Forstå kryptovalutaavgifter: Hvordan beregne Bitcoin-avgifter 101

Å beregne Bitcoin-avgiftene hvert år trenger ikke være en stressende eller plagsom prosess. Lær det grunnleggende om tabellene over kapitalgevinster, og du vil kunne utarbeide din egen føderale selvangivelse med tillit. Når du har grepet det grunnleggende, vil du også være bedre rustet til å konferere med CPA eller regnskapsfører på skattetidspunktet.

Her er en oversikt over føderale inntektsskatter som brukes på dine Bitcoin gevinster.

Et kortsiktig kapitalgevinsteksempel

 1. Du kjøpte $ 10.000 av BTCUSD 7. februar 2018
 2. BTCUSD-pris per enhet: $ 8000
 3. BTCUSD-enheter ervervet: 1.25
 4. Transaksjonsgebyrer: $ 150

Kostnadsgrunnlag: $ 10 150

 1. Du solgte 1,25 enheter BTCUSD 17. februar 2018
 2. BTCUSD-pris per enhet: $ 10 750
 3. Transaksjonsgebyrer: $ 202

Netto inntekt: $ 13 236

Å trekke kostnadsgrunnlaget på $ 10 150 fra nettoinntektene på $ 13 256, resulterer i en kortsiktig gevinst på $ 3.086 for deg. Fordi du holdt din BTCUSD i mindre enn ett år, regnes gevinsten din som en kortsiktig gevinst. Din skattesats for kapitalgevinster, i dette eksemplet, vil være den samme som din ordinær skattesats.

Et eksempel på langsiktig kapitalgevinst

 1. Du kjøpte $ 12 000 av BTCUSD 11. oktober 2016
 2. BTCUSD-pris per enhet: $ 640
 3. BTCUSD-enheter ervervet: 18.75
 4. Transaksjonsgebyrer: $ 180

Kostnadsgrunnlag: $ 12 180

 1. Du solgte 18,75 enheter BTCUSD 22. desember 2017
 2. BTCUSD-pris per enhet: $ 12.500
 3. Transaksjonsgebyrer: $ 3,516

Netto inntekt: $ 230 859

Å trekke kostnadsgrunnlaget på $ 12 180 fra nettoinntektene på $ 230 859, resulterer i en langsiktig gevinst på $ 218 679 for deg.

Merk at du alltid inkluderer kostnadene for handelstransaksjonen. Legg til dem til kostnadsbasis og trekke fra dem fra nettoprovenuet. Fordi du holdt BTCUSD i mer enn ett år, gevinsten din regnes som en langsiktig gevinst. Din skattesats for kapitalgevinster, i dette eksemplet, vil være mindre enn din ordinære skattesats.

Din langsiktige gevinster skattlegges til en av tre satser:

 1. 0% for enkeltpersoner i de to laveste (10% og 15%) marginale skatteparentesene.
 2. 15% for de neste fire skatteklassene (25%, 28%, 33% og 35%)
 3. 29% i det høyeste (39,6% skatteklasse)

Hvordan kompensere for dine tap i kryptovaluta

Skattemyndighetene tillater deg å kompensere for langsiktige kapitalgevinster mot dine langsiktige kapitaltap, opp til a maksimalt $ 3000 per år (hvis du er gift og arkiverer separat, er den årlige grensen $ 1500). Hvis du ikke har noen langsiktige gevinster og bare langsiktige tap, kan du fortsatt trekke dem på Federal 1040-skjemaet.

Så hva om skatteåret 2018 inkluderte $ 15 000 langsiktige Bitcoin-gevinster og $ 10 000 kortsiktige Bitcoin-gevinster for deg? Og skatteåret 2017 etterlot deg et ubrukt ($ 3000) kortsiktig tap på kapitalgevinster?

 • Du må betale langsiktig kapitalgevinstskatt på $ 15.000. Skattesatsen vil imidlertid være mindre enn den vanlige inntektsskattesatsen.
 • Du vil kunne overføre det ubrukte tapet på $ 3000 på 2017 og trekke det fra $ 10 000 i kortsiktig gevinst. Din kortsiktige gevinst på $ 7000 vil bli skattlagt etter ordinære skattesatser.

Beregning av Bitcoin-avgiftene dine

La oss si at skattekonsollen din er 24 prosent for 2018. Du er også gift og leverer en felles føderal selvangivelse med ektefellen din. Du betaler to forskjellige avkastningsskattesatser på Bitcoin-fortjenesten din: en sats for dine kortsiktige gevinster og en lavere sats for dine langsiktige gevinster. Ta en titt på dette eksemplet basert på de tidligere hypotetiske tallene:

 1. Din kortsiktige gevinst: $ 7000 (netto det maksimale årlige tapet på $ 3000)
 2. Den kortsiktige skattesatsen for kapitalgevinster: 24%

Du skylder IRS $ 1680 i kortsiktig kapitalgevinstskatt.

 1. Din langsiktige kapitalgevinst: $ 15.000
 2. Den langsiktige skattesatsen for kapitalgevinster: 15%

Du skylder IRS $ 2 250 i langsiktig kapitalgevinstskatt.

 1. Din totale kapitalgevinstskatt på grunn av IRS: $ 3 930
 2. Din kombinerte kapitalgevinst skattesats: 17,86%

Gå lenge, vær lenge etter en mindre skatteregning

Det hypotetiske eksemplet er et sterkt tilfelle for langsiktig investering i stedet for for kortsiktig handel. Tenk deg å kunne kutte regningsgevinstskattregningen din fra 24 prosent til 15 prosent bare ved å endre investeringsstrategien din. Med mindre du er en dyktig handelsmann med tilgang til et velprøvd handelssystem, kan det være bedre å investere i Bitcoin i stedet for å handle det ofte. Enda bedre, du får mye færre provisjoner og glidning koster selv når du nyter en relativt lav langsiktig kapitalgevinstskattesats.

IRS-skjemaene kreves

Du trenger bare noen få skjemaer for å fylle ut på skattetiden, med mindre du handler Bitcoin som en virksomhet. Hvis du handler Bitcoin på deltid (ikke-profesjonelt) og også driver en bedrift, må du også sende inn og betale estimerte skatter hver kvartal.

beregne Bitcoin gevinster skjema 8949

Det er vanlig som svart og hvitt. Betal onkel Sam forfallet til rett tid, men ikke betal ham en krone mer enn loven krever. Synes at! Bilde: irs.gov Spesielle effekter: Snagit

Her ser du hva du trenger for å forberede skattene riktig:

 • Megleren eller børsen din Skjema 1099-B eller Skjema 1099-K. Vanligvis tilgjengelig etter 31. januar.
 • Dine månedlige kontoutskrifter. Bruk disse for å verifisere nøyaktigheten av skjema 1099-B. Du bør også lagre enhver varsel om handelsbekreftelse og sørge for at den stemmer overens med din månedlige kontoutskrift.
 • Du vil trenge Skjema 8949 (Salg og andre disposisjoner av kapitalformuer) for å liste opp hver Bitcoin-handel som er gjort i skatteåret. Bruk ett skjema 8949 for å liste opp dine kortsiktige gevinster og tap. Bruk en annen til å liste opp dine langsiktige gevinster og tap.
 • Du trenger også Tidsplan D (Gevinst og tap) for å importere informasjon fra skjemaet (e) 8949. Dette skjemaet vil adskille kortsiktige og langsiktige gevinster og tap. Det vil også avgjøre om du har lov til å trekke kapitaltapene mot ordinær inntekt (den Skjema 1040).
 • Hvis du er selvstendig næringsdrivende og også forventer betydelige Bitcoin-handelsgevinster eller -tap for skatteåret, må du ta med de estimerte gevinstene eller tapene på Skjema 1040 ES. Når du sender skattemyndighetene dine estimerte skattebetalingskuponger hvert kvartal (januar, april, juni, september), vil tallene du skrev inn i skjema 1040 ES hjelpe deg med å unngå betydelig under- eller overbetaling av ditt føderale skatteplikt..
 • Selv om du IKKE er selvstendig næringsdrivende, kan det hende du fortsatt trenger å bruke de samme Form 1040 ES-beregningene hvis du forventer store gevinster eller tap i Bitcoin-handelen din. Det er alltid best å foreta nøyaktige kvartalsvise skattebetalinger. Å vente til 15. april med å beregne den årlige føderale skatteregningen kan koste deg store bøter og straffer. Spesielt hvis du skylder skattemyndighetene en betydelig mengde skatt.

Horror Story eller Happy Ending?

Det er anekdotiske bevis som tyder på at noen Bitcoin- og kryptohandlere ikke har betalt noen inntektsskatt på gevinsten. Noen av disse Bitcoin-fansen trodde feilaktig at kryptoer på en eller annen måte er under radaren av Big Brother’s skatteinnkrevingsmaskineri. Og nå står de overfor revisjon, lønnsutsmykning, betydelige regninger, skatt og bøter og regnskapsutgifter. De har definitivt et pågående mareritt å forholde seg til, en som kunne blitt forbigått ved å bare rapportere sine Bitcoin-gevinster og betale skatten..

Bungle in the Music Biz Jungle

Å betale skatt stinker. Nesten alle er enige om det. Men til systemet er endret, er ditt eneste smarte valg å betale Mannen pengene sine. En bekjent av meg i musikkbransjen fortalte meg en gang at skattemyndighetene beslagla hans bungalow på $ 185 000 i North Hollywood i 1993. Hvorfor? Fordi han hadde glemt å rapportere om en del av kontantbetalingen hans under bordet (alle lovlige) mottatt som en del av jobben. I tjue år!

Jeg tror at alt Donnie Brasco vil si om det, er dette: ‘Fughettttaboutit!’

Tenk kreativt, betal minimalt, sov fredelig

Ja, lær alle lovlige skattehull tilgjengelig for å redusere skatteplikten din (de er overalt, lær å tenke kreativt, og du vil bli overrasket over hvor mye du kan spare på skatt). Søk profesjonell skatterådgivning (betaler seg ofte mange ganger) når du beregner Bitcoin-skatten din, og bruk den beste programvaren for skatterapportering som er tilgjengelig.

Da kan du nyte en lykkelig slutt, vel vitende om at Uncle Sam ikke kan flytte inn i din Hollywood-bungalow. La ham bli i Washington, DC.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map