Ce este GameCredits (GAME)? Un ghid pentru începători

Ce este GameCredits (JOC)?

GameCredits (GAME) este un proiect de criptomonede care vrea să devină soluția de plată unică pentru industria jocurilor online. Pe site-ul web al proiectului, misiunea echipei „este de a deveni moneda universală pentru 2,6 miliarde de jucători din întreaga lume, de a împuternici dezvoltatorii de jocuri, atât mari cât și mici, pentru a dezvolta în continuare industria jocurilor de 100 de miliarde de dolari și pentru a accelera adoptarea pe scară largă a criptomonedelor descentralizate. ca o alternativă mai bună la fiaturile emise de guvern. ”

În cadrul modelului GameCredits, dezvoltatorii și jucătorii au prioritate asupra vânzătorilor, distribuitorilor și altor intermediari. Echipa speră că, devenind o monedă universală a jocurilor, GAME va elibera peisajul jocurilor de la distribuirea inegală a profitului. De asemenea, vor să uniformizeze peisajul e-sport competitiv cu MobileGo, un jeton de utilitate legat de GameCredits. Speranța lor că MobileGo va încuraja o cultură a e-sportului în care veniturile sunt determinate de participarea jucătorilor, nu de sponsori mari și încurajează o participare competitivă mai largă în rândul populației de jocuri din lume..

GameCredits

Ecosistemul GameCredits

În esență, ecosistemul GameCredits se concentrează pe aducerea unei experiențe de joc mai convenabile jucătorilor și pe producerea unui model de venituri mai echitabil pentru dezvoltatori. Pentru jucători, moneda își propune să ofere:

 • Integrare ușoară a plăților
 • Limite ridicate de depunere
 • Opțiune de depozit multi-valută (JOC și alte criptomonede)
 • O monedă transferabilă pe mai multe jocuri și platforme
 • Securitate blockchain pentru achiziții în joc
 • Evenimente e-sport incluse pentru meciuri rapide și plăți rapide

În esență, jucătorii vor avea o metodă de plată cuprinzătoare pentru toate jocurile lor preferate, una care încurajează accesibilitatea și securitatea. GameCredits ar putea oferi dezvoltatorilor o multitudine de avantaje, inclusiv:

 • Timpi mai rapide de procesare a plăților
 • Scalabilitatea bazei utilizatorului
 • Protecție avansată împotriva fraudei și securitate blockchain
 • Comision mai mare pentru vânzările de jocuri (plata 90% față de 70% cu Google Play și Apple)
 • Promovare încrucișată cu alte jocuri

Pentru dezvoltatori, accentul principal al GameCredit este o plată rapidă echitabilă. Spre deosebire de standardele din industrie stabilite de Apple și Google Play, GameCredits va percepe o taxă de doar 10% pentru orice joc vândut pe piața sa, GPlay.

Vorbind despre GPlay, GameCredits are o mână de produse și iterații care ajută proiectul și echipa sa să își realizeze pe deplin viziunea. Aceste produse cuprind coloana vertebrală a ecosistemului multifacetic al GameCredit și includ:

GNation: „Fiecare al treilea om este un jucător”, afirmă site-ul GameCredits, iar GNation încearcă să-i unească pe acești jucători din întreaga lume într-o singură comunitate. Astfel, GNation va servi ca un stat național de jocuri fără granițe, care reunește dezvoltatori și jucători din toate categoriile sociale.

GPlay: Echivalentul magazinului de aplicații GameCredits și piața de jocuri, magazinul GPlay permite jucătorilor să cumpere jocuri disponibile folosind monede GAME. De asemenea, acordă dezvoltatorilor o plată de 90% pentru jocurile vândute pe platformă.

GameGG: Acest proiect este încă în lucru, dar, în esență, va fi o platformă online de e-sport competitivă. Cu el, orice jucător amator sau profesionist poate face meciuri și poate juca împotriva altor jucători de pe platformă, fie cu miză monetară, fie fără.

GWallet: Portofelul cu criptomonede pe care jucătorii îl pot folosi pentru a-și stoca JOCUL, pentru a plăti achiziții în joc sau pentru a-l folosi pentru meciuri online de e-sport.


GExchange: încă în curs de dezvoltare, GExchange va include perechi de cripto și fiat pentru moneda GAME.

GShare: extensia caritabilă a GNation, una pe care echipa speră că va extinde impactul GameCredit în afara domeniilor cripto-jocurilor.

MobileGo

„Vărul apropiat” al GameCredits, MobileGo (MGO) este soluția tokenizată a ecosistemului pentru jocurile mobile. MobileGo este pentru smartphone, tabletă și jocuri mobile ceea ce este GameCredits pentru întregul peisaj al jocurilor video: o încercare de a uni jucătorii și dezvoltatorii într-o singură monedă și platformă. Interesant este că alocarea simbolurilor este împărțită între blockchain-urile Ethereum și Waves, deoarece MGO a fost construit pentru a rula pe oricare dintre rețele..

MobileGo

Jucătorii vor putea configura un profil MobileGo și, ca un scor de credit gamificat, utilizatorii vor avea un statut social bazat pe interacțiunile online (fie ele pozitive sau negative), istoricul jocurilor și recomandări. Utilizatorii înregistrați vor primi jetoane MobileGo pentru atingerea pragurilor de reputație, cum ar fi câștigarea de puncte de experiență și creșterea nivelului. Aceste jetoane pot fi apoi utilizate pentru programe de stimulare, cum ar fi reduceri de conținut în joc, abonamente VIP la turnee și multe altele.

Utilizatorii platformei vor putea găzdui și turnee de jocuri descentralizate prin MobileGo. Spre deosebire de turneele profesionale de e-sport, aceste evenimente vor fi deschise jucătorilor de toate nivelurile de calificare pentru orice joc mobil înregistrat în magazinul de aplicații GameCredits. Acest lucru va sparge barierele pe care e-sporturile profesionale le-au montat jucătorilor amatori, oferind oricui șansa de a câștiga MGO într-un mediu de turneu global, descentralizat..

MobileGo va avea, de asemenea, o piață pentru articole și bunuri virtuale în joc. Piața va permite utilizatorilor să tranzacționeze articole cross-game pentru MGO direct pe platformă.

Echipa GameCredits și Foaia de parcurs

GameCredits poartă o echipă de jucători experimentați – tocilari de joc cu bună-credință care sunt în industrie de ani de zile.

CEO-ul proiectului, Sergey Sholom, are un doctorat. în modelarea matematică și a fondat Datcroft Games Ltd. în 2004. El este, de asemenea, responsabil pentru crearea Pixel Wars, unul dintre primele jocuri listate în magazinul GPlay al GameCredits..

Un alt doctorat, directorul de produs Maxim Sholom aduce echipei peste 12 ani de experiență în jocuri. El a ajutat la producerea unor jocuri de succes precum Get the Gun și supraveghează dezvoltarea magazinului mobil GameCredits.

Echipa GameCredits

În prezent, singura foaie de parcurs disponibilă se află pe cartea albă a proiectului. Cele mai multe etape au urmat cursul, dar este indicat faptul că echipa intenționează să se concentreze pe integrarea meciurilor descentralizate și a turneelor ​​descentralizate în primul trimestru al anului 2018.

Istoricul tranzacționării GameCredits

La momentul scrierii acestui articol, întreaga piață este puțin mai proastă pentru uzură, iar GameCredits nu face excepție. GAME a scăzut la 1,35 USD de la maximul istoric de 6,61 USD și este în prezent pe locul 110 CoinMarketCap.

baseUrl = „https://widgets.cryptocompare.com/”; var scripts = document.getElementsByTagName („script”); var embedder = scripturi [scripts.length – 1]; (funcție () {var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname); if (appName == ””) {appName = ”local”;} var s = document.createElement („script”); s.type = „ text / javascript ”; s.async = true; var theUrl = baseUrl + ‘serve / v3 / coin / chart? fsym = GAME&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ”; s.src = theUrl + (theUrl.indexOf („?”) >= 0? „&”:“? ”) +“ App = ”+ appName; embedder.parentNode.appendChild (s); }) ();

De unde să cumpărați GameCredits

Cea mai populară piață a GAME este BitBay, unde 33,80% din volumul său 24 / oră provine din perechi fiat cu Zloty polonez. După ordinea volumului, următoarele piețe cele mai active sunt Bittrex, Poloniex și Bit-Z, toate oferind perechi BTC / GAME. Interesant este că nu există piețe ETH pentru GAME.

Unde se stochează GameCredits

Portofelul oficial al proiectului, GWallet, oferă suport complet pentru GameCredits. Mai mult, puteți cumpăra GAME direct prin gateway-ul propriu al portofelului cu USD, EUR, GBP sau BTC.

Concluzie

Susținătorii criptomonedelor au susținut adesea potențialul blockchain de a atenua ineficiențele industriei în mai multe sectoare. GameCredits vrea să aducă aceste soluții în industria jocurilor.

Și este de înțeles. O opțiune de plată a criptomonedelor, cum ar fi GameCredits, ar putea oferi jucătorilor opțiuni de depunere și cumpărare mai ușoare, iar o rețea blockchain le-ar oferi fondurilor securitate mai mare. Pentru dezvoltatori, GameCredits ar permite timpuri de plată mai rapide și profituri distribuite mai uniform din vânzările de jocuri.

GameCredits oferă aceste soluții, așa că singurul truc acum este adoptarea. Nu vă pot spune dacă lumea globală a jocurilor va ajunge să accepte GAME ca monedă universală, dar nu aș fi surprins dacă criptomonedele într-o anumită formă ar deveni metoda standard de plată pentru industrie în următorii ani.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map