Ce este tZERO? (Și de ce ar putea fi o mare afacere)

tZERO oferă o serie de soluții compatibile cu blockchain, inclusiv o tehnologie de registru distribuit, care a permis un sistem alternativ de tranzacționare (ATS). broker-dealer deținut în totalitate de tZERO, PRO Securities sau parteneriatul JV al tZERO cu BOX Digital Markets, care creează primul schimb național de valori mobiliare pentru tranzacționarea de jetoane de securitate.

tZERO’s dezvoltatori sper să creăm o alternativă la piața de valori existentă. companiei scopul este de a revoluționa Wall Street prin integrarea de noi structuri de piață.

tZERO nu este doar un startup care încearcă să-și găsească drumul pe piață; compania este o filială a Overstock.com (NASDAQ: OSTK). tZERO, prin intermediul BOX JV, este, de asemenea, pe cale să devină primul schimb de tranzacționare și tranzacționare reglementat de SEC în SUA. Compania a depus un formular D SEC la începutul anului. Depunerile din formularul D permit companiilor să vândă valori mobiliare. În august, compania actualizat înregistrarea Reg D pentru a include protocoale de jetoane de securitate.

tZERO prin pagina principală

Informații despre platformă prin pagina de pornire tZERO

tZERO integrează reglementările direct în protocolul de creare a simbolurilor. Acestea oferă soluții blockchain la nivel de întreprindere, inclusiv emiterea, gestionarea și tranzacționarea de jetoane. Această strategie salvează companiile care doresc să integreze tehnologia blockchain sume uriașe în cercetare, dezvoltare și costuri de reglementare.

Vorbind despre concept, fondatorul Overstock, Patrick Byrne numite jetoane de securitate o „inovație de proporții istorice”. Byrne nu este singurul director entuziasmat de această platformă. Compania deja a anunțat o scrisoare de intenție de 270 de milioane de dolari din partea GSR Capital din Hong Kong anul acesta. Ceea ce a făcut ca afacerea să fie și mai profitabilă pentru firmă a fost intenția GSR Capital de a cheltui 104,55 milioane de dolari suplimentari pentru aproximativ 3,1 milioane de acțiuni la Overstock, plus încă 30 de milioane de dolari pe STO-ul tZERO. În total, tZERO STO a strâns 134 milioane dolari.

Cum funcționează tZERO?

Platforma tZERO utilizează registre distribuite criptografice sigure pentru a eficientiza sistemele de piață existente. Integrarea tehnologiei blockchain creează o auditabilitate sporită, transparență și eficiență în procesele tradiționale de piață. În plus, integrarea blockchain reduce costurile și timpul de tranzacție. Odată ce platforma tZERO este activă, companiile pot emite jetoane de securitate în scopul strângerii de fonduri prin intermediul bursei.

O scurta istorie

tZero a fost fondat în octombrie 2014 pentru a utiliza tehnologia blockchain ca vehicul pentru a revoluționa Wall Street. Dezvoltatorii au observat că procesele financiare de pe platformă sunt mai puțin de competență cu structurile instituționale tradiționale ale pieței și cu răutatea și instabilitatea financiară care apare ocazional..

tZERO este o companie de portofoliu a Medici Ventures, filiala blockchain a Overstock.com. Medici Ventures are un portofoliu în creștere de investiții axate pe blockchain.

În 2012, când nicio firmă cu venituri de 1 milion de dolari nu a acceptat încă bitcoinul ca metodă de plată, orientarea politică pro-libertate a lui Patrick Byrne l-a determinat să decidă că Overstock.com, un popular gigant de comerț electronic cu venituri anuale de 1,4 miliarde de dolari, ar trebui să accepte moneda digitală. În calitate de susținător de mult timp al Bitcoin și al criptomonedelor, Byrne a dobândit o familiaritate cu blockchain-ul. Acest lucru l-a determinat să creeze Medici Ventures, o filială Overstock care se concentrează pe gestionarea investițiilor companiei în proiecte bazate pe blockchain și conexe..

În 2015, Byrne a folosit platforma de tranzacționare a valorilor mobiliare tZERO a Medici Venture pentru a deveni prima persoană care a achiziționat o obligațiune digitală în întregime pe blockchain-ul bitcoin.

În decembrie 2016, Overstock a fost prima companie care a emis acțiuni ale unei companii publice folosind tehnologia blockchain.

Pe 18 decembrie 2017, tZERO și-a lansat ICO-ul și a fost întâmpinat cu un nivel ridicat de interes și a strâns peste 250 de milioane de dolari într-un ICO în curs de desfășurare.

Faceți cunoștință cu Patrick Bryne

Patrick Byrne este președintele executiv al tZERO. Acest antreprenor inventiv a construit cu succes Overstock într-o piață globală de 1,8 miliarde de dolari.

Byrne este un avocat de multă vreme în domeniul cripto-blocurilor. În 2012, a presat ca Overstock să devină primul retailer online care acceptă plăți Bitcoin. În 2015, Byrne a făcut din nou titluri cripto după ce a devenit prima persoană care a achiziționat o obligațiune digitală cu tehnologie blockchain folosind platforma Medici.

CEO-ul Overstock.com, Patrick Byrne, prin intermediul The Business Journals

CEO Byverstock, Patrick Byrne, prin intermediul The Business Journals

Spargerea barierei comerciale

În 2016, tZERO a lansat prima securitate digitală publică din lume numită OSTKP. Vorbind despre realizare, președintele executiv al tZERO a numit produsul companiei Chuck Yeager moment. Având în vedere că aceasta a fost introducerea globală a soluționării comerțului în timp real, este potrivit să comparăm momentul în care Chuck Yeager a rupt prima dată bariera sunetului.

SIGURANȚE

În decembrie 2017, tZERO a început să vândă acorduri simple pentru acțiuni viitoare (SAFE). SAFE oferă companiilor un mijloc alternativ de a strânge capital în afara pieței valorilor mobiliare. Companiile de active digitale folosesc SAFE-uri des. tZERO a vândut acest produs numai investitorilor acreditați.

Diferența dintre investitorii acreditați și cei care nu sunt acreditați constă în faptul că ulterior nu îndeplinește cerințele minime nete ale SEC de 1 milion de dolari sau alte teste. S-a raportat că interesele investiționale erau atât de mari la momentul în care compania a reușit să obțină 100 de milioane de dolari în angajamente financiare în primele 12 ore.

STO

Pe 6 octombrie 2018, tZERO și-a încheiat oferta de jetoane de securitate. Compania a strâns 134 de milioane de dolari de la peste 1.000 de investitori globali. tZERO spera să strângă 250 de milioane de dolari la eveniment. În ciuda neajunsurilor evenimentului, CEO-ul tZERO, Saum Noursalehi, numit momentul o „etapă interesantă pentru tZERO”. Pe 16 octombrie, investitorii au primit jetoanele de securitate tZERO în portofele lor.

Deși investitorii și-au primit deja jetoanele, toate TZRO rămân blocate până pe 10 ianuarie 2019. Această perioadă de 90 de zile este în conformitate cu legea și reglementările federale privind valorile mobiliare. Aceștia își pot tranzacționa, vinde sau transfera TZRO pe o platformă secundară numai după expirarea perioadei de așteptare de 90 de zile. tZERO nu caută investiții suplimentare.

De asemenea, tZERO intenționează să dezvolte o platformă de tranzacționare aprobată de SEC până la 6 august 2019, potrivit unei companii Comunicat de presă. Scopul platformei este de a adăuga lichidități pe piață. Pentru a îndeplini această sarcină, tZERO le permite participanților să-și vândă jetoanele către investitori neacreditați.

Unde pot cumpăra tZERO?

Din păcate, trebuie să așteptați până la termenul limită din 10 ianuarie 2019 pentru a pune mâna pe unele jetoane tZERO în tranzacții secundare dacă ați ratat evenimentul lor STO.

Unde pot stoca tZERO?

tZERO este un simbol conform ERC-20. În acest moment, toate TZRO se află în portofele de custodie conform reglementărilor privind valorile mobiliare. Utilizatorii își pot stoca tZERO în orice portofel conform ERC-20 după expirarea perioadei de așteptare de 90 de zile.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map