Cum să deveniți delegat EOS Ghid pas cu pas

Cum să deveniți delegat EOS

După ce ați auzit că unii delegați EOS câștigă până la 5.000 USD pe jetoane EOS, probabil vă întrebați cum puteți obține o parte din acțiunea respectivă. Avem vești bune pentru tine. A deveni delegat EOS nu este atât de complicat pe cât ai crede. Și, nu există nicio limitare cu privire la cine poate deveni unul.

În acest ghid, vă arătăm cum să deveniți un delegat EOS, precum și cum să vă creșteți șansele de a deveni unul dintre cei douăzeci și unu de producători de blocuri. Sa incepem.

Avertisment corect: Dacă doriți să deveniți delegat EOS, trebuie să vă simțiți confortabil în legătură cu software-ul și hardware-ul. Mai exact, ar trebui să fiți familiarizați cu cel puțin GitHub, o interfață de linie de comandă (CLI) și specificațiile hardware ale aparatului pe care îl utilizați, cel puțin.

Cerințe hardware pentru delegatul EOS

EOS cerințe hardware pentru delegați sunt minime. Potrivit fondatorului EOS, Dan Larimer, „EOSIO poate rula cu foarte puțină memorie, mai puțin de 100 MB + dimensiunea fișierului de memorie partajată. Cerințele pentru fișierul de memorie partajată depind de starea aplicației dvs. locale (numărul de utilizatori etc.). ” În afară de cerința de memorie, nu există multe altele.

Cum să vă înregistrați ca delegat EOS

Notă: Aceste instrucțiuni presupun că ați clonat deja EOSIO din Depozitul GitHub, configurat instrument de linie de comandă cleos, și aveți un portofel EOS cu niște EOS în el.

Pasul 1. Creați un bp_info.json cu informațiile prezentate în Standard de informații EOS BP.

Pasul 2. Dacă nu aveți deja unul, creați un site web pentru delegatul dvs. (adică https://EOSCoinCentral.com).


Pasul 3. Adăugați fișierul JSON la rădăcina domeniului site-ului dvs. web (adică https // EOSCoinCentral.com / bp.json).

Pasul 4. Înregistrați-vă ca delegat EOS executând următoarea comandă cleos:

cleos regproducer sistem

  • nume de cont – ar trebui să aibă până la 12 caractere. Fiecare caracter trebuie să fie fie o literă mică, fie un număr de la 1 la 5. Primul caracter trebuie să fie o literă mică, nu un număr.
  • cheie_producător – cheia publică de la producătorul dvs. Keypair.
  • url – site-ul web pe care l-ați configurat la pasul 2.
  • locație – locație relativă pentru planificarea celui mai apropiat vecin

Pasul 5. Verificați dacă sunteți acum delegat executând comanda:

lista de producători de sisteme cleos

Ar trebui să puteți găsi numele contului în listă cu numărul de voturi pe care le aveți.

Numărul de voturi și recompense blocate zilnic ale primilor zece delegați

Numărul de voturi și recompense blocate zilnic ale primilor zece delegați

Cum să vă îmbunătățiți șansele de a deveni producător de blocuri

EOS Go, o organizație administrată de comunitate, a creat o listă de opt criterii pe care fiecare delegat ar trebui să o aibă. În fiecare săptămână înainte de lansare, EOS Go a examinat delegații și i-a clasat în funcție de aceste criterii. Delegații cu un rang mai ridicat au obținut inevitabil mai multe voturi pentru a deveni un producător de blocuri. Deși aceste articole nu erau necesare, comunitatea i-a văzut pe delegați cu o atenție sporită.

De atunci, EOS Go și-a oprit recenziile săptămânale. Cu toate acestea, ar trebui să respectați standardele dacă doriți să deveniți producător de blocuri. Cele opt standarde sunt:

Adresa URL a site-ului public (și conturi de socializare)

Prezența comunității este vitală pentru un delegat. Ar trebui să aveți un site web pe care membrii comunității îl pot vizita pentru a afla mai multe despre planurile dvs. ca delegat. Care sunt obiectivele tale? Cum veți beneficia de ecosistemul EOS?

Folosiți-vă conturile de social media pentru a interacționa cu alții. Sunt o platformă excelentă pentru a face anunțuri și pentru a răspunde la întrebări.

Link-uri către informații de identificare

Creați linkuri și puneți la dispoziția publicului următoarele informații:

  • Numele oficial al producătorului de bloc
  • Locația sediului companiei
  • Locația așteptată a serverelor
  • Tipul de servere (cloud, bare metal etc.)
  • Lista actuală a angajaților și imagini cu cel puțin 67% din personal
  • Calificări relevante pentru cel puțin 67% din personal

Deținătorilor de jetoane EOS le pasă de aceste informații. Nu vor să fie nevoiți să petreacă ore întregi încercând să o găsească.

Specificații tehnice și cheltuieli de resurse

În această secțiune, ar trebui să estimați care vor fi costurile dvs. de funcționare ca delegat. Fii clar în ce tip de hardware folosești, precum și ce faci pentru a-l întreține.

Plan de scalare hardware

Pe măsură ce rețeaua EOS crește, trebuie să aveți un plan despre cum să gestionați acest lucru ca delegat.

Schița proiectului pentru beneficiile comunității

Susținătorii EOS sunt fermi în legătură cu delegații care folosesc o parte din recompensele lor pentru proiecte comunitare. Când câștigați între 500 și 5.000 USD pe zi (la prețurile actuale), vă puteți permite să dați puțin înapoi.

Lista numelor de noduri Telegram și Testnet

Listarea informațiilor dvs. Telegram permite membrilor comunității să contacteze dacă au întrebări sau comentarii. Furnizarea de nume de noduri pe testnet permite participarea și testarea comunității testnet.

Foaie de parcurs candidat la producător de blocuri

Foaia de parcurs este un document mai aprofundat care descrie în continuare unele dintre punctele anterioare. Aceasta include „Valori, cronologia proiectului comunitar, finanțe, transparență sau orice alt subiect pe care candidatul îl consideră important”.

Poziția pe dividende

În cele din urmă, ar trebui să documentați dacă veți distribui sau nu recompensele inflației EOS către deținătorii de jetoane și, dacă sunteți, cum veți face acest lucru.

Devine delegat EOS Merită?

Depinde de tine. Pentru a face minimul necesar pentru a deveni delegat EOS, este nevoie doar să executați câteva comenzi din CLI. Cu toate acestea, achiziționarea de hardware care se adaptează la rețea, construirea încrederii comunității și obținerea de suficiente voturi pentru a asigura un venit vor fi o provocare.

Producătorii actuali de blocuri au cel puțin 60 de milioane de voturi. Și delegatul care câștigă recompense cu cel mai mic număr de voturi are încă aproape 16 milioane.

În acest moment, va fi o luptă ascendentă pentru dvs. Dar delegații sunt obligați să vină și să plece în următorii câțiva ani. Deci, nu este niciodată prea târziu să începi să încerci.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map