Cele mai bune recenzii Ethereum Wallet pentru 2020

Ethereum are una dintre cele mai mari capacități de piață din lumea criptomonedelor, așa că nu este de mirare că a existat un aflux major de atenție din partea publicului de masă.

Cu această atenție sporită vine necesitatea unui loc sigur pentru depozitarea eterului.

Așa că vom vorbi despre portofelele Ethereum. Gândiți-vă la ceea ce aveți cu adevărat nevoie pentru a vă păstra eterul. Câteva întrebări de rezolvat:

 • Aveți nevoie de un portofel care poate conține mai multe valute sau doar de Ethereum? Există o mulțime de portofele care vă permit să țineți criptos diferite, precum și unele care sunt strict pentru Ethereum.
 • Aveți de gând să tranzacționați frecvent Ethereum? Unele portofele îl fac mai ușor pentru comercianții frecvenți, iar altele acordă prioritate securității și poate fi puțin dificil să tranzacționezi frecvent cu.
 • Doriți acces la portofelul dvs. de oriunde, oricând sau numai dintr-o singură locație? Există adesea o relație inversă între accesibilitate și securitate.

La sfârșitul acestui ghid, veți cunoaște cele mai populare portofele Ethereum și care este perfect pentru dvs..

Cele mai bune portofele Ethereum

Ce trebuie să căutați într-un portofel Ethereum

Găsirea portofelului Ethereum perfect nu ar trebui să fie dificilă, dar necesită o înțelegere generală a modului în care funcționează stocarea criptomonedelor.

În linii mari, există în general patru tipuri de portofele diferite:

 1. Portofele hardware: Aceste portofele sunt portofele fizice care au cheile dvs. private criptate în ele. Acestea sunt cele mai sigure tipuri. Nivelul Gringotts Wizarding Bank. Portofelele hardware vă permit să vă păstrați criptomonedele în spațiul de stocare „la rece” – offline – astfel încât monedele dvs. să fie inaccesibile hackerilor de internet.
 2. Portofele online: Aceste portofele există online. Duh. Deși sunt încă considerate extrem de sigure, faptul că sunt conectate la Internet vă expune la un risc mic. Puteți utiliza aceste portofele pe o varietate de dispozitive.
 3. Portofel desktop: Aceste portofele sunt descărcate și instalate pe computer (computer sau laptop). Odată instalat, numai acel computer specific poate accesa portofelul.
 4. Portofele din hârtie: Aceste portofele sunt bucăți de hârtie cu cheile dvs. private pe ele. Acestea sunt extrem de riscante, deoarece dacă pierdeți această bucată de hârtie, șansa de a vă accesa monedele în viitor este extrem de redusă. La revedere mulah. În plus, majoritatea site-urilor de generare a portofelelor de hârtie sunt de fapt site-uri de phishing care pradă comercianți de cripto-novice. Portofelele de hârtie pentru Ethereum sunt deosebit de recomandabile, deoarece există un lipsa substanțială de opțiuni bune.

Când căutați un portofel securizat pentru criptomonede, țineți cont de urmând patru caracteristici:

 1. Chei private: Vrei să ai o cheie privată pe care doar tu o deții. Aceasta este în esență cheile pentru accesarea monedelor dvs., iar securitatea aici nu este negociabilă.
 2. Comunitate de dezvoltare: Deoarece portofelele Ethereum sunt relativ noi, reputația este imensă. Căutați o comunitate de dezvoltare activă, care să aibă un viitor promițător.
 3. Interfață de utilizator simplă: Căutați ceva ușor de utilizat. De asemenea, doriți să vă asigurați că portofelul dvs. este compatibil cu diferite sisteme de operare.
 4. Securitate și backup: Minimizează-ți expunerea la erori umane. Nu fiți persoana care face știri pentru că a pierdut un milion de dolari în cripto, deplasându-și portofelul hardware și uitând să vă copiați informațiile..

Economisiți-vă problemele și găsiți un portofel care are cele patru criterii de mai sus.

TREZOR

TREZOR este un portofel hardware, ceea ce înseamnă că deține cheile private offline (pe care le știați deja pentru că ați citit cu atenție textul anterior, nu ?!). Inventat inițial pentru Bitcoin, utilizatorii pot acum stoca Ethereum pe TREZOR folosind interfața web MyEtherWallet.

recenzie portofel trezor

Acest dispozitiv de dimensiune a unei unități flash stochează eterul offline cu un cip electronic securizat. Utilizatorii pot activa acest cip electronic doar conectându-se cu parola lor. TREZOR folosește, de asemenea, o conexiune USB limitată, ceea ce înseamnă că poate chiar interacționa în siguranță cu computerele care ar fi putut fi compromise sau infectate.


Per total: TREZOR este o alegere excelentă, deoarece este extrem de sigur, are o comunitate de dezvoltare activă și permite utilizatorilor să stocheze atât Bitcoin, cât și Ethereum. Costă în jur de 99 de dolari.

Vizitați Trezor

Ledger Nano S

Ledger Nano S este unul dintre cele mai apreciate portofele hardware, deoarece excelează în cele patru criterii menționate anterior. Interfața este foarte ușor de utilizat. Este livrat cu un mic ecran OLED care simplifică controlul tranzacțiilor. Utilizatorii pot seta un pin de 4 cifre pe portofelul fizic în sine, care este un element suplimentar adăugat pentru a preveni înregistrarea tastelor.

portofel hardware ledger nano s

Ledger Nano S stochează eterul offline și cere utilizatorilor să semneze tranzacții cu cheia privată pentru a cheltui eterul. În plus, Ledger Nano S are o opțiune de a crea un seed de recuperare pentru a vă recupera cheile private dacă dispozitivul este pierdut sau rupt. Această caracteristică adăugată vă minimizează riscul de a vă pierde toate monedele dacă vă pierdeți dispozitivul. Ledge Nano S ameliorează stresul utilizării unui portofel hardware și stochează atât Ethereum (ETH), cât și Ethereum Classic (ETC).

Per total: Ledger Nano S este gât și gât cu Trezor, dar are un preț mult mai modest de 65 de dolari. Interfața elegantă a utilizatorului și elementele de securitate adăugate îl fac o opțiune extrem de competitivă pentru orice investitor de criptomonede.

Vizitați Ledger

Portofelul Exodus

Exodus este un portofel pentru desktop și este primul portofel pentru desktop din lume care poate conține mai multe criptomonede. În timp ce majoritatea portofelelor criptografice sunt limitate doar la Bitcoin și Ethereum, Exodus face posibilă deținerea unui portofoliu mult mai diversificat.

Unul dintre cele mai atrăgătoare aspecte ale Exodus este interfața de utilizator perfectă și curată, care prezintă portofoliul unui utilizator ca o diagramă circulară. Exodus este întotdeauna conectat la Internet, dar nu ia cheile private de pe dispozitiv. În plus, recuperarea unui e-mail cu un singur clic și cheile de copie de rezervă fac posibilă restaurarea portofelului.

portofoliu de examinare portofel exod

De asemenea, include ShapeShift încorporat, astfel încât schimbul de criptomonede este mult mai ușor. Avantajul Exodus este că puteți tranzacționa cu ușurință criptomonede, în timp ce va trebui să vă supuneți unui proces îndelungat cu portofele hardware.

Per total: În timp ce Exodus are o interfață de utilizator foarte simplă, este important să ne amintim că este întotdeauna conectat la Internet. Numai acest fapt îl face puțin mai sigur decât un portofel hardware. Deși riscul este neglijabil, merită totuși menționat.

Vizitați Exodul

Coinbase

Coinbase, un portofel web, este cel mai simplu și mai ușor de utilizat în comparație cu alte opțiuni din această listă. Este atât o platformă de schimb, cât și o portofel. Puteți cumpăra Ethereum, Bitcoin și Litecoin cu monedă fiduciară și puteți păstra criptomonedele în siguranță.

recenzie portofel coinbase

Deoarece cheile private sunt stocate pe serverele găzduite de Coinbase, în cele din urmă nu aveți control total asupra cheilor dvs. Din fericire, Coinbase este o companie extrem de credibilă din San Francisco, cu o evaluare de peste 1 miliard și o reputație ca fiind foarte sigură și de încredere.

Per total: Ușurința de utilizare face din Coinbase o opțiune de top pentru mulți începători. Singurul dezavantaj este că, în cele din urmă, utilizatorii nu au același tip de control asupra cheilor lor private ca și cum ar avea un portofel hardware.

Vizitați Coinbase

MyEtherWallet

MyEtherWallet este un portofel web open-source diferit de Coinbase și de alte portofele web tradiționale prin faptul că dețineți controlul complet al cheii dvs. private pe computer. Aceasta înseamnă că puteți genera portofele noi și vă puteți stoca eterul fără a fi nevoie să faceți acest lucru pe serverele MyEtherWallet. Aceasta înseamnă, de asemenea, că sunteți pe deplin responsabil pentru crearea în siguranță a portofelului.

MyEtherWallet este minunat, deoarece vă permite să scrieți și să accesați contracte inteligente. De asemenea, se conectează cu Trezor și Ledger Nano S pentru a vă accesa în siguranță Ethereum în cadrul platformei MyEther.

MyEtherWalletReview

Accesați MyEtherWallet

Jaxx

Jaxx este un portofel software care acceptă multe dintre principalele monede criptomonede, inclusiv Ethereum. Portofelul este ușor disponibil pe:

 • Android (mobil și tabletă)
 • iOS (mobil și tabletă)
 • OS X
 • Windows
 • Linux
 • Chrome (extensie)

În curând, există și un portofel hardware.

Proiectat având în vedere utilizatorul final, portofelul este simplu de utilizat și are o interfață intuitivă pe care chiar și un titular pentru începători nu ar trebui să aibă nicio problemă.

Cu Jaxx, puterea este în întregime în mâinile tale. Toate cheile sunt create pe dispozitivul dvs. local și nu sunt trimise niciodată pe niciun server. Din această cauză, compania nu poate accesa fondurile dvs. De asemenea, Jaxx evită colectarea informațiilor personale și nu trebuie să furnizați nicio verificare pentru a utiliza portofelul. Pentru entuziaștii cripto care apreciază confidențialitatea, acesta este un lucru minunat.

În plus, codul pentru portofelul Jaxx este audibil pentru oricine. Acest lucru aduce un nivel de încredere comunității, deoarece orice persoană își poate audita baza de coduri și poate prezenta orice probleme sau lacune. Jaxx subliniază faptul că, pentru a preveni copiatele rău intenționate, codul lor nu este open source. Cu toate acestea, nivelul de transparență pe care îl oferă ar trebui să fie suficient pentru a oferi companiei încrederea dvs..

Per total: Cu o interfață curată și un control complet asupra cheilor de portofel, Jaxx este o opțiune excelentă pentru stocarea criptomonedei. Portofelul are mai multă securitate decât o opțiune pur online, dar are mai multe vulnerabilități decât un portofel hardware.

Vizitați Jaxx

Aburi

Mist este un portofel hibrid de birou cu o interfață web și este portofelul oficial listat pe Site-ul web al proiectului Ethereum. Produsul este încă în versiune beta, deci există probleme care pot apărea atunci când îl utilizați. Pentru a ajuta la aceste probleme, echipa de dezvoltare oferă o listă a problemelor obișnuite și cum să le rezolve pe ele Github wiki.

Portofelul este disponibil pe Mac, Linux și Windows, deci, dacă citiți acest lucru, îl puteți folosi cel mai probabil.

Mist vă protejează portofelul cu o parolă care poate să nu fie niciodată schimbat odată ce este setat. Vă recomandăm să alegeți o parolă puternică și să nu o uitați. Notează-l, memorează-l, pune-l într-un seif, gravează-l pe fundul unei mese în mijlocul unui parc – orice ai de făcut pentru a te asigura că ți-l amintești. Dacă pierdeți această parolă, nu veți avea nicio modalitate de a vă accesa portofelul.

Cu ceață, ai un anonimat complet. Puteți descărca și utiliza portofelul fără a fi nevoie să furnizați informații personale sau identificare. De asemenea, aveți control complet asupra cheilor dvs. private, care sunt deținute pe orice dispozitiv pe care îl utilizați pentru a descărca portofelul.

Per total: Ca portofel oficial al Ethereum, nu puteți greși alegând Mist. Deși există alte portofele cu o interfață mai bună sau mai multă securitate (portofele hardware), această recomandare adaugă o cantitate semnificativă de încredere platformei.

Vizitați Mist

MetaMask

MetaMask este o extensie de browser care vă permite să rulați Ethereum dApps direct în browser fără a fi nevoie să rulați un nod Ethereum complet. Mai mult decât un portofel, puteți interacționa și cu dApp-uri și contracte inteligente pe MetaMask.

MetaMask este disponibil momentan doar ca extensie Chrome sau prin browserul Brave, dar echipa declară că intenționează să sprijine Firefox și restul browserelor populare în curând.

Interfața MetaMask

Informațiile contului dvs. sunt criptate și stocate local în browserul dvs., astfel încât nicio informație nu atinge serverele MetaMask. De asemenea, aveți control deplin asupra gestionării cheilor dvs. private.

Dacă aveți probleme pentru a începe să utilizați MetaMask, acestea au un videoclip pe pagina de pornire pe care îl puteți viziona, precum și un cuprinzător secțiunea de asistență pentru clienți pe site-ul lor web.

Ca portofel bazat pe web, MetaMask prezintă riscuri inerente care nu se regăsesc pe portofelele hardware. Fondurile dvs. sunt încă susceptibile la viruși software, dar ar trebui să vă simțiți bine atâta timp cât respectați liniile de siguranță corespunzătoare.

Per total: MetaMask este o altă opțiune excelentă pentru a vă stoca Ethereum. Ca o punte către web-ul distribuit, platforma este ideală pentru persoanele care caută un portofel cu câteva caracteristici suplimentare.

Vizitați MetaMask

Guarda

Guarda este un portofel simplu, ușor și sigur multi9signature care acceptă Bitcoin, Ethereum, Tether, EOS, TRON și alte sute de active.

Utilizatorii pot folosi Gaurda pentru a cumpăra, vinde și schimba criptomonede. Guarda este deosebit de notabil, deoarece permite utilizatorilor să facă acest lucru mizați activele într-o interfață relativ ușor de utilizat.

Gaurda a fost lansat în principal pentru Ethereum în 2017, dar de atunci s-a extins într-o mare varietate de produse bazate pe blockchain, acceptând peste 10.000 de jetoane, criptomonede și monede stabile. Compania are, de asemenea, o licență FIU (reg. FVR000109) pentru moneda virtuală la schimbul valutar fiat.

Site-ul lui Gaurda notează că compania apreciază confidențialitatea și anonimatul utilizatorilor și că platforma nu stochează fișierele dvs. de rezervă, cheile private sau orice alte date pe serverele Guarda. CEO-ul lui Gaurda, Paul Sokolov, a petrecut peste 5 ani în industria blockchain-ului, cu interese în gestionarea criptomonedelor fără custodie și soluții de confidențialitate. CMO Maria Carola a început la Guarda ca redactor și de atunci a progresat pentru a supraveghea toate eforturile de marketing ale Guarda.

Echipa oferă asistență 24/7 pentru utilizatorii săi.

Per total: Gaurda pare a fi o soluție ușoară ușoară fără custodie pentru o mare varietate de jetoane. Aspectul de miză este cu adevărat îngrijit și îi sfătuim pe cititorii noștri să se instruiască mai departe asupra conceptului înainte de a lua măsuri.

Gânduri finale

Înainte de a vă elibera în lumea portofelelor Ethereum, să analizăm câteva sfaturi de încheiere. Asigurați-vă că acordați atenție, deoarece aceste sfaturi ar putea ajunge să vă economisească o tonă de timp (și monede) în viitor.

 1. ÎNTOTDEAUNA faceți backup portofelelor. Multe dintre portofelele de mai sus prezintă opțiunea de a utiliza o expresie pneumonică sau de semințe doar în cazul în care vi se întâmplă ceva cu portofelul. Acest lucru este destul de standard, dar asigurați-vă că verificați dacă nu este specificat în mod explicit. Este o prostie să-ți pierzi toate monedele, deoarece ți-ai pierdut telefonul sau ai prăjit hard diskul.
 2. Adăugați o securitate suplimentară. Măsuri simple de securitate suplimentare, cum ar fi autentificarea cu 2 factori prin autentificarea Google, vă pot scuti de a fi piratat în viitor. Rețineți că verificarea mesajelor text nu este o metodă la fel de sigură, deoarece telefoanele pot fi clonate.
 3. Păstrați software-ul actualizat. Acesta este motivul pentru care este important să căutați o comunitate de dezvoltare activă pentru orice portofel alegeți. Aceste comunități sunt dedicate nu numai pentru a face portofelele mai robuste și mai ușor de utilizat, ci și prioritizează securitatea. Profitați de acest lucru. Asigurați-vă că software-ul dvs. este actualizat.

Asigurați-vă că țineți pasul cu ultimele noutăți în materie de securitate Ethereum. Cu cât știți mai multe, cu atât veți fi mai bine în investiții și protejarea criptomonedelor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map