Revizuirea Bityard: Opțiunile de criptomonedă sunt Bityard Legit?

Bityard este o platformă de tranzacționare a instrumentelor derivate de criptomonede din Singapore, cu misiunea de a simplifica tranzacționarea contractelor cu pârghie, cu o abordare „Contracte complexe, tranzacții simple”.

Platforma este relativ nouă și este probabil să atragă atenția multor comercianți de criptomonede având în vedere tranzacționarea opțiunilor, dar nu au făcut încă saltul către o platformă orientată spre opțiuni (cum ar fi BitMEX).

Interfața de tranzacționare a contractului cu opțiunea criptomonedă a Bityard

Interfața de tranzacționare a contractului cu opțiunea criptomonedă a Bityard

În prezent, Bityard oferă tranzacționare pentru 8 criptomonede diferite cu un pârghie de până la 100x. Cititorii ar trebui să rețină că acest articol nu este un sfat de investiții. Tranzacționarea marjelor poate fi foarte riscantă, faceți-vă cercetările și consultați-vă cu un consilier financiar autorizat, după caz.

Ce este Bityard?

Bityard este un schimb de contracte de criptomonede private care urmărește să se diferențieze prin furnizarea tranzacțiilor de active cu criptomonede ușoare, rapide și sigure.

Lansată în noiembrie 2019, holdingul are sediul în Singapore și are biroul principal listat în Piața Paya Lebar. Bityard nu folosește cărți de comenzi – schimbul se potrivește cu tranzacțiile utilizatorilor. Acest lucru ajută la evitarea alunecărilor în tranzacții.

Pentru a înțelege mai bine Bityard, să trecem la tranzacționarea opțiunilor de criptomonede în general.

Ce este tranzacționarea opțiunilor criptomonede?

Cititorii ar trebui să rețină că Bityard diferă de un schimb tradițional de criptomonede prin faptul că valoarea sa principală este furnizarea opțiune criptomonedă tranzacționare prin contract– și nu schimburi reale de criptocurrency.

Când utilizați BitYard, nu ești „Cumpărând” Bitcoin sau Ethereum, ci mai degrabă cumpărarea unui contract de opțiuni.

Contractele sunt instrumente de tranzacționare care permit investitorilor să facă acest lucru tranzacționează cu privire la mișcările de preț ale unui activ fără a deține efectiv activul. De exemplu, aceste contracte pot fi deținute pe mărfuri fizice, cum ar fi orez, țiței sau găini, sau instrumente financiare precum obligațiuni, stocuri și active digitale.

Cumpărătorii și vânzătorii folosesc de obicei tranzacționarea prin contract ca o modalitate de acoperire și minimizare a riscurilor, de protecție împotriva fluctuațiilor volatile de preț viitoare și de speculații asupra activelor. Contractele implică cumpărători, vânzători și un preț convenit.


De exemplu, să aruncăm o privire la tranzacționarea opțiunilor Bitcoin pe Bityard. Utilizatorii pot achiziționa un contract de opțiune USDT-BTC cu pârghie de până la 100 de ori și nu dețin efectiv activul BTC.

Bityard oferă tranzacționarea în marjă a criptomonedelor, ceea ce înseamnă că un comerciant ar trebui să pună doar o fracțiune din valoarea totală a tranzacției într-o poziție de pârghie. Tranzacționarea marjei criptomonede pe Bityard este un proces relativ simplu.

Plasarea unei comenzi de contracte de criptocurrency cu USDT pe Bityard.

Plasarea unei comenzi de contracte de criptocurrency cu USDT pe Bityard.

Pentru un levier de 1000 USDT și 100x, am ajunge la o marjă inițială de 10,6806 BTC (1000 USDT x 100 este egală cu aproximativ 10,68 BTC la prețurile actuale). Am plăti, de asemenea, aproximativ 100 USDT în taxe pentru achiziționarea contractului cu un levier de 100 de ori.

Dacă prețul BTC ar scădea la 9278,46 (SL „stop loss”), contractul s-ar încheia și am pierde 900 USDT – yikes.

Dacă prețul BTC ar atinge 9643,61 (TP „ia profit”) am avea 3000 USDT, ceea ce reprezintă de 3 ori investiția noastră inițială – nu prea ponosit pentru o creștere relativ marginală a prețului.

Avantajul este teoretic infinit (cu excepția cazului în care contractul este setat să se execute automat la un anumit preț), dar dezavantajul poate fi brutal.

Comparativ, dacă ați cumpăra activul BTC pentru 1000 USDT, prețul BTC ar trebui să atingă aproximativ 30k per BTC pentru a obține un profit similar. De asemenea, ar trebui să se micșoreze la o zecime din valoarea sa (960 USD) pentru a experimenta o pierdere similară.

Opțiunile de criptomonedă și tranzacționarea în marjă pot fi foarte riscante. În timp ce Bityard pare să facă tranzacționarea în marjă foarte ușor de utilizat, îi implorăm pe cititorii noștri să facă diligența cu privire la modul în care funcționează tranzacționarea în marjă..

Comercianții calificați sunt capabili să utilizeze instrumente financiare derivate din criptomonede pentru a acoperi riscurile de tranzacționare, dar acest lucru necesită o mulțime de cercetări și teste pentru a obține atenția. Dacă abordați tranzacționarea în marjă după ce ați cercetat-o ​​temeinic, chiar și cu precauție, puteți totuși să vă ardeți.

Iată câteva beneficii notabile ale contractelor de instrumente financiare derivate în criptomonede:

  1. Riscuri de acoperire

Investitorii pot atenua riscul unei scăderi a prețului, luând simultan o poziție „scurtă” asupra activului digital în cauză. Deci, dacă prețul scade, poziția „scurtă” va atenua pierderile oferind venituri suplimentare. Comercianții contractuali pot evita riscul deținerii activului volatil, menținând în același timp o anumită creștere pentru a profita de mișcările sale de preț.

  1. Speculând cu privire la direcția pieței

Tranzacționarea prin contract cu criptomonedă face speculațiile pieței mult mai agresive, deoarece comercianții nu trebuie să dețină activul pentru a influența prețul. De exemplu, dacă cineva crede că prețul BTC va scădea, poate merge mult pe viitorul Bitcoin. Dacă cred că prețul ETH se va prăbuși, ei pot scurta ETH.

  1. Stabilizarea fluctuațiilor de preț

Speculația tinde să aibă o reputație negativă, dar poate ajuta la maturizarea piețelor și stabilizarea acestora pe termen lung. În trecut, tranzacționarea opțiunilor cu criptomonede a crescut, de asemenea, volatilitatea prețurilor activelor și a fost legată de fluctuațiile prețurilor Bitcoin.

Concursul Bityard

Bityard face o treabă destul de bună de a se diferenția în spațiul de tranzacționare a opțiunilor de criptomonede, cu niveluri de intrare reduse, oferte de contracte complexe unice și o interfață simplă și ușor de utilizat..

Printre concurenții Bityard se numără BitMEX și Prime XBT.

În timp ce tranzacționarea cu marjă a criptomonedelor și tranzacționarea opțiunilor cu criptomonede pot fi văzute ca fiind incredibil de complicate de începători, Bityard încearcă să înțeleagă procesul mult mai ușor pentru noii utilizatori. Într-o scurtă comparație BitMEX vs Bityard, Bityard este mult mai simplu și mai curat în interfața sa, ceea ce este probabil să nu îngrozească utilizatorii noi.

BitMEX vs. Bityard, două platforme specializate în tranzacționarea contractelor cu criptomonede cu pârghie.

Aceasta nu înseamnă că BitMEX este o platformă, deoarece se pare că ambele platforme sunt capabile să funcționeze corect și să-și păstreze utilizatorii fericiți. Se pare că Bityard este în primul rând mai potrivit pentru comercianții mai noi, în timp ce BitMEX urmărește mulțimea mai avansată.

Bityard are și un ambasador de marcă, Buakaw Banchamek, un campion de Muay Thai de renume mondial. Ce au în comun tranzacțiile cu opțiuni de criptocurrency și loviturile letale? Nu suntem siguri. Cu toate acestea, arată un stimulent din partea Bityard pentru a îmbrățișa o bază de utilizatori care nu este tradițională bine versată în tranzacționarea opțiunilor de criptomonede..

Opțiunea de criptomonedă schimbă pagina principală a lui Bityard, caracteristică Buakaw

Opțiunea de criptomonedă schimbă pagina de pornire a Bityard, caracteristică Buakaw

Bityard are o limită maximă de retragere de 100.000 USDT.

Taxe Bityard

În prezent, Bityard oferă o taxă de tranzacție de 0,05%, care este mai mică decât standardul industrial de 0,075% (BitMEX, Bybit, Deribit).

O explicație detaliată a comisioanelor de tranzacționare ale Bityard.

O explicație detaliată a taxelor de tranzacționare ale Bityard.

Curtea de opinie publică: Bityard este bun?

Întrucât Bityard este încă relativ nou, nu s-au discutat prea multe despre platformă online. Cu toate acestea, se laudă cu o comunitate activă Telegram și canale sociale.

Asistența pentru clienți Bityard este disponibilă prin e-mail, Telegram și online. Bityard are, de asemenea, o mulțime de răspunsuri specifice ghiduri pentru începători.

Mulți dintre utilizatorii Bityard par să se bucure de interfața de utilizare simplă și intuitivă a platformei

Este sigur Bityard?

Bityard este unul dintre puținele schimburi de tranzacționare cu criptomonedă cu licențe de reglementare din Singapore, Estonia, Australia și SUA. De la lansarea sa în 2019, Bityard și-a extins oferta în peste 150 de țări și și-a tradus site-ul web în opt limbi: engleză, rusă, chineză simplificată, chineză tradițională, vietnameză, coreeană, japoneză și indoneziană (și portugheză în curând).

Regulament: Bityard este reglementat și licențiat sub ACRA din Singapore, MSB din SUA de la Financial Crimes Enforcement Network, care aparține Departamentului Trezoreriei Statelor Unite, MTR din Estonia și AUSTRAC din Australia.

Licențele Bityard. Surse: Bityard.com

Licențele Bityard. Surse: Bityard.com

Securitatea fondului: Bityard folosește mai multe portofele reci offline pentru a proteja fondurile utilizatorilor de hackeri, cu o porțiune mai mică în „portofele fierbinți” online pentru a fi folosită pentru a plăti retrageri și pentru a face depozite. Bityard are, de asemenea, un meniu de securitate pentru utilizatori, care îi ajută pe utilizatori să optimizeze securitatea conturilor lor cu funcții precum 2FA.

Bityard utilizează instrumente de audit și gestionare a riscurilor în timp real pentru a monitoriza expunerea pe piață și pozițiile fiecărui utilizator care participă la tranzacționarea opțiunilor criptomonede și tranzacționarea marjelor criptomonede..

Cu asistență online 24/7 și certificările de mai sus, Bityard pare sigur, dar le reamintim utilizatorilor noștri să fie prudenți cu privire la riscul pe care îl prezintă utilizarea oricărei platforme online. Asigurați-vă că vă stocați activele digitale, cum ar fi Bitcoin, într-un portofel rece.

Cum să începeți cu Bityard

În calitate de utilizator în Statele Unite, configurarea noastră a fost extrem de fără fricțiuni – nu a fost nevoie decât de o adresă de e-mail, o parolă și un Captcha pentru a începe Bityard. Nu a fost necesară verificarea KYC sau a identității.

Stimulentele timpurii ale utilizatorilor pentru platforma de opțiuni a criptomonedelor Bityard

Stimulentele timpurii ale utilizatorilor.

Schimbul are câteva „recompense pentru începători” pentru a adăuga mai multe detalii în contul dvs. și pentru a vă familiariza cu platforma. Aceste recompense sunt adăugate ca credite cupon pentru taxe.

Bityard are, de asemenea, o caracteristică „comerț demo”, în care interfața se schimbă în modul demo, iar comercianții pot face tranzacții de opțiuni de criptomonedă „demo” folosind diagrame și volume reale de prețuri, fără a fi nevoie să angajeze active reale. Utilizatorii pot începe tranzacții contractuale cu pârghie pentru a avea o imagine a funcționalității platformei.

Bityard le permite utilizatorilor să plaseze tranzacții de contracte cu opțiuni de criptocurrency în modul demo fără a utiliza fonduri.

Bityard le permite utilizatorilor să plaseze tranzacții de contracte cu opțiuni de criptocurrency în modul demo fără a utiliza fonduri.

Cu toate acestea, fiți vigilenți atunci când utilizați această caracteristică, deoarece vizualizarea tranzacționării este identică, cu excepția opțiunilor „mod” din partea stângă jos. Asigurați-vă că scrie Demo dacă doriți să faceți tranzacții demo (și invers!)

Bityard oferă depuneri fiduciare și acceptă mai multe monede digitale principale, cum ar fi BTC, ETH, XRP, USDT, TRX, HT, LINK. Suportul Fiat este oferit pentru RMB (China), Dong vietnamez, Rupia indoneziană.

Platforma oferă, de asemenea, servicii OTC pentru cumpărarea USDT.

* Este posibil ca gateway-urile de depunere Fiat să nu fie disponibile în Statele Unite, deoarece acestea nu erau pentru noi când ne-am creat contul.

Faceți cunoștință cu Bityard’s Platform Coin – BYD

Bityard intenționează, de asemenea, să lanseze propria sa monedă de platformă, BYD, un activ similar cu BNB de la Binance, care se așteaptă să fie utilizat pentru a reduce taxele de tranzacționare și pentru a facilita alte stimulente ale ecosistemului..

Al lui Bityard

Caracteristica „minerit” a lui Bityard.

Utilizatorii pot „extrage” BYD și alte active digitale de pe site-ul Bityard făcând clic pe pictograme, deoarece sunt gata o dată pe zi.

* BYD nu este în prezent tranzacționabil sau schimbabil.

Gânduri finale: este legitatea Bityard?

Platformele de tranzacționare prin contract de criptomonedă au parcurs un drum lung, iar Bityard pare să fie liderul pachetului în ceea ce privește simplitatea și interfața cu utilizatorul. Faptul că Bityard are o aplicație mobilă funcțională este impresionant, deoarece instrumentele derivate mobile în general sunt încă relativ noi.

Bityard este relativ nou și nu există prea multe de diminuat legitimitatea bursei. Pare o platformă simplă și ușor de utilizat pentru tranzacționarea contractelor cu criptomonede. Cu toate acestea, cel mai mare risc cu orice platformă de schimb de criptomonede sau de tranzacționare prin contract este, de obicei, înclinația umană pentru erori (pierderea de fonduri din cauza securității slabe a contului sau trimiterea acestora la adrese nevalide) sau riscul excesiv.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map