Ce este Binance Coin (BNB)? | Un ghid pentru cripta celebrei schimburi

Ce este Binance Coin?

Binance este în prezent al doilea ca mărime din lume schimb de criptomonede, cu în jur 6 miliarde de dolari în active tranzacționate într-o perioadă medie de șapte zile. Ascensiunea lui Binance la vârf a fost rapidă. De la lansarea sa în iulie 2017, Binance a crescut într-un ritm rapid. Chiar și pe piața actuală actuală, utilizatorii continuă să se înscrie la bursă. Binance a fost unul dintre primele schimburi care a reactivat înregistrările utilizatorilor la vârful pieței bull 2017.

Binance este, de asemenea, numele unei criptocoine (BNB) tranzacționate și utilizate la bursa Binance. De la ICO, valoarea BNB a crescut odată cu creșterea bursei. BNB este acum printre primele 30 de criptomonede în lume după capitalizare de piață.

Dar Binance îl face atât de convingător? De ce atât de mulți oameni se înscriu pentru a utiliza acest schimb? În acest articol, vom analiza aceste întrebări și multe altele. Răspunsurile sunt surprinzător de simple. Simplitatea modelului de afaceri al Binance a fost cheia succesului său până acum și este de bun augur pentru succesul viitor. În acest ghid vom descoperi următoarele:

Cum funcționează schimburile: înțelegerea avantajului Binance

În primul rând, merită să înțelegem mecanica de bază a unui schimb valutar înainte de a merge mai departe. Rezolvarea unor probleme tehnice cu software-ul de schimb se numără printre principalele avantaje competitive ale Binance.

Potrivire

Un schimb tipic funcționează ca un producător de piață pentru comenzi de cumpărare și vânzare. Este important să rețineți că bursa în sine nu cumpără și nu vinde moneda dvs. atunci când faceți un schimb. În schimb, schimbul se potrivește cu un alt utilizator care este dispus să cumpere activul dvs. la prețul pe care îl solicitați. Această potrivire a comenzilor de cumpărare / vânzare este funcția cheie a unui schimb. Când un schimb se potrivește cu ordinele de cumpărare / vânzare și finalizează o tranzacție, acesta percepe o taxă de tranzacție ambelor părți pentru serviciul de a găsi o potrivire. Astfel, schimburile fac bani.

Această potrivire a comenzii creează un blocaj pentru multe schimburi de criptomonede. Dacă aveți mai multe solicitări comerciale decât poate gestiona software-ul dvs. de potrivire, comenzile vor fi întârziate. Având în vedere popularitatea Bitcoin și altcoins chiar acum, utilizatorii trimit milioane de cereri comerciale pe minut pe cele mai populare burse. Tranzacțiile întârziate ar putea fi diferența dintre valorificarea unei oportunități de investiții și ratarea acesteia.

Inovația majoră a lui Binance este motorul lor de potrivire, capabil 1,4 milioane tranzacții pe secundă. Acest lucru face ca platforma lor de tranzacționare să fie una dintre cele mai rapide disponibile pe piață. Ca atare, mulți investitori cripto au venit la Binance pentru viteza de procesare.

Lichiditate

Cealaltă componentă critică a unui schimb este lichiditatea. Lichiditatea este suma și frecvența cu care activele se deplasează în jurul bursei. Pentru a găsi rapid o potrivire și a finaliza o comandă la un preț competitiv, trebuie să existe o mulțime de activitate în carnetul de comenzi. Un schimb cu un carnet de comenzi liniștit nu este un loc bun pentru a-ți investi banii. Cu toate acestea, Binance are cel mai aglomerat registru de comenzi din lume, ceea ce îl face o piață sigură și competitivă pentru tranzacții.

Volumul de tranzacționare Binance


Cele mai multe perechi de active tranzacționate pe Binance în ultimele 24 de ore

Binance are o lichiditate ridicată în multe active diferite, nu doar Bitcoin și alte monede de top. Bitcoin este de departe activul cel mai tranzacționat pe Binance, dar altcoins au, de asemenea, un volum decent. Avantajul altcoin este un ciclu virtuos pentru Binance și monede noi deseori alege să listezi cu Binance asupra schimburilor concurente. Aceasta include multe monede din Asia care ar putea să nu fie disponibile de la bursele din Vest. Gama largă de active disponibile este un alt motiv cheie pentru creșterea rapidă a Binance.

Folosind Binance Exchange

Binance nu acceptă monede fiat, deci nu puteți converti dolari, yeni, lire sterline, euro etc. la bursă. (Numele Binance este de fapt o combinație de „Finanțe binare”, sugerând că acestea se ocupă doar de active digitale.)

Dacă doriți să utilizați Binance, va trebui să dețineți deja criptomonedă. După ce faceți acest lucru, înregistrarea și configurarea sunt destul de ușoare, la fel și finanțarea contului dvs. Binance.

Experiența utilizatorului & Interfață

binance ui

Interfața utilizatorului Binance

Binance a făcut o treabă excelentă construind o interfață intuitivă a utilizatorului fără a sacrifica diagrame, grafice și alte informații de care aveți nevoie pentru a lua decizii de investiții în cunoștință de cauză. Tranzacționarea este ușoară și necesită doar câteva clicuri pentru a selecta perechea valutară pe care doriți să o tranzacționați și pentru a crea comanda. Interfața cu utilizatorul este disponibilă online și, de asemenea, ca aplicație mobilă pentru iOS și Android.

Un alt factor care contribuie la creșterea rapidă a Binance este disponibilitatea sa în paisprezece limbi diferite. Schimbul acceptă utilizatorii care vorbesc engleză, chineză, japoneză, coreeană, rusă, spaniolă, franceză, germană și alte câteva limbi majore.

Taxe mici

Cheia finală a succesului Binance este comisioanele de tranzacționare competitive pe care le percepe. Este gratuit să vă finanțați contul, iar comenzile sunt taxate simplu Comision de tranzacționare de 0,1%. Taxa de tranzacționare înseamnă că veți dori să limitați frecvența tranzacțiilor, deoarece veți pierde 0,1% de fiecare dată când efectuați tranzacții. Cu toate acestea, vom vedea într-un minut că Binance face posibilă reducerea acestor taxe de tranzacție. Dacă luați în considerare cât de mult Binance elimină tranzacțiile sale, este în mod clar un model de afaceri profitabil. Doar 0,05% din volumul zilnic se traduce încă în milioane de venituri în fiecare zi.

Binance taxează, de asemenea Taxe de retragere pentru mutarea activelor din contul dvs. în portofele private. Taxele de retragere variază în funcție de monedă, dar sunt taxe forfetare, nu bazate pe procente.

Exemple de taxe de retragere Binance

Exemplu de taxe de retragere Binance

Moneda Binance (BNB)

Odată cu lansarea schimbului, Binance a lansat un ICO. BNB este un token ERC20 construit pe Ethereum. Oferta totală este limitată la 200 milioane BNB, după care nu se vor mai crea monede.

Puteți folosi BNB pentru a vă plăti taxele pe bursa Binance. Deși puteți alege totuși să vă plătiți taxele în criptomoneda pe care o schimbați, Binance oferă o reducere ca stimulent la plata taxelor în BNB. În primul an de membru pe Binance, taxele sunt reduse cu 50% atunci când sunt plătite în BNB. Cu fiecare an ulterior de membru, reducerea taxei scade. În cel de-al cincilea an, utilizând Binance, nu mai există o reducere a taxei pentru plata în BNB.

programul taxei binance

Taxe Binance în timp

Deoarece reducerea taxei scade în fiecare an, valoarea jetonului BNB este, de asemenea, de așteptat să scadă în timp. Pentru a combate această depreciere, Binance distruge, de asemenea, jetoanele BNB în timp, reducând oferta totală de BNB de la 200 milioane la 100 milioane. Contractarea masei monetare în acest mod ar trebui să contracareze efectele reducerii scăzute. Obiectivul este un preț stabil pentru monedele BNB în timp.

În timp ce plata taxelor este scopul principal al simbolului BNB, îl puteți utiliza și pentru a investi în anumite ICO-uri care participă la programul Launchpad al Binance. Odată ce ICO s-a încheiat, aceste noi jetoane vor fi listate automat pe Binance, creând o piață perfectă între ICO și schimb.

Viitorul jetonului BNB

Binance promovează adoptarea simbolului BNB în speranța că va duce la fidelizarea clienților. Reducerea, desigur, este un avantaj extraordinar pentru reducerea comisioanelor de tranzacționare. Dar chiar și după scăderea reducerii, este probabil ca utilizatorii să dețină resturi de BNB pe care ar putea să le folosească în continuare. Ca schimb de criptomonede dominant, ne putem aștepta ca moneda Binance să continue să circule pe scară largă. Cu cât adoptarea sa crește, cu atât devine mai valoros și mai util.

În acest moment, valoarea principală a BNB se află în cadrul bursei. Acest lucru face ca BNB să fie unic printre majoritatea monedelor noi, deoarece are deja un caz de utilizare practic. Majoritatea investitorilor vor obține cel mai mare ROI din încasarea reducerii BNB. Cu toate acestea, în viitor, este posibil ca valoarea BNB să crească ca activ. Pentru primii investitori, aceștia au văzut deja o rentabilitate mare a BNB. Va fi interesant să vedem dacă investitorii continuă să ia reducerea sau să dețină BNB în speranța că va aprecia.

Dacă Binance vede succes continuu la nivelul actual, va implementa cu siguranță mai multe caracteristici și programe. Aceste noi capabilități și suplimente vor folosi probabil moneda BNB. Launchpad-ul lor ICO este un exemplu timpuriu al unei funcții adăugate care utilizează moneda BNB. Probabil că vor fi mult mai mulți.

fundal & Echipă

Echipa care face ca toată magia să se întâmple

Echipa care face ca toată magia să se întâmple

Binance este o companie chineză, fondată inițial la Shanghai și acum cu sediul în Malta. Fondatorul său, Changpeng Zhao, este fostul CTO al OKCoin, un alt schimb de criptomonede din China. Compania Zhao, Beiji Technology, deține și operează Binance.

În august 2017, la scurt timp după lansare, Binance a anunțat acest lucru Yi El s-ar alătura echipei. Yi He a fost unul dintre cofondatorii originali ai OKCoin. Este recunoscută pe scară largă pentru capacitatea sa de a cultiva produse tehnologice și de a obține adoptarea utilizatorilor. Zhao, He și echipa Binance au crescut compania într-unul dintre cele mai mari schimburi din lume într-o perioadă destul de scurtă..

Concurență

Până de curând, Binance deținea locul 1 în funcție de volum pentru schimburile de criptomonede la nivel mondial. De atunci a fost depășit de bursa Bitmex, care tranzacționează de aproape trei ori ca volum. Cu toate acestea, Bitmex este un schimb nereglementat care permite, de asemenea, tranzacționarea în marjă. Acest lucru se află în opoziție directă cu Binance, care este reglementată și nu permite utilizatorilor să împrumute fonduri și să își valorifice tranzacțiile.

Tranzacționarea în marjă este un mod mai riscant de a tranzacționa și mulți comercianți aruncă conturi în speranța de a se îmbogăți rapid. Bitmex permite, de asemenea, comercianților să meargă scurt Bitcoin Cu alte cuvinte, comercianții pot împrumuta Bitcoin pe piață, le pot vinde și apoi pot cumpăra dolari în speranța de a cumpăra BTC înapoi la un preț mai mic, obținând astfel profit. Acesta poate fi motivul pentru care Bitmex generează mai multe afaceri pe piața actuală de urs.

Istoricul tranzacționării de monede Binance

Altcoins au suferit cu adevărat pe piața ursului din 2018. Din fericire, Binance are un model de afaceri bun care îi stimulează pe comercianți să continue să utilizeze BNB pentru a-și plăti taxele de tranzacționare. Acest lucru a menținut prețul în mare măsură, deoarece comercianții dețin BNB în loc de dolari. BNB a tranzacționat inițial în jurul valorii de 0,10 USD înainte de a ajunge rapid la 2,80 USD în 2017.

La apogeul maniei în 2017, a tranzacționat până la 24 de dolari. În prezent, tranzacționează în jur de 4,60 dolari, ceea ce evidențiază deprecierea pieței globale altcoin. Cu toate acestea, dacă ați fi cumpărat când a fost lansat pentru prima dată, ați fi în continuare într-o formă destul de bună.

De unde să cumpărați BNB

Mai multe schimburi decât Binance listează BNB, deși lichiditatea este scăzută și nu are rost să o cumpărați în altă parte. Majoritatea utilizatorilor o dețin pentru a-și reduce costurile de tranzacționare și orice monedă acceptată pe Binance este disponibilă ca o pereche de tranzacționare cu BNB.

Cum se stochează BNB

Dacă sunteți interesat să dețineți BNB ca investiție, ar trebui să îl mutați de pe bursă într-un portofel. Ca jeton ERC20, BNB-ul dvs. poate fi stocat în orice adresă Ethereum prin MyEtherWallet. Pentru o securitate îmbunătățită, puteți utiliza, de asemenea, un portofel hardware precum Trezor sau Ledger Nano S.

Concluzie

Există un motiv pentru care Binance a înregistrat o creștere și un succes atât de mari în ultimul an și jumătate. Este rapid, la un preț rezonabil și disponibil în toată lumea. Dacă aveți deja un schimb pe care îl utilizați și care vă place (care percepe taxe similare), atunci nu este nevoie să treceți la Binance. În special, dacă de multe ori trebuie să convertiți în monedă fiat, Binance nu vă va fi deloc util. Cu toate acestea, dacă nu sunteți mulțumit de schimbul dvs. actual, aveți nevoie de taxe mai mici sau căutați cele mai rapide perioade de procesare disponibile, atunci o mutare la Binance ar putea fi potrivită pentru dvs..

Nota editorului: acest articol a fost actualizat de Ryan Smith la 11 decembrie 2018 pentru a reflecta modificările recente ale proiectului.

Resurse suplimentare de monede Binance

Fiți la curent cu cele mai recente dezvoltări de la Binance pe următoarele canale:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map