YoBit Exchange Review: Er YoBit Legit, trygt og verdt tiden din?

En jevn tilstedeværelse i kryptovalutaområdet siden 2014, YoBit er et av et lite sett med sentraler som ikke gjør det krever at du oppgir personlig informasjon for å handle.

YoBit har en veldig brukervennlig grensesnitt; praktisk talt alle kan opprette en konto og begynne å handle på under fem minutter, samtidig som de beholder sin anonymitet.

Anonymitet, det ser ut til, er en kjernen i YoBit-organisasjonen, da det ikke er noen formelle eiere eller operatører oppført. Denne anonymiteten virker imidlertid mer som en ideologisk preferanse for børsens grunnleggere, snarere enn et mer tvilsomt alternativ. Med et gjennomsnittlig handelsvolum som svever rundt $ 60 millioner, 800 mynter tilgjengelig for handel og 3353 handelspar, anses YoBit som en moderat aktiv plattform.

YoBit tilbyr en veldig bredt utvalg av altcoins, og det tillater altcoin-skapere å liste myntene sine tilsynelatende med veldig små hindringer eller bekreftelse.

Men hvordan samler resten av YoBit seg? La oss finne det ut. I denne YoBit-utvekslingsanmeldelsen graver vi i alt du vil vite, inkludert:

 • Nøkkelinformasjon
 • Hvordan det fungerer
 • Handelsgebyrer
 • Tilgjengelige kryptovalutaer
 • Overføringsgrenser
 • Bedriftens tillit
 • Fondsikkerhet
 • Kundeservice
 • Siste tanker

Hvordan YoBit fungerer

YoBit ser ut til å være bedre egnet for en mellomliggende til avansert kryptovalutahandler. Mens nybegynnere og investorer fortsatt kan bruke YoBit, kan de bli skremt av antall opsjoner på handelsskjermen..

Hvis du er velbevandret i kryptovalutahandel, vil du sannsynligvis ha glede av YoBits grensesnitt. Plattformen plasserer all handelsfunksjonalitet på en enkelt skjerm, slik at du ikke trenger å bytte mellom faner eller åpne flere vinduer for å undersøke og utføre handler.

YoBit Exchange-grensesnitt

YoBit Exchange-grensesnitt

YoBit inneholder all funksjonaliteten du forventer fra en avansert handelsplattform. For analyseformål har du lysestakekart over flere tidsrammer, samt et ordreboksdybdekart.

I tillegg kan du se gjeldende ordrer, daglig volum, 24-timers høyder og nedturer og handelshistorikken for hvert tilgjengelige marked.

Å plassere kjøps- og salgsordrer på YoBit er grei.

YoBit Exchange-grensesnitt


Lanserer en handel på YoBit

Bare skriv inn mengden av kryptovalutaen du vil kjøpe / selge (eller det totale beløpet du vil motta for den) fra dashbordet og prisen. Derfra oppdaterer YoBit automatisk de andre relevante feltene.

YoBit Exchange-grensesnitt

Handel på YoBit

InvestBox og YoPony

En funksjon som er unik for YoBit er InvestBox. InvestBox annonseres av YoBit som et verktøy for utviklere for å markedsføre myntene sine, samt et middel til passiv inntekt for investorer. I følge YoBit-teamet kan du tjene hvor som helst mellom 0,1% og 7,0% daglig avkastning på investeringen din gjennom InvestBox.

Det er ikke helt klart hvordan InvestBox fungerer. Vi anbefaler brukerne våre å være forsiktige med alle funksjoner eller tjenester som tilbyr en garantert prosentvis utbetaling med annonsert null risiko.

En representant fra YoBit hevder at InvestBox i hovedsak er et verktøy som gir synlighet til mynter med lav cap for kortsiktige investeringer..

YoPony, et annet unikt trekk ved YoBit, er et “kryptovalutorspill” der brukere gjetter hvilken hest som vinner løpet. Hver hest representerer en mynt, og vinnermynten mottar en 5BTC-pumpe.

YoPony, sammen med terningspill, er egentlig basert på en randomisert sannsynlighet. Lovligheten av funksjonen er mellom YoBit og deres lokale jurisdiksjon, men vi anbefaler våre brukere å være forsiktige med å delta.

Representanten fra YoBit hevder at YoPony er et middel for å holde brukerne oppmuntret og engasjert til å bruke plattformen. Et eksempel:

YoPony & Ukentlig YoPump på 119 timer!

Tidtaker: https://t.co/RIbW7OhKzM

En av disse myntene pumpes i 5 btc på 1 min etter løpet:

1 ponni: Yobix

2 ponni: i2

3 Ponni: f1

4 Ponni: Yoda

5 ponni: Limi

6 Ponni: Frosk

7 Ponni: Luft

8 Ponni: Sex

9 Ponni: Nax

10 Ponni: Yovi

– Yobit.Net (@YobitExchange) 8. mai 2020

YoBit-handelsavgifter

YoBits handelsgebyrer er greie – bare 0,2 prosent per handel. Det spiller ingen rolle om du er handelsmann eller taker. Det månedlige handelsvolumet har heller ingen effekt på avgiften.

Tilgjengelige kryptovalutaer på YoBit

YoBit har ganske mange kryptovalutamarkeder til din disposisjon. Det meste av den støttede kryptovalutaen er tilgjengelig som handelspar med BTC, ETH, DOGE, USD, RUR eller USDT. I disse markedene kan du handle:

 • Bitcoin
 • Doge
 • Bindestrek
 • Ethereum
 • ZCash
 • Bølger
 • Litecoin
 • Ethereum Classic
 • EOS
 • Tron
 • Og mange flere.

Å notere en mynt på YoBit er en relativt grei prosess, så plattformen inneholder også mange kryptokurver med lav cap som du ikke vil kunne finne på andre børser.

YoBit overføringsgrenser

Det ser ikke ut til å være noen overføringsgrenser på YoBit-sentralen. Du må imidlertid være oppmerksom på at visse innskudds- og uttaksmetoder har varierende gebyrnivåer.

Innskuddsgebyrer varierer mellom 0,00% og 1,00%, mens uttaksgebyrer kan nå opptil 7,00%.

Bedriftens tillit: Er YoBit legitim?

YoBits opprinnelse er noe innhyllet i mystikk. Utvekslingen ble startet i 2014 og er for øyeblikket registrert i Panama som YoBiCrypto Corp. Det er imidlertid ikke så mye annet som er kjent om grunnleggerteamet. De ser ut til å være desentraliserte og spredt over hele verden.

Mens selskapets varighet siden 2014 gir en viss troverdighet, gir et Google-søk et bredt utvalg av positive og negative anmeldelser – noe som er naturlig for de fleste produkter og tjenester..

YoBit ser imidlertid ut til å bli rammet spesielt hardt av negative anmeldelser, hvorav mange ser ut til å være falske botkommentarer. For eksempel har en av de negative anmelderne på TrustPilot lagt igjen det samme eksakte negativ anmeldelse for 13 forskjellige kryptokursutvekslinger og tjenester.

En representant kommenterer: ”Det russiske kryptovalutamarkedet er veldig blodig. Konkurrenter oppretter falske kontoer for å dekke konkurransen med negative anmeldelser, de lager svindelkontoer for å lure brukere av andre børser, og så videre. ”

Representanten ber brukerne om ikke å følge overskrifter som “yobit-svindel” og “Yobit stjeler penger”, da de mest sannsynlig blir lagt ut av konkurrenter som bruker roboter..

Ryktene har sirkulert om at Pavel Krymov, en tidligere arrestert økonomisk svindler, er mannen bak YoBit. Imidlertid har det kommet fram at ryktene er ubegrunnede. Teamet har uttalt at “Ryktene om forholdet mellom Yobit-børsen og Krymov spres av konkurrentene våre for penger, så ikke la deg lure av denne feilinformasjonen.”

I et intervju med en Russisk medieside, Mr. Krymovs advokat hevdet: “Krymov har ingenting med Yobit å gjøre, dette er grunnløse uttalelser.”

Man kan fremdeles finne rester etter Krymov-skandalen, for eksempel en konto som heter Pavel Krymov er oppført som grunnlegger og administrerende direktør på en side som hevder å være den offisielle YoBit-side, som også er uredelig.

Dette er et godt poeng for å minne leserne våre på å ikke falle for svindel på nettet, enten det er falske sosiale medier eller sider som ber om kryptovalutaen din..

Medlemmer av kryptovaluta-samfunnet ser ut til å ha blandede meninger. På TrustPilot, børsen har en 4 ut av 5 stjerner. Disse rangeringene er imidlertid hovedsakelig delt mellom 5-stjerners anmeldelser (62%) og 1-stjerners anmeldelser (24%). Som vi har sett med mange falske TrustPilot-anmeldelser, er det imidlertid vanskelig å finne en ekte følelse.

Fondsikkerhet: Er midlene dine trygge på YoBit?

Når det gjelder sikkerheten til midlene dine, tilbyr YoBit lite informasjon. Det er uklart hvor stor prosentandel av selskapet selskapet har i varm kontra kjøliglagring. Og teamet oppbevarer sikkerhetsmekanismen kun for interne øyne.

Est 130417 ETC-mynter tapt på grunn av 51% angrep.

Det vil bli dekket fra Yobit forsikringsfond, ETC deps / uttak aktivert.

Hacker’s ETC-adresse: https://t.co/PQj2rDxkrU

IP-er: 2001: 67c: 2660: 425: 24: 0: 0: 88e, 2001: 67c: 2660: 425: b: 0: 0: cd7 (VPN)

– Yobit.Net (@YobitExchange) 9. januar 2019

YoBit har ikke opplevd en betydelig hack som den ikke kunne komme seg fra. Børsen opplevde et 51% -angrep i januar 2019, men børsene tvitret ut at midlene ville bli dekket av forsikringsfondet.

Imidlertid mange brukere har rapportert problemer med å få tilgang til kryptovalutaen deres og trekke pengene sine fra børsen. Imidlertid har nesten alle børser, til og med toppnivåplattformer som Binance og Coinbase, hatt problemer med uttak.

YoBit tilbyr tofaktorautentisering (2FA) for å gi et ekstra sikkerhetslag til din individuelle konto.

Vi ber våre lesere: Hvis du bestemmer deg for å bruke en børs, må du bare sette inn det du har råd til å tape.

YoBit kundesupport

YoBits kundesupportteam svarer vanligvis på henvendelser innen en time, men det kan ta opptil 24 timer å svare på spørsmålet ditt.

For ytterligere hjelp inkluderer YoBit-plattformen også en 24/7 chatbox der du kan snakke med andre YoBit-brukere og medlemmer av YoBit-teamet..

YoBit driver to Telegram-samfunn (ett i Engelsk, en i Russisk) som inneholder over 60 000 medlemmer hver.

En representant fra YoBit anbefaler brukere å bruke Telegram-støtte, og hevder at administratorer vanligvis er online 24/7 og er i stand til å løse alle problemer. Billettalternativet skal tjene som et ekstra alternativ for de som ikke bruker Telegram.

Forsikringsfond: På supportsiden er det en mulighet til å be om kompensasjon fra et forsikringsfond.

YoBits forsikringsfond

YoBits grensesnitt for forsikringsfond

Det er ikke mange detaljer som er kjent om forsikringsfondet. Men fra vår forskning håndterte børsene konsekvensene av et 51% angrep på Ethereum Classic-nettverket.

Est 130417 ETC-mynter tapt på grunn av 51% angrep.

Det vil bli dekket fra Yobit forsikringsfond, ETC deps / uttak aktivert.

Hacker’s ETC-adresse: https://t.co/PQj2rDxkrU

IP-er: 2001: 67c: 2660: 425: 24: 0: 0: 88e, 2001: 67c: 2660: 425: b: 0: 0: cd7 (VPN)

– Yobit.Net (@YobitExchange) 9. januar 2019

Noen brukere mistet penger, men YoBits forsikring dekket tapene.

Hackere sendte tilbake 122735 ETC-mynter, takk!

Bevis: https://t.co/I6HWmQXjCwhttps://t.co/Gzk8Y7kAru

Vi la til 43000 ETC (est 50 btc) i FreeCoins: https://t.co/Lyv9VLV0j3

Ny InvestBox for ETC (0,1% / daglig): https://t.co/eSk8QNGMdb

– Yobit.Net (@YobitExchange) 15. januar 2019

Avsluttende tanker: Internasjonal anonymitet, utvikling av offentlig tilstedeværelse

Hvis du ønsker å handle med kryptovaluta uten å oppgi KYC-informasjon, kan YoBit være børsen for deg. Det handler rundt $ 60 millioner i daglig volum og støtter et bredt utvalg av handelspar.

YoBit er en relativt enkel og intuitiv plattform, men det tar litt å bli vant til å handle hvis du ikke allerede er hendig med å handle grunnleggende.

Børsen ser også ut til å være veldig populær i internasjonale miljøer (språkalternativene inkluderer på engelsk, russisk og kinesisk og er tilgjengelig over hele verden. Det har også en live chat i handelsgrensesnittet, med språk tilgjengelig på engelsk, tysk, arabisk , Kinesisk og russisk. Den har for tiden flest handelspar av enhver børs, og godtar både USD og russisk rubel.

Imidlertid ser det ut til at plattformens anonymitet virker mot den på PR, noe som ser ut til å være en utfordring for enhver organisasjon uten et sentralt offentlig tilgjengelig parti. Siden det har eksistert siden 2014 og har flere autentiske positive anmeldelser, er vi tilbøyelige til å gi dem fordelen av tvilen.

YoBit-talsmenn kan peke på sin tilstedeværelse og omdømme på fora som BitcoinTalk og alle brukeranmeldelser online bør tas med et saltkorn: enten det er positivt eller falskt. Et positivt perspektiv vil applaudere YoBits støtte til anonymitet, som er en kjerneprinsipp i selvsuverenitetsetos til mange kryptovalutahandlere..

Noen andre risikoer som er verdt å nevne er at selskapet ikke har skissert noen av deres sikkerhetspraksis, men det har virket ansvarlig og aktivt for å beskytte brukerne mot hack (som det fremgår av det tidligere ETC 51% -angrepet).

YoBit lister også opp altcoins for mindre noteringsbetalinger. Selv om plattformen i seg selv kan være legitim, kan mange av de ukontrollerte altcoinsene være usedvanlig risikable.

YoBit har vært i drift i over fem år, noe som gir den noen legitim periode i en relativt begynnende bransje.

Uansett, som med alle børser, anbefaler vi brukere å trå veldig forsiktig: bare bytt det du har råd til å tape og ikke risikere store summer av kryptovaluta på plattformen – advarsel, spesielt relevant for mindre børser med stort antall altcoins som YoBit.

Ansvarsfraskrivelse: Innholdet på CoinCentral er heller ikke investeringsråd og erstatning for råd fra en sertifisert finansplanlegger. Opprettelsen av artikkelen ovenfor er et sponset innlegg som oppfyller våre redaksjonelle retningslinjer for objektiv gjennomgang.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map