Cele mai bune schimburi de criptomonede în 2020

Cele mai bune schimburi de criptomonede din 2018 pentru investitorii din SUA

Lucrurile se mișcă rapid în lumea cripto. Așa cum o monedă poate urca în topuri în câteva ore sau zile, la fel și schimburile. Luați Binance, de exemplu. A devenit rapid cel mai utilizat sistem de schimb din lume în mai puțin de un an. Cu toate schimbările și confuzia, poate fi dificil să țineți evidența celor mai bune schimburi de criptomonede. Pentru cei noi în spațiu, găsirea unui schimb care vă place și încredere poate fi, de asemenea, o provocare cu toate opțiunile. Acest ghid prezintă caracteristicile cheie ale principalelor schimburi de criptomonede din 2018.

Trebuie să setăm constrângeri la acest ghid într-un fel, altfel ar fi prea mult pentru a fi util. Acestea fiind spuse, pentru acest ghid ne vom concentra pe principalele schimburi de criptomonede care deservesc cetățenii SUA.

Fără alte întrebări, să ne scufundăm.

Schimburi Fiat (USD)

Primul lucru pe care va trebui să-l faceți dacă sunteți nou în investiții sau doriți să investiți mai mulți bani în criptă este să vă convertiți moneda fiat în criptă. Pentru investitorii americani, aceasta înseamnă să depuneți USD la un schimb pentru a obține BTC sau ETH.

Numim bursele care acceptă valute fiat „gateway-uri fiat”. Întrucât tranzacționează în USD, acestea sunt supuse multor reglementări și trebuie să îndeplinească cerințele de raportare de la agențiile de stat și federale. Acest lucru face ca schimburile fiat să fie mai dificil de configurat decât schimburile cripto-la-criptă.

De asemenea, înseamnă că bursele fiat au de obicei perechi de tranzacționare limitate, deoarece acele perechi de tranzacționare sunt reglementate. Ca atare, dacă doriți să cumpărați un altcoin de nișă, va trebui, de obicei, să cumpărați ETH sau BTC la o bursă fiat și apoi să transferați aceste fonduri la o bursă crypto-to-crypto pentru a cumpăra tokenul dorit.

Cele mai bune schimburi de criptomonede pentru depozite în USD sunt mai jos.

Coinbase

Una dintre cele mai populare și mai cunoscute opțiuni pentru tranzacțiile în USD. Coinbase are sediul central în San Francisco și funcționează din 2011. În general, acestea sunt considerate sigure și se mândresc cu peste 13 milioane de utilizatori. Cu toate acestea, sunt cunoscuți pentru că au unele dintre cele mai mari taxe ale oricărui gateway fiat.

CoinMama

De la înființarea sa în 2013, CoinMama a condus calea ca site-ul de unde puteți achiziționa cripto cu un card de credit sau de debit. Acest lucru îl face foarte ușor de utilizat. Spre deosebire de alte burse, CoinMama este o piață de cumpărare care vă permite să transferați imediat fonduri către alte portofele la cumpărare. De asemenea, au taxe relativ mari, dar experiența simplă o face ușor de utilizat.

GDAX

GDAX este fratele mai mare al Coinbase, condus de aceeași companie. Spunem fratele mai mare, deoarece interfața și funcționalitatea GDAX atrag investitori mai avansați decât interfața Coinbase prietenoasă cu începătorii. Mulți comercianți din SUA, care sunt investitori serioși, gravitează către GDAX.

Kraken

Kraken a intrat pe scenă în același timp cu Coinbase în 2011. Are sediul și în San Francisco, deci sunt rivali. Utilizatorii par foarte împărțiți pe Kraken, unii lăudând experiența lină pe platformă, în timp ce mulți alții își dispută serviciul pentru clienți și caracteristicile buggy.

CEX.io

CEX.io este o bursă din Londra care funcționează din 2013. Au primit o reputație destul de bună de-a lungul anilor, fiind ușor de utilizat și bine conceput. Totuși, recent, au existat probleme de servicii pentru clienți, așa că procedați cu prudență.

LocalBitcoins

LocalBitcoins nu este un schimb atât de mult, ci un site de potrivire pentru persoanele care doresc să cumpere și să vândă cripto în lumea reală. Puteți apoi să vă întâlniți personal sau să tranzacționați online printr-o multitudine de metode de plată. Atâta timp cât vă faceți diligența cu persoana cu care tranzacționați, LocalBitcoins este o modalitate excelentă de a intra în cripto.

BitStamp

BitStamp este unul dintre cele mai fiabile schimburi cu unele dintre cele mai mici taxe de tranzacție. Cu sediul în afara Luxemburgului, există din 2011.

zodia Gemeni

Gemenii s-au remarcat prin asistența pentru clienți, care este cu mult peste media din industrie. Este un schimb din New York, fondat în 2015 de gemenii Winklevoss. Nu oferă multe criptomonede, iar depozitele sunt limitate la transferuri bancare, dar Gemeni este unul dintre cele mai bune schimburi pentru începători.

BitFlyer

BitFlyer este nou în SUA, dar nu nou în lumea tranzacțiilor cu criptomonede. Este unul dintre cele mai mari schimburi de Bitcoin din lume. Nu sunt încă autorizați în toate cele 50 de state, dar funcționează în majoritatea acestora.

BitQuick

BitQuick este diferit de majoritatea schimburilor prin faptul că puteți depune fizic numerar într-un cont bancar pentru a vă finanța comenzile. Această structură netradițională face un pic mai riscant să faci afaceri (deoarece nu există opțiuni de rambursare), dar BitQuick are, în general, o bună reputație în comunitate.

Paxful

Paxful funcționează într-un mod similar cu LocalBitcoins, creând o piață în care cumpărătorii și vânzătorii se pot întâlni și conveni asupra termenilor. Schimbul a fost lansat în 2015 și are sediul în Delaware. Cu toate acestea, taxele pentru tranzacții pot fi mari.

Schimburi Crypto-to-Crypto

După ce v-ați tranzacționat cripto-ul cu fiat, veți dori să mutați fondurile nou achiziționate într-un schimb cu mai multe opțiuni. Schimburile Fiat nu poartă, de obicei, monede de nișă, așa că, pentru a le obține, veți utiliza un schimb de cripto-la-criptă. Iată cele mai bune:

Binance

Viteza cu care Binance a devenit cel mai bun schimb de cripte din lume este uluitoare. În câteva luni scurte, a dominat piața. Din motive întemeiate, de asemenea. Oferă o mulțime de caracteristici, perechi de tranzacționare, securitate și lichiditate, împreună cu comisioane mici. Moneda sa Binance stimulează, de asemenea, tranzacționarea și reduce comisioanele.

Bittrex

Bittrex are sediul în Seattle și au câștigat reputația că vor să respecte cu strictețe reglementările SUA. Sunt o opțiune sigură și bine stabilită pentru tranzacționare, cu asistență bună pentru clienți.

Criptopie

Cryptopia este cunoscută ca un schimb de nișă de tranzacționare sau altcoins mai puțin populare. Au taxe reduse și asistență bună pentru clienți. Cu toate acestea, aceștia nu acceptă Ethereum, iar natura redusă a schimbului înseamnă un volum redus pentru tranzacționare.

KuCoin

KuCoin este un schimb criptografic bazat pe Hong Kong. Partea unică a abordării lor este că redistribuie profiturile din funcționarea schimbului prin moneda lor nativă, acțiunile KuCoin.

Poloniex

Poloniex a fost printre cele mai bune schimburi de criptomonede din lume. Cu toate acestea, popularitatea sa a scăzut în fața noilor concurenți, a problemelor de asistență pentru clienți și a problemelor legate de retrageri.

Concluzie

Acestea sunt cele mai bune schimburi de criptomonede pentru investitorii din SUA în 2018. Dacă găsiți unul care vă atrage atenția, faceți clic pe link pentru a afla mai multe în recenziile noastre complete de schimb. Apoi, înscrierea pe site-ul fiecărei burse este de obicei simplă. Dacă sunteți nou în materie de investiții cripto, asigurați-vă că citiți cele mai bune practici pentru păstrarea cripto-ului în siguranță, cum ar fi utilizarea autentificării cu doi factori și mutarea monedelor dvs. într-un portofel privat după ce le-ați cumpărat..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map