Cum să exploatezi Ethereum pe un Mac | Ce trebuie sa stii

Exploatarea Ethereum de pe un Mac a devenit din ce în ce mai accesibilă, odată cu dezvoltarea de interfețe mai ușor de utilizat. Cu toate acestea, hardware-ul nativ inclus în majoritatea computerelor Apple s-ar putea să nu fie suficient pentru a obține profit, totuși este totuși o modalitate excelentă de a obține experiență în minerit.

În general, există trei niveluri de dificultate în minerit: minerit în cloud, minerit hobby și minerit profit. Deși nu se exclud reciproc, fiecare nivel necesită cantități variate de cunoștințe tehnice și implicare practică.

Minereu Ethereum: Care este scopul tău?

Exploatarea în cloud poate fi considerat cel mai accesibil, cu toate acestea, recomandăm precauție extremă înainte de a continua.

Pentru mulți oameni, atracția mineritului în cloud pare a fi bani fără bani. Pur și simplu închiriați hardware de la altcineva pentru o perioadă de timp convenită. Ei administrează minerii, organizează piscina și optimizează operațiunea pentru a obține cele mai bune rentabilități ale investiției.

Boom! Banii înăuntru, profiturile scoase, corect?

Ei bine, dacă pare prea ușor, probabil că este. Exploatarea în cloud a devenit plină de fraude de la mineri inexistenți pentru a elabora scheme Ponzi care jefuiesc mii de oameni. Reputația industriei de exploatare în cloud a fost otrăvită de acești actori răi, cu escrocherii care depășesc numărul operațiunilor legitime cu o sută la unu.

Dacă sunteți mort în cloud mining, faceți-vă cercetările. Piațele de exploatare în cloud, cum ar fi NiceHash, sunt o soluție promițătoare pentru industria atacată și o iterație descentralizată a acesteia poate apărea și în curând.

Exploatarea hobby-ului este probabil coșul în care vă aflați, cu aspirații de a învăța mai mult și, eventual, să vă extindeți hardware-ul în viitor. Exploatarea prin hobby este orice exploatare pe care o puteți face în timp ce știți bine că nu veți obține un profit activ.

Nu este nevoie de mult pentru a începe mineritul hobby-ului, de fapt, aproape orice computer poate extrage cel puțin o monedă prietenoasă cu CPU, cum ar fi Monero sau Ethereum. Exploatarea hobby-ului este adesea limitată la hardware-ul pe care îl aveți în jur, poate un computer vechi sau un hard disk (în cazul exploatării Storj).

Exploatarea hobby-ului se face în majoritate cu hardware nespecializat, cum ar fi procesoare sau GPU-uri, deoarece le puteți converti cu ușurință în mineri. De exemplu, jucătorii de pe PC ar putea dori să folosească GPU-uri vechi sau de rezervă pentru a extrage Ethereum în loc să acumuleze mai multe capturi de cap în Call of Duty.

Exploatarea profitului este următoarea evoluție logică pe măsură ce devii mai serios în legătură cu operația. După cum sugerează și numele, obiectivul aici este de a vă reduce intrările și de a crește rezultatele. În ceea ce privește mineritul, intrările dvs. sunt timpul, inventarul și costurile operaționale, cum ar fi energia electrică. Rezultatele dvs. sunt monedele pe care le minați. Dacă valoarea intrărilor este mai mică decât valoarea ieșirilor, atunci aveți profit!

Veți fi greu să găsiți orice miner profitabil care să utilizeze procesoare ca hardware principal. Exploatarea profitabilă a procesorului a dispărut de mult, ecosistemul minerului a evoluat dincolo de asta. Exploatarea GPU, cu toate acestea, este cu siguranță operabilă la un profit cu gestionarea corectă a intrărilor.

Consultați surse precum VoskCoin care a campionat D.I.Y. scena minieră cu programe de parcurs și informații operaționale.

În cele din urmă, minerii ASIC sunt o altă clasă de exploatare a profitului, dar sunt în mare parte inaccesibili pentru minerii cu amănuntul. Acest lucru nu înseamnă că nu ați putea achiziționa un ASIC singur, dar capitalul necesar pentru a fi un jucător în acea scenă poate fi prohibitiv de mare. Acest lucru se datorează în principal inflexibilității hardware-ului ASIC și ciclului de actualizare necesar pentru a rămâne competitiv împotriva actualizărilor blockchain.

Noțiuni introductive – Cum să extrag Ethereum pe Mac

Presupunând că sunteți aici pentru mineritul hobby-ului, există câteva metode de exploatare a Ethereum pe un Mac. Exploatarea profesională de pe un Mac este posibilă, cu toate acestea, calea mai stabilită este utilizarea unui sistem de operare Windows (OS) sau a unui sistem de operare Ethereum personalizat bazat pe Linux, cum ar fi ethOS.

Minare desktop cu Minergate

Acestea fiind spuse, cel mai accesibil mod de a începe cu mineritul Ethereum este prin utilizarea unui miner de interfață grafică (GUI) precum Minergate. Minerii GUI sunt în contrast cu interfețele de linie de comandă (CLI) care necesită utilizarea comenzilor text în aplicația Terminal.

Mine Ethereum pe un Mac cu Minergate

Minergate GUI

O interfață grafică (uneori pronunțată „goo-ee”) face totul mai ușor de utilizat prin adăugarea de controale vizuale familiare, cum ar fi butoane și pictograme. Aplicația Minergate face, de asemenea, toate configurațiile pentru dvs. Nu este nevoie să stabiliți conexiuni cu grupurile de minerit sau să reglați comenzile pentru hardware.

Noțiuni introductive despre Minergate

  1. Descărcați aplicația de pe site-ul lor web.
  2. Înregistrați un cont la Minergate prin e-mailul dvs..
  3. Conectați-vă la aplicația de pe desktop cu contul dvs. Minergate.
  4. Selectați direct ETH-ul meu din fila „Miner”.

Din păcate, Minergate a făcut „exploatarea GPU [indisponibilă] pe platformele bazate pe Mac OS”, deoarece acestea nu mai pot fi acceptate. Chiar și mai mulți mineri CLI populari au probleme cu suportarea macOS dincolo de versiunea 10.11 (El Capitan).

Instrument util: smcFanControl 2.6 este o aplicație de temperatură a procesorului care poate controla RPM-ul ventilatoarelor interne și poate monitoriza temperatura activă din interiorul mașinii. Folosiți-l pentru a seta o viteză minimă a ventilatorului și pentru a vă supraveghea echipamentul înainte ca lucrurile să se supraîncălzească.

Concluzie

Există moduri limitate de a exploata Ethereum pe un Mac, deoarece dificultatea de a face acest lucru este depășirea limitărilor unui procesor. O soluție mai directă ar fi să folosiți CPU-ul Mac-ului dvs. pentru a extrage alte monede care sunt mai prietenoase cu CPU-ul.

Aplicații precum Honeyminer Amândouă și Minergate fac acest lucru posibil, optimizând pentru a extrage cea mai profitabilă monedă la un moment dat. Puteți converti monedele pe care le minați în Ethereum pe orice schimb criptografic modern.

Deocamdată, exploatarea Ethereum pe un Mac este limitată, cu toate acestea, poate fi o bună soluție pentru noii mineri. Utilizați computerul Mac pentru a vă familiariza cu economia minieră, terminologia și diverse comunități. Nu va trece mult până când veți putea începe să căutați platforma și să vă scufundați mai adânc în mineritul Ethereum.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map