Loopring NEO: Totul despre simbolul LRN și Airdrop

LRN: Tokenul Neo Loopring

Loopring a câștigat rapid vizibilitate ca una dintre opțiunile de schimb descentralizate care progresează în tranzacționarea pe mai multe blockchain-uri. Soluția Loopring utilizează tranzacții ring și potrivirea comenzilor pentru a facilita schimburile de active. În esență, agregează carnetele de comenzi ale altor schimburi. Acest lucru permite oricărui schimb, descentralizat sau centralizat, să utilizeze protocolul Loopring pentru a potrivi comenzile. O parte din furnizarea unui protocol deschis este agnosticul rămas în blockchain. Prin urmare, Loopring a lansat o monedă inițială pe Ethereum (LRC), dar intenționează să lanseze și Loopring NEO (LRN) și Loopring QTUM (LRQ).

Planurile de lansare a Loopring NEO se apropie. Distribuția noilor jetoane, LRN, a început deja. În esență, distribuția de jetoane implică două faze: o vânzare a investitorilor și un airdrop. Acest ghid va analiza ambele faze, cum să cumpărați LRN și la ce să vă așteptați de la Loopring NEO.

De ce încă un indicativ?

daniel wang loopring

Daniel Wang, fondator Loopring

Marele punct de vânzare al soluției de schimb Loopring este că nu trebuie să depuneți niciodată fonduri la Loopring. Cu majoritatea schimburilor, chiar și a altor schimburi descentralizate, trebuie totuși să transferați fonduri în portofelele lor. Pe Loopring, vă puteți păstra fondurile în portofelul dvs. privat atunci când tranzacționați.

Desigur, asta creează o provocare pentru Loopring, deoarece schimbul nu mai controlează portofelul și asta înseamnă că contractele inteligente trebuie să facă treaba de a verifica dacă tranzacțiile sunt legitime și confirmate. Când are loc o tranzacție, se întâmplă de la utilizator la utilizator, fără intermediar. Loopring găsește potrivirea și coordonează termenii tranzacției, dar nu controlează niciodată activele.

Acest lucru devine dificil atunci când doriți să tranzacționați în ecosistemele majore ale blockchain-ului. Un contract inteligent Ethereum nu își poate aplica regulile privind blockchain-ul NEO. În absența unei soluții unificatoare de lanț încrucișat, Loopring trebuie să existe de fapt separat pe fiecare blockchain. Ecosistemul Loopring NEO va fi distinct și separat de ecosistemul Loopring Ethereum. Aceasta include propria echipă de dezvoltare și manageri de afaceri.

Loopring are nevoie de o altă vânzare de token pentru LRN, deoarece lansează practic o versiune complet nouă a sa. Tot ceea ce implementează pe Ethereum va trebui să-l implementeze din nou pe NEO. Același lucru este valabil și pentru QTUM.

Deci, care este treaba cu acest eveniment de distribuție a simbolurilor?

Distribuție LRN

Generația de simboluri va avea următoarea distribuție:

  • 60% Airdrop
  • Vânzare de 30% investitorilor
  • 5% dezvoltatori de bază
  • 5% stimulente pentru parteneri, dezvoltatori terți, & Marketing

Aprovizionarea totală a LRN va fi de 139.507.605,45. Aceasta este exact 1/10 din oferta totală de LRC. Cu toate acestea, moneda nu este neapărat mai puțin sau mai valoroasă pe baza ofertei totale. Numărul de LRC nu contează. Ceea ce contează este porțiunea din oferta totală pe care o dețineți și creșterea capitalizării de piață a Loopring NEO.


Vânzare Jeton LRN

Loopring NEO vinde LRN investitorilor acreditați din întreaga lume. Folosesc cadrul Simple Agreement for Future Tokens (SAFT) pentru aceste vânzări de jetoane pentru a menține conformitatea. Aceasta înseamnă că investitorii privați încheie un acord legal pentru a primi jetoane odată ce rețeaua este operațională. Autoritățile de reglementare precum SEC ar putea vedea o investiție ICO ca un activ securitizat, deoarece nu există niciun produs. Folosind SAFT, proiectele și investitorii fac practic o finalizare a regulilor, promițând jetoane odată ce rețeaua este operațională și jetoanele au o utilitate reală.

Vânzarea de token LRN este privată și limitată la investitori acreditați din anumite țări. De la Loopring:

„Locuitorii SUA, Canada, Cuba, Iran, Irak, Siria, Coreea de Nord, Singapore și China nu pot participa la vânzarea de jetoane din cauza reglementărilor legale naționale. Toate aplicațiile vor trebui să treacă prin procesul nostru KYC și AML. ”

Deci, cu excepția cazului în care sunteți un investitor acreditat în afara acelor țări aflate deja pe lista de vânzări private a Loopring, este posibil să nu participați la această vânzare simbolică.

De fapt, la momentul scrierii, Loopring NEO a finalizat deja două runde de vânzare privată pentru LRN. Prima rundă a vândut LRN la 0,75 dolari fiecare, în timp ce a doua rundă a vândut jetoanele la 1,00 dolari fiecare. O rundă finală de vânzare privată va avea loc în următoarele trei luni. În total, între toate cele trei runde, Loopring va distribui 30% din oferta totală de LRN.

LRN Airdrop

Pentru publicul larg, cel mai bun pariu pentru a obține LRN de la început este prin airdrops. LRN va avea trei airdrops separate în care deținătorii Loopring Ethereum (LRC) vor primi LRN.

Cele trei zboruri LRN vor avea loc pe 5 iulie 2018; 5 septembrie 2018; și 5 noiembrie 2018. Fiecare gură de aer va reprezenta 20% din aprovizionarea totală a LRN, adăugând până la 60% din aprovizionarea totală, așa cum este desemnat în alocarea jetonului.

Participanții la airdrop vor primi LRN la un raport de 100 LRC: 2 LRN pentru fiecare dintre cele trei airdrops. Dacă dețineți 100 LRC la fiecare dintre cele trei instantanee, de exemplu, veți primi în total 6 LRN. Acest raport se datorează aprovizionării totale mai mici a LRN și doar 60% din acea aprovizionare se îndreaptă către airdrops.

Pentru a primi LRN-ul dvs., trebuie să țineți LRC-ul într-un portofel capabil să se lege de contractul de zbor aerian. Portofelele de schimb nu vor funcționa. Unele portofele hardware vă permit să semnați contracte inteligente. Veți putea folosi MyEtherWallet pentru a face acest lucru. Alternativ, puteți utiliza loopring.io pentru a lega adresa portofelului de contract și a partaja adresa țintă pe blockchain-ul NEO pentru noul dvs. LRN.

loopring.io

Instrucțiuni precise despre cum se face acest lucru sunt viitoare. Vor fi disponibile cu mult înainte de zborul aerian din 5 iulie. Cu toate acestea, ar trebui să aveți portofelul finanțat și legat înainte de timp. Loopring nu va anunța înălțimea blocului la care realizează instantaneul din timp. Aceasta pentru a împiedica oamenii să joace sistemul.

Cum să cumpărați LRN pe schimburi

Primele două tranșe ale investitorului privat LRN urmează să se disperseze în scurt timp, iar cinci burse au anunțat deja că vor sprijini perechile de tranzacționare pentru LRN. Dacă nu aveți LRC (sau nu doriți să cumpărați LRC) pentru airdrop, veți putea cumpăra LRN direct.

Gate.io, Cex.io, Syex.io, Idax.mn și Bitpaction vor lansa toate perechile de tranzacționare LRN.

Cum se stochează LRN

Veți putea stoca LRN pe orice portofel compatibil NEO. Este un simbol NEP-5. Vă recomandăm portofelul Neon sau un Ledger Nano S.

Concluzie

Loopring este unul dintre primele proiecte care încearcă să se lanseze pe mai multe ecosisteme blockchain. Acest experiment este interesant și interesant. De asemenea, are potențialul de a fi profitabil dacă Loopring continuă să crească în valoare.

A pune mâna pe LRN nu este deloc stabilit. Veți dori să urmați Loopring îndeaproape pe blogul lor și pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu planurile pe măsură ce se apropie instantaneul. Daniel Wang, fondatorul, are de obicei informații foarte clare, care pot fi acționate în postările sale, așa că fii atent.

Resurse aditionale

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map