Ce este Electroneum (ETN)? | Un ghid atotcuprinzător

Ce este Electronum?

Electroneum este o primă criptomonedă mobilă care vizează adoptarea în masă. Echipa Electroneum face achiziționarea criptomonedelor ca simplu ca descărcarea unei aplicații. Prin spargerea barierelor din jurul achiziționării acesteia, echipa Electroneum consideră că își poate răspândi moneda într-un loc și altul.

Există nenumărați oameni care doresc să cumpere diverse monede, dar nu sunt dispuși să trimită selfie-uri ciudate cu pașaportul lor pe un site web despre care nu știu nimic. Există, de asemenea, problemele legate de conturile bancare și de plata unor comisioane șocant de mari. Electroneum consideră că au soluția și, în acest ghid, vom analiza modul în care își propun să aducă criptomoneda în masă.

În acest ghid vom acoperi următoarele:

Cum funcționează Electroneum?

Electroneumul, denumit și ETN, este construit din baza de cod Monero pentru a permite tranzacții pe un blockchain descentralizat. La fel ca Monero, Electroneum are câteva funcții de confidențialitate încorporate. Una dintre principalele critici ale Bitcoin este că soldul fiecărei adrese de portofel este public și ușor de căutat. Această problemă este rezolvată cu adresa stealth a Electroneum, o cheie publică unică care „împiedică legarea fondurilor destinatarului cu portofelul lor. Această adresă poate fi auditată de o terță parte pentru a dovedi că tranzacția a avut loc (expeditorul împărtășind cheia de vizualizare publică).

Destinatarul își primește fondurile prin cheia de vizualizare privată a portofelului, care scanează blockchain-ul. Odată detectat și recuperat de portofel, se creează o cheie privată de unică folosință (corespunzătoare cu cheia publică a expeditorilor).

Destinatarul poate cheltui acum aceste fonduri folosind cheia de cheltuieli private. Acest lucru se întâmplă fără expeditor, destinatar și nici suma tranzacționată legată public. Dacă doriți să citiți mai multe despre tehnologia de confidențialitate din spatele Monero și Electroneum, vă sugerăm ghidul nostru Monero aici.

Tranzacțiile sunt relativ rapide, cu taxe dinamice bazate pe nivelul de trafic din rețea. Puteți verifica blocurile recente Aici. Marea majoritate a tranzacțiilor au mai puțin de 0,2 ETN în comisioane totale și blocuri noi sunt adăugate în fiecare minut sau cam așa ceva.

Baza de cod Electroneum încearcă să evite ASIC-urile puternice având un avantaj imens față de minerii de CPU. Exploatarea utilizează un algoritm legat de memorie pentru a încerca și a încuraja extragerea procesorului, oferind utilizatorilor medii acces ușor la ETN. Capacitatea de a oferi tuturor acces la această monedă va fi o temă recurentă în acest ghid.

Aplicatie mobila

Cel mai mare diferențiator al Electroneum este utilizarea unei aplicații mobile pentru a atrage noi utilizatori. Este deja disponibil atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Conectare la aplicația Electroneum

Conectare aplicație mobilă

Aplicația oferă acces la un portofel digital și posibilitatea de a trimite și primi ETN. Pentru o securitate suplimentară, aveți și opțiunea de a crea portofele de hârtie offline. Vă recomandăm să vă împrăștiați monedele pe mai multe portofele de hârtie în caz că pierdeți una.

Portofel Electroneum

Gestionați fondurile ETN

Aplicația vă stimulează să împărtășiți lumii cunoștințele dvs. despre Electroneum. Oricine invită cinci prieteni să se alăture aplicației participă la un concurs pentru a câștiga 5000 ETN. Noii utilizatori pe care îi invitați sunt, de asemenea, eligibili pentru a câștiga.

Trimitere electrononeu

Beneficii de recomandare

Mobile Mining

Cea mai interesantă caracteristică este capacitatea de a efectua minerit mobil. Aplicația va permite procesorului telefonului dvs. să se angajeze în minerit simulat. Acest lucru nu face ca telefonul dvs. să se încălzească sau să piardă viața semnificativă a bateriei. Exploatarea utilizează, de asemenea, o cantitate neglijabilă din datele dvs. de internet. Deși exploatarea mobilă nu va ajuta la confirmarea blocurilor noi pe blockchain, veți primi în continuare recompense.

Aplicația necesită utilizarea procesorului dvs. pentru a vă învăța despre conexiunea dintre puterea computerului dvs. și capacitatea de a-l utiliza. În cele din urmă, ei speră să convertească unii dintre minerii mobili în mineri plini pe un computer. Utilizarea procesorului telefonului împiedică, de asemenea, oamenii să simuleze mii de iterații ale aplicației pe un computer pentru a primi monede gratuite.

Mobile Mining

Minerul mobil

Dar de ce să plătească oamenii să facă minerit virtual? „Minerii mobili aduc utilitatea marketingului viral la Electroneum. Este important să ne amintim că nu aduc utilitate blockchain, aduc un alt utilitar – aduc utilizatori cu un CPA ridicol de scăzut și permit Electroneum să aibă o creștere virală “.

Aplicația are acum 1,5 milioane de utilizatori înregistrați pe Android și iOS și continuă să crească.

Aprovizionarea cu monede și durabilitatea

Echipa a rezervat 4,4 miliarde de ETN pentru investitorii din ICO. Cei care au distribuit ICO și au tradus informații relevante au primit un ETN combinat de 20 de milioane. Echipa principală de 12 persoane a rezervat, de asemenea, 20 de milioane ETN în scopuri de finanțare. Există o aprovizionare în circulație de aproape 8,5 miliarde ETN, care va ajunge în cele din urmă la o aprovizionare maximă de 21 miliarde ETN prin recompense către mineri.

21 de miliarde de monede au fost alese peste cele 21 de milioane ale Bitcoin din motive psihologice. Au considerat că utilizatorii ar fi mai mulțumiți să câștige monede complete ca recompense și ar prefera să facă achiziții în valori întregi. După ce toate monedele sunt extrase, minerii vor putea în continuare să profite colectând taxele de tranzacție.

Despre Electroneum

Istoria Electroneului

ICO-ul Electroneum a atins capacul lor de 40 de milioane de dolari în timpul strângerii de fonduri. Lansarea lor Github a fost 1 noiembrie. Cu toate acestea, înainte de lansarea aplicației mobile, acestea au fost lovite de un atac de negare a serviciului distribuit (DDoS). Echipa a trebuit să-și închidă serverele și lucrează peste 26 de ore consecutive pentru a face față atacului.

În cele din urmă, după o oarecare întârziere, investitorilor ICO le-au fost distribuite monedele și Electroneum a continuat să lucreze pentru a-și atinge obiectivul de a răspândi ETN în masă. Peste 690 de milioane ETN au fost transferate în primele 24 de ore, necesitând doar 430 ETN în taxe.

Duminică 18.41 Codificare cât de repede putem. Lucrez pentru a face acest lucru live tot weekendul. Mulțumim pentru răbdare, Sper pentru vești bune în această seară! pic.twitter.com/wuZQZGoHUJ

– electroneum (@electroneum) 5 noiembrie 2017

Echipa și progresul Electroneum

Electroneum se numește prima criptomonedă britanică. Echipa de 18, cu sediul în Kent, este condusă de Richard Ells, cofondatorul SiteWizard și Retortal.com. James Atkinson este șeful echipei de dezvoltare a electrononeului cu peste 10 ani de experiență. El conduce funcția pentru aplicația Electroneum.

Dean Cole, pe de altă parte, este cunoscut ca „membru al echipei cu cel mai mic somn … consumând cantități uriașe de cofeină”. El întreține și dezvoltă serverele necesare pentru minerit și tranzacționare în Electroneum.

Echipa Electroneum

Face parte din echipa Electroneum

Parteneriate

Echipa Electroneum caută activ parteneriate pentru a răspândi în continuare ETN. Au colaborat cu XIUS, un gigant al plăților pentru telecomunicații. Electroneum dorește să utilizeze acest parteneriat pentru a promova utilizarea aplicației lor mobile mining ca o modalitate de a compensa costurile deținerii unui smartphone.

BMedia, o companie japoneză de social media și e-commerce, a colaborat și cu Electroneum. Cei 500.000 de urmăritori Facebook ai BMedia și acoperirea lunară a 10 milioane de utilizatori ar trebui să joace un rol cheie în planul de marketing al ETN.

Compania Fanfare dă premii și recompense utilizatorilor care își încarcă propriile videoclipuri despre produsele pe care le iubesc. Electroneum s-a asociat cu ei pentru a-și răsplăti într-o bună zi utilizatorii cu ETN.

Jocuri online

Echipa Electroneum speră să înlocuiască monedele din joc, precum aurul World of Warcraft, cu ETN. Imaginați-vă toate misiunile finalizate și articolele vândute plătind într-o monedă care poate fi ușor convertită în alte criptomonede sau fiat. Acest lucru nu numai că ar încuraja jucătorii să joace mai mult, dar compania de jocuri ar putea percepe taxe la depunerea și retragerea ETN din ecosistemul lor.

Crearea unui joc care promovează ETN ca monedă în joc s-ar putea dovedi, de asemenea, un instrument eficient de marketing. Un joc mobil implică încercarea de a zbura cu o navă rachetă pe Lună în timp ce colectezi ETN. Când jucătorul moare, trebuie să urmărească o reclamă video pentru a ajuta la finanțarea ETN-ului recompensat utilizatorilor.

Jocuri de noroc

Există mai multe site-uri de jocuri de noroc care acceptă deja Bitcoin, dar problema este că este greu pentru majoritatea oamenilor să îl obțină. Majoritatea jocurilor de noroc online au loc în afara Americii, unde este deosebit de greu să achiziționezi Bitcoin. Majoritatea țărilor nu au acces la Coinbase sau Gemeni, iar schimburile lor locale au adesea taxe de 7% sau mai mari. Electroneum speră din nou să reducă frecarea și să încurajeze site-urile de jocuri de noroc să accepte moneda.

Exploatarea electronică

După cum sa menționat anterior, datorită naturii rezistente la ASIC a algoritmului de extragere a electroneului, este încă posibil să extragem monede doar cu procesorul dvs. Puteți finaliza o descărcare rapidă și vă puteți alătura imediat unui pool de minerit Aici. Recompensa medie de bloc este de aproximativ 9.500 ETN.

Foaie de parcurs

Cronologia Electroneum este destul de extinsă. Unele evoluții interesante pentru restul anului 2018 includ o aplicație comunitară, un site web cu economie de concerte și o soluție de plată instantanee. Cu toate acestea, nu există linii directoare detaliate dincolo de aceasta sau pentru orizonturi de timp în 2019.

Foaie de parcurs Electroneum

Ultimele obiective ale foii de parcurs pentru echipa Electroneum

Istoricul tranzacționării

Prețul ICO al ETN a fost de un cent. Cei care au reușit să vândă în ultimii ani maxime, ar fi putut face profituri de peste 15 ori investiția inițială. Din păcate, chiar și vestea bună a versiunii pentru minerul mobil și versiunea iOS nu au făcut nimic pentru a opri scăderea accentuată a prețului ETN în 2018.

Echipa a anunțat recent o dezvoltare interesantă care va permite Electroneum să fie compatibil cu KYC și să ofere o integrare mai bună a plăților cu companiile existente. Cu toate acestea, majoritatea știrilor companiei nu vor muta prețul, deoarece ETN este încă o monedă cu capac mic. Când piața se recuperează pe spatele Bitcoin, este posibil să vedem din nou viața pentru ETN.

De unde puteți cumpăra electroneu?

ETN a fost inițial disponibil numai pe Cryptopia. Din fericire, KuCoin a preluat-o de atunci pentru listare, ceea ce este un semn bun pentru îmbunătățirea lichidității din monedă. În plus, există câteva schimburi mai mici în care poate fi tranzacționat, deși cu doar câțiva cumpărători și vânzători, este posibil să aveți dificultăți în obținerea tranzacției dvs..

Unde poți stoca Electroneum?

Puteți găsi Managerul de portofele Electroneum Aici.

Manager portofel ETN

Manager portofel

Prin intermediul managerului de portofel, puteți configura portofele online sau offline. Portofelul online pe care îl înregistrați este accesibil prin intermediul aplicației utilizând aceleași detalii de autentificare. Puteți urmări acest lucru ghid detaliat de la echipă despre cum să creați, să stocați și să vă securizați portofelul offline.

Concluzie

Dacă sunteți nou în cripto și nu vă place să vă înregistrați la schimburi, atunci descărcarea aplicației Electroneum și încercarea de a câștiga monede gratuite ar putea fi cea mai bună intrare în această lume. Mai mult, dacă ASIC-urile puternice și scumpe vă intimidează, verificați soluția de extragere a procesorului Electroneum. Chiar dacă Electroneum poartă numele electronului, este greu să fii negativ cu privire la viitorul său.

Nota editorului: acest articol a fost actualizat de Ryan Smith pe 23.11.2018 pentru a reflecta modificările recente ale proiectului.

Resurse aditionale

Stare de nervozitate

Reddit

Github

Telegramă

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map