Ce este Akoin? | Impulsul pentru moneda digitală și abilitare în Africa

Akoin este o criptomonedă lansată de artistul muzical, Akon, în iunie 2018, care intenționează să servească drept baza unui nou oraș radical, aflat în dezvoltare în Africa. Acest oraș este modelat să fie bazat pe criptă 100% și este deja în construcție pe un teren de 2000 de acri, care a fost dăruit lui Akon de către președintele Senegalului Macky Sall.

De ce a fost creat Akoin?

Akoin a fost propus pentru a ajuta la stimularea antreprenoriatului tinerilor în Africa prin „cripto-alimentarea” populației.

Impulsul lui Akon pentru o monedă digitală africană răspunde la o serie de probleme care în prezent suprimă prosperitatea economică a multor indivizi din regiune.

Unele dintre aceste probleme includ:

  • lipsa serviciilor bancare pentru populațiile africane generale
  • instabilitate valutară fiat și inflație
  • corupția guvernamentală percepută (în unele regiuni) care împiedică accesul la facilitățile de bază, cum ar fi accesul ușor la apă curată, electricitate etc.
  • acces limitat la piețele globale

Lipsa serviciilor bancare și problema monedei instabile urmează să fie rezolvate de sistemul financiar independent creat de Akoin. Sprijin suplimentar vine de la noul oraș din Senegal, care izolează comunitatea criptografică, astfel încât să poată progresa independent de orice potențială manipulare greșită a guvernelor din jur..

Cum va funcționa Akoin?

Akoin ca criptomonedă este fundamentul unui ecosistem mai larg care implică platforme reale de viață care aduc cazuri de utilizare imediate în moneda digitală.

Orașul bazat pe cripte al lui Akon își propune să creeze infrastructura în care Akoin să poată prospera. Aici întreprinderile vor fi atrase un nou grup de consumatori care sunt motivați să cumpere, să dețină și să cheltuiască criptomoneda Akoin.

ecosistem asemănător

Jetonul în sine este legat de active stabile, cum ar fi minutele mobile, wifi și energia solară, pentru a asigura stabilitate și pentru prețul jetonului. Se spune că economia simbolică a lui Akoin conferă monedei o volatilitate redusă, astfel încât să poată fi acceptată de furnizori în mod consecvent și fără probleme. Ecosistemul Akoin va fi compatibil numai cu mărcile care au anumite atribute, inclusiv stabilitatea cripto și transparența bazată pe blockchain.

Platforma Akoin constă dintr-un portofel digital și DApp-uri sponsorizate care ajută la serviciile de zi cu zi, cum ar fi stabilirea de credite sau partajarea conținutului.

platformă asemănătoareEforturile lui Akon

După ce sa stabilit în industria muzicală, Akon a început să-și folosească influența pentru a lucra la îmbunătățirea nivelului de trai în țările din Africa. Criptomoneda este cel mai recent efort al său, dar cântărețul este cunoscut și pentru munca sa de a aduce electricitate în diferite părți din Africa Subsahariană. Prin a lui Iluminarea Africii proiect, Akon a reușit să ajute la aducerea puterii peste 28 de milioane de persoane în 18 țări diferite de pe continent.


akon iluminat africa

Gânduri finale

Atracția Akoin nu este neapărat caracteristicile sale tehnologice, ci mai degrabă faptul că este cea mai mare împingere către realizarea monedei digitale în Africa. Akoin este conceput pentru a atinge unele dintre aceleași obiective cheie pe care le face Bitcoin, și anume aducerea suveranității financiare persoanelor. Cu toate acestea, nișa simbolului este că este o criptomonedă care este încorporată în toate aspectele viitoarei cripto-comunități din Senegal..

Unul dintre obiectivele principale ale Akoin este promovarea antreprenoriatului în Africa. Implementarea unei monede digitale poate fi un pas foarte eficient către consolidarea conexiunii continentului cu economia globală. Akon și echipa sa speră că proiectul lor blockchain va atrage comerțul și va crea oportunități de afaceri în Africa.

Orașul Senegal este prevăzut să aibă caracteristicile oricărui alt oraș tradițional; clădiri rezidențiale, magazine cu amănuntul, școli etc. Anticiparea comunității a dus la porecla orașului: „Wakanda din viața reală” (după orașul fictiv cu funcționare înaltă prezentat în filmul Black Panther.)

wakanda senegal crypto community

Este evident că Akon are aspirații mari pentru Wakanda și criptomonede în Africa în ansamblu. Proiectul reflectă această aspirație și pare că este răspândit într-un număr destul de mare de domenii – de la finanțe la sănătate / educație și conținut de divertisment. Ca să nu mai vorbim că Akoin lansează un oraș cu totul nou. Inițiativa este spectaculoasă, dar va trebui doar să vedem cum se execută proiectul în timp și ce componente ale Akoin funcționează cel mai bine.

Se spune că ICO-ul simbolului va fi în curând, dar nu a fost încă specificată nicio dată.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map