Hva er Achain (ACT)? | Nybegynnerguide

Kina har vært en kontinuerlig kilde til innovasjon innen blockchain, med prosjekter som NEO og innovative initiativer som den blockchain-fokuserte Xiong’An smarte byen. Achain (ACT) er enda et kinesisk blockchain-prosjekt som leverer innovasjon. Her er alt du trenger å vite om Achain gaffelteknologi, samt prosjektets oppdrag, tekniske funksjoner, økosystem og mer.

Prosjektoppdrag

Achain ble grunnlagt i 2015 og er et blockchain-prosjekt forpliktet til å bygge en grenseløs blockchain-verden. I sin kjerne har Achain som mål å bruke tekniske løsninger for å løse mange problemer som dagens blokkeringer står overfor. I tillegg til å fokusere på faktorer som transaksjoner per sekund, jobber prosjektet også med forbedret interoperabilitet mellom blokkjeder. Denne interoperabiliteten forbinder både blockchain og ikke-blockchain-verdenen på en måte som er tilgjengelig for vanlige brukere.

Ifølge prosjektets whitepaper, Achain tilbyr banebrytende design som en virtuell maskin, smart sandkasse, verdiutvekslingsprotokoll og gaffelmekanisme. Disse og andre faktorer er det som gjør Achain i stand til å nå eller til og med overgå 1000 TPS.

Konsensus algoritme detaljer

Achain benytter en modifisert DPoS, kalt resultatdelegert bevis på innsats (RDPoS) for å etablere nodekonsensus. Denne konsensusmekanismen har flere mulige fordeler i forhold til andre. Den er i stand til å oppnå bedre energieffektivitet, og den har også hyppigere valg, noe som gjør prosessen med å kaste ut dårlige skuespillere mye enklere enn med tradisjonelle algoritmer. Achains RDPoS er ment å være bedre enn DPoS av en hovedårsak: mens DPoS bare tillater en validator å generere en blokk, gjør RDPoS det mulig for alle de 99 beste validatorene å delta i transaksjonsbekreftelse i noen tilfeller om nødvendig.

grafikk med statistikk over antall transaksjoner, brukerkontoer, etc.

Oppdatert statistikk om Achain (ACT) -transaksjoner finner du på Nettleserside.

Achain Fork: Theory and Implementation

Selv om det er forskjellige tekniske innovasjoner som tilbys av dette prosjektet, er Achain fork (aka forking forking network) uten tvil den mest forventede. Med Achain kan du enkelt forkaste flere nye blokkjeder. Du kan til og med kontinuerlig gaffel fra en nyopprettet blockchain.

Hvorfor er Achain gaffelteknologi viktig? Alle gaffeltruckene er like, noe som betyr at de ikke er hierarkiske sett fra et teknisk eller økonomisk perspektiv. I tillegg tilbyr prosjektet en blockchain as a service (BaaS) løsning som bruker flere programmeringsspråk og visualisert utvikling for å redusere vanskeligheten ved adopsjon. Dette betyr at utviklere av forskjellige programmeringsbakgrunner potensielt kan lage en Achain-gaffel.

Per oktober 2018 inkluderer støtte for programmeringsspråk for Achain-utvikling Lua, Solidity, Java og C #.

Et økosystem av Dapps og Parallel Chains

Et annet problem som blokkjeder står overfor i dag, er hvordan de skal vokse sine respektive økosystemer. For det meste er Ethereum helt klart den ledende plattformen (når det gjelder nåværende brukeradopsjon) for folk som ønsker å utvikle dapps og utility tokens. Achain har imidlertid allerede vokst sitt økosystem ganske pent bare de siste årene.

Achain-økosystemet er delt inn i to hovedkategorier: dapps og parallelle kjeder. Selv om det for øyeblikket bare er en parallellkjede (SelfSell), er det sytten forskjellige apper tilgjengelig som spenner over åtte forskjellige kategorier. Disse klassifiseringene inkluderer utveksling, underholdning, økonomi, betalinger, nettverk, markedsplass, tjenester og protokoll. Sammenlignet med de aller fleste blokkjeder har Achain gjort store fremskritt i å bygge økosystemet.

Eksempler på Achain Dapps

Heluss har som mål å forstyrre forsikringsbransjen. For det første fokuserer prosjektet på å tilby teknologier som AI-basert skadebehandling og smarte kontrakter for reiseforsikring. Etter hvert som samfunnet vokser, planlegger prosjektgruppen å introdusere forsikringsløsninger for bil, hjem og lån.

GymChain er en dapp i Achain-økosystemet hvor du kan bruke AI-drevne, bærbare smarte enheter til å samle helse- og treningsytelsesinformasjon og laste opp til en desentralisert blockchain. Denne løsningen lar deg lage tilpassede treningsplaner basert på dataanalyser.

WeatherBlock er et prosjekt som bruker blockchain og IoT-sensorer som et middel for å forbedre data på granulært nivå og stedsbasert værvarsling.

logoer av deltakere i Achain-økosystemet

Achain-økosystemet inneholder for tiden sytten dapps og en parallell kjede.

Oppnå prisanalyse og utveksling

I likhet med andre kryptoer har Achains pris svingt betydelig over tid. De tidligste tilgjengelige dataene fra august 2017 viser at prisen var rundt $ 0,20 til $ 0,23. I motsetning til andre kryptovalutaer gikk imidlertid Achains pris betydelig ned i september 2017 til priser lavere enn 0,04 dollar. Achains pris nådde en heltidshøyde på $ 1,34 i januar 2018. Siden august. Har prisene svevet like over og under 0,03 dollar

Achain (ACT) har flere bemerkelsesverdige børsnoteringer, spesielt med populære asiatiske børser som Huobi, OKEx og KuCoin. Når det gjelder byttevolum, ser CoinEgg ut til å være den mest populære, etterfulgt av Bitforex og Huobi. Handelspar varierer mellom børser. Noen eksempler inkluderer kryptovalutaer som BTC, ETH og USDT, samt fiat-valutaer som USD, TRY og IDR.

grafikk av Achain-børsnoteringer

Achain er tilgjengelig på en rekke populære kryptobørser.

Team og partnere

prosjektnettsted, bare info om administrerende direktør Tony Cui er oppført. Cui har noen få viktige prestasjoner, inkludert å vinne Future Star-prisen fra Zhongguancun Alliance og være oppført blant de 30 under 30 på CYZONE, et kjent risikokapitalmagasin. På LinkedIn er 51 personer oppført som ansatte i Achain. Det meste av laget er basert i Beijing.

Achain har også noen få viktige industripartnere. Det har til og med co-organisert et “Blockchain Technology Open Course” med Tsinghua University, som er allment anerkjent som et av verdens beste universiteter.

grafikk av Achains partnere

Achain har noen få store navnepartnere.

Hvordan lagre ACT

Siden Achain har sin egen blockchain, støtter noen av de mer populære lommebokalternativene ikke for øyeblikket ACT. I følge ulike nettdiskusjoner er det fortsatt et par gode alternativer å velge mellom. For eksempel kan du opprette din egen ACT-lommebok på Achain Browser-nettstedet. I tillegg, Kcash er et populært valg som støtter ACT, så vel som hundrevis av andre kryptovalutaer over ni av de mest populære offentlige blokkjedene.

Veikart

Kjøreplanen for Achain-utvikling er ganske detaljert. Imidlertid er de fleste oppgitte mål utviklingsorienterte i stedet for markedsføring eller design. Det er likevel viktig å merke seg at det å fokusere på å gjøre protokollen interoperabil og bygge en teknologi som er mer tilgjengelig for vanlig adopsjon, også kan betraktes som en markedsføringsorientert del av dette prosjektet..

Det er tre hovedfaser med anslåtte ferdigstillelsesdatoer. Disse inkluderer Singularity (fullført Q1), Galaxy (pågående) og Cosmos (komplett på slutten av Q4). En ting å merke seg er at datoene for disse fasene ikke stemmer overens mellom hjemmesiden og whitepaper. Dette kan ganske enkelt skyldes et scenario der fasenavn forblir de samme mens nye mål og tidslinjedatoer i disse fasene fortsetter å endres. I januar 2019 vil prosjektet oppdatere nettstedet for å gjenspeile veikartmål for det nye året.

grafikk av utviklingsplanen Achain fra prosjekt whitepaper

Oppnå utviklingsplan fra prosjekt whitepaper

Konklusjon

Ser vi på det nåværende landskapet med blockchain-prosjekter, gir Achain absolutt muligheten for sårt tiltrengte tekniske innovasjoner. Evnen til å enkelt lage en Achain-gaffel, samt protokollens unike RDPoS-konsensusalgoritme, gjør dette til et lovende prosjekt. Det vil være interessant å se hvordan Achain bygger på sine prestasjoner, og hvordan prosjektgruppen fortsetter å utvikle en langsiktig strategi for å forbedre protokollens tekniske evner og øke deltakelse i økosystemet..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map