Cine este Brock Pierce? Blockchain Capital, EOS și preluarea lui John Oliver

Cine este Brock Pierce? Blockchain Capital, EOS, & John Oliver Takedown

Brock Pierce este unul dintre cei mai bogați oameni din cripto, cu o valoare netă estimată de peste 1 miliard de dolari. El și-a câștigat banii ca investitor și antreprenor în spațiu în ultimii cinci ani. Înainte de implicarea sa în comunitatea criptografică, Pierce a fost co-fondator al unei startup-uri eșuate în timpul balonului dot-com. Înainte de asta, el era un copil actor.

Povestea lui Brock Pierce este excentrică și ciudată, la fel ca multe povești din cripto. Recent, trecutul lui Pierce a fost supus unui control intens după ce John Oliver i-a încurajat pe telespectatori Săptămâna trecută în seara asta la Google „Brock Pierce Scandal”. Vom analiza toate acestea și multe altele în acest scurt ghid al miliardarului Brock Pierce.

Brock pierce copilul cu capul

Carieră în rolul copilului & DEN

Copiii din anii 1990 vor găsi imediat fața lui Brock Pierce vag familiară. El seamănă încă cu sinele său de 12 ani care a jucat în Disney’s Mighty Ducks franciza de filme. Pierce a câștigat, de asemenea, rolul principal în film Primul copil alături de Sinbad. Deja, povestea lui Pierce începe cu un început ciudat, unic.

De-a lungul anilor 90, Pierce a jucat roluri secundare și în alte câteva filme. A părăsit spectacolul la vârsta de 17 ani pentru a deveni co-fondator al unei startup-uri numite Digital Entertainment Network. DEN a strâns 88 de milioane de dolari în balonul dot-com și, până la vârsta de optsprezece ani, Pierce câștiga 250.000 de dolari / an. Cu toate acestea, compania nu a fost niciodată profitabilă și în curând s-a prăbușit.

Blockchain Capital & Investind

După DEN, Brock Pierce a scăpat de pe hartă o vreme. A scăzut, a trăit din economiile din actorie și DEN și și-a asumat câteva oportunități antreprenoriale / de consultanță / investiții. El reapare pe radar în 2013, când a ajutat la crearea Blockchain Capital.

În calitate de investitor timpuriu în spațiu, Pierce a participat la finanțarea unora dintre proiectele cheie din ecosistem astăzi. Pierce a fost unul dintre cei mai mari contribuitori la Ethereum ICO. El a susținut primele zile ale Coinbase. Mai recent, a investit în Tether și Bitfury. Acestea sunt doar punctele culminante. Blockchain Capital (și Pierce) au fost implicați în multe dintre principalele ICO-uri și întreprinderile pre-seed / seed în cripto.

Dacă știi ceva despre aceste proiecte, îți vei da seama că acolo a devenit Pierce miliardar. De exemplu, în timpul pre-vânzării Ethereum, 1 ETH era în jur de 0,30 USD. Astăzi, același ETH valorează mai mult de 700 USD, reprezentând o rentabilitate a investiției de 23.000%. Pierce a părăsit Blockchain Capital în 2017.

Pierce și-a folosit averea pentru a cumpăra un loc frumos în Puerto Rico, unde locuiește fără să plătească impozite pe venit.

Președinte al Fundației Bitcoin

În 2015, Pierce a fost ales președinte al Fundației Bitcoin în dificultate. Aproape în același timp, zvonurile și informațiile divulgate de la fundație au indicat că nu mai aveau bani. Ei și-au disponibilizat o mare parte din personalul lor și nu mai aveau fonduri pentru a plăti devizorii Bitcoin Core care lucraseră anterior pentru fundație.


Acest declin afectează în continuare Fundația, iar căderea sa din grație arată efectele pe termen lung ale gestionării defectuoase asupra comunității. Ascensiunea lui Pierce la președintele consiliului a fost dramatică și controversată. În timp ce organizația s-a străduit să-și recapete statura anterioară sub președinția lui Pierce, se pare că a oprit sau a încetinit sângerarea deocamdată.

Block.one & EOS

În 2017, Blockchain Capital a anunțat o vânzare de jetoane pentru o nouă platformă DApp scalabilă. În cele din urmă, acea ofertă a fost restructurată sub o nouă entitate: Block.one. Noul simbol și platformă urma să se numească EOS.

EOS crowdsale a continuat să fie cel mai mare ICO din 2017, anul ICO-urilor. Block.one a strâns peste 700 de milioane de dolari în 2017 din evenimentele sale generatoare de simboluri pentru EOS. Brock Pierce a fost listat ca unul dintre co-fondatori și chiar a preluat rolul de Chief Strategy Officer pe măsură ce compania și finanțarea au crescut.

Cu toate acestea, la scurt timp după o difuzare a lui John Oliver Săptămâna trecută în seara asta în martie 2018, a pus sub semnul întrebării istoria lui Pierce, Block.one și EOS au lansat o postare pe blog care preciza că compania și Pierce au fost de acord reciproc să se despartă. Pierce nu mai este listat pe materialele EOS, inclusiv fiind editat din videoclipuri de marketing anterioare.

John Oliver & Scandal

Deci, ce s-a întâmplat care a determinat această cădere din har?

john oliver brock pierce

Scurtă mențiune a lui John Oliver despre Pierce făcea aluzie la acuzațiile potrivit cărora Pierce ar fi fost implicat într-un scandal sexual minor în timp ce lucra la DEN. Oliver pur și simplu și-a încurajat telespectatorii la „scandalul lui Brock Pierce” pentru a evita răspunderea pentru raportare, dar punctele de vânzare online nu sunt atât de plictisitoare.

Povestea din ultimele zile ale DEN este cea mai sălbatică parte din saga Brock Pierce. El și cofondatorii săi au fugit literalmente din țară atunci când compania lor a început să meargă. În același timp, au început să apară acuzații din partea foștilor angajați cu vârsta sub optsprezece ani că unii dintre fondatori le-au propus în mod necorespunzător. Pierce și cofondatorii săi au fost arestați în Spania și aduși înapoi în SUA pentru proces.

colin-rector infractor sexual

În cele din urmă, acuzațiile împotriva lui Pierce în două cazuri au fost abandonate. De asemenea, el a soluționat un proces civil pentru 26.000 de dolari. Cu toate acestea, unul dintre partenerii lui Pierce din DEN, John Collins-Rector a fost condamnat pentru mai multe acuzații de tentativă pentru copii.

Natura esențială a fugii din țară și soluționarea proceselor în legătură cu abaterile sexuale a făcut ca tensiunea în cariera lui Pierce să crească tensiune. Plecarea sa de la EOS este cel mai mare exemplu în acest sens, dar a determinat și mai mulți membri ai consiliului să părăsească Fundația Bitcoin când Pierce a fost numit președinte.

Concluzie

Pierce servește în prezent ca președinte al Fundației Bitcoin. În timp ce rolul său la Block.one, EOS și Blockchain Capital s-a încheiat, el este încă un investitor activ în spațiu. El organizează petreceri și mese mari acasă la Puerto Rico pentru cripto literati, iar influența sa în spațiu este încă semnificativă. Indiferent ce credeți despre scandalul care îl înconjoară, calificările sale, conducerea sa sau personalitatea sa excentrică, nu se poate nega că este un miliardar influent și excentric care joacă un rol major în ecosistemul cripto..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map