Ce este HOT? Protocolul hidro

Ce este HOT?

HOT este simbolul Hydro Protocol. Nu are nimic de-a face cu căldura sau focul. Iertați-l pe etimologul din voi pentru că a crezut că protocolul are ceva de-a face și cu apa. Hydro Protocolul a fost conceput pentru a îmbunătăți lichiditatea pentru noile burse descentralizate.

Lichiditatea este un atribut foarte de dorit pentru un nou schimb pe care îl deține, deoarece este un indiciu al activității pieței și, prin urmare, cât de favorabil este să cumperi sau să vinzi criptomonede în orice moment anume. Când încep schimburi noi, activitatea pieței este redusă, cu excepția cazului în care se iau măsuri pentru îmbunătățirea lichidității. HOT oferă o soluție la acest clasic puiul sau problema ouălor.

Rezumatul jetonului

Site-ul web

Simbol: FIERBINTE

Specificație: ERC20

Reţea: Ethereum

Total aprovizionare: 1.560.000.000 HOT

Aprovizionare circulantă: 230.169.301 HOT

Ce face?


HOT îmbunătățește lichiditatea, oferind stimulente factorilor de decizie de piață profesioniști. Producătorii de piață profesioniști, denumiți și furnizori de lichidități, au stocuri de criptomonede de tranzacționat. Cumpărătorii elimină acea lichiditate atunci când tranzacționează cu un furnizor de lichidități. Furnizorii de lichiditate pot face bani cumpărând o anumită criptomonedă la un anumit preț și vândând-o ulterior la un preț mai mare. Acești furnizori de lichiditate pot acum să primească și recompense exprimate în HOT pentru furnizarea de lichiditate noului schimb. Există însă o captură. Pentru a fi eligibil pentru distribuția periodică HOT, furnizorul de lichidități trebuie să dețină HOT.

fundal

Producătorii de piață dețin, de obicei, cantități mari din criptocurrency special pentru care doresc să furnizeze lichiditate. Apoi specifică un preț pe care sunt dispuși să-l plătească pentru criptocurrency. Acest preț este prețul de ofertă. De asemenea, stabilesc un preț de care sunt dispuși să se despartă de el. Acesta se numește prețul cerut. În mod tradițional, ei profită de diferența dintre prețurile de cerere și de licitare. Acest profit se numește spread.

Token Economics

Atunci când un producător de piață dorește să primească distribuția periodică HOT în plus față de spread, Hydro Protocol cere mai întâi producătorului de piață să dețină HOT. In conformitate cu hartie alba, cu cât furnizorul de lichiditate reține mai HOT în rezervă, cu atât este mai mare plata periodică HOT primită. De asemenea, cu cât este mai responsabilă activitatea de tranzacționare pentru producătorul de piață, cu atât vor primi mai mult în distribuția periodică HOT.

Producătorii de piață sunt motivați să rezerve o mulțime de HOT dacă anticipează că vor contribui major la volumul total al tranzacțiilor într-o anumită perioadă..

Comercianții individuali pot beneficia, de asemenea, de deținerea HOT. Pentru comercianții individuali, funcționează la fel ca un jeton de schimb, cum ar fi jetonul Binance. Singura diferență este că deținătorii HOT selectează bursa pentru a profita de avantajele deținerii de jetoane și fiecare schimb poate specifica ce recompense sunt oferite.

Cum funcționează Hydro Protocol?

Hydro Protocol face parte dintr-un stiva de protocol. Funcționează la nivelul rețelei de schimb descentralizat. Există o aplicație descentralizată, sau dApp, care se află deasupra ei și oferă interfața cu utilizatorul. Protocolul 0x se află sub acesta și oferă decontarea comenzilor către blockchain.

Stiva de Hydro Protocol

The Hydro Protocol Stack (sursă: hârtie albă HOT)

Funcționează prin păstrarea unei baze de date cu lichiditatea furnizată de producători și eliminată de către participanți. Aceste date sunt utilizate pentru a determina distribuțiile periodice HOT.

În plus, protocolul controlează care schimburi au permisiuni pentru a completa o comandă. Prin gestionarea unei liste de permisiuni, protocolul permite schimburilor cooperante să împartă lichiditatea. Atunci când bursele decid să-și combine lichiditatea, se numește fond de lichidități.

Pentru a avea acces la un fond de lichidități, noile schimburi descentralizate pot deține, de asemenea, HOT. Aceasta se numește miza. Odată mizate, jetoanele sunt returnate la schimburi numai după ce noile schimburi au contribuit cu o anumită cantitate de lichiditate în timp.

Această punere în comun a lichidității este posibilă și fără protocolul hidro prin modelul de comandă deschisă al protocolului 0x. Cu toate acestea, coliziuni frontale și comenzi vor avea loc fără gestionarea suplimentară prevăzută de Hydro Protocol. Punerea în funcțiune tehnică este încă posibilă în cadrul fondului de lichidități. Cu toate acestea, un astfel de comportament poate fi pedepsit prin mecanismul de guvernanță HOT.

Acest mecanism de guvernanță este utilizat și pentru gestionarea calității de membru al fondului de lichidități. Este utilizat pentru a determina pragurile de contribuție pentru calitatea de membru la fondurile de lichidități.

În cele din urmă, Hydro Protocol se ocupă de distribuirea taxelor de tranzacție. DDEX este un exemplu de operare a unui schimb descentralizat care utilizează protocolul Hydro la nivelul rețelei. Taxa de tranzacție DDEX este de 0,1%. Hydro Protocol este responsabil pentru distribuirea taxei de tranzacție de 0,1%.

Cine este în spatele HOT?

Tian Li, Kevin West, David Qin, Bowen Wang, Scott Winges și Shanchuan Yin sunt echipa din spatele Protocolului Hydro.

Echipa DDEX

Echipa a primit sprijin de la Draper Draper, Capital de consens, și cel mai recent Alexis Ohanian, de faimă Reddit, la Capital inițializat. Aflați mai multe despre echipă, consilieri precum Ohanian și protocolul hidro aici: https://thehydrofoundation.com/.

Parteneri strategici HOT

Parteneri strategici HOT

De unde puteți cumpăra HOT?

Conform CoinLib.io, HOT este disponibil numai pe OKEx. Cu toate acestea, este disponibil și la adresa DDEX.

Unde puteți stoca HOT?

HOT este susținut de MetaMask extensie browser și Paritate. Este, de asemenea, susținut de MyEtherWallet, deci îl puteți păstra și pe Ledger Nano S și Ledger Blue portofele hardware.

HOT va fi un token fierbinte?

Hydro Protocol propune o soluție nouă pentru bootstrapping lichiditatea de schimb și are un sprijin puternic. Oricine poate ține HOT. De fapt, simbolul are ceva de oferit tuturor din ecosistem. Bursele, comercianții și furnizorii de lichidități sunt toți motivați să dețină HOT.

Cu toate acestea, există o dilemă simbolică. Din păcate, jetonul se tranzacționează piețe secundare. În consecință, valoarea sa este întotdeauna determinată de speculații și nu de lichiditatea pe care o contribuie efectiv bursele, factorii de decizie profesioniști de piață și comercianții individuali.

Având în vedere presiunea recentă descendentă asupra prețurilor criptomonedelor, HOT este hotărât pentru moment. Nu există niciun stimulent pentru a deține HOT în nicio perioadă în care prețurile sunt în scădere.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Resurse aditionale

Site-ul web

Telegramă

Mediu

Stare de nervozitate

Facebook

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map