Înțelegerea impozitelor pe criptomonedă: Cum să vă calculați impozitele pe Bitcoin 101

Calculul impozitelor pe Bitcoin în fiecare an nu trebuie să fie un proces stresant sau deranjant. Aflați elementele de bază ale tabelării câștigurilor de capital și veți putea să vă pregătiți cu încredere propria declarație fiscală federală pe venit. După ce aveți o perspectivă de bază, veți fi, de asemenea, mai bine echipat pentru a vă consulta cu CPA sau contabil la momentul impozitării.

Iată o prezentare generală a impozitelor federale pe venit aplicate câștigurilor dvs. Bitcoin.

Un exemplu de câștig de capital pe termen scurt

 1. Ai cumpărat 10.000 USD din BTCUSD pe 7 februarie 2018
 2. Preț BTCUSD pe unitate: 8.000 dolari
 3. Unități BTCUSD achiziționate: 1,25
 4. Taxe de tranzactie: 150 USD

Baza costurilor: 10.150 USD

 1. Ai vandut 1,25 unități BTCUSD pe 17 februarie 2018
 2. Preț BTCUSD pe unitate: 10.750 dolari
 3. Taxe de tranzactie: 202 dolari

Venituri nete: 13.236 USD

Scăderea bazei costurilor dvs. de 10.150 USD din veniturile nete de 13.256 USD rezultă în câștig de capital pe termen scurt de 3.086 USD Pentru dumneavoastră. Deoarece ați deținut BTCUSD mai puțin de un an, câștigul dvs. este considerat un câștig de capital pe termen scurt. Rata dvs. de impozit pe câștigurile de capital, în acest exemplu, va fi aceeași cu cea a dvs. rata impozitului pe venit obișnuit.

Un exemplu de câștig de capital pe termen lung

 1. Ai cumpărat 12.000 USD din BTCUSD pe 11 octombrie 2016
 2. Preț BTCUSD pe unitate: 640 USD
 3. Unități BTCUSD achiziționate: 18,75
 4. Taxe de tranzactie: 180 USD

Baza costurilor: 12.180 USD

 1. Ai vandut 18,75 unități BTCUSD pe 22 decembrie 2017
 2. Preț BTCUSD pe unitate: 12.500 dolari
 3. Taxe de tranzactie: 3.516 dolari

Venituri nete: 230.859 USD

Scăderea bazei costurilor dvs. de 12.180 USD din veniturile nete de 230.859 USD rezultă într-un câștig de capital pe termen lung de 218.679 dolari Pentru dumneavoastră.

Rețineți că includeți întotdeauna costurile tranzacției comerciale. Adăuga le pe baza costului dvs. și scădea le din veniturile dvs. nete. Pentru că ați deținut BTCUSD pentru mai mult de un an, câștigul dvs. este considerat un câștig de capital pe termen lung. Rata impozitului pe câștigurile de capital, în acest exemplu, va fi mai mică decât rata obișnuită a impozitului pe venit.

Ta câștiguri de capital pe termen lung sunt impozitate la una dintre cele trei rate:

 1. 0% pentru persoanele fizice din cele două categorii de impozite marginale mai mici (10% și 15%).
 2. 15% pentru următoarele patru categorii de impozite (25%, 28%, 33% și 35%)
 3. 29% în cea mai mare (39,6% parantă fiscală)

Cum să compensați pierderile dvs. de criptomonedă

IRS vă permite să compensați câștigurile de capital pe termen lung cu pierderile de capital pe termen lung, până la maximum 3.000 USD pe an (dacă sunteți căsătorit și depuneți separat, limita anuală este de 1.500 USD). Dacă nu aveți câștiguri pe termen lung și doar pierderi pe termen lung, le puteți deduce în continuare pe formularul dvs. Federal 1040.

Deci, dacă anul fiscal 2018 va include câștiguri Bitcoin pe termen lung de 15.000 USD și câștiguri Bitcoin pe termen scurt Bitcoin pentru dvs.? Și anul fiscal 2017 v-a lăsat o pierdere de câștiguri de capital pe termen scurt neutilizate (3.000 USD)?

 • Va trebui să plătiți impozite pe câștiguri de capital pe termen lung pentru cei 15.000 de dolari. Cu toate acestea, rata de impozitare va fi mai mică decât rata obișnuită a impozitului pe venit.
 • Veți putea reporta pierderile neutilizate de 3.000 USD din 2017, deducându-le din câștigurile pe termen scurt de 10.000 USD. Câștigul dvs. net pe termen scurt de 7.000 USD va fi impozitat la cotele obișnuite ale impozitului pe venit.

Calculul impozitelor pe Bitcoin

Să presupunem că categoria dvs. fiscală din 2018 este de 24%. De asemenea, sunteți căsătorit și depuneți o declarație fiscală federală comună la soțul dvs. Veți plăti două rate de impozitare a câștigurilor de capital diferite pentru profiturile dvs. Bitcoin: o rată pentru câștigurile pe termen scurt și o rată mai mică pentru câștigurile pe termen lung. Aruncați o privire la acest exemplu pe baza figurilor ipotetice anterioare:

 1. Câștigurile de capital pe termen scurt: 7.000 USD (net de deducerea anuală maximă a pierderii de 3.000 USD)
 2. Rata impozitului pe câștigurile de capital pe termen scurt: 24%

Veți datora IRS 1.680 USD ca impozit pe câștigurile de capital pe termen scurt.

 1. Câștigurile dvs. de capital pe termen lung: 15.000 USD
 2. Rata impozitului pe câștigurile de capital pe termen lung: 15%

Veți datora IRS 2.250 USD ca impozit pe câștigurile de capital pe termen lung.

 1. Totalul impozitelor pe câștigurile de capital datorate IRS: 3.930 USD
 2. Rata dvs. de impozit pe câștigurile de capital combinate: 17,86%

Mergeți mult, rămâneți mult timp pentru o factură fiscală mai mică

Acest exemplu ipotetic reprezintă un caz puternic pentru investițiile pe termen lung, mai degrabă decât pentru tranzacționarea pe termen scurt. Imaginați-vă că vă puteți reduce factura de impozit pe câștigurile de capital 24% până la 15% doar prin schimbarea strategiei de investiții. Cu excepția cazului în care sunteți un comerciant cu înaltă calificare, cu acces la un sistem de tranzacționare dovedit, este mai bine să investiți în Bitcoin decât să îl tranzacționați frecvent. Chiar mai bine, veți suporta mult mai puține comisioane și alunecare costuri chiar dacă vă bucurați de o rată de impozitare pe câștigurile de capital pe termen lung relativ scăzută.

Formularele IRS necesare

Veți avea nevoie doar de câteva formulare pentru a completa la momentul impozitării, cu excepția cazului în care tranzacționați Bitcoin ca afacere. Dacă tranzacționați Bitcoin cu jumătate de normă (non-profesional) și, de asemenea, conduceți o afacere, va trebui, de asemenea, să depuneți și să plătiți taxe estimate trimestrial.

calcularea Bitcoin câștigă formularul 8949

Este simplu ca alb-negru. Plătește-i datoria lui Unchiul Sam, la timp, dar nu-i plăti un ban mai mult decât cere legea. Gândi! Imagine: irs.gov Efecte speciale: Snagit

Iată o privire la ceea ce veți avea nevoie pentru a vă pregăti corect impozitele:

 • Brokerul sau bursa dvs. Formularul 1099-B sau Formularul 1099-K. Disponibil de obicei după 31 ianuarie.
 • Extrasele de cont lunare. Folosiți-le pentru a verifica acuratețea formularului 1099-B. De asemenea, ar trebui să salvați fiecare notificare de confirmare a tranzacției și să vă asigurați că este de acord cu extrasul de cont lunar.
 • O să ai nevoie Formularul 8949 (Vânzări și alte cedări de active de capital) pentru a enumera fiecare tranzacție Bitcoin efectuată în cursul anului fiscal. Utilizați un formular 8949 pentru a enumera câștigurile și pierderile de capital pe termen scurt. Utilizați altul pentru a enumera câștigurile și pierderile de capital pe termen lung.
 • De asemenea, veți avea nevoie Programul D (Câștiguri și pierderi de capital) pentru a importa informații din formularul (formularele) dvs. 8949. Acest formular vă va separa câștigurile și pierderile de capital pe termen scurt și lung. De asemenea, va determina dacă vi se permite să vă deduceți pierderile de capital din venitul dvs. obișnuit (pe Formularul 1040).
 • Dacă sunteți independent și anticipați câștiguri sau pierderi semnificative din tranzacționarea Bitcoin pentru anul fiscal, asigurați-vă că includeți câștigurile sau pierderile estimate pe Formularul 1040 ES. Când trimiteți la IRS voucherele de plată fiscale estimate trimestrial (ianuarie, aprilie, iunie, septembrie), cifrele pe care le-ați introdus în Formularul 1040 ES vă vor ajuta să evitați o plată insuficientă sau excesivă a datoriei dvs. fiscale federale.
 • Chiar dacă NU sunteți independent, poate fi necesar să utilizați aceleași calcule Form 1040 ES dacă vă așteptați la câștiguri sau pierderi mari în tranzacționarea Bitcoin. Este întotdeauna cel mai bine să efectuați plăți trimestriale precise. Așteptarea până la 15 aprilie pentru calcularea facturii fiscale federale anuale vă poate costa mult în amenzi și penalități. Mai ales dacă datorați IRS o sumă semnificativă de impozite.

Poveste de groază sau sfârșitul fericit?

Există dovezi anecdotice care sugerează că unii comercianți de Bitcoin și cripto nu au plătit niciun impozit pe profit pentru câștigurile lor. Unii dintre acești fani Bitcoin au crezut în mod fals că cryptos sunt cumva sub radar a mașinilor de colectare a impozitelor Big Brother. Și acum se confruntă cu audituri, sechestrări salariale, facturi substanțiale de impozitare, amenzi și cheltuieli contabile. Cu siguranță au de-a face cu un coșmar în curs de desfășurare, unul care ar fi putut fi evitat prin simpla raportare a câștigurilor Bitcoin și plata taxelor..

Bungle in the Music Biz Jungle

Plățile impozitelor miroase. Aproape toată lumea este de acord cu asta. Dar până când sistemul nu este schimbat, singura dvs. alegere inteligentă este să plătiți Omului banii săi. O cunoștință de-a mea din domeniul muzicii mi-a spus odată că IRS i-a confiscat bungaloul North Hollywood de 185.000 de dolari în 1993. De ce? Pentru că a uitat să raporteze o parte din plățile sale sub numerar (toate legale) primite ca parte a sarcinilor sale de serviciu. De douăzeci de ani!

Cred că totul Donnie Brasco ar spune despre asta, este aceasta: „Fughettttaboutit!”

Gândiți creativ, plătiți minim, dormiți liniștit

Da, învață toate legile lacună fiscală disponibile pentru a vă reduce datoria fiscală (sunt peste tot, învățați să gândiți creativ și veți fi uimiți cât de mult puteți economisi la taxe). Căutați consiliere fiscală pro (de obicei se plătește de multe ori) atunci când calculați impozitele Bitcoin și utilizați cel mai bun software de raportare fiscală disponibil.

Apoi, vă puteți bucura de un final fericit, știind că unchiul Sam nu se poate muta în bungaloul dvs. de la Hollywood. Lasă-l să rămână în Washington, DC.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map