Ce este împrumutul SARE? | Un ghid pentru platforma de împrumut Blockchain

Ce este împrumutul SARE?

Împrumutul SALT este o platformă care oferă Împrumuturi susținute de blockchain. SALT (Secured Automated Lending Platform) vă permite să creați cripta ca garanție în schimbul unui împrumut în numerar. Această strategie este ideală dacă trebuie să achitați o cheltuială neașteptată sau doriți să efectuați o achiziție mare fără a fi nevoie să vindeți activele dvs. blockchain.

În acest ghid de împrumut SALT, vom prezenta:

Cum funcționează împrumutul SALT?

SALT se învârte în jurul mărcii comerciale a companiei Împrumuturi susținute de blockchain. Împrumuturile susținute de blockchain sunt pur și simplu împrumuturi în care predați un activ blockchain, cum ar fi Bitcoin, ca garanție în schimbul valutelor tradiționale. Spre deosebire de împrumuturile tradiționale pentru mașini sau case, puteți utiliza aceste împrumuturi pentru orice cheltuială personală sau de afaceri.

Calitate de membru (ACTUALIZAT)

Inițial, pentru a utiliza platforma de împrumut SALT, mai întâi trebuia să plătiți pentru a deveni membru. Au existat trei niveluri de membru:

  1. Baza (1 SARE / an)
  2. Premier (10 SARE / an)
  3. Afacere (100 SARE / an)

Nivelurile mai mari de membri v-au permis să împrumutați mai mulți bani în alte monede și v-au oferit condiții de împrumut mai flexibile. Nivelurile superioare s-au bucurat, de asemenea, de o serie de alte avantaje, cum ar fi accesul timpuriu la produse noi, gestionarea portofoliului și cardurile de credit / debit.

Abonamente de împrumut SALT

Sistemul original de împrumut SALT


ACTUALIZAȚI: Începând cu această scriere, compania își reorganizează abonamentele, deci nu vă puteți înscrie pentru unul. Cu toate acestea, puteți în continuare să contractați un împrumut. Și, nu mai aveți nevoie de SĂR pentru a face acest lucru. Totuși, dacă mizați SALT pentru împrumutul dvs., veți primi o rată și / sau condiții mai bune.

Trebuie să furnizați mai multe informații personale către Creați un cont și deveniți membru. Aceste informații includ Nume, numele de familie, Adresă E-mail Validă, și țară. De asemenea, sunteți supus restricțiilor privind cunoașterea clientului (KYC) și anti-spălare a banilor (AML), deci fiți pregătiți să încărcați un ID.

Creditorii

Pe cealaltă parte a sărului sunt creditorii. Creditorii au evitat anterior să se ocupe de criptomonede din cauza naturii deseori complicate a activelor. SALT oferă creditorilor infrastructura, conformitatea și securitatea de care au nevoie pentru a accepta garanțiile criptografice fără a adăuga costuri suplimentare proceselor lor actuale.

În schimbul acestor servicii, creditorii trebuie, de asemenea, să plătească pentru un membru SALT.

Procesul de împrumut

Din nou, diferă de finanțele tradiționale, SALT nu vă solicită niciodată scorul de credit. În schimb, platforma folosește doar valoarea garanției dvs. criptografice pentru a determina condițiile împrumutului dvs..

Împrumutătorii dau startul procesului de împrumut publicând condițiile în care sunt dispuși să împrumute. În calitate de împrumutat, puteți să căutați diferiții termeni și să-l alegeți pe cel mai potrivit pentru dvs..

Procesul de creditare SARE

Procesul de împrumut SARE

Odată ce alegeți un împrumut, împrumutătorii angajează fondurile în numerar în timp ce furnizați garanții pentru un contract inteligent. Fondurile în numerar sunt trimise direct în contul dvs. bancar.

Apoi, plătiți rate lunare în funcție de condițiile de împrumut și, atunci când împrumutul dvs. este rambursat, SALT vă eliberează garanția din contractul inteligent și vi-l returnează înapoi.

Oracle SALT

SALT Oracle creează contracte inteligente pentru fiecare împrumut și declanșează evenimentele împrumutului. Pentru a reduce riscul de neplată, Oracle înregistrează, de asemenea, plățile împrumuturilor și monitorizează valoarea în schimbare a garanției criptografice.

Fiecare împrumut începe cu un raport împrumut-valoare calculat din condițiile împrumutului. Acest raport este efectiv suma împrumutului impartit de valoarea garanției. De exemplu, un împrumut de 100.000 de dolari garantat cu 125.000 de dolari din Ethereum ar avea un raport împrumut-valoare inițial de:

100.000 $ / 125.000 $ = 80,0%

Pe măsură ce plătiți împrumutul, acest raport scade deoarece valoarea împrumutului restant scade. Cu toate acestea, dacă valoarea garanției dumneavoastră scade din cauza scăderii prețului pieței, acest raport va crește.

Dacă raportul crește vreodată dincolo de raportul inițial împrumut-valoare, vi se va solicita:

  1. să ofere mai multe garanții sau
  2. plătiți o sumă suplimentară a împrumutului

până când raportul revine la nivelul inițial.

Oracle urmărește în mod autonom ratele împrumut-valoare și notifică debitorii atunci când devine prea mare. Timpul pe care un împrumutat îl are pentru a corecta raportul diferă în funcție de viteza scăderii prețului.

Echipa de împrumut SALT & Progres

Echipa SALT are peste 15 membri puternici și a fost condus de Shawn Owen ca CEO. Owen este un antreprenor de serie cu ani de experiență în operațiuni de ospitalitate. În iulie 2018, Owen a părăsit compania, lăsându-l pe CTO Bill Sinclair să-i ia locul.

Cel mai notabil membru al echipei SALT este unul dintre consilierii lor, Erik Voorhees. Voorhees este fondatorul și CEO-ul ShapeShift – unul dintre cele mai populare schimburi de cripto-la-criptă.

SALT a atins un moment important în ianuarie 2018, începând oficial să ofere împrumuturi pentru membrii de top. Platforma are deja peste 70.000 de împrumuturi și a finanțat peste 50.000.000 de dolari în aceste împrumuturi.

Planurile pentru 2018 includeau lansarea de carduri de credit, crearea de fonduri de împrumut și extinderea garanției la alte monede alternative. Echipa a lovit doar unele dintre aceste repere. Compania a extins sprijinul, adăugând împrumuturi Litecoin și Dogecoin. Dar, se pare că cardurile de credit și instrumentele pentru dezvoltatori sunt încă într-o perioadă de timp.

Repere de săruri

Foaia de parcurs 2018

Concurență

SALT este actualul lider în împrumuturile bazate pe blockchain; cu toate acestea, există câțiva alți concurenți care apar în spațiu. ETHLend și Elix sunt doi concurenți mai tineri care oferă împrumuturi descentralizate pe blockchain-ul Ethereum.

SALT se diferențiază concentrându-se pe împrumuturile instituționale în numerar care sunt susținute de criptomonede, în timp ce celelalte două proiecte par să fi adoptat o abordare peer-to-peer. Ambele cazuri de utilizare ar trebui să aibă un loc solid pe piață.

În plus, SALT concurează cu platforme mai tradiționale care oferă împrumuturi cu sprijin criptografic, dar nu utilizează un token specific.

Jeton SARE

Jetoanele SALT, cunoscute și sub denumirea de jetoane de membru, sunt jetoane ERC20 pe care le cheltuiți pentru a deveni membru al platformei de împrumut SALT. Mai mult, puteți răscumpăra aceste jetoane către plata dobânzii la împrumut, primiți rate mai bune la împrumuturi, și cumpărați articole din magazinul online al SALT.

La un moment dat, aceste jetoane dețineau o valoare diferită pe platforma de împrumut decât cea pentru care tranzacționau pe piață. Meritau exact 27,50 USD pe platforma de creditare în timp ce tranzacționa la o valoare sub acel preț.

De asemenea, ați putea plăti anterior capitalul împrumuturilor dvs. cu jetoane SALT.

Deci, acest lucru a creat o oportunitate interesantă de arbitraj. Dacă ați avea fondul bancar, ați putea obține din punct de vedere tehnic un abonament Enterprise pentru 1200 USD și puteți contracta un împrumut de 1 milion USD, susținut cu 1,25 milioane USD Bitcoin. Puteți apoi să vă întoarceți și să cumpărați jetoane SALT în valoare de 1 milion USD de pe piață (~ 83.333 SALT).

Deoarece jetoanele SALT valorau 27,50 dolari pe platformă, ar trebui să cheltuiți doar 45 455 jetoane SALT pentru a vă rambursa împrumutul. Acest lucru vă va lăsa cu puțin sub 40.000 de jetoane SALT plus Bitcoin original pe care l-ați pus ca garanție – aproximativ 40% randament.

Echipa SALT trebuie să fi prins acest sistem, deoarece de atunci a eliminat oportunitatea.

Comercial

SALT și-a ținut ICO-ul în T3 2017, în care ați putea achiziționa un jeton de membru pentru 3,00 – 7,00 USD în funcție de momentul în care l-ați cumpărat. Există o în total 120M jetoane SALT, și puțin peste 80 de milioane circulă în prezent pe piață.

Prețul SALT a experimentat pe scurt scăderea obișnuită „post-ICO” înainte de a reveni la puțin peste 7 USD în octombrie 2017. La scurt timp, prețul a scăzut la intervalul de 2 $ – 4 $ (0.0003-0.0005 BTC) și a rămas acolo până în decembrie 2017.

Începând din decembrie 2017, prețul a crescut constant și a crescut la un nivel maxim istoric de peste 17 USD cu anunțul că împrumuturile pe platformă începuseră în cele din urmă. De la acel maxim la sfârșitul anului 2017, prețul a scăzut drastic. Pe tot parcursul anului 2018, moneda a pierdut peste 98% din valoarea sa. În prezent, valorează aproximativ 0,25 USD.

Deoarece SALT nu este obligat să utilizeze platforma de creditare, nu există prea multe lucruri care să determine creșterea prețului din nou. O piață criptomonedă sănătoasă ar trebui să vă ajute. Și stimulentele suficient de suculente pentru membri pot oferi, de asemenea, o presiune pozitivă din partea cererii. În afară de asta, este greu să vezi această monedă răsărind din morți.

De unde să cumpărați săruri

Cele mai populare schimburi de cumpărare SALT sunt Binance și Bittrex. Pentru a tranzacționa SALT pe unul dintre aceste schimburi, trebuie să aveți mai întâi Bitcoin sau Ethereum.

Dacă nu aveți niciunul, le puteți achiziționa cu monedă tradițională pe un schimb precum Gemeni și apoi le puteți transfera.

Pentru o listă completă a schimburilor de unde puteți cumpăra SARE, verificați CoinMarketCap.

Unde se păstrează sărurile

Deoarece SALT este un jeton ERC20, aveți câteva opțiuni diferite cu privire la locul de stocare. O opțiune online populară este MyEtherWallet.

Site-ul web SALT vă recomandă să utilizați portofelul Jaxx și chiar oferă instrucțiuni Aici. Jaxx este disponibil pe Android, iOS, Mac, Windows, Linux și ca extensie Chrome.

Cea mai sigură modalitate de a vă stoca jetoanele este utilizarea unui portofel hardware precum Trezor sau Ledger Nano S..

Concluzie

Platforma de împrumut SALT este o opțiune excelentă dacă doriți / trebuie să faceți niște cheltuieli din lumea reală și nu doriți să pierdeți potențialele câștiguri din deținerile dvs. criptografice. Dincolo de asta, proiectul lucrează pentru a rezolva o problemă majoră a activelor blockchain – nelichiditatea. Prin deschiderea unei forme complet noi de împrumuturi, proiectul aduce mai multă lichiditate pe piața criptomonedelor.

Echipa are o bază solidă de experiență blockchain și este sfătuită de un lider din industrie. Având deja o platformă de lucru pe piață, SALT este înaintea multor alte proiecte blockchain.

Acestea fiind spuse, nu este necesară utilizarea jetoanelor SALT pe platformă. Deci, ar trebui să vă facă să vă întrebați de ce compania are un simbol specific în primul rând. Sperăm că noile niveluri de membru vor face acest lucru mai evident.

Nota editorului: acest articol a fost actualizat de Steven Buchko la 12.04.2018 pentru a reflecta modificările recente ale proiectului.

Resurse suplimentare de împrumut SARE

Site-ul web

Facebook

Stare de nervozitate

Mediu

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map