Beste Cryptocurrency Interest Account 2021: Highest Rates & Best Security

Kryptovaluta rentekontoer er en sterk argumentasjon for disintermediation av tradisjonelle rentebærende kontoer ved å tilby 10x til 64x mer APY. Plattformer som BlockFi og Celsius tilbyr rundt 8,6-11% APY på stabile mynter – dollarfestede eiendeler som nå kan tjene 10x til 30x mer enn fiat-pinnene på sparekontoer med høyest avkastning.

For eksempel tilbyr Ally Bank, en “bransjeledende” bank, 0,5% årlig rente på innskudd. Sammenlignende ville noen tjene mer interesse på 1 måned på BlockFi eller Celsius (8,6% / 12 = 0,71% per måned) med en stablecoin som USDC enn et helt år på Ally.

Hvis du leser denne artikkelen, er du sannsynligvis langt inne i din due diligence-avgjørelse for å avgjøre om en rentekonto for kryptovaluta er verdiene dine eiendeler – som du burde. For våre kryptovaluta-avlesere ser vi kryptorentekontoer som større enn bare renten. Som HODLere har de beste alternativene for oss historisk sett vært å sitte på våre digitale eiendeler mens de vugger og ruller gjennom bølger av volatilitet. Kryptovaluta-rentekontoer tillater oss og nye kryptovaluta-brukere å parkere eiendelene sine et sted som gir tilbake avkastning som kan sammenlignes med S&P 500 (gjennomsnittlig 10% –11% siden 1926) og eiendom (9,4%.)

Redaktørens merknad: Mens høye renter høres veldig attraktive ut, ikke vær for raske til å hoppe i pistolen. En rentekonto for kryptovaluta er mye mer risikofylt enn en fiat-sparekonto av grunner til at vi kommer nedenfor. Fortsett å lese &# 128578;

I den følgende gjennomgangen av de beste rentekontoene for kryptovaluta, vil vi utforske den beste kryptorentekontoen på markedet akkurat nå:

 1. BlockFi
 2. Celsius
 3. Abra
 4. Crypto.com
 5. Nexo
 6. Linus

Og enda bedre, er kryptokurrencyinteressekontoer legitime og til og med verdt tiden din? La oss utforske studs og duds, den høyeste APY kryptovaluta renterekontoen og de forskjellige cryptocurrency rente kontoene registrere kampanjer.

Hvorfor er dette den beste darn kryptokurrencyinteressekontoen på Internett?

Ikke bare har vi intervjuet ledergruppene til mange av disse selskapene fra første hånd (Alex Mashinsky, Celsius-grunnlegger i 2018 og 2020, BlockFi via en representant i 2019), vi er også kunder selv.

For å få et ekstra element av objektivitet har vi et fellesskap av CoinCentral Insiders som har brukt eller regelmessig bruker disse plattformene selv. For det formål er alle i CoinCentral-fellesskapet velkommen til å sende oss en e-post eller kontakte sosiale om deres erfaringer er i strid med det vi har skrevet.

Så kan du stole på en plattform som BlockFi, Celsius, Abra eller Crypto.com?

Vi ser på noen få hovedkriterier:

 1. Bemerkelsesverdige investorer og medvirkende. Et selskaps investorer og partnerskap vil hjelpe deg med å navigere i regulatoriske kompleksiteter, bærekraftig utvide virksomheten og i det minste holde seg løsningsmiddel.
 2. Lederteamet. Borte er dagene der et kryptovalutaprosjekt suksess er løsrevet fra lederteamet. Etter hvert som økosystemet i kryptokurrency vokser, øker omdømmeinnsatsen. Videre har hver plattform den profesjonelle ildkraften til å utføre sine ambisiøse oppdrag?
 3. Sikkerhetstiltak. Viktigst, hvor trygge er pengene dine på en plattform for rentekonto for kryptovaluta? Hvilke forholdsregler tar de for å sikre pengene dine??

Før vi dykker inn i det tykke av det hele, la oss forstå hvordan rente-kontoer i kryptovaluta er forskjellige fra vanlige sparekontoer.

Crypto “Savings” -kontoer vs. Vanlige sparekontoer: Hva du trenger å vite

Før du flytter en enkelt Satoshi eller stablecoin fra andre lommebøker og børser, må du være klar over noen få aspekter av renteregnskap for kryptovaluta..


 1. Er en cryptocurrency-konto risikabelt? Nei, men det er ikke risikofritt. En rentekonto for kryptovaluta bør sees på som en investering og ikke en sparekonto. Innskudd utenfor USD er ikke FDIC-forsikret, noe som betyr at hvis noe skulle skje med kryptovalutaen din, blir tapene dine ikke dekket av føderal forsikring. Å kalle dem kryptovaluta-sparekontoer er feilaktig. De er investeringer.
 2. Er renter på kryptovaluta garantert? I teorien nei, men i praksis har kryptovaluta-renter holdt seg relativt stabile mellom 6-12%.
 3. Må jeg bare bruke en rente-konto for kryptovaluta? Nei, siden mange av disse kontoene tilbyr sammenlignbare priser, kan noen brukere finne verdi i å holde kryptovalutaeggene spredt over noen få kurver..
 4. Hvordan er bærekraftig å betale høy rente på kryptovalutainnskudd?? Kreditleverandører som BlockFi og Celsius tjener pengene sine ved å låne ut brukerinnskudd, omtrent som en tradisjonell bank. Sånn sett kan du også få et kryptovalutalån fra noen av disse leverandørene.

Oversikt over Cryptocurrency Industry Account

Kryptovalutaindustriens kontoindustri er relativt ny, omtrent som det større kryptovalutaøkosystemet. Likevel er den full av vennlig og ikke så vennlig bedriftskonkurranse.

Det er noen få bemerkelsesverdige ledere:

BlockFi – Den NYC-baserte BlockFi ble grunnlagt i 2017 av Zac Prince og Flori Marquez. Selskapet har tiltrukket seg en stjernespekket serie med risikokapitalinvesteringer, og samlet inn $ 158 millioner fra Valar Ventures (Peter Thiel-støttet), Winklevoss Capital, Galaxy Digital, ConsenSys Ventures, Morgan Creek Digital og mer.

Du kan lese vår fullverdige BlockFi-gjennomgang her.

Du kan få opp til $ 250 (fra $ 25) i USDC når du åpner en ny BlockFi-konto med minst $ 500.

celsius rentekonto

Celsius – Celsius ble grunnlagt i 2017 av Alex Mashinsky (CEO), en NYC-basert gründer med utmerkelser som over $ 3 milliarder dollar i utganger og to av NYCs beste venture-støttede utganger siden 2000. Mashinsky bemerker at Celsius ble grunnlagt på premisset om å bringe 7,5 milliarder mennesker fra den tradisjonelle finansverdenen inn i kryptovaluta-sfæren. Celsius-teamet har en avkastning på 80% av selskapets inntekter til brukerne.

Du kan lese hele vår Celsius-anmeldelse her.

Du kan tjene $ 20 i BTC med din første overføring på $ 200 eller mer på Celsius.

abra rentekonto

AbraAbra lar brukerne tjene henholdsvis 10% og 4,5% rente på henholdsvis stabile mynter og Bitcoin, med så lite som $ 5. Best av alt, den er sammensatt daglig.

Du kan lese hele Abra-anmeldelsen vår her.

Crypto.comDet Hong Kong-baserte Crypto.com ble grunnlagt i 2016, og viser fire medstiftere: administrerende direktør Kris Marszalek, finansdirektør Rafael Melo, CTO Gary Or og leder for bedriftsutvikling Bobby Bao. Selskapet tilbyr et Visa debetkort, en app-utveksling, et øyeblikkelig låneprodukt og kryptovaluta “crypto earn” -produkt.

Du kan få $ 25 USD som registreringsbonus på Crypto.com

nexo rentekonto

Nexo – Nexo tilbyr en sparekonto med høy avkastning for kryptovalutaholdere, og ser ut til å imøtekomme sine tjenester til en europeisk base av kunder mer enn konkurrentene. Nexo bruker BitGo som forvalter, et selskap støttet av Goldman Sachs og er CCSS nivå 3 og SOC 2-kompatibel. Nexos token, NEXO, gir eierne en andel på 30% av selskapets fortjeneste.

linus kryptokonto

Linus Linus kommer sterkt inn med en “hva har banken din gjort for deg i det siste”. Linus ‘interessekontoprodukt er unikt i denne listen ved at det bare godtar og tillater uttak i USD, mens det tilslører cryptocurrency-laget for sluttbrukeren. Kontoen utbetaler 4% til 4,5% på USD-innskudd, som er en annonsert 64 ganger så mye som tradisjonelle USD-sparekontoer. Det er verdt å merke seg at innskuddene ikke er FDIC-forsikrede, til tross for at de er fiat.

Sett inn $ 100 eller mer på Linus og få $ 20.

Hva er den beste Cryptocurrency Interest Account Platform?

Etter CoinCentrals due diligence, som består av å bruke tjenestene selv i en lengre periode, åpne kundesupportforespørsler, intervjue selskapsteam, har vi bestemt at den beste kontoplattformen for kryptovaluta for øyeblikket er BlockFi, med Celsius som kommer inn som et nært sekund.

BlockFi vinner vår beste Cryptocurrency Interest Account moniker av følgende grunner:

Fondsikkerhet: BlockFi bruker kryptovalutautveksling Gemini som forvalter. Med andre ord stoler BlockFi på partner Gemini for å holde pengene trygge. Ikke bare har Gemini gjort et enormt arbeid med å jobbe med regulatorer i et nasjonalt land, og uten tvil med de vanskeligere finansregulatorene i NYC, den tilbyr sin egen forsikring for innskudd. Tvillingene Digital Asset Insurance bruker tredjeparts forsikringsselskaper for å dekke tap på grunn av tyveri eller falske overføringer.

BlockFi-sikkerhetskommentarer, fra FAQ-delen på nettstedet

Bedriftsstøtte: BlockFi er en blomstrende startkilde for kryptovaluta, og har tiltrukket seg støtte fra mange av verdens beste verdipapirforetak. Som det er typisk i VC-støttede FinTech-selskaper, har det økt prioritet for selskaper å øke brukeroppkjøpet og redusere brukerne. I teorien bør dette tilpasse BlockFi til å gi en bedre brukeropplevelse (for nå) for å vise frem gunstige vekstrater for investorer, hvis den vurderer å heve påfølgende runder..

En liste over BlockFis investorer, via skjermbilde fra nettstedet.

Brukervennlighet: BlockFi tilbyr både mobil- og stasjonære apper, noe som gir det et hår over konkurrenter som ennå ikke har den ene eller den andre. Celsius har for eksempel ikke en stasjonær app. BlockFi betaler ut månedlig, og vår erfaring med dem har vært veldig strømlinjeformet.

Rentekalkulator fra BlockFi

Rentekalkulator fra BlockFi

BlockFi vs. Celsius: Hvilket er bedre?

Både BlockFi og Celsius er gode valg for en rente-konto for kryptovaluta, og mange medlemmer av samfunnet vårt med en rente-konto for kryptovaluta har en tendens til å ha begge.

Celsius tilbyr noen få funksjoner som BlockFi ikke gjør.

Celsius tilbyr ukentlige utbetalinger: BlockFi betaler bare en gang per måned, mens Celsius-brukere kan se frem til en ukentlig melding om et innskudd på opptjent rente.

Celsius virker mer som en grasrotsinnsats: Mens BlockFi lener seg sterkt på risikokapitalfinansiering, hevet Celsius hoveddelen av kapitalen via ICO (et av de få selskapene som ICO hadde som faktisk fortsatte å oppnå enorme ting.) Den har en aktiv Telegram samfunn på over 17 000 mennesker

Celsius har Alex Mashinsky. Vi har intervjuet Alex ved flere anledninger, og hans personlighet og visjon for kryptovaluta-samfunnet er på nivå med hans CV som en vellykket serieentreprenør.

Hva med de andre? Er Abra, Crypto.com, Nexo, Linus og verdt tiden din?

Resten av partiet er fremdeles anstendige alternativer for en rentekonto for kryptovaluta, ellers ville de ikke ha laget denne listen.

Når det er sagt, er lederne av pakken, BlockFi og Celsius, et fullt hode og skuldre foran.

Nexo ble grunnlagt i 2018 og ledes av administrerende direktør Antoni Trenchev.

Nettstedets kommunikasjon lener seg tungt på utlånsmodellen; optimistisk peker dette til at selskapet utvikler en bærekraftig forretningsmodell drevet av utlån.

Den har et “Tjen i Nexo” -alternativ som ligner på Celsius (Tjen i CEL), hvorfra brukere får omtrent 2% boost per aktivum. Uten “Tjen i Nexo” -alternativet, kan Nexo-kunder tjene rundt 10% APY på stablecoins, høyere avkastning enn BlockFi, men lavere enn Celsius.

Plattformen ser ut til å imøtekomme sine tjenester til et internasjonalt publikum, og det kan være et utmerket alternativ for våre lesere i Europa.

Crypto.com ser ut til å ha mest synlighet av den “andre” kategorien “, og det ville være nesten sammenlignbart med samme nivå som BlockFi og Celsius, men vi fant at crypto.com-opplevelsen var veldig mangelfull, unødvendig komplisert og underordnet sine kolleger.

I hovedsak, for å tjene hvor som helst nær de samme prisene som BlockFi eller Celsius, må du kjøpe noen av Crypto.coms tvilsomme tokens (vår falt med 50% mens du skrev denne artikkelen, ikke si at vi aldri gjorde noe for dere) og sperre dem for å oppnå det høyeste nivået av inntekt.

Crypto.coms plattform er så forvirrende at vi vil gjøre leserne våre en bjørnetjeneste ved å forklare det i denne artikkelen. Ikke bare er plattformen veldig komplisert for nye brukere, dens priser fører bare bransjen med et hår (hvis du bestemmer deg for å låse opp pengene dine og deres symbol.)

Du kan lære mer om det i vår crypto.com-guide.

Abra tilbyr daglig sammensatt interesse, noe som er unikt i rommet. Med 10% rente på innskudd på stabilt valuta og et veldig intuitivt grensesnitt, det er et sterkt valg for alle som ønsker å begynne å tjene renter på kryptovalutaen sin.

Linus tilbud 4% til 4,5% på USD-innskudd, og tillater kun innskudd og uttak i USD. For våre lesere som er litt nølende med å gå inn i kryptovalutaindustrien, men som vil høste noe av fordelen, er Linus et utmerket alternativ. Det er imidlertid ikke risikofritt – innskuddene er ikke FDIC-forsikrede.

Forretningsmodellen er unik: brukere setter inn dollar i Linus, Linus bytter dem mot forskjellige kryptovalutaaktiver for å låne ut, og når brukere vil trekke seg ut, konverterer Linus krypto tilbake til fiat. Alt sluttbrukeren ser er USD, mens Linus tar seg av fiat-crypto-børsene. Denne bekvemmeligheten har omtrent 4,6% – 6% mindre avkastning enn andre konkurrenter, men kan passe for et bestemt sett med kunder som foretrekker denne funksjonen.

Hva er den høyeste APY-krypteringsrentekontoen?

Den høyeste APY-krypteringsrentekontoen er crypto.com … men det er en fangst.

Crypto.com tilbyr 12% APY på stablecoins IF du låser innskuddet ditt i tre måneder, kjøper og satser (lock-up) 25.000 CRO (ca $ 2.000). Denne interessen er også enkel daglig interesse og vil ikke bli sammensatt.

Ikke misforstå oss, Crypto.com-økosystemet er ikke halvt dårlig. Det gir en rekke kredittkort med CRO lock up tiers – 25 000 CRO gir deg 3% tilbake på utgifter og refusjoner (i CRO) for Spotify og Netflix.

Imidlertid, hvis vi bare snakker messingstifter her, har crypto.com mange flere bøyler å hoppe gjennom enn konkurrentene.

Celsius, for eksempel tilbud 10,5% APY på stallmynter, betales ukentlig, uten låseperiode eller krav til token. Abra tilbyr 10%.

BlockFi tilbyr 8,6% på stablecoins, betales månedlig uten låseperiode eller krav til token.

Kampanjer for kryptovalutainteresser

Følgende kryptorente-kampanjer er aktive, men kan endres. Vi vil gjøre vårt beste for å holde disse oppdatert, men få dem mens de er varme hvis du vil ha dem.

BlockFi: Motta opptil $ 250 (fra $ 25) i USDC Bonus Open og finansier en ny BlockFi-konto med minst $ 500. Vilkår gjelder.

Celsius: Registrer deg og tjen $ 20 i BTC med din første overføring på $ 200 eller mer!

Crypto.com: Registrer deg og få $ 25 USD for å registrere deg for Crypto.com. Du må kanskje satse 2500 CRO (ca $ 200) – kampanjen er ikke klar.

Linus: Skilt opp og sett inn $ 100 eller mer og få $ 20.

Vanlige spørsmål om Cryptocurrency Interest Accounts

Er rentekontoer for kryptovaluta FDIC forsikret?

Mens de aller fleste bankkontoer i USA dekkes opp til $ 250 000 av FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation) forsikring, er ikke kryptokontoer.

Digitale eiendeler som Bitcoin, Ethereum og til og med fiat-pegged stablecoin-innskudd som USDC, GUSD og USDT dekkes ikke av FDIC-forsikring.

Imidlertid er noen plattformer for kryptovalutainteresser som BlockFi sikret av privat forsikring; I tilfelle av BlockFi, siden den bruker kryptovalutautveksling Gemini som sin forvaringstjeneste (BlockFi er avhengig av Gemini for å holde og sikre sine innskudd), dekkes den av Geminis private forsikring som var banebrytende for å tilby dekning til digitale eiendeler på Geminis plattform.

Selv om plattformene som er dekket i denne artikkelen, gjennomgår omfattende sikkerhetsprotokoller og ennå ikke har opplevd et hack, vil vi gjøre leserne våre en bjørnetjeneste ved ikke å nevne risikoen, uansett hvor minimal den er, involvert i å overlate kryptovalutaen din til en tredjepartsleverandør.

Mange av disse rentebærende cryptocurrency-kontoene blir ofte referert til som cryptocurrency-sparekontoer. De bør sees på som investeringer i stedet for en tradisjonell sparekonto..

Kan jeg stole på en rentekonto for kryptovaluta?

Vi har ansett alle rentekontoer for kryptovaluta på denne listen som pålitelige, men igjen, ikke invester noe du ikke har råd til å tape.

Hvordan tjener penger på kontofirmaer i kryptovaluta?

De fleste av disse selskapene låner ut kryptoen din til låntakere til ganske høye renter. For bedre å forstå hvordan kryptovalutainteresseselskaper tjener penger, bør du trekke løken tilbake i hvem som faktisk låner kryptovaluta fra dem. Noen låner krypto for å få mer innflytelse på deres handler, andre foretrekker enkelheten til et one-stop kryptolån i forhold til den tradisjonelle lånveien, og noen vil kanskje ikke avvikle kryptovaluta-eiendelene (av skatt eller annet), men trenger kapital.

Endelige tanker – Er krypteringsrentekontoer verdt det?

Hvis du er noen som ønsker å diversifisere porteføljen din ved å kjøpe og holde kryptovaluta, anbefaler vi sterkt å sjekke ut rentekontoer for kryptovaluta selv.

Vi ber leserne våre om alltid å gjøre sine egne undersøkelser. Ha denne samtalen med en finansiell rådgiver, og send dem gjerne denne artikkelen som grunnlag for diskusjonen. Rente-kontoer i kryptovaluta som BlockFi og Celsius er faktisk investeringer og avkastningen er ikke garantert. Innholdet vårt er utelukkende ment å være lærerikt og informativt. En enkelt dollar eller bit bør ikke legge igjen lommeboken uten profesjonell rådgivning.

Når det er sagt, er vi et ganske paranoid redaksjonsteam som anerkjenner “være din egen bank” og “ikke dine private nøkler, ikke din bitcoin” etos i kryptovalutaindustrien.

Verdens beste kryptorente-kontoer prøver å imøtekomme brukernes sikkerhet, men når alt kommer til alt når pengene dine forlater maskinvarepungene dine, er du i hendene på den digitale verdenen. Risikoen er din, og bare din, å gjøre.

Før vi lar deg gå, la oss gå videre med denne ideen: hvis flere digitale eiendomsinnehavere er komfortable med å beholde pengene sine på en kryptovaluta-interesseplattform, plassert av relativt lavrisiko anstendig avkastning, volatiliteten kan avta på lang sikt.

Med digitale eiendeler som Bitcoin sett på som mindre ustabile på grunn av færre mennesker som selger Bitcoin, blir saken for institusjonell kapital å komme inn i økosystemet mye sterkere.

Vi tror at renteregnskap for kryptovaluta er en liten, men veldig viktig del, av å modne kryptovaluta som en aktivaklasse.

For å bedre forstå hvorfor rentekontoer for kryptovaluta er viktig, i forhold til bare å vite de beste, anbefaler vi å lese intervjuet vårt med Celsius-grunnleggeren, Alex Mashinsky, eksklusivt på CoinCentral..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map