eToro Review 2020: eToro este legitim, sigur și merită timpul tău?

eToro este adesea denumit „Robinhood of Europe”, făcând comparații cu unicornul american de tehnologie fină pentru experiența sa de tranzacționare prietenoasă cu utilizatorul. Pentru EToro bazat pe S.U.A. utilizatori, platforma oferă 15 criptomonede pentru comerț, precum Bitcoin și Ethereum. Pentru utilizatori internaționali eToro, ofertele se extind la acțiuni și valutare.

Câteva caracteristici unice oferă eToro eToro separat de pachetul de schimb de criptocurrency: tranzacționare socială, CopyPortfolio și CopyTrader – această din urmă caracteristică vă permite să pur și simplu „Copiați” gratuit portofoliul live al traderilor de top în domeniul criptomonedelor. În timp ce administratorii tradiționali de fonduri sunt oficial acreditați și îți pot investi banii contra cost, comercianții care pot copia eToro sunt oameni obișnuiți care pur și simplu au avut succes sau au experiență în tranzacționarea criptomonedelor..

În timp ce abordarea hands-off de a investi în criptomonedă poate fi destul de atractivă, îi îndemnăm pe cititorul nostru să fie foarte precaut atunci când investește orice. Criptomoneda este o clasă de active foarte riscantă și doar pentru că tranzacțiile dvs. sunt pe pilot automat nu înseamnă că nu vă puteți lăsa la fel (stabiliți pierderile de oprire!)

Următoarea revizuire eToro vă va învăța tot ce trebuie să știți despre platforma de tranzacționare:

 • istoria companiei eToro
 • Cum să creați un cont pe eToro
 • Portofele și conturi eToro
 • Ce sunt taxele eToro
 • Cum funcționează tranzacționarea pe eToro
 • Ce este caracteristica eToro Copytrader?
 • Cum să câștigi bani pe eToro

Puncte cheie:

✅ eToro este o platformă de tranzacționare socială ușor de utilizat, care oferă comercianților din Statele Unite posibilitatea de a tranzacționa o varietate de criptomonede și comercianților europeni de a tranzacționa o varietate mai largă de instrumente financiare, cum ar fi acțiuni, cripto, mărfuri, valute și multe altele.

✅eToro este un schimb foarte prietenos cu începătorii, care permite un schimb direct de criptomonede – noii utilizatori pot începeți să tranzacționați criptomonede pe eToro pentru doar 50 $.

✅ Funcții precum CopyTrader și CopyPortfolio sunt o abordare destul de practică, deși riscantă, pentru tranzacționarea criptomonedelor..

✅ eToro este foarte interesat de tranzacționarea „socială” și încurajează utilizatorii să discute tranzacțiile pe termen scurt și pe termen lung cu criptomonede.

FeesComisioanele de tranzacționare sunt relativ mai mari decât standardul din industrie pentru majoritatea celorlalte burse. Numim asta „impozitul pe interfață”

❌Utilizatorii nu își pot accesa efectiv activele, ci le pot tranzacționa doar pentru fiat. Deși eToro este o platformă de tranzacționare excelentă, nu suntem prea adepți ai lipsei dreptului de proprietate privativă de libertate asupra criptovalutei dvs..

Informații despre compania eToro

O plimbare rapidă pe banda istorică a stelei în creștere a tehnologiei fină ne conduce printr-o abordare de design a utilizatorului și un pivot pentru a îmbrățișa piața în creștere a criptomonedelor..

Când a fost fondată eToro? Fondată în 2007 de antreprenori David Ring, Ronen Assia, și Yoni Assia în Israel, eToro a crescut de la 500 de angajați, operează în 140 de țări și peste 13 milioane de utilizatori la nivel internațional.

Cât a strâns eToro? eToro este destul de bine valorificat și a strâns un total de 222,7 milioane USD în finanțare în peste 10 runde, cea mai recentă rundă din seria E venind în aprilie 2018.

Ce companii a achiziționat eToro: eToro a achiziționat două organizații – aplicația de urmărire a portofoliului de criptomonede Delta din Belgia, în septembrie 2019 și furnizorul danez de contracte inteligente de infrastructuri Firmo în martie 2019.

Holdingul eToro (UK) Ltd. are sediul în Londra, iar eToro are sedii suplimentare în Cipru, Tel Aviv, New Jersey, Sydney și Shanghai.

eToro a început cu un accent principal pe tranzacționarea monedelor și mărfurilor fiduciare, introducând acțiuni în iulie 2013 și o gamă mai largă de criptomonede în 2017. eToro a oferit tranzacționarea Bitcoin în 2013 cu CFD-uri și a fost una dintre puținele platforme FinTech din vremea respectivă care oferă acces la Bitcoin naștere atunci.

În februarie 2017, eToro și-a extins ofertele de criptomonede către Ethereum, XRP, Litecoin și o mână de alte criptomonede. Odată cu creșterea pieței criptomonedelor care a urmat la mijlocul anului 2017, eToro și-a dublat achiziția de clienți internaționali pentru a se consolida ca un schimb de prim rang în comunitatea criptomonedelor..

eToro și-a lansat operațiunile eToro în SUA în martie 2019, începând cu o mână de criptomonede disponibile pentru tranzacționare și în cele din urmă crescând la peste 15.

Platforma este unică în industria criptomonedelor datorită caracteristicilor precum CopyTrader și tranzacționarea socială, permițând traderilor să partajeze informații de tranzacționare live, să copieze portofoliile celor mai performanți traderi și să abordeze investițiile în criptomonede dintr-o abordare relativ „hands-off” * Voi intra în el mai jos..

* Să reiterăm această avertisment important:: nu investiți ceva ce nu vă puteți permite să pierdeți, nicio platformă nu poate oferi câștiguri cu adevărat garantate 100%, toate investițiile (în special investițiile în criptomonede) tind să prezinte un grad ridicat de risc. *

Caracteristica cheie # 1: Care este caracteristica eToro Copytrader?

În 2010, eToro s-a orientat spre titlul de a fi prima platformă de tranzacționare socială din lume odată cu lansarea OpenBook, o caracteristică care a permis oricui din lume să copieze comercianții de succes folosind CopyTrader. OpenBook a fost considerat un concept destul de revoluționar în FinTech la acea vreme, câștigând Finovate Europe Best of Show pentru 2011.

Este posibil să fi fost lovit cu un anunț eToro vizat cu Alec Baldwin înainte – aici este din nou pentru o măsură bună; este de fapt un explicator decent despre ceea ce face funcția CopyTrader.

CopyTrader, în umila noastră părere, este una dintre cele mai bune caracteristici din FinTech.

De ce? A putea vedea cum și ce tranzacționează comercianții de top este ceva pentru care unele companii încearcă să perceapă mii de dolari sau un procent din activele administrate. eToro face un pas mai departe, făcând posibilă „copierea” portofoliilor lor cu un singur clic. Dacă această idee vă gâdilă, creați un cont eToro și aruncați o privire asupra comercianților – va trebui să accesați o anumită versiune a site-ului în funcție de locația dvs. din motive de reglementare: eToro S.U.A.. și eToro International.

Suma minimă pentru a copia un comerciant este de 200 USD, iar cea maximă este de 500.000 USD. Puteți copia până la o limită de 100 de comercianți în același timp.

Iată rezolvarea noastră a CopyTrader

Mai jos, există două secțiuni: „Cele mai performante” și „Cele mai copiate”

În secțiunea Cele mai copiate, vedem cei mai populari traderi ai platformei, aparent sortați într-un fel de popularitate medie ponderată mai degrabă decât câștig procentual.

Să vedem ce face acest trader QE4Everyone (Mati Greenspan) atât de popular.

După ce am făcut clic pe profilul Greenspan, vedem postările sale sociale îndreptate către comunitatea de tranzacționare eToro, investiția noastră actuală (am depus 300 USD pentru a testa această caracteristică) în portofoliul său de copii și este performanța generală – mulțumesc pentru cei 17 dolari, dle Greenspan. Vedem, de asemenea, biografia lui Greenspan – un autor publicat, Founder & CEO al unei companii numite Quantum Economics și fost analist senior de piață la eToro.

Dând clic pe statisticile sale de profil, vedem performanța sa de tranzacționare pe criptomonedă pe lună. În timp ce piața criptomonedelor în sine a cunoscut o oarecare volatilitate în aceste luni, Greenspan pare să se descurce destul de bine.

Mai mult, vedem cât de „riscant” este acest trader cu un scor de risc atribuit de eToro, precum și numărul de copiatoare comerciale recente (între 100.000 și 300.000 USD în valoare de copie).

Putem obține un pic mai multe detalii despre tranzacțiile Greenspan: vedem suma totală a tranzacțiilor din anul trecut și activele sale tranzacționate cel mai frecvent.

În fila portofoliu, vedem exact care sunt tranzacțiile sale în momentul actual. De aici, putem cumpăra aceleași active manual sau, odată ce adăugăm niște fonduri, putem copia portofoliul lui Greenspan, iar eToro își va reflecta automat tranzacțiile până când îi spuneți să se oprească sau până când copia de stop loss.

În timp ce profilurile cu cele mai bune performanțe par foarte atrăgătoare, îi îndemnăm pe cititorii noștri să facă o cantitate adecvată de cercetări pe platforma eToro pentru a înțelege cum au reușit să obțină astfel de rezultate..

De exemplu, mulți dintre acești comercianți au cumpărat pur și simplu un activ în urmă cu câteva luni, care s-a învechit și nu au mai lansat o tranzacție de atunci. Deci, copiând portofoliul lor, practic „ați cumpăra” activul la prețul său actual.

Cum se utilizează CopyTrader-ul eToro:

CopyTrader este foarte simplu. Odată ce v-ați creat contul eToro (eToro S.U.A.. și eToro International) accesați secțiunea CopyTrader, selectați un comerciant de copiat și adăugați fondurile necesare.

De exemplu, să presupunem că vrem să copiem crypto101_kevin (Kevin Stanley). Pare un tip drăguț, dar, mai important, are o cantitate decentă de alte copiatoare și un câștig de 27% pentru acest an până acum.

O caracteristică importantă de gestionare a riscurilor aici este capacitatea de a opri imediat copierea profilului unui comerciant dacă valoarea scade sub o anumită sumă. Să presupunem că am decis că putem suporta o pierdere în cel mai rău caz de 60% pe o investiție de 200 USD – am stabili suma în consecință și am depune fondurile.

Depunem dolarul și creștem – copiem un comerciant.

Caracteristica cheie # 2: CopyPortfolios

În 2016, eToro și-a continuat ofertele de tranzacționare socială prin lansarea CopyPortfolios, un produs de investiții tematice pe termen lung al portofoliilor gestionate cu Top Traders sau active specifice folosind o strategie de piață predeterminată. Majoritatea CopyPortfolios-urilor eToro utilizează învățarea automată pentru a obține randamente maxime.

Există trei CopyPortfolios disponibile în Statele Unite. TheTIE, de exemplu, își construiește strategia de investiții pe analiza sentimentelor, măsurând tonul pozitiv și negativ al tweet-urilor de pe Twitter.

Caracteristica cheie # 3: Portofoliu virtual

Portofoliul virtual eToro este în esență un sandbox, unde utilizatorii primesc 100.000 de dolari în bani falși pentru a testa platforma.

Această funcție nu pare să fie disponibilă încă în SUA.

eToro SUA și eToro Internațional

O distincție importantă de făcut pentru cititorii noștri minunați răspândiți în întreaga lume: eToro are două platforme diferite datorită conformității cu reglementările: una pentru eToro S.U.A.. și unul pentru eToro International utilizatori.

Este eToro disponibil în SUA? Da, dar numai aspectele de tranzacționare a criptomonedelor. Dacă vă aflați în Statele Unite, veți avea acces la aceeași platformă de tranzacționare a investițiilor în criptomonede ca toți ceilalți, precum și la funcțiile CopyTrader și CopyPortfolio, dar nu puteți tranzacționa acțiuni sau valutare (încă).

Cum se utilizează eToro în SUA – Folosiți următorul link pentru a crea un Cont eToro SUA.

eToro International: Există un motiv pentru care eToro este deseori numit „Robinhood of Europe” – dar asta lasă o anumită valoare pe masă: platforma permite utilizatorilor internaționali să tranzacționeze valutare, acțiuni și criptomonede.. Dacă vă aflați în afara SUA, utilizați următorul link pentru eToro internațional.

Cum să vă înscrieți

Ușor de utilizat: A+

Înscrierea la eToro este o experiență foarte simplificată cu cerințele de bază „Cunoaște-ți clientul” (KYC), care necesită majoritatea schimburilor din SUA.

 1. Dacă vă aflați în SUA, utilizați următorul link pentru a crea un Cont eToro SUA. Dacă vă aflați în afara SUA, utilizați următorul link pentru eToro internațional. Vei ajunge pe o pagină cu Alec Baldwin arătând spre telefonul său
 2. Apăsați ÎNREGISTRARE ACUM și creați informațiile despre cont.

 1. Înainte de a trimite, vă recomandăm să vă alocați ceva timp familiarizați-vă cu Politica de confidențialitate și Termenii eToro & Condiții. După ce ați terminat, bifați casetele și CREAȚI CONT pentru a vă trimite informațiile.
 2. Acum vine partea distractivă – KYC! Ca parte a acestui proces, investitorii nou înregistrați trebuie să furnizeze dovada identității, cum ar fi pașaportul valabil sau permisul de conducere și, în unele cazuri, confirmarea rezidenței (cum ar fi o factură de utilitate validă).
 3. În plus, noilor utilizatori eToro li se va solicita completați un scurt chestionar pentru a ajuta eToro să înțeleagă mai bine ce caracteristici sunt cele mai potrivite pentru profilul lor de investitor. Întrebările includ lucruri precum: statutul profesional al investitorului, nivelul de cunoaștere a piețelor de capital, lichiditatea financiară, nivelurile acceptabile de risc și obiectivele de investiții.
 4. Ești pregătit!

Care sunt taxele eToro

Politicile de prețuri eToro sunt destul de transparente. Sunt mai mari decât standardul industrial de schimburi de criptomonede, cum ar fi Bittrex sau Binance, dar eToro este tehnic un alt tip de platformă decât un schimb independent.

Taxe de răspândire eToro: Taxele de împrumut sunt practic modul în care brokerii și schimburile „fără comisioane” precum Robinhood și eToro câștigă bani – este un cost integrat în prețul de cumpărare și vânzare al perechii de criptomonede pe care doriți să o tranzacționați. Diferența dintre activul de pe piață (adică ETH = 200,23 USD) și ce costă să îl cumpărați pe o anumită platformă (adică Cumpărați ETH = 200,45 USD) – taxa ar fi 0,22 de cenți suplimentari.

Aceste comisioane sunt destul de rezonabile pentru majoritatea activelor criptomonede, variind în prezent între 0,75% pentru BTC și peste 5% pentru Tezos, ultimul dintre acestea fiind cu adevărat ridicat.

Taxe de retragere eToro: Nu există taxe de retragere (0 USD) pe eToro în SUA (taxă de retragere de 5 USD pentru toate celelalte regiuni), dar există un minim de retragere de 30 USD.

Taxe de portofel eToro: eToro nu percepe taxe pentru trimiterea sau primirea tranzacțiilor, deși taxele blockchain sunt încă aplicabile. eToro percepe o taxă de conversie de .1% stabilită la ratele pieței eToro.

Pentru a afla mai multe despre taxele eToro, vizitați-le pagină cu taxă.

Securitatea fondului eToro

Portofelele eToro sunt securizate prin învățarea automată a comportamentului multisemnătură și analitică, care are scopul de a ajuta echipa de securitate a platformei să identifice și să prevină amenințările potențiale ale unor terțe părți rău intenționate.

Potrivit eToro, depunerea banilor fiar în contul dvs. este sigură, privată, sigură și pentru utilizatorii americani, FDIC asigurat. Cu toate acestea, criptomoneda nu este acoperită de asigurarea FDIC. Tranzacțiile sunt comunicate prin Secure Socket Layer (SSL), care ajută la păstrarea în siguranță a informațiilor personale.

Cum să tranzacționați pe eToro

Vom prefața această secțiune spunând că nimic din lumea investițiilor nu este garantat și plasarea oricărei criptomonede în afara contului dvs. de economii prezintă un anumit risc.

Acestea fiind spuse, eToro face din tranzacționarea criptomonedelor și gestionarea riscului criptomonedelor un efort relativ pasiv, dar nu lipsit de risc, dacă utilizați funcția sa CopyTrader. Împerecherea caracteristicii CopyTrader cu un prag de scădere a portofoliului Copy Value ar trebui să vă ofere atât o strategie de investiții în criptomonedă pe pilot automat (administrat în mod ideal de un comerciant experimentat), cu roți de antrenament în caz de calamitate.

Ultimele gânduri – Este eToro o platformă bună de utilizat?

În cele din urmă, eToro este o companie utilizată pentru prima dată, cu suficienți bani de capital de risc colectați pentru a se asigura că platforma răspunde nevoilor tot mai mari ale utilizatorilor săi. Totul, de la schimbul de criptomonede pe piață deschisă până la funcțiile CopyTrader, este foarte intuitiv.

Putem vedea că această platformă este foarte reușită în a oferi utilizatorilor începători și intermediari o experiență excelentă de utilizare.

Cu toate acestea, merită subliniat faptul că eToro pare să fie conceput în principal pentru tranzacționare, iar utilizatorii nu își pot accesa direct criptomoneda. De exemplu, dacă ați cumpărat 1 BTC, nu l-ați putea trimite în portofelul hardware (este posibil să îl puteți trimite în portofelul eToro, dar acesta este un alt produs pentru o altă zi.) Ar trebui să vă vindeți BTC-ul pentru USD, apoi transferați USD înapoi la bancă, apoi transferați-l la un schimb care vă permite să retrageți activul digital.

Acestea fiind spuse, CopyTrader și CopyPortfolio ale eToro îl fac un produs destul de minunat în arsenalul oricărui utilizator de criptomonede. Caracteristicile sunt gratuit și nu vă percepe nicio taxă pentru câștigurile dvs., trebuie doar să plătiți taxa de răspândire așa cum ați face la orice alt schimb.

eToro este orientat către „tranzacționare socială”, unde utilizatorii pot învăța unii de la alții; pe măsură ce mai mulți utilizatori se alătură platformei eToro, estimăm că comercianții mai experimentați vor fi deschiși să le copieze portofoliile pentru a-și construi reputația în spațiu. Dacă sunteți un comerciant cu experiență care dorește să se alăture eToro, ei au un program de compensare destul de atrăgător pentru Traderi populari.

Dacă decideți să utilizați eToro, utilizați unul dintre următoarele linkuri pe baza locației dvs.: eToro S.U.A.. și eToro International.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map