Ce este Santiment (SAN)? | Un ghid cuprinzător

Ce este Santiment?

Santiment este un flux de date criptomonede pentru investitori. Scopul echipei Santiment este de a deveni Bloomberg al pieței criptografice.

Peisajul actual al investițiilor este plin de dezinformare, iar resursele verificabile sunt puține și între ele. Deoarece industria este în mare parte nereglementată, trebuie să vă ocupați în mod obișnuit de manipularea pieței prin comenzi false de cumpărare / vânzare, promoții nefaste, tranzacții privilegiate și cicluri de știri care fie ridică prețul unei monede la niveluri nesustenabile, fie zdrobesc un proiect prin FUD ( Frică, incertitudine și îndoială). Este dificil să găsiți surse de încredere din care să extrageți date și informații.

Santiment dorește să ajute investitorii începători și experți deopotrivă, oferind un flux obiectiv de date de piață, analize de sentiment și activitate blockchain. Toate acestea, în speranța de a vă ajuta să luați decizii de investiții mai informate într-o industrie care poate fi coaptă cu BS.

În acest ghid Santiment, vom trece peste:

Cum funcționează Santiment?

Platforma Santiment include câteva diferite centre de informare pentru a accesa informații obiective, fiabile. Informațiile din aceste hub-uri sunt organizate de experți în blockchain și provin doar din cele mai exacte date.

Fluxuri de conținut

Santiment fluxuri de conținut include conținut de piață regulat, actualizat, similar cu un buletin informativ. Conținutul acoperă analiza ICO și monedele majore, precum și reglementările și cercetările de piață la nivel mondial. În calitate de investitor, trebuie să alegeți la ce conținut vă abonați.

Deoarece acest tip de informații poate cădea cu ușurință în capcana subiectivității, Santiment folosește analiza colectată a experților din industrie pentru a expune furnizorii de conținut cu intenții discutabile.


Baza de date Santiment (SANbase)

SANbase este o bază de date crowdsourced de proiecte de criptomonede. Include informații relevante despre proiect, cum ar fi istoria echipei și economia din spatele monedei. Platforma oferă, de asemenea, o suită de instrumente pentru a vă ajuta cu analiza.

Deși SANbase are o sursă colectivă, Santiment folosește din nou un grup de experți pentru a se asigura că informațiile sunt corecte. De-a lungul timpului, echipa speră să găsească o modalitate de a descentraliza în continuare aceste informații fără a sacrifica calitatea acestora.

Datafeeds

Piesa finală a puzzle-ului Santiment se află în fluxurile sale de date. Santiment combină informații de piață din numeroase surse în trei fluxuri de date:

  • Feeds de date sentimentale: Aceste feed-uri de date măsoară modul în care comunitatea în general se simte în legătură cu diferite monede. Aceasta este principala forță motrice din spatele ciclurilor „shill” și „FUD” frecvent observate în proiecte.
  • Fluxuri de date Blockchain: Aceste fluxuri monitorizează activitatea în diferite blockchains. Puteți să le utilizați pentru a vedea care monede au cel mai mare volum, precum și pentru a urmări mișcarea „balenelor” mari de investiții..
  • Fluxuri de date colectate: Toate celelalte tipuri de feeduri se încadrează în această categorie. Aceste fluxuri permit utilizatorilor să contribuie cu informații care ar fi putut fi indisponibile anterior publicului.

Arhitectura Santiment

Santiment Datafeed Architecture

Jeton de rețea Santiment (SAN)

Există un total de 83.337.000 de jetoane SAN care există cu puțin peste 62.500.000 în circulație în prezent. Majoritatea jetoanelor (72%) au fost distribuite pentru prevânzare și participanți la colectivitate în timpul ICO. SAN este un simbol ERC20.

Jetoanele SAN îndeplinesc trei funcții în rețea:

  • Plată. Pentru a accesa fluxurile de date, trebuie să plătiți SAN. Faceți acest lucru fie printr-un serviciu de abonament, fie prin licitație de date.
  • Miza. În calitate de deținător de SAN, puteți, de asemenea, miza monedele dvs. pentru a accesa unele servicii Santiment. Acest lucru încurajează partenerii instituționali să participe la cantități mari de SAN și să ofere acces la propria bază de utilizatori, crescând în continuare ecosistemul.
  • Răsplată. Dacă contribuiți la date în rețea, primiți SAN ca recompensă. Aceasta este ceea ce alimentează fluxurile de date crowdsourced.

Echipa Santiment & Progres

Maksim Balashevich a fondat Santiment în august 2016. Nu fondatorul tipic al blockchain-ului, Balashevich a petrecut 7 ani studiind meditația, yoga și probabil că nu l-ați fi ghicit, sistemele financiare moderne. Deși niciun membru al echipei nu are alte proiecte notabile în domeniul blockchain, CTO Valentin Mihov a câștigat medalia de argint la Olimpiada Internațională de Informatică din 2004.

În iulie 2017, Santiment echipă au organizat un ICO în care au ajuns la 45.000 ETH poartă. Echipa crede revigorant în transparența proiectului, chiar dedicând un întreaga pagină pe site-ul lor web.

Foaia de parcurs Santiment

Foaia de parcurs Santiment 2018

Santiment a construit deja o aplicație mobilă alfa cu date istorice de stabilire a prețurilor și o analiză a sentimentelor. De asemenea, au lansat SANbase pe care îl puteți verifica Aici. Este similar cu CoinMarketCap, dar include informații suplimentare, utile pentru fiecare proiect, cum ar fi cheltuielile fondului și activitatea dezvoltatorului. În ultimul an, au extins SANbase pentru a include urmărirea tendințelor de pe rețelele de socializare, instrumente de cercetare, API-uri și un forum pentru a vă împărtăși rezultatele. Următoarea caracteristică a foii de parcurs sunt semnalele comerciale.

Echipa este parteneriată cu Iconomi, Brave New Coin și Laboratorul de cercetare Blockchain pentru a-și aduce viața la proiect.

Concurență

Câteva alte proiecte abordează același spațiu problematic ca Santiment, dar cu soluții diferite. Rețea de semnale se bazează pe învățarea automată în combinație cu date obținute din surse multiple pentru a ajuta comercianții. Cindicatorul prezintă predicții pentru a produce înțelepciunea efectului mulțimii. Și, Catalizator Enigma lucrează pentru a îmbunătăți tranzacționarea cantitativă.

Comercial

După ICO, prețul Santiment a rămas relativ plat, în jur de 0,20 USD. Cu toate acestea, începând din noiembrie 2017, jetoanele SAN au început să crească drastic în valoare, atingând un maxim istoric de aproape 8,00 USD (~ 0,0005 BTC). Acest lucru a urmat creșterii celor mai multe monede din acea perioadă.

Odată cu aceasta, prețul SAN a scăzut dramatic și la mijlocul lunii ianuarie 2018, împreună cu majoritatea pieței. De atunci, a continuat să scadă, cu doar două salturi semnificative de preț pe parcurs, în februarie 2018 și aprilie 2018. Prețul pare să fi scăzut în prezent la aproximativ 0,43 dolari (~ 0,000069 BTC)

Acum, când SANbase este disponibil, adoptarea și utilizarea simbolului SAN vor avea cel mai mare impact asupra prețului. Interesant este că SAN este probabil mai afectat de sentimentul general al pieței (bearish sau bullish) decât alte criptomonede. Pe o piață bear, prețul SAN se confruntă cu o presiune naturală descendentă și mai puține persoane vor folosi SANbase din cauza interesului scăzut în tranzacționare cauzat de piață. Pe o piață taurină, se întâmplă opusul.

Acestea fiind spuse, nu ar fi surprinzător să vezi creșterea prețului cu fiecare lansare de caracteristici. Anunțurile suplimentare de parteneriat ar trebui să aibă, de asemenea, o influență pozitivă asupra prețului.

De unde să cumpărați SAN

Jetoanele SAN sunt tranzacționate în prezent cu cel mai mare volum pe LAToken, dar vă recomandăm să verificați Ethfinex in schimb. Ethfinex este un schimb descentralizat hibrid operat și conectat la Bitfinex. Puteți tranzacționa BTC, ETH sau USD pentru SAN pe bursă.

De asemenea, puteți schimba BTC, ETH sau USDT pe SAN pe Liqui și OKEx.

Unde se stochează SAN

Ca jeton ERC20, aveți o multitudine de opțiuni de portofel pentru a vă stoca fondurile. Pentru cea mai mare securitate, utilizați un portofel hardware, cum ar fi Ledger Nano S. MyEtherWallet este o opțiune excelentă și gratuită pe care o puteți utiliza și dvs. Orice portofel cu suport ERC20 ar trebui să fie suficient.

Concluzie

Santiment este o sursă de alimentare all-in-one de informații obiective despre criptomonede. Include știri imparțiale, analize de proiect și o mulțime de alte date. Încă la începuturile sale, puteți verifica SANbase pentru dvs. Aici.

Având în vedere cantitatea de dezinformare și promovare lipsită de etică în prezent în industrie, echipa Santiment face pași în direcția corectă în misiunea lor de a informa mai bine comercianții cu privire la toate nivelurile de experiență..

Nota editorului: acest articol a fost actualizat de Steven Buchko la 11.01.2018 pentru a reflecta modificările recente ale proiectului.

Resurse suplimentare Santiment

Site-ul web

Discordie

Telegramă

Reddit

Stare de nervozitate

Mediu

Github

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map