Den komplette guiden til Blockchain Advertising

Som du kan forestille deg, prøver ikke blockchain-prosjekter å markedsføre varene sine. Noen blockchain-prosjekter er selve annonseringsverktøy. Det som ligger i sentrum for begge temaene, er ideen om sikkerhet og personvern.

Og det gir mening. Personvern er valuta i disse dager. Facebook-annonser lar deg lasermålrette brukere med identifikatorer så spesifikke som alder og favorittfilmen din. Etter Cambridge Analytics-skandalen er bekymring over misbruk av private data mer utbredt enn noen gang.

Til tross for dette er det krypto- og blockchain-prosjekter som får den kalde skulderen fra reklamebyråer. Det er en grunn til at du ikke fikk søkeannonser for 2284 ICO-er i 2018. I fjor forbød de elektroniske annonseringsgigantene krypto- og blockchain-annonser fra sine plattformer.

Google og Facebook understreket at det var for brukerbeskyttelse. Og kanskje er det sant. I følge en studie, tross alt, 80 prosent av ICO-ene som skjedde i 2017 kan betraktes som svindel. Faktisk var tilbakeslaget så sterkt, begge plattformene endte med å gå på akkord med en hvitlistingsprosess.

Crypto Ban’s Effect on the Market

Det er åpenbart at kryptoforbudet har påvirket veksten i blockchain-markedet.

Dette teppeforbudet hindrer utdanningsarbeidet for å beskytte kryptobrukere, og det forhindrer oppstart fra å samle den offentlige støtten de trenger for å overleve. På en måte har reklameforbudet blitt en Catch-22. På grunn av det kan ikke blockchain-prosjekter vokse som en vanlig virksomhet, og deres svikt betraktes som et tegn på at forbudet er det riktige valget.

Tenk på dette: Forbudene kom midt i den bearish trenden i 2018. Denne handlingen er kanskje ikke den eneste årsaken til prisfallet, men det har påvirket investorenes tillit negativt. Det var en annen faktor som bidro til bjørnene.

Likevel betyr det ikke at blockchain-reklame på disse plattformene kan kastes helt ut av vinduet.

Blockchain-annonser med Google

Google lettet sitt fulle forbud i fjor for Adwords med en godkjenningsprogram, men det er skjønnsmessig. Selv om det er en applikasjon som må godkjennes for kryptoannonsering, trenger du kanskje ikke den for ditt blockchain-prosjekt.

Nøkkelord som inneholder blockchain er ikke nødvendigvis utestengt, men det blir heller ikke søkt etter. For eksempel viser et kortvarig blikk på Google Trends at de mest søkte begrepene fremdeles er “hva som er blockchain” og til og med ganske enkelt “blockchain”. Ved å bruke Keyword Planner kan du klemme litt mer informasjon når det gjelder volum og kostnad. Selv om du må teste hvert nøkkelord for å få en ide om det fungerer for deg eller ikke.

Et skjermbilde fra Adwords Keyword Planner, som så noen av resultatene for søkeordet blockchain for å hjelpe folk med å forstå blockchain-reklame.

Noen eksempler på blockchain-relaterte søkeord og kostnadene.

Facebook – Er det verdt det?

I likhet med Google har Facebook et strengt forbud mot krypto- og blockchain-produkter. Det er så strengt at når du til og med nevner “hardware” i et forsterket innlegg, kan det føre til at det blir merket som et kryptopost! Men kanskje er strengt feil ord. I virkeligheten forstår ikke Facebook-bots kontekst, og menneskelige korrekturlesere er ikke nødvendigvis opplært i teknologi eller økonomi.

Du kan prøve å godkjenne prosjektet på Facebook med dette skjemaet, men prosessen er usikker. Det kan ta måneder å få svar. Hvis du i det hele tatt får en. Ifølge Facebook:

“Vær oppmerksom på at vi forbeholder oss retten til å nekte enhver søknad eller trekke tilbake kvalifisering når som helst uten varsel. Kvalifisering kan være underlagt slike betingelser og begrensninger som Facebook måtte bestemme. Annonsering må overholde alle gjeldende vilkår og retningslinjer, inkludert Facebook-annonseringsregler. Facebook kan vurdere og avvise annonser etter eget skjønn. ”

Hvis produktet ditt ikke er kryptospesifikt, kan du målrette mot kryptobrukere og folk som er interessert i blockchain-teknologi. For å få Facebook-annonsering til å fungere for deg, med eller uten godkjenningslisten, må du designe en kreativ trakt som bruker andre smertepunkter i bransjen mens du retter deg mot interesserte..

Blockchain-annonser på Facebook: Et skjermbilde av målrettet mot kryptoalternativer.

Noen alternativer for å målrette kryptobrukere på Facebook til tross for forbudet.

Gitt Facebooks track record med personvern, vil du selvfølgelig kanskje unngå dem helt.

Alt du trenger å vite om Blockchain Advertising

Blockchain-annonsering er tøff, men ikke umulig. I denne pålitelige guiden tar vi deg gjennom det du trenger å vite for å lykkes med blockchain-annonsering.

Hoveddemografi

Hvem skal du markedsføre til? Det brede publikummet for krypto og blockchain er lett å finne. Crypto-brukere er stort sett tusenårig, mann, ansatt og ateister. Videre er mer enn halvparten hitched eller amerikansk. Det ser ut til å begrense det, ikke sant?

Dette er bare den generelle demografien. Det er avgjørende å se på ditt eget projekts spesifikke publikum. Med mindre du oppretter et nytt utvekslings- eller kryptosentrert prosjekt, er det sannsynlig at du har en helt annen gruppe å vurdere – de som ikke er i blockchain, men burde være.

Det er alltid best å komme med to til tre kjøperpersoner som du kan bruke når du oppretter annonser. Dette kan omfatte en persona for investorer eller typer brukere.

Affiliate Marketing

En modell for markedsføring som er effektiv er tilknyttet markedsføring. Lag med andre ord et tilbud for brukere å bringe andre til plattformen din. Kanskje det er en rabatt eller en myntbonus. Denne teknikken er effektivt jungelteleg for kampanjen, men det kan være et ekstremt nyttig og billig alternativ.

Det eneste problemet? Du trenger et fungerende produkt og et engasjert samfunn.

Koble til bransjeressurser

For å skape det engasjerende samfunnet du trenger for tilknyttet eller muntlig markedsføring, må du ha en aktiv plan for å samarbeide med tankeledere og ledende publikasjoner.

Dette kan bety annonsering på topp kryptonettsteder, som CoinTelegraph eller CoinCentral (wink wink, nudge nudge). Det kan også bety å lage tråder og samhandle videre Bitcoin Talk, kuratering av en Telegram-gruppe, og mye mer.

Dette er egentlig en mer tradisjonell PR- og annonseringsrute ved hjelp av kryptovennlige kilder.

Blockchain-annonsører

Når det er sagt, er en annen måte å utnytte ditt blockchain-merke på å annonsere med andre blockchain-verktøy. Det er blockchain-annonseringsverktøy som NYIAX, en handelsplattform for annonseringskontrakt som lar annonsører redusere kostnadene. Et annet prosjekt, BitClave, viser bare brukere annonser som handler direkte med søkeordet. Denne tilnærmingen er mer brukervennlig og reduserer igjen annonsørens kostnader.

Andre prosjekter som MadHive hevder å kunne både validere og sikre data fra svindel, noe som er et klart pluss. AdEx, et annonsenettverk basert på Ethereum, søker også å redusere svindel og annonsekostnader mens det utvider rekkevidden.

Til slutt implementerer Brave-nettleseren og den tilknyttede Basic Attention Token (BAT) mange funksjoner for å holde brukerdata private, mens de fortsatt hjelper annonsører å målrette mot de riktige kundene..

På slutten av dagen

Teppe-kryptoforbudet skader ikke bare blockchain-prosjekter, men også potensielle brukere av blockchain-teknologi. Hvis en oppstart ikke kan annonsere, hvordan kan den vokse? Eller enda mer lumsk, hvordan kan læringssteder lære andre om teknologien og advare dem om potensielle svindel hvis de ikke når ut til hovedpopulasjonen?

Til tross for alt dette er blockchain-reklame fortsatt mulig, selv på de store plattformene. Du trenger bare å være litt kreativ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map