Uphold Exchange Review: Puteți avea încredere în UpHold cu cripta dvs.?

De la lansarea sa în noiembrie 2014, Uphold a dezvoltat un schimb unic pentru tranzacționarea atât a activelor digitale, cât și a celor fizice. Este cunoscut drept unul dintre puținele schimburi criptografice care acceptă și tranzacționarea mărfurilor. A devenit chiar prima companie de servicii financiare care și-a împărțit în mod public participațiile de rezervă în timp real. În această recenzie, ne scufundăm în tot ce trebuie să știți despre Uphold.

Confirmați informațiile cheie de schimb

Aplicatie mobila

Uphold oferă o aplicație mobilă disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS. Din peste 2.700 de recenzii de pe Apple App Store, Uphold are un rating de 4,8 stele. Potrivit unei recenzii din App Store, există uneori câteva probleme legate de posibilitatea de a accesa conturile.

Pe Google Play, aplicația Uphold are un rating de 4,2 stele cu 2.260 recenzii. Similar cu aplicația iOS, unii utilizatori Android din ianuarie 2019 s-au plâns de actualizarea software-ului și au spus că aplicația nu este la fel de ușor de utilizat ca odinioară.

Caracteristici

Pe Uphold pagina de pornire a site-ului web, există o diagramă de comparație care arată categoriile la care acest schimb este mai bun decât principalii săi concurenți: Coinbase, Robinhood și Revolut. De exemplu, site-ul afirmă că Uphold le permite utilizatorilor să acceseze șapte blockchains diferite. În schimb, Coinbase are doar cinci. Ceilalți doi concurenți au acces zero la blockchains. Un alt domeniu pe care acest schimb îl subliniază este disponibilitatea a patru mărfuri tranzacționabile. Ceilalți trei concurenți majori nu au o astfel de opțiune.

Uphold are o nouă caracteristică listată, potrivit căreia utilizatorii pot accesa un randament de 3 – 10% din deținerea de monedă digitală. Există, de asemenea, două caracteristici majore viitoare. În primul rând, utilizatorii Uphold vor putea împrumuta accesând credite cu costuri reduse, garantate prin dețineri de monedă digitală. În al doilea rând, site-ul vă va oferi opțiunea de a crea carduri de debit. Acest lucru vă va permite să cheltuiți cu ușurință soldurile contului Uphold cu carduri fizice și virtuale.

Diagramă de comparație între Uphold, Coinbase, Revolt și Robinhood

Uphold are câteva avantaje categorice față de principalii săi concurenți.

Securitate: este susținută în siguranță?

În general, Uphold are o experiență puternică în materie de securitate. Cu toate acestea, a existat cel puțin un incident minor de securitate în noiembrie 2018. Pe atunci, Uphold a trimis un tweet prin care anunța că schimbul nu a fost piratat. În schimb, contul său de servicii de poștă electronică a fost compromis. Ulterior, Uphold a postat pe Twitter că contul cuprins era un serviciu terță parte și nu era legat de propriul sistem de poștă primită.

Cu toate acestea, hackerii i-au păcălit pe utilizatori trimițând un e-mail de phishing prin care se spunea că oricine poate trimite între 0,1 și 50 BTC la o adresă specificată și poate primi înapoi cu 15% mai mult. Nu este clar cât de mult au avut succes hackerii. Un raport precizează că hackerii au furat cel puțin 2.200 de dolari dintr-un total de două tranzacții. În timpul acestui eveniment, Uphold a decis să suspende temporar retragerile BTC.

În plus, au raportat unii utilizatori pierzând XRP pe platformă.

❗️❗️❗️ Suportul nu a fost atacat. Este posibil ca contul de servicii de poștă al Uphold să fi fost compromis. Investigăm și suspendăm retragerile BTC până când am reușit să comunicăm cu toți membrii care ar fi primit e-mail de phishing. ❗️❗️❗️

– Susține (@UpholdInc) 21 noiembrie 2018

Taxe de susținere: depozite, tranzacții, retrageri

Deoarece Uphold oferă suport pentru tot felul de opțiuni fiat și criptomonede, structura sa de taxe poate fi complexă pentru comercianții mai noi. Deschiderea unui cont și deținerea de fonduri pe Uphold este gratuită. De asemenea, este gratuit atunci când finanțezi un Uphold prin depunerea de criptomonede sau dintr-un alt cont Uphold. Aceasta înseamnă că toate tranzacțiile de la membru la membru sunt gratuite. Dacă utilizați un card de debit / credit sau China Union Pay pentru a vă finanța contul, se aplică o taxă de 3,99%.

Taxele de tranzacționare pentru monedele fiduciare, criptomonede și metale variază foarte mult. Cea mai mică sumă este de 0,65% pentru USD, EUR și GBP. Cea mai mare cantitate este de 3,95 la sută pentru Platinum (XPT). O listă completă și actualizată a taxelor pot fi găsite aici.

Pentru a muta fondurile fiat de pe platformă prin transfer bancar, taxa este de 3,99 USD. Se pot aplica și costuri ale terților. Exemplele includ costurile bancare bancare în unele zone geografice sau taxele de rețea blockchain. Taxele de retragere a criptelor pot fi rezonabile, dar numai dacă scoateți o sumă mai mare de fonduri. De exemplu, pentru retragerile criptografice, Uphold percepe o taxă forfetară de 2,99 USD, plus o taxă suplimentară în cripta pe care doriți să o retrageți. Două exemple sunt 0,0003 BTC și 0,005 ETH. Deși puteți tranzacționa mărfuri la bursă, în prezent nu le puteți depune sau retrage.

Opțiuni valutare

Potrivit site-ului Uphold, bursa acceptă 23 de monede fiduciare. Acesta este un domeniu în care Uphold excelează în marea majoritate a schimburilor. Majoritatea schimburilor majore fiat-criptare nu acceptă valute în afara USD, EUR, GBP și CNY.

Uphold susține, de asemenea, tranzacționarea a patru metale prețioase: aur (XAU), platină (XPT), paladiu (XPD) și argint (XAG). De asemenea, acceptă nouă criptomonede. Acestea includ BTC, ETH, DASH, LBA, LTC, BAT, BCH, BTG și XRP. În total, Uphold are peste 1.000 de perechi de tranzacționare. Unul dintre lucrurile inovatoare despre Uphold este abilitatea de a utiliza e-mail pentru a trimite Bitcoin (BTC) către oameni din peste 150 de țări.

Fotografie a interfeței de tranzacționare din aplicația mobilă Uphold

Aplicația mobilă Uphold acceptă tranzacționarea pentru cripto, fiat și mărfuri.

Limitări de tranzacționare

Uphold este disponibil în toate națiunile din lume, cu excepția Republicii Centrafricane, Cuba, Iran, Libia, Coreea de Nord, Somalia, Sudan și Siria. Pentru locațiile în care Uphold este disponibil, va trebui probabil să parcurgeți un proces de verificare. Acest lucru se datorează faptului că Uphold cere tuturor utilizatorilor să devină membri verificați atunci când valoarea cumulată a tranzacțiilor lor pe toată durata de viață (cu excepția adăugării de fonduri în conturile lor) depășește 1.000 USD dolari SUA.

Pe parcursul înregistrare, bursa colectează informații precum data nașterii și numărul de telefon. Pentru rezidenții Chinei, trebuie să trimiteți un număr de identitate emis de guvern. Pentru a deveni membru verificat, trebuie să furnizați următoarele trei elemente: adresa rezidențială curentă, act de identitate emis de guvern (pașaport, carte de identitate națională sau permis de conducere) și o fotografie clară a feței dvs..

Depozite minime și limite de retrageri (și comisioanele) depind dacă utilizați un card de debit / credit, transfer bancar prin ACH, transfer bancar prin SEPA sau o criptomonedă. După cum au subliniat mulți utilizatori, unele metode de depunere fiduciară pot fi costisitoare. Cu toate acestea, pentru depozitele de criptomonede, nu există niciun minim sau maxim.

Experiență în serviciul clienți

Privind site-uri precum Trustpilot, Uphold se mândrește cu un rating general care este mult mai bine decât multe schimburi. În timp ce Uphold excelează în multe domenii, recenziile negative se concentrează în principal pe probleme legate de solicitările de servicii pentru clienți. Blocările contului după completarea informațiilor de verificare sau depunerea de fonduri par a fi frecvente. Unii utilizatori au raportat că au discutat cu mai mulți reprezentanți ai serviciului pentru clienți de-a lungul unor zile sau săptămâni și nu au putut rezolva problemele lor.

Cu toate acestea, multe reclamații enumerate în recenzii sunt nedrepte. De exemplu, unii utilizatori au dat recenzii proaste pentru timpii de așteptare lungi și / sau inconsistenți ai transferului ACH. În cea mai mare parte, această problemă nu se află sub controlul Uphold sau al oricărui alt schimb. În majoritatea scenariilor, acest lucru are mai mult de-a face cu capacitățile de procesare ale băncii unui individ.

Securitate

Securitatea trebuie să fie o preocupare primordială pentru schimburile de criptomonede. În ceea ce privește recentul scandal de schimb QuadrigaCX, în care fondatorul Gerald Cotton ar fi murit cu chei private de 190 de milioane de dolari, CEO-ul UpHold, JP Thieriot, a comentat:

„Deși este cu siguranță suspect că un schimb ar permite unui om să dețină 190 de milioane de dolari, nu putem fi siguri că nu a fost cazul. Având toată sensibilitatea cuvenită față de situație, depozitul frigorific al unei bănci fiind vulnerabil în acest fel este obligat să invite la speculații despre rău. Un model de fapt care include 22 milioane USD în fonduri înghețate de CIBC nu este, de asemenea, încurajator.

Deși nu putem spune cu siguranță dacă utilizatorii își vor putea recupera banii, nu este promițător că va trebui să ne bazăm pe cumva să obținem acces la cont prin alte mijloace decât utilizarea unei chei private. Acest lucru scoate la iveală problema cheilor private în general și este unul dintre motivele majore pentru care am adăugat moștenirea platformei noastre – pentru a permite rudelor să acceseze cheile private în circumstanțe ca acestea.

Din păcate, astfel de scheme nu sunt noi pentru spațiu și continuă să păteze reputația schimburilor și să descurajeze noii investitori. Dacă vrem să facem saltul pe piața de masă, trebuie să luăm măsuri pentru a preveni ca astfel de probleme să nu devină obișnuite.

Protocolul universal a făcut aluzie la problema sistemică oferind recuperabilitatea cheilor private, deși nu am contemplat niciodată un eveniment de această scară. Deși acest lucru poate fi potențial optimist pentru BTC, accentul mai mare este asupra modului în care aceste evenimente influențează industria pe termen lung, deoarece ne propunem în mod colectiv adoptarea în masă. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map