Ce este Ethos? O privire în profunzime asupra criptomonedei centrate pe utilizator

Ce este Ethos?

Ethos are sediul în S.U.A. companie și criptomonedă. Misiunea lor este de a facilita oricui să dețină criptomonede. Pentru ca criptomoneda să câștige acceptare în societate, trebuie să fie ușor de utilizat. Ethos propune un portofel universal ușor de utilizat și un gateway fiat care simplifică cumpărarea, tranzacționarea și gestionarea activelor dvs. cripto.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Ethos a fost cunoscut anterior ca Bitquence de la debutul său în 2017. Ulterior au schimbat numele în Ethos în noiembrie. Sub noul nume, interesul pentru proiect a crescut constant după ICO. Popularitatea sa a explodat în prima săptămână din 2018, dovadă fiind prețul monedei ETHOS.

Platforma și tehnologia de bază sunt încă în curs de dezvoltare. Prima versiune a portofelului lor universal a fost lansată în iulie 2018. Scopul final al platformei este de a fi o soluție completă de gestionare a averii cu mai multe active. Ca atare, fondatorii s-au concentrat pe experiența utilizatorului, caracteristicile centrate pe oameni și conformitatea cu reglementările. În acest articol, vom analiza ceea ce Ethos are în magazin și de ce proiectul generează o astfel de emoție.

Portofel universal Ethos

Nucleul ofertei Ethos și motivul pentru care au câștigat atât de multă atenție este portofelul lor universal. Cea mai recentă versiune a portofelului lor universal a fost lansată în august 2018. Acest nou portofel se conectează și scanează sute de blockchain-uri pentru a actualiza soldurile utilizatorilor în criptomonede majore și diferite altcoins. Având peste 150 de monede complet transferabile, Ethos speră să devină singurul portofel de care veți avea nevoie vreodată, eliminând necesitatea de a crea un portofel nou atunci când achiziționați o nouă criptomonedă..

comparație ethos

Diagramă de comparație

Portofelul universal Ethos promite să stocheze și să transfere „valoarea oricărei forme” gratuit. Arhitectura sa este concepută pentru a fi deschisă persoanelor, instituțiilor și dezvoltatorilor. Cu acces la dezvoltare, adăugarea unui nou tip de monedă la portofel ar putea fi la fel de ușoară ca actualizarea versiunii dvs. a software-ului sau descărcarea unei modificări personalizate.

O singură cheie inteligentă

Pe lângă consolidarea tuturor activelor dvs. într-un singur portofel, Ethos are nevoie de o singură cheie pentru a vă gestiona fondurile. Veți menține în continuare controlul complet asupra portofelului. Ethos nu poate face nicio modificare asupra soldurilor dvs. de monede. Cu toate acestea, autorizarea tranzacțiilor a devenit mult mai simplă. Ai nevoie de o singură cheie privată pentru toate monedele tale.

Soluția Smart Key utilizează elemente comune între diferiții algoritmi cheie utilizați astăzi. Această rădăcină a diferitelor chei individuale devine cheia dvs. inteligentă. Șansele ca altcineva să aibă aceeași cheie inteligentă ca și tine sunt mici. Ethos creanțe ar putea crea 10 miliarde de chei inteligente unice pentru fiecare atom de pe planeta Pământ.

Portofel Premium

Portofel Premium adresele sunt destinate companiilor și persoanelor fizice care doresc să se identifice public pe blockchain. Avantajul de aici este asigurarea clienților de o identitate sigură atunci când solicită plata. Această înregistrare oficială permite, de asemenea, Ethos să funcționeze mai mult ca PayPal. Mărcile ar putea oferi clienților o adresă simplă de tip e-mail pentru plăți mai ușoare și mai puține erori decât utilizarea unei adrese tipice de portofel.

Design intuitiv, mobil-primul

Întrucât Ethos vrea să fie o soluție intuitivă și orientată către oameni pentru toată lumea, experiența utilizatorului este esențială. Din acest stadiu incipient, platforma a angajat designeri UX pentru a construi o experiență intuitivă a utilizatorului de la bază. Acest accent pus pe design este un element cheie al planului lor de afaceri. De asemenea, îi diferențiază de multe startup-uri de criptomonede. ICO-urile tipice se concentrează foarte mult pe problemele tehnice, dar obținerea adoptării în masă este o provocare la fel de importantă pentru spațiul criptografic. Designul intuitiv ar trebui să ajute mult această problemă.

Smartwallet Ethos

SmartWallet utilizează o cheie privată pentru a gestiona mai multe portofele.

Ethos este, de asemenea, conceput pentru a fi primul mobil. Acest lucru se potrivește bine cu ceea ce știm despre comportamentul consumatorilor. Oamenii își folosesc din ce în ce mai mult telefoanele la computer. Tabloul de bord va facilita administrarea și monitorizarea monedelor din mers. De asemenea, puteți trimite moneda ETHOS la orice număr de telefon, e-mail sau ID Ethos.

Transfer & Faceți schimb cu rețeaua de lichiditate Ethos

Pe lângă un portofel bine conceput, Ethos oferă servicii de transfer și schimb. Aceasta este o parte esențială a puzzle-ului de a deveni o soluție completă de gestionare a activelor. În mod ideal, veți putea reechilibra deținerile de criptomonede, toate de pe platforma Ethos.

trăsături de bază ale etosului

Caracteristici principale

Aceasta înseamnă schimbul instantaneu de criptomonede. De asemenea, înseamnă abilitatea de a tranzacționa orice pereche de criptomonede, utilizând ETHOS monedă ca rețea de lichiditate. Veți putea depune și retrage fonduri din portofele externe, iar Ethos va sprijini conversia în fiat în viitorul apropiat.

Fiat Gateway

Un gateway fiat este o altă parte importantă a modelului de afaceri Ethos. Întrucât își propune să fie prietenos cu noii investitori, va avea nevoie de o modalitate de a converti monedele tradiționale în cripto. Primele versiuni ale platformei nu au acceptat conversiile fiat. Cu toate acestea, implementarea unui gateway fiat este o prioritate ridicată pentru Ethos, deoarece este o funcționalitate de bază pentru succesul platformei. Planurile pentru poarta de acces fiat sunt prezentate în Ethos hartie alba.

Proiectul are recent asociat împreună cu Voyager Invest pentru a furniza serviciul fiat gateway.

Diversificare instantanee și criptare „fonduri mutuale”

În investițiile tradiționale, este esențial să vă diversificați participațiile și să vă echilibrați portofoliul între tipurile de active. Acest lucru ajută la atenuarea riscurilor cauzate de colapsul unui activ. Același lucru este valabil și pentru criptomonede. Majoritatea investitorilor în criptomonede înțeleg intuitiv că trebuie să investească în mai multe proiecte, deoarece s-ar putea pierde oricând. Cu toate acestea, este rar ca investitorii să o facă într-un mod formal, bine monitorizat.

Ethos speră să rezolve această problemă automatizând-o. Acestea oferă un serviciu de diversificare instantanee care vă alocă deținerile între multe monede diferite. Puteți configura propria alocare a activelor (în procente din portofoliu) și puteți cere Ethos să vă reechilibreze portofoliul în locul dvs. Sau, puteți alege dintre coșuri pre-create din comunitatea utilizatorilor.

Investiția într-un coș împreună cu alți investitori este similară cu un fond mutual. Anumite coșuri care sunt legate de piață ar putea funcționa ca fonduri de index pentru comunitatea criptografică. Oferirea unor active diversificate precum acestea ar trebui să diminueze volatilitatea pieței criptomonedelor și să încurajeze mai multe investiții.

Crearea socială a investițiilor Crypto

Împreună cu scopul de a fi un portofel și un manager de active axat pe oameni, Ethos oferă și un aspect social platformei. Utilizatorii pot să contribuie la forumuri, să răspundă la întrebări, să fie evaluați pentru sfaturile lor și să fie recompensați pentru schimbul de informații cu comunitatea. Acest lucru permite utilizatorilor să urmărească experții lor preferați pentru a primi sfaturi de investiții. De asemenea, ei pot chestiona mulțimea cu privire la deciziile de investiții.

În calitate de colaborator, puteți câștiga recompense și puncte de încredere pentru a-i ajuta pe ceilalți. Acumulați suficiente evaluări și recenzii bune și veți deveni un expert Ethos cu capacitatea de a curăța coșurile și de a oferi consiliere.

ethos caracteristici suplimentare

Caracteristici suplimentare

Construit pentru respectarea reglementărilor

Facturarea Ethos ca o platformă de gestionare a activelor înseamnă că înțeleg că majoritatea criptomonedelor sunt valori mobiliare negociabile. Conform majoritatea experților, este doar o chestiune de timp până când piața criptomonedelor va fi reglementată.

Ethos își construiește platforma având în vedere conformitatea. Sunt cu sediul în SUA, deci se concentrează asupra legislației nord-americane privind valorile mobiliare. Gateway-ul fiat vine cu un sistem încorporat KYC și AML măsuri. Cu toate acestea, utilizarea unui portofel de bază nu necesită încă verificarea identității.

De asemenea, veți putea exporta cu ușurință activitatea contului pentru a facilita raportarea fiscală.

Echipa a subliniat, de asemenea, că moneda ETHOS este menită să fie un simbol funcțional. Acest lucru este în speranța evitarea reglementării valorilor mobiliare. Potrivit lor FAQ:

„ETHOS nu este o garanție sau o securitate tokenizată, deoarece nu îndeplinește definiția legală a unei garanții aplicabilă în Statele Unite, Canada, Singapore, Regatul Unit sau în orice altă jurisdicție OCDE. În Statele Unite, acest lucru este denumit mai des „Testul Howey” ”

Jetonul Ethos & Fundația tehnică

Echipa a proiectat Ethos Token (ETHOS) pentru a fi un simbol funcțional care alimentează platforma. Puteți accesa caracteristici și plăti taxe pe Ethos cu moneda. De asemenea, ajută la lichidități, servind drept intermediar pentru perechile de active tranzacționate cu frecvență redusă. În cele din urmă, dezvoltatorii folosesc ETHOS pentru a plăti apelurile API atunci când se dezvoltă în jurul platformei.

Jetonul ETHOS rulează pe Ethereum, la fel ca multe dintre serviciile bazate pe blockchain pe care le oferă platforma. Cu toate acestea, Ethos nu este o companie exclusiv blockchain. Multe dintre serviciile sale sunt furnizate ca interfețe web standard găzduite pe servere. Acest lucru îl face mai scalabil, mai ușor de gestionat și mai generabil. Rețineți că aceasta este o companie privată care funcționează ca un schimb de criptomonede și portofel. Nu vor descentraliza totul.

Istoricul tranzacționării

Jetonul a fost lansat în iulie 2017. Înainte de schimbarea numelui, jetonul original era cunoscut sub numele de Bitquence (BQX). Vânzarea a distribuit 30% din jetoane către public. Alte 30 la sută au mers la Ethos pentru dezvoltare. Restul de 40% este rezervat pentru a oferi lichiditate odată cu lansarea platformei.

baseUrl = „https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName („script”);

var embedder = scripturi [scripts.length – 1];

(funcție () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

if (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement („script”);

s.type = „text / javascript”;

s.async = adevărat;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = ETHOS&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ”;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf („?”) >= 0? „&”:“? ”) +“ App = ”+ appName;

embedder.parentNode.appendChild (s);

}) ();

ETHOS a urmat tendințele tipice ale pieței criptografice în ultimul an, atingând vârful pe 7 ianuarie 2018, la 10,41 dolari. De-a lungul primăverii, jetonul a continuat să-și piardă valoarea, atingând un pic de încă câteva ori, o dată în martie și o dată în mai. În cele din urmă, a atins ultimul său vârf de a vorbi, coincizând cu lansarea portofelului universal, pe 3 iulie, la 2,61 dolari, aproape o pătrime din valoarea sa cea mai mare. Astăzi, moneda se ridică la aproximativ 0,30 dolari, o evoluție surprinzătoare pe piața actuală.

De unde să cumpărați ETHOS

Puteți cumpăra ETHOS pe Binance, Bithumb, CoinExchange și HitBTC.

Ethos Bedrock

Procesorul de plăți, Dunga, a câștigat o utilizare pe scară largă și aprecieri pentru codul său de procesare a plăților open source. Ethos se străduiește să facă același lucru pentru piața criptomonedelor. Acestea oferă lichidități, găzduiesc portofele și servesc drept schimb prin intermediul lor API Bedrock.

Dezvoltatorii pot, de asemenea, să apeleze date blockchain și să verifice identitatea prin API. Scopul este de a crea un sistem financiar robust pe blockchain. Roca de bază se integrează perfect cu instituțiile financiare. Echipa susține că acest lucru va crea o „nouă rasă de aplicații FinTech” pentru bănci și consumatori. Recent, compania a anunțat un parteneriat cu Voyager pentru a dezvolta în continuare capacitățile API-ului Bedrock.

Echipă

CEO fondator ethos

Fondator și CEO Shingo Lavine

Shingo Lavine, student în vârstă de 19 ani al Universității Brown, conduce în calitate de CEO. El a scris cartea albă originală pentru un furnizor universal de portofel și lichiditate. În ciuda tinereții CEO-ului, Lavine a reunit o echipă diversificată și experimentată. O mare parte din echipă provine din sectorul financiar, inclusiv bănci importante, creditori și M.&A firme. De asemenea, au membri ai echipei responsabili de conformitate și mai mulți designeri care lucrează alături de experți în cod și criptografie pentru a dezvolta platforma.

Foaie de parcurs

Unde intenționează Ethos să plece de aici, după lansarea în 2018 a portofelului universal și a API-ului Bedrock? Să-l lăsăm pe Lavine să ne spună el însuși, dintr-o postare pe blog pe 20 noiembrie 2018:

Obiectivul nostru de a veni va fi pe viitorul gateway-ului fiat, îmbunătățind suportul de jetoane pe Universal Wallet și Bedrock și dezvoltând arhitecturi suplimentare blockchain pentru aplicații la scară largă.

Compania a anunțat ultima sa dezvoltare în noiembrie. Introducerea lui Ethos stare, un program care adaugă funcționalitate suplimentară jetonului, inclusiv o putere sporită de vot, comentarii prezentate și influență asupra platformei.

Concluzie

Ideea din spatele Ethos este interesantă și palpitantă. Are potențialul de a deschide criptocurrency către un segment cu totul nou de investitori cu amănuntul. Odată cu lansarea portofelului universal, Ethos face pași în direcția corectă și oferă o opțiune valoroasă de portofel celor cu mai multe monede. Vom urmări să vedem dacă într-adevăr pot construi „un viitor financiar deschis, sigur și echitabil pentru toată lumea”.

Nota editorului: acest articol a fost actualizat de Rachel Lantz pe 21 noiembrie 2018 pentru a reflecta modificările recente ale proiectului.

Resurse aditionale

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map