Ce este World Wi-Fi / WeToken (WT)? | Ghid pentru începători

Cum funcționează Wi-Fi mondial?

Wi-Fi mondial este un proiect blockchain asta înseamnă tokenizarea accesului la routerele wireless proprietate privată. Conceptul din spatele acestui proiect este simplu. Există multe rețele Wi-Fi private (inclusiv multe rezidențiale) care nu sunt disponibile pentru accesul publicului. Din această cauză, cea mai mare parte a lățimii de bandă disponibile se pierde de obicei.

Prin utilizarea platformei World Wi-Fi, proprietarii pot partaja în siguranță accesul la routere și pot câștiga în schimb criptocurrency. Persoanele care doresc să utilizeze routerele disponibile se pot conecta gratuit la internet. Singura cerință este că trebuie să urmărească un scurt videoclip publicitar la începutul sesiunilor de navigare.

Potrivit World Wi-Fi, „Utilizatorul invitat nu mai plătește pentru accesul la internet, proprietarii de rute generează venituri prin partajarea resurselor lor, iar agenții de publicitate ajung la publicul țintă.”Economie World-Wifi

Succesul timpuriu al pieței și planurile de viitor

Echipa proiectului World Wi-Fi a avut mult succes chiar înainte de anunțul de vânzare a simbolurilor. Echipa este deja bine stabilită în acest spațiu. În 2016, au înființat o companie HotSpot numită Radius Wi-Fi, iar în 2017, echipa a introdus Adrenta, o agenție de publicitate axată pe publicitate Wi-Fi..

La începutul anului 2018, Adrenta are deja peste 14.000 de rețele deschise și peste 100 de parteneri francizați. Aceste companii își desfășoară activitatea în 80 de orașe și au crescut numărul total de puncte de acces Wi-Fi Adrenta cu 784% în 2017.

Scopul este de a avea 20 de milioane de routere active pe platformă, aproximativ 5% din routerele private din lume. De asemenea, echipa își propune să aibă 1 miliard de vizionări pe zi până în martie 2021.

Routere Wi-Fi mondiale

Despre WeToken (WT)

Wi-Fi-ul mondial a strâns deja 3.951 milioane de dolari (începând cu 8 martie 2018), depășind capacul lor de 3,5 milioane de dolari. Limita maximă este stabilită la 25 de milioane de dolari. Vânzarea de jetoane are loc oficial între 18 martie și 18 aprilie, iar 33% din jetoane vor fi disponibile pentru cumpărare în timpul vânzării.

Tipul de simbol este ERC223. De asemenea, investitorilor din Singapore și China nu li se permite să participe la vânzarea de jetoane.

WeToken (WT)

WeToken (WT) este criptocurrencyul utilitar utilizat pentru proiectul World Wi-Fi. Cursul de schimb după vânzarea simbolică va fi de 1 WT = 30 de afișări de anunțuri în Wi-Fi mondial = 0,10 USD. În timpul vânzării simbolurilor, valoarea va fi de 1 WT = 10 afișări de anunțuri în World Wi-Fi = 0,10 USD. Acest lucru oferă potențialilor investitori care doresc să participe la vânzarea de jetoane un bonus în valoare de trei ori mai mare decât prețul de vânzare după token. Echipa va arde orice WeTokens nevândut. Aprovizionarea totală este de 600.000.000 WT.


Echipa World Wi-Fi proiectează că valoarea WT va continua să crească pe măsură ce numărul persoanelor cu routere wireless private și numărul persoanelor care doresc să acceseze internetul continuă să crească. La rândul lor, agenții de publicitate vor achiziționa mai multe WeTokens pentru a-și putea desfășura campaniile publicitare în rețeaua mondială Wi-Fi.

Caracteristici cheie ale tehnologiei

Wi-Fi-ul mondial are câteva caracteristici cheie care îi ajută pe agenții de publicitate să își promoveze mai bine publicul.

În primul rând, are o structură multistrat care permite mai multor părți să primească taxe publicitare. Acest lucru ajută la încurajarea partenerilor de rețea Wi-Fi să conecteze mai multe puncte de acces la rețea.

Există, de asemenea, o setare inteligentă care permite agenților de publicitate din rețea să păstreze statistici vizate ale reclamelor tuturor punctelor de acces conectate. Cu această funcție, agenții de publicitate dispun de datele de care au nevoie pentru a înțelege cât de eficiente sunt reclamele lor pe platformă. De asemenea, le permite să ia decizii de afaceri mai inteligente. De exemplu, agenții de publicitate pot modifica setările legate de cine sunt afișate anunțurile și prețul minim al unei reclame acceptate.

O altă caracteristică importantă este modelul CPA / CPM, care oferă agenților de publicitate două tipuri de oferte: Cost pe milă (CPM) și Cost pe acțiune (CPA). CPM se bazează pe cât plătește un agent de publicitate pentru vizualizarea unui anunț. CPA se bazează pe cât plătește un agent de publicitate pentru o acțiune întreprinsă (de exemplu, clic pe site-ul publicitar) de către un oaspete care se conectează la rețeaua wireless.

Tehnologia blockchain

Încă nu există atât de multe detalii despre tehnologia blockchain implementată în acest proiect. Cu toate acestea, există câteva lucruri de menționat din cartea albă.

Echipa World Wi-Fi va implementa probabil Graphene, o tehnologie open-source blockchain. Graphene folosește Dovedirea mizei delegate (DPoS), care este o variantă a PoS care utilizează noduri terțe pentru a crea blocuri noi. Se spune că grafenul este de 10 ori mai eficient decât alte tehnologii de propagare a blocurilor. Proiectele care utilizează în prezent Graphene includ EOS, BitShares, și Steem.

World Wi-Fi va utiliza DPoS pentru a preveni posibilitatea fabricării datelor. De asemenea, va putea verifica dacă proprietarii de ruteruri sunt recompensați corespunzător pentru fiecare vizualizare a anunțului. Interacțiunea cu routerul și descoperirea P2P vor funcționa indiferent de sistemul de stocare a bazei de date sau de tipul de blockchain implementat.

World Wi-Fi va oferi un program de recompense pentru delegați. Delegații vor putea stoca informații importante despre orice utilizator din rețea și le pot reproduce ca bază de date. Informațiile stocate vor include informații despre utilizatori, cum ar fi coordonatele geografice ale routerelor, numărul de utilizatori, vârsta și interesele. Delegații vor stoca, de asemenea, informații despre campaniile publicitare, cum ar fi rentabilitatea investiției și ratele de conversie.

Diagrama blockchain-ului Wi-Fi mondial

Scalabilitate

Cartea albă precizează că acest proiect nu ar trebui să aibă o problemă cu scalabilitatea. Operațiunile sunt procesate în centrele de date ale proiectului (rețea distribuită disponibilă pentru partenerii World Wi-Fi). Tranzacțiile sunt confirmate prin utilizarea mai multor noduri, permițând o procesare mai rapidă.

Sistemul este deja conceput pentru a gestiona zeci de tranzacții pe secundă. Întrucât agenții de publicitate vor fi, în general, cei care cumpără și vând WeTokens, nu este necesar să existe o scalabilitate atât de mare pe cât necesită proiecte precum Ethereum sau Bitcoin.

O tranzacție este egală cu o campanie publicitară. Wi-Fi-ul mondial va putea menține scalabilitatea și viteza blockchain-ului bazei de date, deoarece operațiunile de intrare / ieșire cu sarcină mare nu vor funcționa direct cu componenta blockchain.

Foaia de parcurs pentru Wi-Fi mondial

După cum se arată în graficul de mai jos, acest proiect are planuri ambițioase de a deveni o platformă pentru Wi-Fi global, descentralizat și gratuit.

Foaie de parcurs Wi-Fi mondial

De unde să cumpărați WeToken

În timpul pre-vânzării și vânzării simbolului, WeToken poate fi achiziționat numai de la site-ul proiectului. BTC sau ETH pot fi folosite pentru a cumpăra WT. Mai multe informații pot fi găsite pe World Wifi Pagină medie.

Gânduri finale

Ideea creării unei infrastructuri de internet wireless tokenizate, globale este un concept care pare foarte promițător și are potențialul de a fi benefic pentru milioane de oameni din întreaga lume. Faptul că fondatorii World Wi-Fi au dovedit deja că pot executa pe această piață cu Radius Wi-Fi și Adrenta este un semn bun.

Va fi interesant să vedem cum World Wi-Fi își scalează modelul de afaceri și oferă acces gratuit la Wi-Fi în locații noi de pe tot globul.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map