Ce este Power Ledger (POWR)? | Ghidul complet

Ce este Power Ledger?

Power Ledger, o platformă bazată pe blockchain, intenționează să revoluționeze complet industria energetică mondială, permițând zonelor locale să vândă și să distribuie energie solară vecinilor lor fără a fi nevoie de un intermediar. Imaginați-vă o lume fără dependență de mari companii de utilități sau resurse străine pentru toată energia necesară pentru a vă conduce viața. Această lume poate deveni realitate în viitorul apropiat datorită aplicațiilor descentralizate ale Power Ledger.

Într-o Raport 2015, Deutsche Bank a declarat că cel puțin treizeci de țări din întreaga lume au atins deja paritatea rețelei, statul în care prețul electricității generate de energie solară a fost egal sau mai mic decât costul electricității locale cu amănuntul. Combinând inovații atât în ​​domeniul energiei solare, cât și al dezvoltării blockchain-ului, Power Ledger oferă o soluție energetică de neegalat, mai curată, mai ieftină și mai durabilă decât alternativele energetice tradiționale. În acest articol vom explora modul în care Power Ledger intenționează să realizeze aceste obiective și multe altele, inclusiv:

Prezentare generală a Ledgerului de alimentare

Platforma Power Ledger formează tranzacții peer-to-peer de energie, înregistrând atât generația, cât și consumul tuturor participanților la platformă în timp real. Generarea și utilizarea energiei sunt tranzacționate la rate predeterminate.

Cum funcționează ecosistemul Ledger?

Platforma Power Ledger funcționează pe două straturi blockchain și folosește două monede: Jetonul Power Ledger (POWR) și Sparkz. POWR și Sparkz sunt utilizate ambele cu sistemul și au funcții diferite pe ambele blockchains. Platforma folosește blockchain-ul public Ethereum, precum și un blockchain de consorțiu privat, Ecochain.

Token Ledger (POWR)

Jetoanele Power Ledger permit accesul gazdelor aplicației și al participanților la utilizarea platformei. Dacă o gazdă a aplicației nu are un număr suficient de POWR, nu va putea accesa platforma. În sistem, POWR este tranzacționat și pus în garanție prin intermediul unui schimb Ethereum Smart Bond pentru Sparkz.

Odată ce o gazdă a aplicației și-a asigurat suficient din jetoanele Power Ledger, nu mai poate tranzacționa pe platformă până nu obține un număr suficient de POWR pentru a oferi acces. După ce o gazdă a aplicației îl returnează pe Sparkz pe platformă, Ethereum Smart Bond este deblocat. Apoi, POWR escrowed anterior este returnat la gazda aplicației.

Suma totală de POWR este egală cu 1.000.000.000. Și, aprovizionarea disponibilă în prezent este puțin sub 400.000.

Sparkz

Cumpărați și răscumpărați Sparkz folosind monede fiat în cadrul platformelor de tranzacționare individuale care au schimburi în buclă închisă pentru energie și Sparkz. Gazda aplicației folosește jetoane Sparkz pentru a se încadra în clienții săi. În esență, clienții plătesc bani pentru Sparkz, pe care apoi îl tranzacționează pentru electricitate.


Cantitatea totală de Sparkz nu este fixată. Sparkz sunt generate pe măsură ce sunt necesare, utilizate și apoi distruse atunci când sunt răscumpărate. Prețul Sparkz este legat de moneda fiduciară a guvernului local și de costul energiei. De exemplu, în Australia, un Sparkz ar fi egal cu un dolar australian (AUD).

Prețul Sparkz ar trebui să rămână destul de stabil, deoarece este legat de o monedă emisă de guvern. Există diferite blockchain-uri pentru fiecare monedă locală diferită pentru a permite mai multor valute fiduciare din întreaga lume să participe la ecosistemul Power Ledger la prețuri diferite.

Produse platformă

Power Ledger are cinci produse: xGrid, uGrid, Power Port, C6 și C6 + și Germinarea activelor, cu unul încă în curs de dezvoltare, VPP2.0, o extindere a centralelor virtuale. Aceste produse oferă diferite soluții energetice, toate pe blockchain. Cu xGrid, utilizatorii pot cumpăra și vinde energie pe rețeaua electrică existentă prin tranzacții de la egal la egal. uGrid permite utilizatorilor să cumpere și să vândă din nou energie prin tranzacții peer-to-peer, dar de data aceasta pe o rețea microgridă existentă sau încorporată, de exemplu într-o clădire de apartamente.

Port de alimentare aduce transparență încărcării vehiculelor electrice, permițând utilizatorilor să aleagă sursa pentru puterea care încarcă mașina lor. C6 și C6+ utilizați tehnologia blockchain pentru a urmări și valida creditele de carbon. În plus, contractele inteligente facilitează tranzacționarea creditelor de carbon. In cele din urma, Germinarea activelor oferă o platformă pentru monetizarea excesului de energie regenerabilă a comunităților.

Echipa Power Ledger

Echipa Power Ledger are o experiență imensă atât pe blockchain, cât și pe piețele de energie electrică. Membrii echipei notabili sunt Dr. Bill Tai și co-fondator și președinte, Dr. Jemma Green. Primind MBA de la Harvard, Tai este un capitalist de risc de renume mondial. Experiența lui Tai este destul de extinsă. În prezent, este președintele Treasure Data, precum și membru al consiliului de administrație al Bitfury și Voxer.

Tai a renunțat ca director al consiliului pentru șapte companii cotate la bursă care au crescut din startup-uri pe care le-a finanțat. El face, de asemenea, parte din Comitetul pionierilor tehnologici ai Forumului Economic Mondial și este profesor adjunct la Universitatea Curtin.

Green oferă relații externe strategice, gestionarea riscurilor și dezvoltarea leadershipului pentru Power Ledger. Are o carieră în domeniul finanțelor care durează peste cincisprezece ani, evidențiată cu unsprezece ani de experiență în domeniul investițiilor bancare. De asemenea, are doctoratul. în Inovare Disruptivă.

În plus față de rolurile de la Power Ledger, Green este și un cercetător la Curtin University Sustainability Policy Institute. Cercetările doctorale ale lui Green sunt strâns legate de obiectivele Power Ledger de a crește participarea la dezvoltarea de unități multiple în economia energiei regenerabile.

Istoria companiei și realizările

Power Ledger a fost creat pentru a aborda trei provocări majore cu care se confruntă sistemul energetic global:

  1. Includeți persoanele care locuiesc în locuințe de înaltă densitate în economia energetică distribuită.
  2. Schimbați rețelele de energie electrică pentru a stimula conectarea resurselor energetice descentralizate (DER).
  3. Reduceți riscul conectării a miliarde de dolari în active de rețea.

Cronologia realizărilor

Fondată în mai 2016, Power Ledger a realizat câteva repere semnificative într-o perioadă scurtă. În august 2016, Power Ledger a dezvoltat și testat prima rețea blockchain de tranzacționare a energiei din Australia. La scurt timp după aceea, Power Ledger a realizat prima implementare internațională, permițându-și platforma de tranzacționare a energiei pe-to-peer blockchain pe o rețea de distribuție din Noua Zeelandă..

În al doilea trimestru al anului 2017, Power Ledger a dezvoltat și a implementat un sistem comercial de gestionare a energiei care a permis distribuirea transparentă a energiei regenerabile generate local la chiriașii din departamentele cu mai multe unități. Power Ledger a încorporat cu succes plățile pentru utilizarea unităților de încărcare a vehiculelor electrice cu energie solară în diferite dezvoltări australiene. Cel mai recent, Power Ledger a creat primul proces peer-to-peer de tranzacționare a energiei în Bangkok, Thailanda, cu dezvoltatorul de energie BCPG.

Proiecte viitoare și foaie de parcurs

Power Ledger a oferit o listă detaliată a obiectivelor pentru următorii doi ani. Au semnat deja un acord pentru a aduce tehnologia sa în Europa în 2019; Institutul Liechtenstein pentru Dezvoltare Strategică va deveni prima gazdă europeană de aplicații care folosește platforma de tranzacționare a energiei peer-to-peer a Power Ledger din Europa.

În plus, Power Ledger a încheiat mai multe acorduri care își vor aduce platforma în Asia și în anul următor. Mahindra, cu sediul în India, a încheiat, de asemenea, un acord cu Power Ledger pentru soluționarea tranzacțiilor cu microgrille.

Strângere de fonduri și tranzacționare

POWR Presale de la Power Ledger s-a vândut în doar trei zile și a strâns peste treisprezece milioane de dolari (AUD) în schimbul a 190.000.000 de jetoane. După prevânzare, Power Ledger a organizat un ICO pentru a vinde restul de 160.000.000 de jetoane POWR alocate evenimentului de generare de jetoane. După ambele runde, fondurile strânse au totalizat treizeci și patru de milioane de dolari (AUD).

De asemenea, guvernul australian a acordat Power Ledger o subvenție de 8 milioane de dolari (AUD) pentru a-și dezvolta tehnologia și conceptul în continuare. Australia are unul dintre cele mai mari costuri de energie electrică din lume și, prin urmare, are o miză importantă în succesul general al companiei.

După evenimentul de generare de jetoane, POWR a început să tranzacționeze la bursele de 1 noiembrie 2017 pentru 10 cenți. De când a lovit bursele, POWR a avut o cursă impresionantă pe termen scurt, atingând un maxim istoric de 2,01 USD în prima săptămână a lunii ianuarie.

De când a atins maximul istoric, prețul POWR a fluctuat pe tot restul de la începutul anului 2018, atingând încă câteva vârfuri, 1,09 USD și 0,80 USD și unele minime. Recent, POWR a fost în jur de 0,15 USD, o scădere semnificativă față de maximul din ianuarie. Mișcarea negativă a prețurilor POWR din 2018 a fost puternic corelată cu scăderea masivă a Bitcoin de la noul an. Dacă lansarea VPP2.0 are succes, este posibil să vedem o creștere a valorii POWR.

De unde să cumpărați jetoane POWR

POWR este disponibil în prezent la Upbit, Huobi, Binance, Digifinex, printre altele.

Unde se păstrează jetoanele POWR

Ca jeton ERC20, trebuie să stocați jetoanele POWR într-un portofel cu suport ERC20. Unul dintre cele mai populare portofele software Ethereum este MyEtherWallet.

Oferind o securitate mai bună decât portofelele software, portofelele hardware oferă cea mai sigură metodă pentru investitorii prudenți de a stoca criptomoneda deținută. Cele mai populare două portofele hardware sunt Ledger Nano S și Trezor. Proiectat cu suport ERC20, atât Ledger Nano S, cât și Trezor pot stoca jetoane POWR.

Concurență

Această organizație este cu greu singura platformă blockchain care abordează problemele energetice ale lumii. De la energia solară la rețelele de energie blockchain, multe companii creează sisteme de tranzacționare a energiei peer-to-peer. Un exemplu, Electron, este o companie blockchain cu sediul în Marea Britanie care își propune să contribuie la tranziția industriei energetice către un sistem de rețea inteligentă și „[utiliza] tehnologie descentralizată pentru a avansa infrastructura comună a piețelor energetice”.

Concluzie

Power Ledger oferă o piață bazată pe blockchain care poate schimba cu adevărat lumea. Luând energie de la marile companii energetice, Power Ledger oferă comunităților locale capacitatea de a vinde excesul de energie solară vecinilor. Power Ledger a creat o platformă de distribuție și urmărire a energiei care permite consumatorilor să cumpere energie durabilă, fără carbon, la prețuri mai mici decât cele oferite de companiile electrice tradiționale..

Power Ledger intenționează să-și extindă operațiunile pe trei continente din întreaga lume și a adunat o armată de parteneri strategici puternici pentru a-și atinge obiectivele. Odată cu lansarea planificată a mai multor aplicații pentru platforma sa în viitorul imediat, proiectul s-a poziționat pentru a perturba mai multe piețe de energie din întreaga lume, creând un viitor luminos pentru toți participanții implicați în această revoluție verde.

Nota editorului: acest articol a fost actualizat de Rachel Lantz pe 11 noiembrie 2018, pentru a reflecta schimbările recente ale proiectului.

Resurse aditionale

Stare de nervozitate

Binance

Reddit

Blog

>

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map