikeholde nettverket. Som såmaskin lagrer og distribuerer du innhold mot DCT-belønninger. Systemet bruker IPFS til å utføre innholdsutvekslingene.

Som utgiver velger du hvilken såmaskin du vil lagre innholdet ditt. Hver såmaskin har en omdømmevurdering, så det er enkelt å velge en pålitelig.

Det må være minst tre seedere som kjører på nettverket for å sende innhold gjennom IPFS.

ANTENT Team & Framgang

Matej Michalko og Wayman Kwan grunnla DECENT i mars 2015. Michalkos CV er fylt til randen med blockchain-opplevelse:

  • Medstifter / CTO, Bitcoin Marketing
  • Medstifter / administrerende direktør, Coinsulting
  • Medstifter / styreleder, Blockchain R&D Hub
  • Rådgiver, SophiaTX

ANSENT har en kjerneteam av utviklere og andre roller, men oppfordrer samfunnet til å bidra også.

Teamet lanserte DCore 30. juni 2017 og ga ut en betydelig oppdatering siste november. Oppdateringen inneholdt tilpassede tokens, meldinger på blockchain og noen få funksjoner for seeders. Neste utgivelse inkluderer innholdsstrømming, ikke-overførbare tilpassede tokens (f.eks. Skolepoeng, ikke-overførbare billetter), opptjening og funksjonalitet for å forhindre ulovlig innhold.

Konkurranse

Først og fremst er DECENT en DApp-plattform. Så det konkurrerer uten tvil det mest overfylte rommet innen blockchain-teknologi akkurat nå. Ethereum er den mest kjente konkurrenten mens EOS, Cardano og NEO også løser lignende problemer.

DECENT skiller seg ut ved å bygge ut funksjoner som er spesielt nyttige for innholdsskapere og forbrukere. Hvis du planlegger å bygge en media- eller underholdnings-DApp, vil DECENT-teamet være ditt første sinn.

Ser du på ANSENT fra dette perspektivet, kan du vurdere Basic Attention Token (BAT) som en konkurrent. Selv om BAT ikke er en DApp-plattform, er den dypt integrert i online innholdssektoren i kombinasjon med prosjektets Brave-nettleser.

I tillegg spesialiserer mange prosjekter seg på detaljer som billettsalg eller deling av innhold. Men de har ikke en betydelig markedsandel, og de fleste tjener ikke som grunnlaget for DApp-opprettelse slik DECENT gjør.

Handel

DECENTs handelshistorie har vært relativt skuffende. Siden handel begynte med $ 1,78 (~ 0,00072 BTC), har DCT-prisen jevnt falt til den nåværende prisen på ~ $ 0,32 (~ 0,00005 BTC). Mynten opplevde tre betydelige pristopp gjennom livet så langt.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“script”);

var embedder = scripts [scripts.length – 1];

(funksjon () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

hvis (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement (“skript”);

s.type = “text / javascript”;

s.async = sant;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = DCT&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ’;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appnavn;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

Den første betydelige prisstigningen skjedde i begynnelsen av august 2017. Det er ikke helt klart hva som forårsaket det, men ser ut til å ha vært en kunngjøring om partnerskap med Minibankjede. ATMChain støttet DCT som et bidragsalternativ under deres ICO.

Den største prisøkningen fulgte markedet bull run i desember 2017 og begynnelsen av januar 2018. I likhet med resten av markedet falt imidlertid prisen ned for å starte det nye året.

Det siste og minst betydningsfulle prishoppet falt sammen med utgivelsen av DCore testnet i slutten av mars i år. Som med andre DApp-plattformer, bør høyere bruksvolum og populære DApps bringe prisen oppover.

Hvor å kjøpe DCT

Den anbefalte børsen for å kjøpe DCT er Bittrex. På Bittrex er det eneste alternativet å handle BTC mot DCT. Hvis du ikke eier noen BTC, bør du først kjøpe Bitcoin på en børs som Coinbase eller Gemini.

Du kan også bryte DCT. For å bli gruvearbeider må du Følg instruksjonene levert av DECENT teamet. I tillegg må du tjene nok stemmer fra DCT-innehaverne for å sikre deg en plass og motta belønningene dine.

Til slutt vil såing gi deg DCT-belønninger. For å frø, må du først konfigurere datamaskinen din etter DECENTs bruksanvisning. Kjør deretter “anstendig” binær. Utgivere velger deretter noden din for såing, og du mottar DCT. Jo høyere rangering du har som såmaskin, desto mer sannsynlig er det at en utgiver velger deg.

Hvor skal DCT oppbevares?

Du har for øyeblikket to alternativer der du kan lagre DCT. Det første alternativet er DGo nettbasert lommebok. Det andre er DCore GUI lommebok. En nettlommebok er på vei.

Vi anbefaler på det sterkeste at du ikke lagrer DCT-en din på en børs.

Konklusjon

DECENT er en innholdsfokusert DApp-plattform som bruker en DPoS-konsensusmekanisme. Selv om det finnes mange andre DApp-plattformer på markedet, har ingen fokus på innholdsdistribusjon som DECENT gjør.

Pris- og markedsrangeringen gjenspeiler ikke det, men DECENT utviklingsteam har vært aktiv med oppdateringer. Kanskje et stort markedsføringsdriv er alt dette prosjektet trenger for å bringe det tilbake til sin tidligere prakt.

Ytterligere anstendige ressurser

Telegram

Twitter

Reddit

Medium

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map