Cel mai bun cont de dobândă pentru criptomonedă 2021: cele mai mari rate și cea mai bună garanție

Conturile de dobândă pentru criptomonedă oferă un argument puternic pentru dezintermedierea conturilor tradiționale purtătoare de dobândă, oferind APY de 10x până la 64x mai mult. Platforme precum BlockFi și Celsius oferă aproximativ 8,6-11% APY pe stablecoins – active legate în dolari acum capabile să câștige 10x până la 30x mai mult decât cârligele lor fiat la cele mai mari randamente conturi de economii.

De exemplu, Ally Bank, o bancă „lideră în industrie”, oferă o dobândă anuală de 0,5% la depozite. Comparativ, cineva ar câștiga mai multă dobândă într-o lună pe BlockFi sau Celsius (8,6% / 12 = 0,71% pe lună) cu o monedă stabilă ca USDC decât un an întreg pe Ally.

Dacă citiți acest articol, probabil că vă aflați adânc în calea de diligență necesară pentru a decide dacă un cont cu dobândă pentru criptomonedă este demn de activele dvs. – așa cum ar trebui. Pentru cititorii noștri pasionați de criptomonede, considerăm că conturile de dobândă criptografică sunt mai mari decât ratele dobânzii. În calitate de HODLers, cele mai bune opțiuni pentru noi din punct de vedere istoric au fost să ne așezăm pe activele noastre digitale pe măsură ce se liniștesc și se agită prin valuri de volatilitate. Conturile de dobândă pentru criptomonedă ne permit, precum și noilor utilizatori ai criptomonedelor, să ne parcăm activele undeva, ceea ce aduce înapoi rentabilități comparabile cu S&P 500 (medie 10% –11% din 1926) și imobiliare (9,4%.)

Notă a editorului: deși ratele ridicate ale dobânzii sună foarte atrăgătoare, nu fiți prea repede să trageți arma. Un cont de dobândă pentru criptomonedă este mult mai riscant decât un cont de economii fiduciare din motivele pe care le vom prezenta mai jos. Continua să citești &# 128578;

În următoarea revizuire a celor mai bune conturi de dobândă pentru criptomonede, vom explora acum cel mai bun cont de dobândă pentru criptomonede de pe piață:

 1. BlockFi
 2. Celsius
 3. Un sutien
 4. Crypto.com
 5. Nexo
 6. Linus

Și mai bine, conturile de dobândă pentru criptomonede sunt legitime și chiar merită timpul tău? Haideți să explorăm știfturile și deficiențele, cel mai mare cont de dobândă APY pentru criptomonede și diferitele conturi de dobândă pentru criptomonede..

De ce este cea mai bună revizuire a contului de dobândă a criptomonedelor de pe Internet?

Nu numai că am intervievat direct echipele de conducere ale multor dintre aceste companii (Alex Mashinsky, fondator Celsius în 2018 și 2020, BlockFi prin intermediul unui reprezentant în 2019), suntem și noi clienți.

Pentru a obține un element suplimentar de obiectivitate, avem o comunitate de CoinCentral Insiders care au folosit sau folosesc regulat aceste platforme. În acest scop, oricine din comunitatea CoinCentral este binevenit să ne trimită un e-mail sau să se adreseze la social dacă experiențele lor sunt contrare a ceea ce am scris noi.

Deci, puteți avea încredere într-o platformă precum BlockFi, Celsius, Abra sau Crypto.com?

Ne uităm la câteva criterii principale:

 1. Investitori notabili și distribuții de sprijin. Investitorii și parteneriatele unei companii vă vor ajuta să navigați pe complexitățile de reglementare, să dezvoltați în mod durabil afacerea și, cel puțin, să rămâneți solvabili.
 2. Echipa de conducere. Au trecut vremurile în care succesul unui proiect de criptomonedă este detașat de echipa sa de conducere. Pe măsură ce ecosistemul criptomonedelor crește, crește și miza reputațională. Mai mult, fiecare platformă are puterea de foc profesională pentru a-și îndeplini misiunile ambițioase?
 3. Masuri de securitate. Cel mai important, cât de siguri sunt banii dvs. într-o platformă de cont de dobânzi pentru criptomonede? Ce măsuri de precauție iau pentru a vă menține fondurile în siguranță?

Înainte de a ne arunca cu capul în toată lumea, să înțelegem cum diferă conturile de dobândă în criptomonedă de conturile de economii obișnuite.

Conturi cripto „de economii” vs. Conturi de economii regulate: Ce trebuie să știți

Înainte de a muta un singur Satoshi sau stablecoin din celelalte portofele și schimburi, trebuie să fii clar cu privire la câteva aspecte ale conturilor de dobândă pentru criptomonede..

 1. Este riscant un cont de criptomonede? Nu, dar nu este lipsit de riscuri. Un cont de dobândă pentru criptomonedă ar trebui privit ca o investiție și nu ca un cont de economii. Depozitele non-USD nu sunt asigurate de FDIC, ceea ce înseamnă că, dacă s-ar întâmpla ceva cu criptomoneda dvs., pierderile dvs. nu sunt acoperite de asigurarea federală. Numirea lor de conturi de economii cu criptomonede este un nume greșit – sunt investiții.
 2. Sunt ratele dobânzilor la criptomonede garantate? În teorie, nu, dar în practică, ratele dobânzilor la criptomonedă au rămas relativ stabile între 6-12%.
 3. Trebuie să folosesc un singur cont de dobândă pentru criptomonede? Nu, deoarece multe dintre aceste conturi oferă tarife comparabile, unii utilizatori ar putea găsi valoare în păstrarea ouălor de criptomonedă răspândite pe câteva coșuri..
 4. Cum este durabilă plata unor dobânzi ridicate pentru depozitele de criptomonede? Furnizorii de conturi cu dobândă criptomonedă precum BlockFi și Celsius își câștigă banii împrumutând depozite de utilizatori, la fel ca o bancă tradițională. În acest sens, puteți obține, de asemenea, un împrumut de criptocurrency de la oricare dintre acești furnizori.

Prezentare generală a contului industriei criptomonede

Industria conturilor din industria criptomonedelor este relativ nouă, la fel ca ecosistemul mai mare al criptomonedelor. Totuși, este plin de concurență corporativă prietenoasă și nu atât de prietenoasă.

Există câțiva lideri notabili:

BlockFi – BlockFi din NYC a fost fondată în 2017 de Zac Prince și Flori Marquez. Compania a atras o linie de investiții în capital de risc, strânsă peste 158 milioane de dolari, de la Valar Ventures (susținută de Peter Thiel), Winklevoss Capital, Galaxy Digital, ConsenSys Ventures, Morgan Creek Digital și multe altele.

Puteți citi recenzia noastră completă cu performanțe superioare BlockFi aici.

Poti obține până la 250 USD (începând de la 25 USD) în USDC când deschideți un nou cont BlockFi cu cel puțin 500 USD.

cont de dobândă celsius

Celsius – Celsius a fost fondat în 2017 de Alex Mashinsky (CEO), un antreprenor din New York, cu premii precum ieșiri de peste 3 miliarde de dolari și două dintre cele mai importante ieșiri susținute de riscuri din New York din 2000. Mashinsky notează că Celsius a fost fondat pe premisa aducerii 7,5 milioane de oameni din lumea tradițională a finanțelor în sfera criptomonedelor. Echipa Celsius se mândrește cu un profit de 80% din veniturile companiei către utilizatori.

Puteți citi recenzia noastră completă Celsius aici.

Puteți câștiga 20 USD în BTC cu primul dvs. transfer de 200 USD sau mai mult pe Celsius.

cont de dobânzi abra

Un sutienAbra permite utilizatorilor să câștige aproximativ 10% și 4,5% dobânzi pe monede stabile și respectiv Bitcoin, cu doar 5 USD. Cel mai bun dintre toate, este compus zilnic.

Puteți citi recenzia noastră completă Abra aici.

Crypto.comCrypto.com, cu sediul în Hong Kong, a fost fondat în 2016 și cuprinde patru cofondatori: CEO Kris Marszalek, CFO Rafael Melo, CTO Gary Or și șef de dezvoltare corporativă Bobby Bao. Compania oferă un card de debit Visa, un schimb de aplicații, un produs de împrumut instant și un produs cu criptomonede „crypto earn”.

Puteți obține 25 USD ca bonus de înscriere pe Crypto.com

cont de dobândă nexo

Nexo – Nexo oferă un cont de economii cu randament ridicat pentru deținătorii de criptomonede și pare să-și ofere serviciile către o bază europeană de clienți mai mult decât concurenții săi. Nexo folosește BitGo ca custode, o companie susținută de Goldman Sachs și este compatibilă cu nivelul CCSS 3 și SOC 2. Jetonul Nexo, NEXO, oferă deținătorilor o cotă de 30% din profiturile companiei.

cont linus crypto

Linus Linus vine puternic cu un slogan „ce a făcut banca ta pentru tine în ultima vreme”. Produsul contului de dobândă al Linus este unic în această listă prin faptul că acceptă și permite retragerile doar în USD, în timp ce ofensează stratul de criptomonedă pentru utilizatorul final. Contul plătește între 4% și 4,5% din depozitele în USD, care este o valoare de 64 de ori mai mare decât cea a conturilor tradiționale de economii în USD. Este demn de remarcat faptul că depozitele nu sunt asigurate de FDIC, în ciuda faptului că sunt fiat.

Depuneți 100 $ sau mai mult pe Linus și primiți 20 USD.

Care este cea mai bună platformă de cont cu dobândă criptomonedă?

După due diligence-ul CoinCentral, constând în utilizarea serviciilor de către noi înșine pentru o perioadă extinsă, deschiderea de întrebări de asistență pentru clienți, intervievarea echipelor companiei, am stabilit cea mai bună platformă de cont de dobânzi pentru criptomonede, deocamdată, este BlockFi, Celsius urmând ca o secundă.

BlockFi câștigă numele nostru de cel mai bun cont de dobândă pentru criptomonedă din următoarele motive:

Siguranța fondului: BlockFi folosește schimbul de criptomonede Gemeni drept custode. Cu alte cuvinte, BlockFi se bazează pe partenerul Gemeni pentru a-și păstra fondurile în siguranță. Nu numai că Gemenii au făcut o muncă extraordinară în colaborarea cu autoritățile de reglementare la nivel național și, probabil, cu autoritățile de reglementare financiare mai dificile din New York., oferă propria asigurare pentru depozite. Gemenii Asigurarea activelor digitale folosește subscriitori terți pentru a acoperi orice pierderi datorate furtului sau transferurilor frauduloase.

Comentarii de securitate BlockFi, din secțiunea FAQ de pe site-ul său

Sprijinul companiei: BlockFi este un startup înfloritor de criptocurrency și a atras sprijinul multor dintre cele mai bune firme de investiții din lume. Așa cum este tipic în companiile FinTech susținute de VC, creșterea achiziției utilizatorilor și reducerea churn-ului utilizatorilor tinde să fie o prioritate pentru companii. În teorie, acest lucru ar trebui să alinieze BlockFi la furnizarea unei experiențe mai bune a utilizatorului (deocamdată) pentru a prezenta investitorilor rate favorabile de creștere, în cazul în care ar lua în considerare creșterea rundelor ulterioare.

O listă a investitorilor BlockFi, prin captură de ecran de pe site-ul său web.

Comoditate utilizator: BlockFi oferă atât aplicații mobile, cât și aplicații desktop, ceea ce îl face să pară deasupra concurenților care nu au încă una sau alta. Celsius, de exemplu, nu are o aplicație desktop. BlockFi plătește lunar, iar experiența noastră cu ei a fost foarte simplificată.

Calculator de interese de la BlockFi

Calculator de interese de la BlockFi

BlockFi vs. Celsius: Care este mai bine?

Atât BlockFi, cât și Celsius sunt alegeri excelente pentru un cont de dobândă pentru criptomonedă, iar mulți membri ai comunității noastre cu un cont de dobândă pentru criptomonede tind să aibă ambele.

Celsius oferă câteva funcții pe care BlockFi nu le oferă.

Celsius oferă plăți săptămânale: BlockFi plătește doar o dată pe lună, în timp ce utilizatorii Celsius pot aștepta cu nerăbdare o notificare săptămânală a unui depozit de dobândă câștigat.

Celsius pare mai degrabă un efort de bază: În timp ce BlockFi se bazează puternic pe finanțarea capitalului de risc, Celsius și-a ridicat cea mai mare parte a capitalului prin ICO (una dintre puținele companii pe care ICO le-a continuat să realizeze lucruri extraordinare.) Are un activ Comunitatea Telegram de peste 17.000 de oameni

Celsius îl are pe Alex Mashinsky. L-am intervievat pe Alex de mai multe ori, iar personalitatea și viziunea sa pentru comunitatea criptomonedelor sunt la egalitate cu CV-ul său de antreprenor de serie..

Dar ceilalți? Sunt Abra, Crypto.com, Nexo, Linus și Worth Your Time?

Restul lotului sunt încă opțiuni decente pentru un cont de dobândă pentru criptomonedă, altfel, nu ar fi făcut această listă.

Acestea fiind spuse, liderii pachetului, BlockFi și Celsius sunt cu capul și umerii plini în față.

Nexo a fost fondată în 2018 și este condusă de CEO Antoni Trenchev.

Comunicările site-ului se bazează puternic pe modelul său de creditare; în mod optimist, acest lucru indică faptul că compania dezvoltă un model de afaceri durabil alimentat de împrumuturi.

Are o opțiune „Câștigă în Nexo” similară cu cea a Celsius (Câștigă în CEL), de la care utilizatorii obțin o creștere de aproximativ 2% pe activ. Fără opțiunea „Câștigă în Nexo”, clienții Nexo pot câștiga aproximativ 10% APY pe stablecoins, un randament mai mare decât BlockFi, dar mai mic decât Celsius.

Platforma pare să-și ofere serviciile către o mulțime internațională și poate fi o opțiune excelentă pentru cititorii noștri din Europa.

Crypto.com pare să aibă cea mai mare vizibilitate a categoriei „cealaltă” și ar fi aproape comparabilă cu același nivel ca BlockFi și Celsius, dar am găsit că experiența crypto.com este foarte lipsită, complicată inutil și este comparabilă cu colegii săi.

În esență, pentru a câștiga oriunde aproape de aceleași rate ca BlockFi sau Celsius, trebuie să achiziționați unele dintre jetoanele dubioase ale Crypto.com (a scăzut cu 50% în timp ce scriați acest articol, nu spuneți că nu am făcut nimic pentru voi, băieți) și blocați-le pentru a obține cel mai înalt nivel de câștiguri.

Platforma Crypto.com este atât de confuză, încât ne-ar fi de rău cititorilor, explicându-l în acest articol. Nu numai că platforma este foarte complicată pentru utilizatorii noi, tarifele sale conduc industria doar de un par (dacă decideți să vă blocați fondurile și simbolul lor).

Puteți afla mai multe despre aceasta în ghidul nostru crypto.com.

Un sutien oferă un interes compus zilnic, care este unic în spațiu. Cu 10% dobândă la depozitele stablecoin și o interfață foarte intuitivă, este o alegere puternică pentru oricine dorește să înceapă să câștige interes pentru criptomoneda lor.

Linus promoții 4% la 4,5% la depozitele în USD, și permite doar depunerea și retragerea în USD. Pentru cititorii noștri care sunt puțin ezitați să intre în industria criptomonedelor, dar care doresc să profite de unele dintre beneficii, Linus este o opțiune excelentă. Cu toate acestea, nu este fără risc – depozitele sale nu sunt asigurate FDIC.

Modelul de afaceri este unic: utilizatorii depun dolari în Linus, Linus îi schimbă pentru diverse active de criptomonede pentru împrumuturi, iar când utilizatorii doresc să se retragă, Linus convertește criptarea înapoi în fiat. Tot ce vede utilizatorul final este USD, în timp ce Linus se ocupă de schimburile fiat-crypto. Această comoditate are un randament cu aproximativ 4,6% – 6% mai mic decât alți concurenți, dar poate fi potrivită pentru un anumit set de clienți care preferă această caracteristică.

Care este cel mai mare cont de dobândă pentru criptocurrency APY?

Cel mai mare cont de dobândă APY pentru criptomonede este crypto.com … dar există o captură.

Crypto.com oferă 12% APY pe stablecoins IF vă blocați depozitul timp de trei luni, cumpărați și mizați (blocați) 25.000 CRO (aproximativ 2.000 USD). Acest interes este, de asemenea, un interes zilnic simplu și nu va fi compus.

Acum, nu ne înțelegeți greșit, ecosistemul Crypto.com nu este pe jumătate rău. Oferă o varietate de carduri de credit cu niveluri de blocare CRO – 25.000 CRO vă recuperează cu 3% din cheltuieli și rambursări (în CRO) pentru Spotify și Netflix.

Cu toate acestea, dacă vorbim aici doar despre tachele de aramă, crypto.com are mult mai multe cercuri de care să sară decât concurenții săi.

Celsius, de exemplu, oferte 10,5% APY pe stablecoins, plătit săptămânal, fără perioadă de blocare sau cerință de token. Abra oferă 10%.

BlockFi oferă 8,6% la monede stabile, plătit lunar fără perioadă de blocare sau cerință de token.

Promoții de cont cu dobândă criptomonedă

Următoarele promoții de cont de dobândă criptografică sunt active, dar pot fi modificate. Vom face tot posibilul să le menținem actualizate, dar le vom obține în timp ce sunt fierbinți, dacă doriți.

BlockFi: Primiți până la 250 USD (începând de la 25 USD) în USDC Bonus deschis și finanțați un nou cont BlockFi cu cel puțin 500 USD. Se aplică termeni.

Celsius: Înscrieți-vă și câștigați 20 USD în BTC cu primul dvs. transfer de 200 USD sau mai mult!

Crypto.com: Înscrieți-vă și obțineți 25 USD pentru a vă înscrie pe Crypto.com. Este posibil să trebuiască să mizați 2500 CRO (aproximativ 200 USD) – promoția nu este clară.

Linus: Semn în sus și depuneți 100 USD sau mai mult și obțineți 20 USD.

Întrebări frecvente despre conturile de dobândă criptomonedă

Sunt asigurate FDIC conturile de dobândă pentru criptomonede?

În timp ce marea majoritate a conturilor bancare din Statele Unite sunt acoperite până la 250.000 USD de asigurarea FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation), conturile criptomonede nu sunt.

Activele digitale, cum ar fi Bitcoin, Ethereum și chiar depozitele stablecoin fixate, cum ar fi USDC, GUSD și USDT, nu sunt acoperite de asigurarea FDIC.

Cu toate acestea, unele platforme de cont de dobânzi pentru criptomonede, cum ar fi BlockFi, sunt securizate prin asigurări private; în cazul BlockFi, deoarece folosește schimbul de criptomonede Gemini ca serviciu de custodie (BlockFi se bazează pe Gemini pentru a păstra și a-și asigura depozitele), este acoperit de asigurarea privată Gemini pionierată pentru a oferi acoperire activelor digitale pe platforma Gemini.

Deși platformele acoperite în acest articol trec prin protocoale extinse de securitate și încă nu au experimentat un hack, le-am face cititorilor noștri un serviciu nemenționând riscurile, oricât de minime, implicate în încredințarea criptomonedei dvs. către un furnizor terț..

Multe dintre aceste conturi de criptomonede cu dobândă sunt adesea denumite conturi de economii criptomonede, acestea ar trebui privite mai degrabă ca investiții decât ca un cont tradițional de economii.

Pot avea încredere într-un cont de dobândă pentru criptomonede?

Am considerat că toate conturile de dobândă criptomonedă din această listă sunt de încredere, dar, din nou, nu investiți nimic din ceea ce nu vă puteți permite să pierdeți.

Cum câștigă bani companiile cu cont de dobândă pentru criptomonede?

Majoritatea acestor companii împrumută cripto-ul dvs. împrumutătorilor la rate de dobândă destul de ridicate. Pentru a înțelege mai bine cum câștigă bani companiile cu dobânzi în criptomonede, ar trebui să dezlipiți ceapa în cine împrumută de fapt criptomonede de la acestea. Unii oameni împrumută cripto pentru a obține mai mult efect de pârghie asupra tranzacțiilor lor, alții preferă simplitatea unui împrumut criptografic unic față de calea tradițională de împrumut și unii ar putea să nu dorească să își lichideze activele criptomonede (în scopuri fiscale sau orice altceva), dar au nevoie de capital.

Ultimele gânduri – merită conturile de dobândă pentru criptomonedă?

Dacă sunteți cineva care dorește să vă diversifice portofoliul prin cumpărarea și păstrarea criptomonedelor, vă recomandăm cu tărie să verificați conturile de dobândă pentru criptomonede.

Îi îndemnăm pe cititorii noștri să își facă mereu propria cercetare. Purtarea acestei conversații cu un consilier financiar și nu ezitați să le trimiteți acest articol ca bază pentru discuție. Conturile de dobândă criptomonedă precum BlockFi și Celsius sunt de fapt investiții, iar randamentele nu sunt garantate. Conținutul nostru este destinat exclusiv educațional și informațional. Un singur dolar sau un bit nu ar trebui să vă lase portofelele fără sfaturi profesionale.

Acestea fiind spuse, suntem o echipă editorială destul de paranoică care recunoaște etosul „fii propria ta bancă” și „nu cheile tale private, nu bitcoinul tău” din industria criptomonedelor..

Cele mai bune conturi de dobândă criptografică din lume încearcă să asigure securitatea utilizatorilor, dar la sfârșitul zilei, de fiecare dată când fondurile îți părăsesc portofelele hardware, ești în mâinile lumii digitale. Riscul este al tău și numai al tău.

Înainte de a vă lăsa să plecați, hai să plecăm de la această idee: dacă mai mulți deținători de active digitale se simt confortabil să își păstreze fondurile pe o platformă de dobândă a criptomonedelor, placată de randamente decente cu un risc relativ scăzut, volatilitatea poate scădea pe termen lung.

Cu activele digitale precum Bitcoin văzute ca fiind mai puțin volatile din cauza numărului mai mic de persoane care vând Bitcoin, argumentul pentru capitalul instituțional să intre în ecosistem devine mult mai puternic.

Credem că conturile de dobândă pentru criptomonedă sunt o parte mică, dar foarte importantă, a scadenței criptomonedelor ca o clasă de active.

Pentru a înțelege mai bine de ce sunt importante conturile de dobândă pentru criptomonede, comparativ cu simpla cunoaștere a celor mai bune, vă recomandăm să citiți interviul nostru cu fondatorul Celsius, Alex Mashinsky, exclusiv pe CoinCentral.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map