Cum să cumperi Bitcoin anonim în 2018

Dacă confidențialitatea este o preocupare pentru dvs. atunci când tranzacționați în criptomonede, probabil că v-ați întrebat cum să cumpărați bitcoin anonim. Dacă da, atunci sunteți în locul potrivit.

Pe măsură ce bitcoinul a devenit mai popular, diferitele intrări în criptomonede au devenit mai reglementate. Dacă cumpărați bitcoins cu fiat, atunci punctul dvs. de intrare este de obicei unul dintre schimburile fiat-to-crypto, cum ar fi Bitstamp, Coinbase sau Gemeni. Problema pentru oricine are o atenție deosebită la confidențialitate este că aceste schimburi necesită toate ID-ul dvs. pentru a cumpăra bitcoin.

Pentru oricine din lumea dezvoltată, confidențialitatea poate fi cea mai mare preocupare atunci când predă ID-ul unui schimb. Cu toate acestea, pentru oamenii din lumea în curs de dezvoltare, cerința de identificare este un impediment sever pentru cumpărarea de bitcoin. Criptomonedele oferă o soluție oamenilor din țările în curs de dezvoltare în care moneda lor națională poate fi supusă inflației astronomice. În alte scenarii, guvernele corupte pot sechestra fonduri deținute în numerar sau bănci.

Cu toate acestea, există mai mult de un miliard de oameni în lume, mai ales în țările în curs de dezvoltare, care nu au nicio formă de identitate. Deci, lumea criptomonedelor este aproape exclusivă pentru ei. O soluție pentru cum să cumperi bitcoin anonim, fără a utiliza un ID, ar putea dovedi o soluție valoroasă pentru mulți cetățeni din țările în curs de dezvoltare.

Deci, care sunt opțiunile pentru cumpărarea Bitcoin anonim în 2018?

Cum să cumpărați Bitcoin anonim folosind un schimb Fiat-to-Crypto

Așa cum am menționat deja, utilizarea a numeroase schimburi fiat-to-crypto mainstream este în afara, deoarece vor dori să vadă o copie a ID-ului dvs..

Există câteva excepții, în cazul în care schimburile fiat la cripto vă vor permite să cumpărați bitcoin numai folosind cardul dvs. de credit și fără a furniza un ID. Este posibil ca acestea să nu fie valabile pentru toate țările, dar se pare că Coinmama și Changelly sunt două exemple de schimburi care nu necesită întotdeauna un ID pentru a face o achiziție, în special pentru tranzacții cu valoare redusă..

Desigur, odată ce ați furnizat cardul de credit, atunci lăsați o urmă de hârtie în urmă, deci pentru a cumpăra bitcoin anonim, aceasta nu este o soluție 100% infailibilă. O altă opțiune aici ar putea fi cumpărarea unuia dintre numeroasele carduri de credit preplătite disponibile pe piață astăzi. În timp ce un card de credit tradițional are numele dvs. codificat pe cardul însuși, multe carduri preplătite necesită înregistrare, însă cardul în sine nu deține niciunul dintre datele dvs. personale.

Cum să cumpărați Bitcoin în mod anonim utilizând un schimb de cripto-criptă

Această soluție se bazează pe faptul că dețineți deja câteva altcoins pe care le puteți schimba cu bitcoin. Dacă faceți acest lucru, puteți cumpăra bitcoin fără ID folosind un schimb de cripto-criptă, cu accent pe confidențialitate, cum ar fi Changelly.

Cum să cumpărați Bitcoin anonim folosind un schimb Peer-to-Peer

Forma schimburilor de la egal la egal poate varia. Cu toate acestea, toate vizează conectarea cumpărătorilor și a vânzătorilor de criptomonede. Dacă ați ajuns până aici și încă vă întrebați cum să cumpărați bitcoin anonim, atunci aceasta ar putea fi soluția pentru dvs..


LocalBitcoins oferă o platformă unde puteți găsi o persoană locală care dorește să-și vândă bitcoins-urile. Există opțiuni de plată prin PayPal, prin transfer bancar sau, dacă vă concentrați în principal pe anonimat, puteți cumpăra de la un vânzător local întâlnindu-le și predând numerar.

LocalBitcoins

LocalBitcoins oferă opțiuni pentru cumpărarea BTC anonim cu numerar

Fiecare comerciant de pe platformă are un scor de încredere bazat pe recenziile persoanelor care au interacționat anterior cu ei. Mai ales dacă intenționați o tranzacție în numerar, utilizați aceste scoruri de încredere cu înțelepciune pentru a găsi un vânzător care are feedback decent. La urma urmei, tranzacționarea în numerar vine cu riscurile sale.

Zidul monedelor oferă un serviciu similar cu LocalBitcoins. Cu toate acestea, va trebui să aveți un număr de telefon pentru a utiliza această opțiune, deoarece bursa funcționează pe baza SMS-urilor. Desigur, acest lucru înseamnă că nu este anonim dacă utilizați numărul de telefon înregistrat. În unele țări, cum ar fi Marea Britanie sau Mexic, puteți cumpăra în continuare un SIM preplătit fără a vă dezvălui datele personale.

Cum să cumperi Bitcoin anonim folosind un bancomat Bitcoin

În timp ce unele ATM-uri Bitcoin necesită înregistrare și o adresă de portofel existentă, există altele care nu. Puteți pur și simplu să vă îndreptați către mașină și să-i spuneți că doriți să depuneți bani în schimbul bitcoinului. Când vi se solicită să introduceți o adresă de portofel, este posibil să puteți selecta o opțiune care să spună că nu aveți una. Dacă da, aparatul va genera un portofel de hârtie pentru dvs..

Nu toate bancomatele Bitcoin acceptă această caracteristică. Cu toate acestea, presupunând că aparatul vă va oferi o adresă de portofel, puteți transfera bitcoinul dvs. în propriul portofel ulterior.

Feriți-vă că bancomatele Bitcoin oferă, de obicei, un curs de schimb slab, deci este probabil să fie o opțiune costisitoare.

Bancomat Bitcoin

Bancomat Bitcoin la Aeroportul Schiphol, Amsterdam. Credit de imagine: schiphol.nl

rezumat

Dintre toate modalitățile de a cumpăra bitcoin în mod anonim, cea mai sigură și privată cale este opțiunea Bitcoin ATM. Cu toate acestea, presupunem că puteți găsi una care să vă permită să rămâneți anonim și să vă ofere o nouă adresă de portofel.

Dacă această opțiune nu este disponibilă pentru dvs., încercați LocalBitcoins pentru o tranzacție de numerar locală. Doar asigurați-vă că vă asigurați că persoana cu care tranzacționați are un scor de încredere suficient de decent. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că aveți bitcoinul în siguranță în portofelul digital înainte de a pleca.

Cumpărarea de bitcoin în mod anonim în 2018 nu este neapărat ușoară, dar se poate face. Înainte de a începe oricare dintre aceste opțiuni, asigurați-vă că aveți cu adevărat nevoie de anonimat. Cumpărarea de bitcoin utilizând alte metode, cum ar fi utilizarea unui schimb de conformitate, va oferi mai puțină confidențialitate. Cu toate acestea, poate fi o modalitate mai sigură de a tranzacționa.

Imagine prezentată prin amabilitatea Pixabay

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map