Timp de impozitare! Cum să vă calculați pierderile Bitcoin și criptomonede

Plata impozitelor pe venit este cu siguranță una dintre cele mai puțin plăcute datorii cunoscute de omenire. Și revendicarea pierderilor de Bitcoin este, de asemenea, sigură că va fi clasată drept sarcina cea mai puțin memorabilă de la sfârșitul anului 2018. Cu toate acestea, Serviciul de venituri interne (IRS) nu este o figură de autoritate care trebuie ignorată și nici sfidată în mod deschis. Raportarea precisă și transparentă a câștigurilor și pierderilor dvs. Bitcoin și criptomonede vă va ține departe de lista Big Bro nu fac bine.

Lungul și scurtul lui

Iată o prezentare foarte simplă a impozitelor federale pe venit aplicate pierderilor dvs. Bitcoin. Păstrați înregistrări exacte ale tranzacțiilor dvs. Bitcoin, iar timpul de impozitare va fi mult mai simplu și fără stres. Multe firme oferă acum software specializat de contabilitate fiscală. Aceste minuni digitale vă vor ajuta să automatizați întregul proces de pregătire a impozitelor cripto pentru dvs. la sfârșitul anului.

Un exemplu de pierdere de capital pe termen scurt

 1. Ai cumpărat 10.000 USD din BTCUSD pe 1 decembrie 2017
 2. Preț BTCUSD pe unitate: 10.000 USD
 3. Unități BTCUSD achiziționate: 1,00
 4. Taxe de tranzacție: 150 USD

Baza costurilor: 10.150 USD

 1. Ai vandut 1,00 unități BTCUSD pe 5 februarie 2018
 2. Preț BTCUSD pe unitate: 7.500 USD
 3. Taxe de tranzactie: 112,50 USD

Venituri nete: 7.387,50 dolari

Scăderea venitului net de 7.387,50 USD din baza costurilor dvs. de 10.150 USD are ca rezultat o pierdere de capital pe termen scurt de (2.762,50 USD) pentru dvs..

Deoarece ați deținut BTCUSD mai puțin de un an, pierderea dvs. este considerată a pierderea de capital pe termen scurt. IRS vă permite să compensați câștigurile de capital pe termen scurt cu pierderile de capital pe termen scurt, până la maximum 3.000 USD pe an (dacă sunteți căsătorit și depuneți separat, limita anuală este de 1.500 USD). Dacă nu aveți câștiguri pe termen scurt și doar pierderi pe termen scurt, le puteți deduce în continuare pe formularul dvs. Federal 1040.

Un exemplu de pierdere de capital pe termen lung

 1. Ai cumpărat 12.000 USD din BTCUSD pe 29 octombrie 2017
 2. Preț BTCUSD pe unitate: 6.000 dolari
 3. Unități BTCUSD achiziționate: 2.00
 4. Taxe de tranzactie: 180 USD

Baza costurilor: 12.180 USD

 1. Ai vandut 2.00 unități BTCUSD pe 20 noiembrie 2018
 2. Preț BTCUSD pe unitate: 4.500 USD
 3. Taxe de tranzactie: 135 USD

Venituri nete: 8.865 USD

Scăderea venitului net de 8.865 $ din baza costului dvs. de 12.180 $ rezultă într-un o pierdere de capital pe termen lung de 3.315 USD pentru dvs.. Rețineți că includeți întotdeauna costurile tranzacției comerciale. Adăuga le pe baza costului dvs. și scădea le din veniturile dvs. nete.

Deoarece ați deținut BTCUSD mai mult de un an, pierderea dvs. este considerată o pierdere de capital pe termen lung. IRS vă permite să compensați câștigurile de capital pe termen lung cu pierderile de capital pe termen lung, până la maximum 3.000 USD pe an (dacă sunteți căsătorit și depuneți separat, limita anuală este de 1.500 USD). Dacă nu aveți câștiguri pe termen lung și doar pierderi pe termen lung, le puteți deduce în continuare pe formularul dvs. Federal 1040.

calculând pierderile de bitcoin

Impozitele sunt un subiect întunecat, sumbru, dar planificarea și pregătirea corectă a impozitelor o fac mult mai puțin. Fotografie de TJ Dragotta pe Unsplash

Factorul de formă

Cu excepția cazului în care tranzacționați bitcoin pentru a câștiga existența prin intermediul unei C-Corp., S-Corp., LLC sau alte structuri comerciale, veți avea nevoie doar de câteva formulare pentru a le completa la momentul impozitării. Dacă tranzacționați Bitcoin cu jumătate de normă (neprofesional) și conduceți, de asemenea, o afacere, există și plăți fiscale estimate trimestrial de efectuat. Iată o privire la ceea ce veți avea nevoie pentru a vă pregăti corect impozitele:

 • Brokerul sau bursa dvs. Formularul 1099-B sau Formularul 1099K. Disponibil de obicei după 31 ianuarie.
 • Extrasele de cont lunare. Folosiți-le pentru a verifica acuratețea formularului 1099-B. De asemenea, ar trebui să salvați fiecare notificare de confirmare a tranzacției și să vă asigurați că este de acord cu extrasul de cont lunar.
 • O să ai nevoie Formularul 8949 (Vânzări și alte cedări de active de capital) pentru a enumera fiecare tranzacție Bitcoin efectuată în cursul anului fiscal. Utilizați un formular 8949 pentru a enumera câștigurile și pierderile de capital pe termen scurt. Utilizați altul pentru a enumera câștigurile și pierderile de capital pe termen lung.
 • De asemenea, veți avea nevoie Programul D (Câștiguri și pierderi de capital) pentru a importa informații din formularul (formularele) dvs. 8949. Acest formular vă va separa câștigurile și pierderile de capital pe termen scurt și lung. De asemenea, va determina dacă vi se permite să vă deduceți pierderile de capital din venitul dvs. obișnuit (pe Formularul 1040).
 • Dacă sunteți independent și anticipați câștiguri sau pierderi semnificative din tranzacționarea Bitcoin pentru anul fiscal, asigurați-vă că includeți câștigurile sau pierderile estimate pe Formularul 1040 ES. Când trimiteți la IRS voucherele de plată fiscale estimate trimestrial (ianuarie, aprilie, iunie, septembrie), cifrele pe care le-ați introdus în Formularul 1040 ES vă vor ajuta să evitați o plată insuficientă sau excesivă a datoriei dvs. fiscale federale.
 • Chiar dacă NU sunteți independent, poate fi necesar să utilizați aceleași calcule Form 1040 ES dacă vă așteptați la câștiguri sau pierderi mari în tranzacționarea Bitcoin. Este întotdeauna cel mai bine să efectuați plăți trimestriale precise. Așteptarea până la 15 aprilie pentru calcularea facturii fiscale federale anuale vă poate costa mult în amenzi și penalități. Mai ales dacă îi veți datora IRS o sumă semnificativă de impozite.

Revendicați pierderile Bitcoin

Pierderile din tranzacționare și investiții sunt o realitate cu care fiecare participant la piața Bitcoin trebuie să se împace. La sfârșitul anului fiscal, extrasele de cont și Formularul 1099-B (sau Formularul 1099-K) vor prezenta o evaluare strictă și sinceră a talentelor dvs. de tranzacționare criptografică. Sau lipsa lor! Folosiți acest apel de trezire anual pentru a vă rafina strategiile de tranzacționare și investiții.

De asemenea, ar trebui să îl utilizați pentru a vă stabili obiective financiare realiste pentru anul fiscal următor. De exemplu, poate că rezultatele tranzacțiilor Bitcoin pe termen scurt (swing trading) sunt mai bune decât rezultatele pe termen lung. Dacă da, poate este mai bine să tranzacționați printr-un sistem mecanic pe termen scurt, mai degrabă decât să speculați pe termen lung. Sau poate chiar invers, dacă rezultatele dvs. comerciale pe termen scurt sunt un dezastru, dar tranzacțiile dvs. pe termen lung livrează în mod constant bunurile.

Căptușeli de argint

Desigur, vestea bună este că toate pierderile dvs. Bitcoin, oricât de mari ar fi, pot fi folosite pentru a compensa câștigurile Bitcoin. Spuneți că 2019 se dovedește a fi un an grozav de câștiguri Bitcoin pentru dvs. Câștigați 20.000 $ în câștiguri de capital Bitcoin pe termen scurt, tranzacționând de mai multe ori pe tot parcursul anului. Dacă ați avut 5.000 USD în pierderi Bitcoin pe termen scurt în 2018, puteți transporta 3.000 USD din aceste pierderi înainte în 2019. Astfel, reduceți câștigurile impozabile pe termen scurt din 2019 de la 20.000 USD la 17.000 USD. Și, dacă vă descurcați bine în 2020 și obțineți 10.000 de dolari în câștiguri Bitcoin pe termen scurt, puteți lua restul de 2.000 de dolari din pierderile pe termen scurt din 2018 și puteți reduce câștigurile impozabile pe termen scurt din 2020 la 8.000 de dolari. Bada bing.

Există într-adevăr o căptușeală argintie în fiecare nor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map