BlockFi Review: BlockFi este sigur, legitim și merită timpul tău?

Cu un APY de 6% la BTC și 8,6% la monede stabile, Contul de dobândă BlockFi pare a fi o rază de soare pentru deținătorii de active digitale care s-au obișnuit să dețină deținerea lor cu volatilitatea pieței..

Să explorăm în recenzia noastră BlockFi. 

Rezumatul rapid al contului de interese BlockFi

BlockFi este o platformă de împrumut cu sediul privat din New York, fondată în 2017. The Cont de dobândă BlockFi este una dintre singura opțiune de stocare a criptomonedelor care plătește tarife oferte care sunt competitive cu majoritatea ratelor dobânzii contului non-criptomonedă.

 1. BlockFi permite utilizatorilor să câștige rate de dobândă compuse competitive pe criptomonedele lor, cum ar fi BTC, ETH, LTC, USDC, USDT, GUSD și PAXG. 
 2. Păstrează securitatea depozitelor de criptomonede. Depozitele criptomonedelor BlockFi sunt deținute de Gemini Trust Company, reglementată de Departamentul Serviciilor Financiare din New York.
 3. Este disponibil în toată lumea, în afara țărilor sancționate sau vizionate. 
 4. Permite retrageri oricând. Utilizatorii primesc o retragere gratuită pe lună. 
 5. Oferă înregistrare simplă și ușoară.

Cu o dobândă de 8,6% la stabile, precum USDC și 6% la BTC, BlockFi este o opțiune destul de atractivă pentru persoanele care au o competență de la începător la moderat cu active digitale.

Captură de ecran din calculatorul de interese BlockFi. 100.000 USDC vor câștiga 8600 USD în 1 an.

Comparativ, BlockFi oferă 43x mai mult decât conturile de economii „cu dobândă mare” la Ally Bank (0,2%) și 4,7x decât WealthFront (1,82%). Cu toate acestea, merită menționat faptul că depozitele BlockFi nu sunt asigurate FDIC, astfel încât conturile BlockFi nu ar trebui considerate un cont de economii. Este un cont de investiții, iar utilizatorii sunt expuși unui set unic de riscuri pe care conturile tradiționale de economii fiduciare nu le reprezintă. 

BlockFi oferă, de asemenea, împrumuturi susținute de criptomoneda dvs. cu un raport LTV de 50%.

Următoarele recenzii și interviuri BlockFi sunt special pentru contul de dobândă BlockFi și nu pentru produsele de împrumut. 

Notă a editorului cu privire la actualizarea articolului nr. 1: în noiembrie 2020, BlockFi a anunțat lansarea cardului de credit Bitcoin Rewards. Cardul se află în prezent pe lista de așteptare și este disponibil pentru utilizatorii BlockFi. Ne vom actualiza acoperirea după lansarea cardurilor și le-am folosit noi înșine. 

Echipa BlockFi

Echipa de conducere a BlockFi are o experiență de zeci de ani în lumea serviciilor financiare tradiționale și a băncii, iar compania susține că adoptă o abordare conservatoare a reglementării, care o va poziționa pentru o creștere și expansiune durabile pe termen lung. 

Echipa de conducere BlockFi

Echipa de conducere BlockFi

Fondator & CEO, Zac Prince are experiență în roluri de conducere la mai multe companii de tehnologie de succes. Înainte de a începe BlockFi, a condus echipe de dezvoltare a afacerilor la Orchard Platform, un broker-dealer și RIA în sectorul creditelor online, și Zibby, un creditor de consumatori online. 

Co-fondator & VP de operațiuni Flori Marquez are experiență în gestionarea produselor alternative de împrumut. În industria creditelor de pe piață, a contribuit la construirea, scalarea și optimizarea unui portofoliu de 125 milioane USD pentru Bond Street (achiziționat de Goldman Sachs). În calitate de șef al managementului de portofoliu, Flori a gestionat toate operațiunile de la punctul de inițiere până la implicire și litigii.

Chief Risk Officer, Rene Van Kesteren a petrecut peste 15 ani la BAML ca director general al ML Professional Clearing / Prime Brokerage. În timpul petrecut acolo, el a construit platforma de împrumut structurată cu capitaluri proprii, incluzând cadrele de conformitate și de reglementare a riscurilor. Înainte de BAML, Rene a lucrat ca un comerciant de instrumente financiare derivate de acțiuni în Divizia de investiții strategice cantitative a lui Caxton.

Finanțare BlockFi: Câți bani a strâns BlockFi?

BlockFi a crescut recent 50 de milioane de dolari în finanțarea Seriei C condusă de Morgan Creek Digital, cu investitori participanți precum Valar Ventures, Winklevoss Capital, Kenetic Capital, CMT Digital, Castle Island Ventures, SCB 10X, HashKey, Avon Ventures, Purple Arch Ventures, Michael Antonov, jucătorul NBA Matthew Dellavedova , și două dotări universitare.

Înainte de recenta sa serie C, BlockFi a crescut  18,3 milioane dolari în finanțarea din seria A condusă de Valar Ventures (susținută de Peter Thiel) cu participarea Winklevoss Capital, Galaxy Digital, ConsenSys Ventures, Akuna Capital, Avon Ventures, Susquehanna, CMT Digital, Morgan Creek și PJC. 

Informațiile despre compania BlockFi începând cu 05.05.2020, prin amabilitatea Crunchbase.

Informațiile despre compania BlockFi începând cu 05.05.2020, prin amabilitatea Crunchbase.

BlockFi a ridicat, de asemenea, rundele anterioare de SoFi și Purple Arch Ventures.  

Echipa notează că anticipează strângerea de capital suplimentar în viitor pentru a facilita dezvoltarea continuă a produselor și creșterea rapidă.

Ca companie, veniturile Blockfi au crescut de 10 ori în ultimul an, punându-l pe drumul cel bun pentru a ajunge la venituri de 100 milioane USD în anul următor. Cu active de peste 1,5 miliarde USD pe platformă și o rată de pierdere de 0% în portofoliul său de credite, BlockFi a făcut un argument puternic pentru a se stabili ca o entitate dominantă în spațiul FinTech emergent. 

Revizuirea contului de dobânzi BlockFi și ratele dobânzilor BlockFi

Ratele dobânzii BlockFi sunt destul de competitive, mai ales în comparație cu simpla păstrare a criptomonedei pe un schimb sau un portofel fără dobândă. 

 • Bitcoin: Utilizatorii pot câștiga până la 6% din dobânzi anuale la depozitele sub 2,5 BTC și 3% din orice sumă BTC peste acest prag 2,5 BTC. 
 • Ethereum: Utilizatorii pot câștiga până la 5,25% din dobânzi anuale pentru orice depozit ETH.
 • Litecoin: Utilizatorii pot câștiga până la 5% din dobânzi anuale pentru toate depozitele.
 • Dolari Gemeni: Utilizatorii pot câștiga o dobândă de 8,6% pentru depozitele lor în GUSD. 
 • Dolari USDC: Utilizatorii pot câștiga o dobândă de 8,6% pentru depozitele USDC. 
 • PAX: Utilizatorii pot câștiga o dobândă de 8,6% pentru depozitele lor PAX. 
 • PAXG: Utilizatorii pot câștiga o dobândă de 5% din depozitele lor PAXG. 
 • USDT: Utilizatorii pot câștiga o dobândă de 9,3% din depozitele lor în USDT. 

 

Ratele dobânzii BlockFi

Ratele dobânzii BlockFi începând cu 24.01.2021

Ratele dobânzii sunt plătite în criptomoneda lor nominală. De exemplu, veți câștiga 0,06 BTC la 1 BTC într-un an întreg, cu condiția ca rata dobânzii să rămână aceeași. Dacă ați fost în spațiul criptomonedă pentru o vreme, nu sunteți străin de avantajele și dezavantajele deținerii unui activ volatil – 0,06 BTC ar putea fi mai mult sau mai puțin decât echivalentul său în USD în momentul depunerii, deci planificați în consecință. 

Cu toate acestea, câștigarea a 8,6% dintr-o monedă stabilă, cum ar fi Gemini Dollar, elimină unele dintre riscurile de volatilitate. 10.000 USD în GUSD vă vor câștiga 860 USD în GUSD pentru întregul an și, din moment ce este legat de dolarul SUA, nu va trebui să vă îngrijorați că prețul său este extrem de diferit (cu condiția să nu se întâmple ceva catastrofal Gemenilor sau GUSD-ului său .) 

Vă rugăm să rețineți că BlockFi percepe taxe de retragere forfetare. care se scad din suma totală de retragere. Utilizatorii primesc 1 retragere gratuită pe lună. 

Cum face bani BlockFi?

BlockFi este o afacere răspândită care face bani împrumutând capital la o anumită rată (ratele dobânzii pe care le plătește utilizatorilor) și îi împrumută o rată mai mare (ratele dobânzii pe care le oferă pentru împrumuturile BTC / ETH / GUSD). A Postare de blog BlockFi constată că compania lucrează în primul rând cu contrapartidele instituționale pentru a le oferi lichidități. Acești împrumutați constau din: 

 • Comercianți și fonduri de investiții care caută oportunități comerciale de arbitraj pe o piață fragmentată. Împrumută criptomonede pentru a închide diferențele de prețuri greșite între burse sau piețe dispersate. Comercianții cu marjă se vor împrumuta pentru a-și alimenta strategiile de tranzacționare. 
 • Producătorii de piață fără prescripție medicală (OTC) care conectează cumpărătorii și vânzătorii care preferă să nu tranzacționeze prin intermediul burselor publice, adesea la o majorare abruptă. Aceste părți trebuie să țină la dispoziție inventarul criptomonedelor pentru a satisface cererea. Deoarece deținerea criptomonedei este foarte intensivă în capital și suportă riscurile de volatilitate a prețurilor, factorii de decizie de pe piața OTC vor împrumuta de la creditori precum BlockFi pentru a le facilita nevoile. 
 • Alte companii care au nevoie de un inventar de criptomonede pentru a le oferi clienților lor lichiditate. Această categorie include întreprinderi, cum ar fi bancomatele cu criptomonede, care își păstrează majoritatea activelor în criptomonedă în depozit frigorific și au nevoie de un anumit nivel de lichiditate pentru a funcționa zilnic. 

BlockFi este sigur? Banii dvs. sunt siguri pe BlockFi?

Pe baza cercetărilor și conversațiilor noastre, BlockFi trece testul de siguranță. Ei bine, este la fel de sigur ca Gemenii, custodele său principal. Gemenii își păstrează 95% din activele sale în depozite frigorifice și 5% în portofele fierbinți care sunt asigurate de Aon. 

Gemenii este un custode autorizat și reglementat de NYDFS și a primit recent conformitatea SOC2 de la Deloitte pentru soluția lor de custodie.

În timp ce ratele dobânzii BlockFi sunt atrăgătoare, este firesc ca pasionații de criptomonede să fie sceptici – și pe bună dreptate, avem tendința de a fi o rasă paranoică. Pentru asta este folosită această recenzie Blockfi!

Ce se întâmplă cu fondurile utilizatorilor în timpul fiecăruia dintre aceste scenarii? Cum sunt protejați? 

Chiar dacă avem încredere într-o afacere, despre care există puține lucruri care să indice că BlockFi nu poate fi de încredere, ziua finală „ce se întâmplă dacă” deține proprietăți imobiliare primare în creierul nostru. Am discutat cu Doomsday cu echipa BlockFi: 

Ce se întâmplă dacă BlockFi este piratat ?: „Gemenii sunt custodele principale ale BlockFi, iar BlockFi nu deține cheile private direct. Gemenii își păstrează marea majoritate a activelor în depozite frigorifice și este asigurat de Aon. Gemenii sunt un custode autorizat și reglementat de NYDFS. Au primit recent SOC2 Tipul 1 audit de conformitate de la Deloitte pentru soluția lor de custodie. Încurajăm utilizatorii să citească mai multe despre Securitatea Gemenilor.

Ce se întâmplă dacă un cont de utilizator este compromis ?: „Încă de la începuturi, BlockFi nu a pierdut fondurile clienților. În cazul în care contul unui utilizator este compromis, pe care protocoalele noastre de securitate l-au prins în trecut, înghețăm contul persoanei pentru o săptămână. Apoi, organizăm o videoconferință cu persoana afectată pentru a-i verifica identitatea. Putem apoi să le schimbăm adresa de e-mail și parola, astfel încât să își recapete controlul asupra contului lor. ” 

Ce se întâmplă dacă dintr-o dată toată lumea se implică în împrumuturile pe criptomonedă ?:  „Când împrumutăm active criptografice pentru a genera randament, avem un proces extrem de amănunțit de gestionare a riscurilor și de analiză a creditului. Împrumutăm numai în primul rând unor împrumutați instituționali mari, bine capitalizați, sau contrapartidelor care doresc să înregistreze garanții și să le ofere posibilitatea de a le apela în marjă 24/7.  

„Ceea ce înseamnă asta este că, dacă împrumutăm BTC în valoare de 1 milion de dolari către firma XYZ, firma XYZ garantează împrumutul (de obicei ~ 120%), oferindu-ne ~ 1,2 milioane USD. În cazul în care împrumutul ar intra apoi în apel marjă și împrumutatul nu ar fi putut furniza garanții suplimentare (implicite), am folosi garanția lor în USD pentru a cumpăra cripto. ” 

„Am împrumutat activ din ianuarie 2018, inclusiv pe perioade multiple de volatilitate ridicată, fără pierderi în întregul portofoliu de credite. BlockFi este obligat de NDA să discute termenii anumitor debitori / rate. “

Cum aplic pentru un cont BlockFi?

Înscrierea la un cont BlockFi este destul de simplă și se poate face în mai puțin de două minute. 

 1. Puteți începe chiar de la această recenzie BlockFi. Du-te la Site-ul BlockFiUtilizând acest cod, puteți primi până la 500 USD pe depozit ca bonus de înscriere, începând de la 25 USD bonus de înscriere atunci când depuneți minimum 500 USD. 
 2. Accesați opțiunea „Câștigă dobândă” din glisorul paginii de pornire sau „Începeți” în meniu. 
 3. Introduceți adresa de e-mail și creați o parolă pentru a vă crea contul. 
 4. Introduceți codul de verificare trimis la acel e-mail. 
 5. După ce v-ați conectat, selectați „Depunere” pentru a vă verifica identitatea și a efectua prima depunere. 
 6. Introduceți informațiile dvs. personale pentru verificare (partea 1)
 7. Încărcați un formular de identitate, cum ar fi pașaport, permis de conducere sau carte de identitate și așteptați să fiți aprobat. 

Cum iau legătura cu serviciul clienți BlockFi?

Dacă doriți să contactați serviciul clienți BlockFi, le puteți contacta la [e-mail protejat]

Până în prezent, suportul BlockFi a fost mult peste medie. Spuneți-ne cum a fost diferită experiența dvs.! 

Este asigurat BlockFi?

Este asigurat BlockFi FDIC? Ei bine, deoarece asigurarea FDIC nu se aplică activelor digitale, cum ar fi criptomonedele, depozitele dvs. în BlockFi nu sunt acoperite de asigurarea FDIC. Cu toate acestea, BlockFi folosește compania parteneră Gemini ca serviciu de custodie, iar Gemini are propria asigurare pentru depozitele sale. 

Interviu BlockFi

Cum este durabil să oferiți o rată a dobânzii BTC de 5,2%? 

„Dobânda pe care o putem plăti se bazează pe randamentul pe care îl putem genera din împrumuturi, care se corelează direct cu cererea pieței din spațiu (adică ce curs sunt dispuse să plătească instituțiile pentru a împrumuta active criptografice specifice, deoarece variază de la activ la activ). Suntem obligați de NDA-uri să discutăm detalii specifice (instituții, tarife specifice etc.). ” 

Ce zici de rata dobânzii de 8,6% la Dolari Gemeni? Poți vorbi despre de ce Gemeni?

„Suntem capabili să folosim depozite stablecoin pentru a ne finanța împrumuturile de consum (media APR este de ~ 10-13%), astfel încât să ne putem permite să plătim dobânzi mai mari deponenților GUSD / Stablecoin.”

Rata dobânzii BlockFi poate fi modificată lunar, ați putea explica de ce este aceasta?

„Modificările viitoare sunt anunțate de obicei cu 1-2 săptămâni înainte de o nouă lună, oferind clienților o notificare și un timp suficient pentru pregătire. Dobânda pe care o putem plăti este o funcție a cererii de împrumut. 

Până în prezent, rata dobânzii BTC de top și rata dobânzii GUSD nu s-au schimbat. Puteți citi mai multe despre motivele pentru care tarifele noastre sunt variabile și despre modul în care funcționează piața creditelor Aici și Aici.” 

Ce se întâmplă în cazul unei furci BTC / ETH? Soldul unui utilizator va fi creditat și cu moneda furcată? 

„Gemenii sunt custodele noastre și dețin toate informațiile despre ceea ce se întâmplă în cazul unei rețele cu furcă. Vă rugăm să consultați acordul lor de utilizare Aici unde puteți citi mai multe despre asta. ” 

Cum arată viitorul pentru BlockFi? Cum va fi diferită această revizuire BlockFi într-un an?

„Suntem încrezători că vom deveni o companie foarte mare și de succes care oferă servicii financiare la scară globală în beneficiul a milioane de clienți. Planificăm să parcurgem trei etape de creștere distincte, pe baza pieței și produselor noastre adresabile:

 • Faza 1 
 • Produse pentru persoanele care dețin deja Bitcoin sau un alt activ criptografic care este acceptat pe platforma BlockFi
 • Abilitatea de a câștiga dobândă împrumută USD garantat de cripto
 • Faza 2

  • Extindeți piața adresabilă pentru a include persoane care nu dețin încă criptomonede.
  • Lansați capacitatea de a cumpăra și vinde pe platformă și produse din categoria de plăți, cum ar fi un Bitcoin care recompensează cardul de credit
  • Faza 3

   • Concentrați-vă pe expansiunea globală și extindeți piața adresabilă pentru a include utilizatorii care nu vor vreodată să dețină cripto
   • Utilizați foarte mult stablecoins pentru a furniza produse bancare tradiționale pe șine blockchain
   • Gânduri finale: BlockFi este legitim? Merită BlockFi?

    Toți indicatorii noștri pentru această revizuire BlockFi (istoric, echipă, comunicare cu asistență și evaluarea modelului de afaceri) indică da: BlockFi este legitim. Există foarte puține dovezi care sugerează contrariul. Există o mână de recenzii negative online de la utilizatori nemulțumiți, dar acestea par a fi în mare parte înrădăcinate în neînțelegere (de exemplu, presupunând că dobânda a fost plătită în USD și nu în BTC / ETH / GUSD). 

    Indiferent dacă merită sau nu BlockFi, se rezumă la profilul dvs. de risc și la ceea ce faceți cu criptomoneda dvs. Ratele dobânzii BlockFi sunt destul de competitive pentru industrie și pentru unele active digitale, lider în industrie. 

    Dacă este doar într-o bursă, este posibil să obțineți avantajele dobânzii compuse. 10 BTC s-ar transforma în 10,62 BTC într-un an, un câștig deloc neglijabil de aproximativ 5.000 USD pentru anul respectiv. De asemenea, ați primi avantajele sau tragedia creșterii sau scăderii prețului Bitcoin. 

    Cu toate acestea, merită să ne amintim că de fiecare dată când criptomoneda îți părăsește portofelele dure, este expusă unui grad mai mare de risc. Dacă BlockFi sau Gemeni ar experimenta un hack catastrofal (foarte puțin probabil), criptomoneda dvs. ar fi expusă riscului. 

    Revizuirea noastră BlockFi revine pozitivă. După ce am vorbit cu reprezentanții echipei și cu echipa lor de asistență din partea clientului, așteptăm cu nerăbdare să vedem BlockFi care se stabilește mai departe în spațiu. Proiecte precum BlockFi pur și simplu existent oferă investitorilor criptomonedă o diversificare atât de necesară a fluxurilor de venituri, lucru pe care HODLers-ul greu l-a ratat în ultimii ani. 

    Scorul CoinCentral

    Exclusiv! Primiți un bonus de 25 USD USDC când faceți clic și finanțați un nou cont BlockFi cu cel puțin 500 USD. Se aplică termeni.

    Nota editorului / declinări de responsabilitate: articolul de mai sus nu trebuie interpretat ca un sfat de investiții – nu este. Această recenzie este scrisă în scopuri educaționale și de divertisment. 

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    map