Hva er Anime Coin (ANI)?

Hva er Anime Coin (ANI)?

Anime Coin tilbyr en plattform for brukere å utstede og signere, holde og utveksle anime-relaterte digitale gjenstander på blockchain.

Anime planlegger en gaffel av den originale ANI-mynten inn i ANIM, som vil gi noen få kjernefunksjoner som skal bidra til å akselerere veksten i crypto anime-samfunnet, støtte nye artister og stimulere high-end anime kunstsamlere til å bruke, samhandle med , og invester i det digitale kunstsamfunnet.

Anime Coin’s anvendelse av blockchain i kunstområdet gjøres for å løse spørsmålene om herkomst (forvaringskjeden for et kunstverk), copyright, eierskap, verdsettelse og vurdering, og ektheten til anime-kunsten.

animecoin hjemmeside

Den online kunstsalgsverdenen har vokst jevnlig (3,75 milliarder dollar i 2016, med en andel på 8,5% av det totale markedet). Prosjekter som Anime Coin søker å forene kryptovalutasamfunnet med en bestemt kunstnisje.

Før vi gjør et dypdykk i Anime Coin, la oss gå over blockchain’s rolle på cryptocurrency-kunstverk og desentraliserte samleobjekter.

Blockchain og Art

Virkningen av blockchain på kunsten og samleobjekter blir ofte misforstått i kryptovalutaverdenen, enn si den generelle befolkningen.

Blockchain gir en løsning på mange av de grunnleggende spørsmålene som plager kunstsamlingen og skapelsessamfunnene i dag: eierskapsherkomst, opphavsrett, verdivurdering og vurdering og autentisitet av kunsten.

hvordan kjøpe digital kunst

Blockchain tilbyr kunstskapere et nytt medium for å produsere og selge digital kunst, uten behov for komplikasjoner som å lagre og beskytte de fysiske elementene i kreasjonene sine på en sikker måte..

Bruken av blockchain skaper et kjøretøy for autentisitet som ikke krever tillitshopp eller høyt betalte mellommenn – bare matte.

Dette er poenget der det er verdt å kimle inn med hva “markedsverdi” egentlig er. Den allment aksepterte definisjonen av markedsverdi er egentlig gjennomsnittet av hvilken pris to (eller mange) kjøpere og selgere er villige til å bytte varer. Hvis en japansk milliardær er villig til å kjøpe et Jean-Michel Basquiat-maleri til 110,5 millioner dollar, det er markedsverdien av maleriet på den tiden, omtrent som den 6-sifrede CryptoKitty med navnet Genesis hadde en markedsverdi på $ 114 481,59 på salgstidspunktet.


Når du graver dypere i blockchain og kunst, begynner du å se hele samfunn bygget rundt helt digitale samleobjekter og kunstverk. I likhet med de ovennevnte CryptoKitties, har prosjekter som Anime Coin (ANIM) og PepeCash skapt samfunn av mennesker som har samlet seg rundt kunstgallerier for kryptovaluta, kunstverk av kryptovaluta og til og med blockchain kunstfestivaler.

Hva er Anime Coin ANI og ANIM?

ANIM-nettverksbrukere kan utstede navngitte bildeaktiver på ANIM-blockchain ved å betale et gebyr i ANIM. Brukere kan spesifisere en “omtrent kvadratisk .JPG- eller .PNG-bildefil under 10 megabyte i størrelse. Registreringskostnadene for eiendelen er proporsjonale med antall byte i bildet.

Brukere kan spesifisere navnet på bildeaktivet, for eksempel Coin_Central_Goku4, så vel som aktivumengden, la oss si 100.

ANIM web-lommebok vil spesifisere aktiva navn og mengde metadata med en lenke til bildefilen. Bildefilene lagres på en pålitelig og desentralisert måte for å forhindre døde lenker eller manglende bilder ved bruk av IPFS og være vert for masternoder.

Disse eiendelene vil bli oppbevart i ANIM-lommeboken eller papirlommeboken. Etter vårt eksempel ville vi ha 100 eksemplarer av Coin_Central_Goku4 i lommeboken.

Brukere kan deretter liste eiendelene sine på ANIM desentralisert børs. Så la oss si at vi setter en pris for våre 100 Coin_Central_Goku4-er til 40 000 ANIM, og noen øser opp 60 av dem på ANIM-desentraliserte børsen. Vi vil sitte igjen med 40 Coin_Central_Goku4 i lommeboken vi kan ha eller selge på et senere tidspunkt.

Bilder må verifiseres av masternoder for å bevise at et bilde er gyldig for å akseptere det i sentralen.

Hvert unike bilde kan bare brukes én gang for en enkelt ANIM-ressurs, håndhevet av en standardbilde likhetsalgoritme som sammenligner hvert bildes digitale fingeravtrykk som brukes til eiendeler i ANIM-blockchain. Bildealgoritmen krever en stor mengde beregningsressurser og vil bare kjøres av ANIM-masternodene.

For å skape et unikt “enestående” aktivum, kalt Waifu Asset, må brukerne kjøre ANIM-masternoder

Anime mynt veikart

I 2018 kunngjorde Anime Coin-teamet at ANIM vil starte som en gaffel på MEME-kodebasen. I følge nettstedet vil 30% av den første distribusjonen av ANIM-mynter gå til eiere av MEME-tokens på gaffel-øyeblikksdatoen som for øyeblikket er satt 30. juni 2018.

De resterende 70% av ANIM vil gå til nåværende eiere av ANI-mynt på gaffelens øyeblikksbilde.

Teamet er forslag bemerket noen flere forhold:

  1. Null pre-mine: ANIM-utviklerne vil bare kunne starte gruvedrift på samme tid som alle andre på en dato som vil bli kunngjort offentlig.
  2. Null utvikling eller skattefond: I følge nettstedet finansieres utvikling og markedsføring av ANIM på 100% frivillig basis av utviklergruppen og samfunnet.
  3. 100% av den første distribusjonen vil gå til eiere av ANI (distribuert uten pre-gruve) og eiere av MEME som et strategisk partnerskap for bruk av MEME-kodebasen.

Forslaget svarer også på noen forfriskende, selvkuraterte sløve spørsmål:

  • Hvorfor gaffel en “død mynt” i stedet for å lage en helt ny?

Anime Coin (ANI) er for tiden rangert som 1400 på CoinMarketCap med vanligvis under $ 10 000 i daglig volum. Hvis ikke død, er ANI-mynten neppe engang i neseblodene.

ANI CMC

Teamet hevder at en av deres største årsaker er at dette er en bevist og rettferdig måte å distribuere de første ANIM-myntene. I tillegg er alle i stand til å kjøpe ANI og MEME på det åpne markedet før gaffelens øyeblikksbilde og motta ANIM.

Denne distribusjonsformen setter også den største mynteblokken (som er omtrent 35% av ANIM) i hendene på anime kryptokurrencyfans som har vært i kryptovalutaverdenen og støttespillere i noen kapasitet som ANI.

En annen stor blokk med mynter (15% av maksimal tilførsel av ANIM) i hendene på utviklerne og eierne av MEME-myntprosjektet i håp om å tilpasse MEME- og ANIM-samfunnets interesser for å fremme kryssbefruktning av ideer og kode mellom begge prosjekter.

ANIM vil bruke Equihash-algoritmen.

Hvordan kjøpe Anime Coin ANI eller ANIM?

For tiden kan Anime Coin (ANI) bare kjøpes på Cryptopia.

Distribusjon av anime-mynt (ANIM)

Myntutslippsplanen til ANIM er løst basert på Bitcoin med en maks tilførsel på 21 millioner mynter.

ANIM vil starte med en innledende myntfordeling på 50% av maksimumsmengden av mynter.

Det vil ikke være noe statskasse eller utviklingsfond. 95% av blokkbelønningene går til gruvearbeiderne.

ANI distribusjon

Fordelene ved å kjøre en anime-mynt (ANIM) Masternode

Teamet satte mengden ANIM som er nødvendig for å starte en masternode relativt høyt for å forhindre et høyt antall masternodes, og sier at antallet masternoder som trengs for å holde nettverket i drift effektivt, er nærmere 200 masternodes i stedet for 10.000.

En ANIM-masternode vil koste 1 BTC til ANIM å kjøre, og vil gi eierne visse privilegier, for eksempel muligheten til å utstede unike, udelelige blockchain-eiendeler (kalt Waifu Assets). Waifu-eiendeler vil være pålagt å være originale og unike for en gitt anime-karakter.

ANIM vil gi masternode-eiere 5% av blokkbelønningen, et beløp betydelig lavere enn andre masternode-mynter som gir 40-50% til masternode-operatører.

Forslaget skisserer imidlertid noen fordeler som gjør det å bli en ANIM-masternode-operatør til en attraktiv og potensielt lukrativ posisjon..

Hva er Waifu Assets?

Masternodes kan utstede Waifu Assets, enestående ANIM-eiendeler knyttet til en bestemt anime-karakter. Hver ANIM-masternode kan lage en ny Waifu Asset 4 ganger i året.

Waifu Assets kan noteres på børsen automatisk etter at de er opprettet. Andre masternoder må også stemme om hvorvidt den anmodede Waifu skal tillates. Bare ett Waifu-aktivum er tillatt per unikt anime-tegn. Denne grensen bidrar til å skape ekte knapphet på plattformen, der Waifus vil bli sett på som veldig sjelden (og verdifull).

Alle foreslåtte waifus må spesifisere tegnet de vil bruke ANIM-nettlommeboken ved å oppgi URL-en til det tegnet fra animecharacterdatabase.com.

Dette er det som genererer en betydelig etterspørsel etter ANIM Siden det koster en høy mengde ANIM å lage en masternode, vil kryptovalutaentusiaster og karakterbesatte anime-fans skynde seg å samle ANIM for å starte masternodene..

Anime Coin planlegger også å lage en skatt på fremtidige “ANIM-hvaler” som kontrollerer store mengder Waifus ved å distribuere 25% av salgsinntektene fra ethvert Waifu-salg på ANIM desentraliserte børs til Foundation Fund, et desentralisert non-profit fond kalt “Foundation” for å gi unge kunstnere gratis ANIM. ANIM-samfunnet stemmer på hvem som skal motta disse myntene, med noen som har mer enn 100 ANIM-mynter på en enkelt adresse som kan stemme.

Siste tanker

Mens Anime Coin har eksistert i nesten 4 år som ANI, ser det ut til at gaffelen i ANIM vil gi prosjektet og samfunnet nytt liv.

Integrasjonen av Waifu Assets vil bidra til å skape et element av high-end knapphet, mens kommende artister fremdeles vil være i stand til å lage sine egne digitale eiendeler for salg.

Forslaget konkluderer på notatet at hvis ANIM er i stand til å nå en markedsverdi på over $ 100 millioner, kan det også teknisk fungere som en “perfekt god generell kryptokurrency” – en bygget på et potensielt svært aktivt og lojal samfunn, med referanse til det faktum at det nesten tabu Mt.Gox startet som et Magic the Gathering-nettsted.

Hvis ideen om et kryptovaluta-token basert på anime virker absurd, kan forfriskende perspektivet ditt med litt avstand og et bredere konsept av markedsverdi hjelpe.

Honus Wagner

1909-kortet til Honus Wagner, den “største kortstopp som noensinne har levd”, solgte for nesten 4 millioner dollar.

Pikachu Illustrator

Pikachu Illustrator-kortet, allment ansett som det ultimate Pokémon-kortet blant Pokémon-korthandlere, selges for oppover $ 66.000.

Goku

Titusenvis av mennesker er lidenskapelig opptatt av å “eie” handelskort og er villige til å bruke tusenvis, eller millioner av dollar, på illustrerte pappkartonger..

Kunstsamlingen er hundre år gammel og en av verdens dyreste hobbyer, men sentrerer likevel manifestasjonen av en persons verk på et lerret (eller hvilke ressurser som mer moderne kunst kryper sammen).

Det er verdt å utforske hva som er de faktiske forskjellene mellom handelskort, kunstsamling og å eie digitale eiendeler på plattformer som Anime Coin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map