Er Boss Crypto Legit? En gjennomgang av Cryptocurrency Trading Course

Boss Crypto-løsningen: Er Boss Crypto verdt det?

For mange virker kryptovalutamarkedet og teknisk teknisk analyse som en jargony boblebad av abstrakte definisjoner, linjer, former og markeder som på en eller annen måte signaliserer en anbefaling om å kjøpe, selge eller ha posisjon. Det er ikke nødvendig å få Bollinger-bandene dine i en pakke, du er ikke alene.

Etterspørselen etter investeringsutdanning og rådgivningsprodukter som Boss Crypto er i stor grad drevet av mennesker som er ivrige og i stand til å lære relativt komplekse konsepter, men ønsker å effektivisere læringen.

De populære seriekryptokursene innen Boss Crypto-plattformen er en utmerket start for nybegynnere og mellomprodukter, mens Slack-kanalen og samfunnet ser ut til å gi alle inkludert erfarne kryptovalutahandlere en form for verdi i form av handelsanbefalinger og innsikt.

Utdanningsplattform for kryptovaluta:

Boss Crypto tilbyr et “Crypto Trading Course” med leksjoner gitt av grunnleggeren Boss Cole. Kryptoakademiet er veldig greit, profesjonelt og enkelt å følge. Du finner all informasjonen på YouTube eller andre fantastiske pedagogiske nettsteder, men organisering og flyt av Boss Crypto-kurset kan være verdt investeringen.

sjefskrypto

6-ukers kurset er laget for å lære komplette nybegynnere og aktive kryptohandlere alt fra det grunnleggende om det grunnleggende om kryptovaluta, utveksling å bruke, lommebøker, handelspsykologi og teknisk analyse.

Kurset for handel med kryptovalutaer kommer også med et støttenettverk og et fellesskap for å hjelpe abonnenter mot en fullstendig og fullstendig forståelse.

Vurdering: 8,5 / 10

Boss Crypto utdanningsplattform er en veldig solid første start for nye brukere som ønsker å få en dyktig forståelse av informasjonen ovenfor. Samfunnsstøtten, evnen til å lære på egen tid, så vel som de tette og segmenterte leksjonene, er funksjoner vi kan se mange nykommere få mye verdi av. Selv om du kan finne all informasjonen som er spredt på nettet, er Boss Crypto-prissettingen rimelig.

Redaktørens merknad: Pro-tip – last ned en plugin-modul for videohastighetskontroller denne for å øke videohastigheten. Som noen som har gått gjennom en god del av videoopplæringen, kan en 1,2-1,5x hastighet ta timer utenom læringsprosessen din. Bare vær sikker på at du beholder informasjonen!

Cryptocurrency Trading Chat og Slack Group:

Ønsker å øke kunnskapen din om kryptovalutahandel?


CoinCentral-lesere får 50% avslag på sin første måned!

LÆRE MER

Mens du brenner gjennom banen og etter at du er ferdig, har du tilgang til Boss Crypto Slack-gruppen. Slack-gruppen har for tiden over 250 medlemmer og inneholder kanaler som #trades, en chat der bare Boss Crypto-administratørene kan legge ut sine handelsanbefalinger.

Disse anbefalingene om handel med kryptovalutaer kommer med en mengde analyse og begrunnelse, og de følger vanligvis opp og bygger på tidligere (dvs. i dag solgte jeg av Ethereum jeg kjøpte 10. mars og holder det kontant for nå).

sjefskrypto

Et skjermbilde fra Boss Crypto Slack

Til slutt, hvis du leter etter en jevnlig oppdatert Slack-kanal og følger godmenende handelsråd, er det verdt å sjekke Boss Crypto. Selvfølgelig bør du alltid gjøre din egen due diligence, konsultere en profesjonell finansiell rådgiver og ha forståelse for risikotoleransen.

Vurdering: 9/10

Boss Crypto Slack-kanalen gir brukerne en prinsipiell og metodisk tilnærming til forstå hvilke handler de potensielt kan gjøre og hvorfor. Enten du faktisk følger rådene og vinner eller taper pengene, er det helt på deg. Så langt som brønnbassenget til private private handelsgrupper og hvalchatter spam-posting av shitcoin-handler, svirrer Boss Cryptos mer lærerikt med virkelige applikasjoner. Ovennevnte rangering gjenspeiler rent dybden av informasjonen og overvåker ikke alle handelsanbefalinger.

Er Boss Trader Crypto Class en svindel ?:

Noe av det positive ved å oppleve en så rask kontrast i oksemarkedet i 2017 inn i kryptovinteren 2018, er at mange kryptovalutainvestorer utviklet en akutt skepsis til selvutnevnte guruer som tilbyr tilfeldige investeringsråd. Husk at det var en tid hvor en stor del av påvirkere og magasiner (bortsett fra oss &# 128521; ) pumpet tilknyttede lenker og anbefalinger fra Bitconnect.

Sunn skepsis til side, enhver type investeringsråd som fremdeles eksisterer i 2019 uten skandaler, vil logisk sett være mer legitim enn en svindel. Det er imidlertid verdt å sette en fast definisjon for “svindel” bare slik at vi alle er klare. La oss gå med Googles versjon, en uærlig ordning; en bedrager.”

Garanterer Boss Crypto investeringssuksess?

Nei. Boss Cryptos forretningsfilosofi pleier å være i den mer nøytrale leiren som gir investeringsinnsikt og analyse, samtidig som den oppmuntrer leserne til å utføre sin egen forskning. Boss Cryptos tagline er “Boss Crypto er ressurshandlerne og investorer bruker for å lære, vokse og drastisk forbedre avkastningen.” som ser ut til å være mer markedsføring snakke enn rødt flagg territorium

Vil jeg tjene penger ved å bruke Boss Crypto?

Avhenger. Mens all markedsføringen snakker, indikerer du at ved å kjøpe Boss Crypto, vil du ha tilgang til det meste av informasjonen du trenger for i det minste å få noen få solide handler. Det er imidlertid verdt å merke seg at selv de mest kvalifiserte ekspertene har gjenopptatt med dårlige samtaler og investeringsfeil. Du kan se Boss Cryptos tidligere vellykkede samtaler på deres nettstedet eller i deres Slack-chat.

Hva skjer hvis jeg ikke liker det?

Boss Crypto tilbyr en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Kan jeg stole på Boss Crypto?

Ja, Boss Crypto ser ut til å være et pålitelig selskap. Det har den for øyeblikket 11 anmeldelser på Trustpilot fra tidligere brukere. Til slutt vil 30-dagers pengene tilbake-garanti gi deg en følelse av om du kan rettferdiggjøre å bruke pengene på dette produktet.

Boss Crypto-priser og endelige tanker

De Boss Crypto prissetting er satt rundt $ 99 per måned per student, med muligheter for å få rabatt hvis du kjøper flere måneder i forveien.

Om Boss Crypto er verdt det for deg, avhenger av hvor du er i din kunnskap og handelsreise.

Hvis du har en nybegynner- eller mellomnivåforståelse av krypto og vil lære mer og styrke din nåværende forståelse, virker $ 99 / måned for å lære med en strømlinjeformet og effektiv pris som en god avtale.

Hvis du leter etter veiledning og gjennomganger gjennom et vilt, urolig marked, har Boss Crypto også massevis av verdi som du vil være vanskelig å finne andre steder. Du trenger ikke nødvendigvis engang å bruke informasjonen som er gitt for å utføre reelle handler, og i stedet skrive lignende handler i en ikke-risikos handelssimulator. Nøkkelen er å etablere et sunt handelsperspektiv som du har med deg hele tiden, i stedet for blindt å følge handelsanbefalinger. Hvis du velger å gå videre med kryptohandelskurs, bør du holde en sunn grad av skepsis til alt utenfor utdanningsområdet..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map